Vi har været tre uger på De Vestindiske Øer - arrangeret af USA Tours. Alt var perfekt! I forbindelse med planægning af turen, blev der lyttet til hvad vi sagde (og ikke sagde) og turen blev rettet... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Stor tak til USA Tours for at tilrettelægge vores tur til USA. Vi har været i forbi Nashville, Memphis, Pensacola Beach og New Orleans for 2 uger siden. En rejse som vi planlagde for lang tid sid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi - mine 2 voksme børn og jeg - tog på tværs af USA -LA- Las Vegas - San Antonio - Miami - Orlando - Washington og New York. Fabelagtig drømmerejse. Elskede selv San Antonio og Washington, hvor mine... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pga. gode anmeldelser og et fantastisk website med inspiration valgte vi USA Tours til vores lidt spontane sommerferie (12 overnatninger i New England området med start i New York). Vi fik en god og o... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vores erfarne rejsekonsulenter kan skræddersy din rejse til USA, uanset om du vil opleve landets ikoniske storbyer, køre langs legendariske landeveje, udforske den utrolige natur i landets nationalparker eller nyde Floridas forlystelser.
Gå på opdagelseVom Unternehmen geschrieben

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.
Vesterbrogade 149, Bygning 12, 3. sal, 1620, København V, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Turen gik til Niagara Falls via Boston og sluttede med et par dage i New York
God sammensat tur.
Gode råd til ture og seværdigheder.
Fine hoteller med gode placeringer ift. udflugtsmål og transport.
Især Hilton Niagara Falls(ON), med udsigt over vandfald var forrygende.

Antwort von USA Tours
Vi fik den bedste rådgivning af
REJSEKONSULENT, Jonas Skrøder Pedersen/ usa tours.
Han er helt sikkert manden bag, at vi fik vores livs bedste ferie. Tak for det... Vi vil til en hver tid, lægge vores ferie i dine hænder en anden gang. 💪🇺🇸

Antwort von USA Tours
Vi ønskede at få lavet en tur rundt i Florida med 14 dages varsel, hvilket andre udbydere havde fortalt ikke var muligt.
Jonas var kontaktperson og kom med en tur i løbet af få dage.
Det første hotel kludrede i det et par gange og Jonas hjalp os med det samme - endda på en lørdag. Stor ros for hans imødekommenhed og han gav os en lille kompensation, da vi kom hjem.
Alt andet fungerede som aftalt.
Grundet den korte tidsfrist fik vi ikke selv gennemgået hoteller og antal overnatninger på de forskellige destinationer - så ville have valgt nogle overnatninger i Miami fra og nogle andre til som eksempel.
Så vi fik set en masse og havde en god tur.
Næste gang vil vi være i meget bedre tid 😊

Antwort von USA Tours
TAK for en fantastisk måned i Caribien!
Jeg vil egentlig helst arrangere rejser selv - men jeg kom til kort, da jeg skulle finde ud af, hvordan man bedst kommer fra USA til Caribien og videre rundt i Caribien uden unødigt bøvl... Derfor var det en kæmpe lettelse at få USA Tours med ombord - de lyttede til vores ønsker og kom hurtigt tilbage med forslag, der matchede (og udfordrede) vores ønsker - og vi endte faktisk med at tage til nogle helt andre caribiske øer, end dem vi troede, vi drømte om... Vi er glade for, at vi lyttede til USA Tours, for vi endte med at have en fantastisk tur, hvor alt bare klappede og hvor vi ikke skulle bruge for meget tid på logistik!
Desuden er jeg vild med fleksibiliteten, som gjorde, at jeg fik hjælp med flyrejserne, samt hotel i Miami - og så havde jeg stadig selv mulighed for at stå for indkvartering! Det var den helt perfekte kombi for os!

Antwort von USA Tours
Super service og opfølgning efter hjemkomst.
Tæt kontakt med USA Tours gjorde at vi var trygge på hele rejsen - også selv om vi ikke kun var i USA (krydstogt og Mexico)

Antwort von USA Tours
Vi har bestilt 3 ugers roadtrip til California til sommer. Lige fra første telefonopkald med Jonas og til nu, hvor alt er på plads, har det været en fantastisk oplevelse! Jonas har været så serviceminded, har verdens største tålmodighed og er god til at komme med forslag og det er helt sikkert, at han har masser af erfaring. Derfor er man også tryg fra første øjeblik!
Vi kan kun få en fantastisk tur og kan ikke vente med at komme afsted…!

Antwort von USA Tours
Det er anden gang jeg har benyttet mig af USA Tours og det er absolut ikke sidste gang.
Mine forespørgsler er blevet behandlet hurtigt og jeg har haft en rigtig god dialog med Jonas.
Tusinde tak for rigtig god service og stor anbefaling herfra!

Antwort von USA Tours
Vores 15 dage ned ad Highway 1 i Californien var begunstiget med pæne mellemklasse hoteller, fint vejr, gode oplevelser og masser af interessante ting. Det skyldes ikke mindst, at USA Tours kunne skaffe en bil med håndbetjent speeder og bremse (som det eneste selskab herhjemme!) - stor cadeau til Anders for det! Og jeres nydelige og informative "Min Rejse" på internettet er bare tip-top moderne. 100% anbefaling herfra.

Antwort von USA Tours
Vi er en familie på 10, der er rejst til Hawaii med USA Tours. Vi er kommet frem til destinationen, der siger, at vi ikke har en booking længere, fordi vi er blevet re-allokeret, men de kan ikke fortælle os hvor til. Alt er optaget, fordi her er højsæson. Så nu er vi hjemløse, 10 mennesker, heraf tre børn, på 1. juledag.
Det siger sig selv, at jeg ville give nul stjerner, hvis jeg kunne.
Kontakt mig venligst asap, når I ser denne anmeldelse.
Opdateret:
Der blev fundet en løsning, så vi slap da for at sove under åben himmel.
Men: Det var en super stressende oplevelse, at vi i flere timer ikke anede, om vi havde et sted at sove. Vi endte med at spilde en hel feriedag på at finde løsningen og køre derhen. Vi er havnet et sted, hvor vi ikke har lyst til at være, og som er MEGET anderledes end det, vi havde bestilt.
Vi havde bestilt to villaer med i alt fire værelser og to stuer, dvs seks rum at sove i - og så ville der jo også have været mulighed for at lave mad selv og at hygge sammen som familie om aftenen.
Stedet, vi er havnet på, minder mest af alt om Lalandia på steroider. Det er et kæmpe resort. Maden er ringe. Vi er fordelt på fire hotelværelser, hvor nogle af os er nødsaget til at dele for små senge. Vi har ikke mulighed for at sidde sammen som familie. Derudover spilder vi, pga stedets indretning og lokation, alle sammen hver dag to timer på transport. Det tager en halv time at komme hen til stedets bilparkering. Alle vores køreture er også blevet en halv time længere, ift den lokation vi skulle have været på. Så ud og hjem spilder vi to timer.
Efter min opfattelse er USA Tours som sådan ikke selv skyld i problemet, det må være en af deres underleverandører - men USA Tours er ansvarlig for underleverandørerne, og vi har købt rejsen af USA Tours.
Jeg hæver gerne fra nul/én til to stjerner for dog at finde en løsning. Jeg kan ikke svinge bedømmelsen op på mere, fordi vi har købt ét produkt (af USA Tours) - men fået et meget anderledes, ringere produkt i en tredjedel af vores ferie (spildt én dag og fået et ringere produkt i fem dage ud af de 15-16 dage vores ferie varer)
Receptionisten på det sted, der ikke (længere) havde vores booking, sagde, at de i et par måneder havde haft problemer med time-share-ejere, der ikke havde kunne benytte boligerne under corona, og som derfor nu havde ret til ekstra tid i dem. Jeg ved ikke, om det er årsagen til, at vores booking blev “væk” - men uanset årsagen er det foruroligende, at man kan booke en rejse 10 måneder i forvejen, for så at dukke op på destinationen og få at vide, at bookingen har været der, men er blevet slettet et par dage i forvejen - UDEN AT VI HAVDE FÅET BESKED

Antwort von USA Tours
Vi fik skræddersyet vores bryllupsrejse af Anders. Han sørgede for at have os med under hele planlægningen af turen og efterlevede vores ønsker på bedste vis. Det har været en sand fornøjelse, at booke vores til tur Mexico igennem USAtours og specielt hos Anders. Det gør vi gerne igen.

Antwort von USA Tours
Er netop hjemvendt fra roadtrip til Washington-Charleston-Miami.
Alt fungerede perfekt med fly, billeje og hotel. Mange tak til USA Tours for hjælpen. Det var helt perfekt og vi kommer helt sikkert igen. Både til USA og USA Tours.

Antwort von USA Tours
Jeg har netop afsluttet vores 5. rejse arrangeret af USA Tours. Rejsen gik New York-Lake PLacid-Jackson-Boston.
Hotellerne var hovedsageligt velvalgte. Dog har jeg et par kommentarer, som jeg vælger at skrive her på Trust Pilot, da man af mystiske årsager ikke laver en evaluering af rejsen direkte fra USA Tours:
Hotellet The New Yorker og var som forventet. Man skal bare ikke forvente alverden af hotellerne der, med mindre man virkelig lægger mange penge. Det er jo heller ikke derfor man er der, men deres gym var klasse. Noget jeg går op i.
Lake Placid var virkelig virkelig godt. Hotellet på vores voucher og på den elektroniske oversigt stemte bare ikke overens, og vi var derfor skuffede over at måtte undvære pool. Noget vores datter havde set frem til. En af årsagerne til, at en stjerne trækkes fra.
Hotellet 'The Lodge' i Jackson, var meget jævnt. Desværre måtte vi selv lægge 4500kr ud for 2 dage, og personalet talte virkelig dårligt engelsk. Jeg fik straks pengene dækket af USA Tours, men jeg er ikke tilfreds med, at der ikke er styr på dette. Det er jo heller ikke alle, der bare kunne lægge det beløb ud. Det trækker også ned.
Vi sluttede med 1,5 dag i Boston. The Bostonian kan virkelig anbefales.
Rigtig fin kommunikation med Anders fra USA Tours undervejs i forløbet, og gode steder vi fik set. Alt i alt er vi rigtig tilfredse og det er i bund og grund kun små ting, der ikke sidder lige i skabet. Kompetent service, hvor de ved, hvad de taler om.
Jonas Skrøder Pedersen fra usa tours kan vi kun rose. Både mht fly og hotel til New York gjorde han det fantastisk. Flot.
L Nilsson og familie

Antwort von USA Tours
Vi er netop kommet hjem fra tre ugers roadtrip i USA og kan klart anbefale USA Tours, som havde sat rejsen sammen ud fra vores ønsker og til en fornuftig pris. Alt levede fuldt ud op til vores ønsker og forventninger, fx lå alle hotellerne godt og centralt. Tak til Jesper for godt arbejde og god service.

Antwort von USA Tours
Vi har nu for 3. gang (og ikke sidste gang) rejst med USA Tours. 2 gange til USA og i år til Canada. Vi er lige kommet hjem efter 3 fantastiske uger til Det østlige Canada.
Vi har alle gange selv kommet med et rejse forslag til vores ruter. Og så har USA Tours fundet flybilletter, hoteller og biler til os. Vi har været 2 familier afsted sammen. Så det har virkelig gjort vores ture mere afslappet.
Vi vil gerne sig tak til Anders for din hjælp med at skaffe flybiletter, dejlige hoteller, biler og ikke mindst tak for din tålmodighed, da vi i sidste øjeblik skiftede fra 6 til 5 personer og få timer efter tilbage til 6 personer. Vi har alle 6 haft en dejlig rejse.
Og næste gang vi skal rejse over Atlanterhavet så kontakter vi dig igen.

Antwort von USA Tours
Havde der været mere end 5 stjerne havde de fået den af mig. Tak for en fantastisk rejse USA tours. Top professionelle mennesker som fandt helt fantastiske løsninger under flystrejken. Jeg rejser aldrig til USA igen uden at have USA tours i ryggen.

Antwort von USA Tours
Jeg kan kun give USA Tours mine bedste anbefalinger.
Det er 2. gang vi benytter os af deres fantastiske professionelle hjælp og igen har de skabt en perfekt ferie vi aldrig glemmer.
Du er i trygge hænder fra du kontakter dem første gang og til du er hjemme igen efter ferie. Super dygtige og imødekommende medarbejdere - hvis jeg kunne ville jeg give flere stjerner :)
Derudover kæmpe ros til USA Tours for deres måde at håndtere flystrejken på i forbindelse med vores rejse - vi var aldrig i tvivl om at der nok skulle findes en løsning, deres medarbejdere holdt os beroliget OG opdateret hele tiden.
Vi endte med 1 enkelt tabt rejsedag som vi fik refunderet nærmest i det øjeblik vi landede - det er god stil.
Tusind tak for en fantastisk ferie!

Antwort von USA Tours
Vi var i USA i 2018, hvor turen var perfekt planlagt af USA Tours, og da vi skulle afsted igen i år, var vi ikke i tvivl om, at de skulle arrangere turen igen. Vi købte dig selv flybilletter, men bookede billeje og hoteller gennem dem. På et af vores hoteller fik vi et værelse med kun én dobbeltseng (vi var to voksne og to teenagere), og værelset var i virkelig dårlig stand med skimmelsvamp mm. Ikke lige dét værelse, hotellet havde lagt billeder op af! Vi ringede til USA Tours nødnummer, og der blev taget hånd om problemet så hurtigt, som tidsforskellen tillod det. Da det var højsæson og alt var booket i byen, virkede det som en næsten umulig opgave, men efter mindre end et døgn var vi blevet flyttet til et virkeligt lækkert hotel. Noget, vi ikke selv ville have kunnet booke. Det bekræftede os i, at dette bare er det helt rigtige selskab til at booke vores fremtidige rejser! Flere var inde over vores uheldige situation, men en særlig tak til Mette, der trak i de sidste lange tråde!

Antwort von USA Tours
Vi er lige kommet hjem fra en helt fantastisk 10 dages ferie i NYC arrangeret af Jonas fra USA Tours.
Meget fin afklaring inden, med hurtige og kvalificerede svar på vores spørgsmål, og en rejseplan med checkliste, samt inspirerende webunivers, der gjorde at vi kom godt af sted, hvor alting spillede perfekt undervejs med både fly og hotel.
Supergodt gået af Jonas/USA Tours som rejsearrangør - dem bruger vi meget gerne igen!

Antwort von USA Tours
Vi fik sammensæt vores USA roadtrip for et år siden. Så gik selskabet konkurs og var vi meget spændte på hvad der ville ske med vores indbetaling og rejse.
Vi havde heldigvis mulighed for at booke turen alligevel og det var fantastisk. Mette P. har hjulpet og svaret hurtigt. Det hele klappede bare, det var en fornøjelse.

Antwort von USA Tours
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.