Banner for USA Tours

USA Tours Bewertungen 489

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været tre uger på De Vestindiske Øer - arrangeret af USA Tours. Alt var perfekt! I forbindelse med planægning af turen, blev der lyttet til hvad vi sagde (og ikke sagde) og turen blev rettet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor tak til USA Tours for at tilrettelægge vores tur til USA. Vi har været i forbi Nashville, Memphis, Pensacola Beach og New Orleans for 2 uger siden. En rejse som vi planlagde for lang tid sid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi - mine 2 voksme børn og jeg - tog på tværs af USA -LA- Las Vegas - San Antonio - Miami - Orlando - Washington og New York. Fabelagtig drømmerejse. Elskede selv San Antonio og Washington, hvor mine... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pga. gode anmeldelser og et fantastisk website med inspiration valgte vi USA Tours til vores lidt spontane sommerferie (12 overnatninger i New England området med start i New York). Vi fik en god og o... Mehr ansehen

1. Reiseveranstalter
  2. Reiseanbieter
  3. Reisebüro

Über USA Tours

Vom Unternehmen geschrieben

Start dit amerikanske eventyr hos USA Tours 🇺🇸

Gå på opdagelse

California dreamin' 🤩

Udlev din egen drøm i drømmenes by, Los Angeles. Kør en tur over Golden Gate Bridge i San Francisco. Gå under de gigantiske Sequoia-træer i Yosemite National Park.

Florida for alle 🌞

Med kilomenterlange strande, evigt solskin og gode flyforbindelser vil Florida altid være en favorit. Læg dertil verdens største forlystelsespark og outlet malls, der kan kurere enhver shopaholic - så har du den ultimative ferie for hele familien.

Aloha, Hawaii 🏝️

Den amerikanske ø-gruppe i Stillehavet har det hele: eksotiske strande, frodige bjerglandskaber, lækre hoteller og flotte solnedgange. Her kan du mærke den særlige stemning og livsglæde, der kendetegner aloha-filosofien.

Canadas storslåede natur 🇨🇦

I Canada kan du udforske verdensberømte nationalparker, den imponerende natur i Rocky Mountains og give dig i kast med et væld af udendørs aktiviteter. Vinteren er ideel til skisport på nogle af verdens bedste pister, mens sommeren byder på vandreture i uberørte skove, et rigt dyreliv med elge og bjørne samt krystalklare søer og floder, der indbyder til kajaksejlads og lystfiskeri.

Eksotiske Caribien 🌅

Uanset hvilken tropeø du vælger, er Caribien det perfekte tilflugtssted, når du drømmer om sol og varme i eksotiske omgivelser. Men de mange paradisøer, der ligger i Det Caribiske Hav, byder på meget mere end det: Du kan ryge cubanske cigarer, svømme med havskildpadder eller se, hvor Christoffer Columbus gik i land, da han opdagede “Den Nye Verden”.

Magiske Mexico 🇲🇽

Glæd dig til alt fra spændende storbyer og gamle maya-byer til rolige sandstrande. I Mexico City kan du dykke ned i landets rige historie, moderne kultur og arkæologiske ruiner som Teotihuacán. Oplev også Oaxacas vulkaner og den frodige jungle i Chiapas, med Cañón del Sumidero som højdepunktet. På Yucatán-halvøen kan du slappe af på hvide sandstrande, udforske gamle maya-ruiner som Chichén Itzá, svømme i krystalklare cenoter og nyde nogle stille dage på øen Isla Holbox.

De største eksperter på USA rejser

Vom Unternehmen geschrieben

Start dit amerikanske eventyr hos USA Tours.
Vores erfarne rejsekonsulenter kan skræddersy din rejse til USA, uanset om du vil opleve landets ikoniske storbyer, køre langs legendariske landeveje, udforske den utrolige natur i landets nationalparker eller nyde Floridas forlystelser. USA har det hele. Vi har også rejser til USA's smukke naboland, Canada og til eksotiske Caribien. Vi skræddersyr alle rejser, så lad dig inspirere af vores rejseforslag nedenfor.
Nyhedsbrev
Tilmeld dig USA Tours' nyhedsbrev, og få rejsetips og tilbud i din indbakke.
En del af noget større
Travelheart Family blev etableret i efteråret 2023, og selvom vi hører under samme koncern har hver af vores 15 individuelle rejsebureauer hver deres unikke identitet og kompetenceområde. Vores er Nordamerika, Caribien og Mexico, og vi glæder os til at høre mere om, hvordan vi kan skabe din drømmerejse.
Erfarne rejsekonsulenter
Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser
Rejsegarantifonden
USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.

Rejsegarantifonden

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Top Tours.

Hvis du har købt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dækning, vil du få den bedste dækning.

De største eksperter på USA rejser

Vi skræddersyer rejser, så de passer dine drømme, behov og budgetter.

4.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi vil gerne give 6 stjerner ud af fem.

Vi vil gerne give 6 stjerner ud af fem mulige. USA Tours har ganske simpelt været enestående i forbindelse med vores rejse til New York og DVI. Først og fremmest følte jeg mig godt vejledt i forbindelse med os fem personer, der skulle afsted. Jonas fra USA Tours havde jeg en rigtig god snak med hele vejen rundt - og at rejsen så blev billigere end først angivet var jo ikke dårligt. Og da det ene hotel ikke serverede morgenmad, (det plejer de at gøre), kom der lynhurtigt en overførsel vores vej, så vi fik betalt morgenmad i byen.

Men helt afgørende er jo at have et rejsebureau i ryggen, når noget går galt. American Airlines valgte sent (og efter mange meddelte forsinkelser) at aflyse vores fly fra Sct. Croix. AA meddelte, at det havde de ikke ansvar for, og forlod afgangshallen !! Men vi ringede på akuttelefonen, der lørdag aften og fik fat i Mette og i løbet af 30 minutter havde vi tre hotelværelser. Tak for det - andre måtte overnatte i lufthavnen.

Der var god opfølgning næste morgen, hvor afgangen igen blev udsat af flere omgange (Igen uden særlig hjælp fra AA) og til sidst kom vi afsted sent aften. Igen sørgede Mette for et hotel i Miami. Vi kom meget sent, men fik værelserne. Og næste dag gik det så mod London og København. Uden USA Tours, Mette og Julius havde vi ikke kunnet komme så gnidningsfrit gennem de 47 timer vi blev forsinket. USA Tours var vores livline - og bestemt ikke vort flyselskab, der bare opførte sig som den værste "low-cost carrier". Når jeg/vi skal til DVI eller et andet sted i Nordamerika igen, kan jeg godt garantere, jeg ved hvor jeg skal ringe. Tak for hjælpen - og tak fordi i påtager Jer at få dækket vores ekstra omkostninger - så flot service.

17. Juli 2023

Hej Jan.

Mange tak for din super fine anmeldelse. Det er højt værdsat.

Det er lige præcis i rejsesituationer som jeres, at det er vigtigt at have et rejsebureau i ryggen, så vi er glade for at I har haft en god oplevelse med vores emergency service.

Jeres ros er givet videre til de respektive medarbejdere.

Fantastisk rejse!

Vi er en familie med 3 børn og 2 voksne, som lige har været 4 uger i USA med usatours som arrangør. Vi ping-pong'ede med vores konsulent Anders Pedersen, som hurtigt og effektivt fik fundet alt vi skulle bruge, med gode fly, tog, bil og overnatninger. Vi startede på østkysten, fløj indenrigs til vestkysten, fik en minivan og kørte en klassisk rundrejse i californien, arizona, nevada. Alt spillede. Der var ingen reservationer, som ikke stemte, eller billetter som ikke passede til det aftalte. Alt i alt en meget tryg måde at rejse på, hvilket er fantastisk, når man rejser med børn. Vi anbefaler klart USA Tours.

26. Juni 2023

Hej Morten.

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Det er højt værdsat.

Vi er super glade for at høre, at I fik en god rejsevejledning og en rejse, som levede op til jeres ønsker og drømme. Det er det, vi er her for.

Vi står klar til at arrangere jeres næste USA tur, når den tid kommer.

Jeres pæne ord er givet videre til Anders.

Vi har rejst med USA Tours mange gange

Vi har rejst med USA Tours mange gange, og vil fortsat altid kun bruge dem når vi skal til USA.
Kanon service og top professionelt team.
Kan varmt anbefales til alle som vil rejse til USA.

29. Juli 2023

Hej Michael.

Tusind tak for din positive anmeldelse og anbefaling. Den er vi rigtigt glade for.

Supergod og effektiv service

Min familie og jeg er netop kommet hjem fra en fantastisk 3 ugers roadtrip i Californien. USA tours og særligt vores rejsekonsulent Jonas har været særdeles dygtig og hjælpsom med at skræddersy den tur vi gerne ville på, og det blev fuldstændig, som vi ønskede det. Vi vil helt sikkert tage kontakt til USA tours igen næste gang vi skal til USA.

25. Juli 2023

Hej Lindsay.

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stort pris på.

Dejligt at læse, at rejsen blev fuldstændig som ønsket. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe med jeres næste USA-tur, når tiden er moden til det :)

Din feedback er givet videre til Jonas.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse vi kun kan anbefale

Virkelig god oplevelse at bestille igennem og rejse med USA Tours.
Fra første kontakt og indtil der var et oplæg til vores rejse til US Virgin Islands (m.v.) gik der ganske kort tid. Vi følte hele vejen igennem, at der blev spurgt ind til vores ønsker - og ikke mindst lyttet. De hoteller der var valgt levede op til vores krav og ikke mindst forventninger - og vi kom til at bo på hoteller vi ikke selv ville have valgt.
Det var en stor overraskelse for os, at vi efter hjemkomsten blev kontaktet af Anders fra USA Tours (ham der solgte os rejsen) der spurgte oprigtig interesseret ind til, hvordan turen var gået, hvad der var gået godt og hvad der evt. kunne forbedres.
Så alt i alt en super oplevelse, som vi kun kan anbefale!

1. August 2023

Hej Mikael,

Mange tak fordi, du gav dig tid til at skrive en anmeldelse.

Skønt at læse om jeres rejse til de Vestindiske Øer. Vi er altid med hele vejen, også når I er kommet hjem, så det glæder os bare at høre, at alt er gået efter jeres ønsker.

Din feedback er givet videre til Anders.

Super oplevelse

Jeg kan varmt anbefale at benytte USA Tours.
Alt var perfekt i forhold til vores ønsker om hotellernes placering og stand og leje af bil, hvilket har gjort, at vi kunnet nyde turen fuldt ud.
Vores rejsekonsulent Jesper Antonsen var altid tilgængelig med hjælp og svar og gode råd omkring rejsen.
Jeg vil helt sikkert benytte USA Tours igen.

4. Juli 2023

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtigt glade for :)
Vi tilstræber altid at give den bedste service både før, under og efter rejsen, så det er dejligt at læse om jeres oplevelse.

Vi har sendt dine pæne ord videre til Jesper.

Flott reisebyrå!

Lett kommunikasjon via epost, raske svar. Skreddersydd reise etter dine ønsker, tilpasses budsjett og tidsaspekt. Fin sammendrag på nettside med nedtelling av dager. Det er nødsituasjon skriv og trinnene dersom det oppstår. Oppfølging etter avsluttet reise.

23. Juli 2023

Hei Marko,

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi har alltid som mål å yte den beste servicen både før, under og etter reisen, så det er flott å lese om din opplevelse.

Vennlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er når modgangen sætter ind, at man lærer sin leverandør at kende - og det var et godt bekendtskab.

Vi rejste med USA Tours i sommeren 2023. Grundet enormt uvejr i USA blev 1400 flyafgange aflyst. Det giver selvsagt en masse kaos. Jeg kan ikke beskrive, hvor fantastisk det var, at USA Tours havde vores ryg.

De var der hele vejen igennem og fandt de bedste alternative løsninger. selv et hotelværelse klokken 01:00 om natten i USA. Vi er enormt glade kunder. Vil bruge USA Tours igen og anbefale dem til alle.

Det er når modgangen sætter ind, at man først for alvor lærer sin leverandør at kende.

15. Juli 2023

Hej Henrik.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi kan kun være enige i din overskrift til anmeldelsen.

Det er bare dejligt at høre, at vi sammen fik løst de udfordringer, der var under jeres rejse.

Vi står selvfølgelig klar til at arrangere jeres næste rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er for dårligt.

Jeg valgte at henvende mig til USAtours for første gang, da jeg skulle til Orlando her til juni. Jeg havde henvendt mig flere måneder før (4/5 måneder) og fik et godt tilbud.

Planlægningen op til turen var fin, og alt gik som det skal, indtil dagene før vi skulle afsted. Her blev flyene aflyst to dage før vi skulle afsted, og da vi havde booket gennem selvskab kunne vi ikke ombooke flyet selv og vi skulle kontakte USAtours emergency service. Her fik tildelt nogle nye billetter, men flyet fra Washington til Orlando blev aflyst natten før vi skulle afsted.

Vi kontaktede igen USAtours emergency service, men de havde ikke nogen løsning og sagde at vi bare skulle tage flyet fra København til Washington og at de ikke ville kunne vide med sikkerhed om flyet fra Washington til Orlando virkelig var aflyst før vi var dernede. De sagde dog at de ville ringe igen samme morgen og informerer os om hvad vi skulle gøre, hvilket de ikke gjorde

Vi tog så afsted samme morgen, og ringede om morgen inden for åbningstiden for at spørge hvad vi skulle gøre, men ingen gav os et klart svar.

Da vi ankom i lufthavnen gav de os kun 1 billet fra KBH til Washington (de ville ikke give os billetten fra Washington til Orlando), hvilket skabte problemer da vi ankom i Washington og sagde at vi skulle videre til Orlando. De ville ikke lade os gå gennem til transfer flight området, og vi skulle igennem immigration og hente vores kufferter.

Vi får så at vide af USAtours emergency service at flyet ikke er aflyst alligevel og at vi skal tjekke ind på ny, samt at flyet letter om 30 min. Vi missede så flyet, da køen gennem immigration tog en time.

Vi kontakter så emergency service igen, for at høre hvad vi så skal gøre, og da de gav os meget kort varsel angående hvorvidt flyet var aflyst eller ej. De siger så, at de ikke kan gøre noget og at vi skulle henvende os til flyselskabet.

Det gør vi så, og de siger at de ikke har nogle ledige fly før næste dag. Problemet her er bare at vi havde faste ikke-refunderbar reservationer til en af Disney parkerne i Orlando næste dag.

Vi kontaktede så USAtours emergency service IGEN, og en flabet medarbejder sagde, at det ikke var deres problem mere, og at vi måske blev nødt til at overnatte i Washington.

Damen ved desken havde ondt af os, og sagde at hun kunne give os en reserve billet til deres sidste fly kl.23.00. Altså det var ikke engang sikkert at vi ville komme på flyet, kun hvis der var 3 passagere som missede deres fly. Alligevel valgte vi at vente 5 timer i lufthavnen og kom heldigvis ombord.

Jeg havde betalt 30.000 kr for at invitere min familie på deres første tur til USA, men rejsen derhen var forfærdelig. Kundeservicen var elendig under rejsen, og jeg synes simpelhen, at det var for dårligt. Det bliver desværre sidste gang jeg henvender mig til dem om en rejse til USA.

24. Juni 2023

Hej Aya,

Tak for din feedback.

Først og fremmest er vi kede af den oplevelse, I havde ifm. jeres rejse til USA. Desværre blev jeres fly videre fra Washington aflyst, mens I flyver fra København.

I den forbindelse, har vi forsøgt at vejlede jer bedst muligt, ved at I skulle rette henvendelse direkte til flyselskabet. Det er nemlig vores erfaring, at dette er den langt hurtigste løsning, da flyselskabet kan agere med det samme.

Vi er glade for at høre, at United Airlines kunne sætte jer på standby-plads, og I alligevel kunne komme afsted samme dag, og faktisk kun 4 timer senere end oprindeligt.

Vi beklager, at du har haft en opfattelse af ikke at blive vejledt på vores emergency telefon. Det er dog ikke et billede, vi kan genkende. Til gengæld har vi faktisk forsøgt at ringe til dig undervejs uden held, og har sendt en række mails for at hjælpe jer videre, så vi synes, vi har gjort vores for at hjælpe, så vidt det var muligt.

Igen er vi selvfølgelig kede af, at I har været ramt af flyaflysning - det er aldrig sjovt at skulle forholde sig til det, når man skal ud og rejse.
Desværre er det ude af USA Tours' hænder.

Vi har kun godt at sige om USA Tours

Vi har kun godt at sige om USA Tours. Ekstremt kompetent hjælp hele vejen igennem, intet at udsætte. Vi havde kun vanskeligt kunne lave samme tur selv - bedste anbefaling her fra 👍🏻☀️🇺🇸

28. Juli 2023

Hej Kasper,

Vi lever af at skræddersy rejser, der passer med vores rejsendes drømme og behov, uden de skal tænke for meget over planlægningen. Så vi er naturligvis utrolig glade for at læse din feedback.

God rådgivning

God rådgivning - og god forståelse for vores ønsker.

23. Juli 2023

Hej Mads,

Tak for din positive feedback - det sætter vi stor pris på!

Fungerede perfekt

Fungerede perfekt
Vi havde fornøjelsen af at bruge usa tours til en tur på 21 dage
Jeg kan varmt anbefale usa tours og ikke mindst Anders Pedersen der lyttede til vores ønsker og fik sammensat en rigtig god tur til vires familie

20. Juli 2023

Hej Lars,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt at høre, at jeres oplevelse med USA Tours både før, under og efter rejsen levede op til forventningerne.

Vi hjælper jer gerne på jeres næste rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt, trygt og altid til at komme i kontakt med

USA tours var fra start meget imødekommende og hjælpsomme. Hver gang vi havde spørgsmål til dem var de meget hurtige til at svare. Vi har følt os trygge hele vejen. Vi har ikke en eneste gang genovervejet om vi skulle bruge USA tours og jeg vil til hver en tid anbefale til til andre.

25. Juni 2023

Hej Ingelise,

Tak for dine dine venlige ord! Vi er utrolig glade for at høre, at din oplevelse med USA Tours var tryg, og at vores team altid var der for at hjælpe.

3 fantastiske uger i Californien

Vi er netop kommet hjem efter 3 fantastiske uger i USA. Topkarakterer til rejsearrangøren.

Vi havde bedt USA Tours (Anders Pedersen) om at sammensætte en rundtur med bil 3 uger i Californien og Nevada. Turen passede lige til os (2 voksne og 2 teenage-drenge på 13 og 15) og indeholdt overnatninger i Santa Monica, San Diego, Gran Canyon, Las Vegas, Mammoth Lakes, Yosemite, San Francisco, Monterey og Santa Barbara.

Under turen talte vi om at vi aldrig selv kunne have fundet alle de gode steder (f.eks. Yosemite Lodge og Mammoth Lakes), så overordnet er vi super glade for den tur som USA Tours og Anders har sammensat for os.

Blandt de største oplevelser som vi vil anbefale er:
1. Whale Whatching i San Diego. Vi så Blåhvaler og sejlede langs en flok med 250 delfiner. Endvidere er hangarskibet USS Midway en oplevelse.
2. Gran Canyon. Vi gik de 7-8 km ned ad Angel Trail til Indian Gardens og tilsvarende tilbage igen, meget meget varmt og smukt.
3. Yosemite. Det er bare vildt storslået og smukt.
4. San Francisco. USAs flotteste by med de smukkeste kvarterer af pastelfarvede rækkehuse. Og fascinerende at se de mange selvkørende biler i gaderne, et kik ind i fremtiden. Vi så mod forventning kun få hjemløse og narkomaner og vi kom en del omkring i 3 dage.
5. Death Valley. Det skal opleves. 45-50 grader og flotte landskaber.

Et lille tip: lad være med at forudbetale “road toll” til biludlejningsfirmaet. Vi betalte 10$ om dagen i 21 dage og kørte på meget få betalingsveje.

18. Juli 2023

Hej Benjamin,

Vi sætter pris på din anmeldelse. Det lyder som om I har haft en helt utrolig rejse med mange mindeværdige oplevelser undervejs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjælpsomme og dygtige rejsearrangører

Jeg er netop kommet fra 10 dages rundrejse med mine to store teenager sønner. Turen gik til New York - Philadelphia - Washington, og var perfekt arrangeret af Jonas fra USA Tours. Vi havde gode hoteller der lå centralt placeret, og Jonas havde osse booket tog mellem byerne. Selvom vi selv bestilte aktiviteter (og ikke via USA tours), fik vi masser af gode tips og inspiration fra Jonas. Og svar på mails kom altid lynhurtigt :-)
Vi bestiller helt bestemt ved USA tours igen hvis vi skal til USA igen en anden gang.

5. Juli 2023

Hej Nanna,

Vi er glade for at jeres rejse gik så godt - New York, Philadelphia og Washington, det lyder som en drømmetur! Jonas og resten af holdet er glade for, at I havde en god oplevelse, og at vores råd og tips kunne hjælpe jer på vejen. Vi vil meget gerne hjælpe jer hvis I vil rejse til USA igen.

Bryllups rejse i Florida

Min mand og jeg er lige hjemvendt fra bryllups rejse til Florida som blev arrangeret af USA tours. Det var en fantastisk tur og vores rejse konsulent Jesper Antonsen har været super til at lytte og skræddersy rejsen så den passede lige til vores behov og ønsker. Alle dokumenter har været nemme og overskuelige at gå igennem så vi havde styr på det hele.
Varm anbefaling herfra!

19. Juni 2023

Hej Maja,

Tusind tak for jeres anmeldelse og for at dele jeres bryllupsrejseoplevelse med os. Det glæder os enormt, at I havde en fantastisk tur til Florida, og at Jesper har kunnet skræddersy jeres rejse, så den passede perfekt til jeres behov og ønsker. Stort tillykke med jeres bryllup!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service

Startede fint, men de lyttede ikke rigtigt til os, men vi fandt en løsning med USA tours alligevel, efter vi så har betalt den i forvejen dyre tur, så er de mildes talt pisse ligeglade og langt fra samarbejdsvillig og kræver ekstraregninger for de fejl de selv har lavet..
Mega skuffende og jeg vil ikke ikke anbefale dem til nogen. Vores oplevelse har været elendig!
Deres service er til 0 stjerner!!

23. Mai 2023

Hej Frederik,

Tak for, at du har taget dig tid til at give os din feedback.

Vi er kede af at læse din anmeldelse, da den ikke stemmer overens med vores opfattelse.

Det fremgår, at I accepterede jeres rejsetilbud, inklusiv tur-retur flybilletter fra København. Når rejsen er accepteret, udsteder vi flybilletterne. Efterfølgende retter I henvendelse til os, og fortæller at den ene flybillet kun skal være fra Los Angeles til København på hjemrejsen.

Desværre er det sådan, at envejsflybilletter ofte koster langt mere end returbilletter, og dette var tilfældet for jer. Når billetterne allerede er udstedt, kan de ikke annulleres på grund af flyselskabets afbestillingsregler.

På trods af dette, tilbød vi at dække en del af omkostningen for den nye flybillet, da vi oprigtigt ønskede at hjælpe jer ud af denne uheldige situation.

Undervejs på rejsen har I haft flere spørgsmål, som er blevet besvaret med det samme af jeres rejsekonsulent.

På baggrund af ovenstående, føler vi, at vi har gjort vores yderste for at yde en god service, og vi er meget kede af, at I ikke har haft den samme oplevelse.

Vi har forsøgt at komme i dialog med dig via telefon. Du er velkommen til at ringe.

Til sidst vil vi gerne ønske jer en rigtig god sommer!

Fantastisk Route 66 roadtrip

Vi havde købt en Route 66 igennem USATours. Vi havde ikke rejst med dem før pga corona, som aflyste 2 ture for os. Vi kom dog heldigvis afsted i sommeren 2022 og det var en fantastisk tur.
Maria havde sammensat turen til os og tilpasset den os, da vi også havde valgt at køre fra Los Angeles til San Francisco.
Vi havde problemer, da vi skulle hente vores bil i Chicago. De tog ikke vores Mastercard. Jeg ringede hjem til deres nødtelefon, hvor jeg blev mødt af den venligste dame, som hjalp os hurtigt og vi kom forholdsvis hurtigt derfra.
Eneste andet minus var at nogle af hotellerne var lidt for slidte, men heldigvis havde vi kun få overnatninger på hvert hotel og vi havde selv valgt den billigste løsning. Det ødelagde dog ikke vores samlede oplevelse af turen, som var fuldstændig fantastisk.
Vi glæder os til at vi kan komme afsted igen med USATours.

9. Juli 2022

Kære Susan.

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at I endelig kom afsted, og at I havde en fantastisk tur trods udfordringer undervejs. Din ros er sendt videre til Maria og vores vagthavende på nødtelefonen. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe undervejs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle til New York første gang med min…

Skulle til New York første gang med min søn. Valgte at kontakte Usa Tours da det er lidt af en jungle at finde ud af. man skal lede længe efter så god kundeservice som jeg fik hos USA Tours. De har helt klart været med til at gøre turen lige som vi drømte om. Skræddersyet til os efter ønsker. Så Venlig og professionel kundeservice har jeg ikke oplevet før. Kan varmt anbefale dem hvis man skal afsted til Usa.

12. April 2023

Kære Ronni,

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er super glade for at, at jeres rejse blev som I havde drømt om, og tak for anbefalingen. Det er bare fedt at høre, når vores ambition om at skræddersy rejser efter vores kunders ønsker og drømme, bliver opfyldt.

3 ugers roadtrip ved USA’s vestkyst

Fra start til slut har vi været utrolig glade for dialogen med Jonas omkring vores rejse. Undervejs blev der brug for en “justering” af destination, som Jonas klarede for os mens vi pga tidsforskellen sov. Rigtig god service.
Det er nu 2. Gang vi har rejst med USA tours (kunne have været 3. Men corona aflyste desværre), og vi bruger jer meget gerne igen.
Både hjemmeside, sammensætning, hoteller og pris er i top. Tak for endnu engang at have hjulpet os med en af livets helt store oplevelser :-)

16. April 2023

Antwort von USA Tours

Kære Kristine. Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Tak fordi, du gav dig tid til at skrive den. Dejligt at høre, at I fik en mindeværdig tur. Vi står altid klar til at skræddersy jeres næste rejseeventyr. De pæne ord er sendt videre til Jonas.

USA Tours.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr