UREGIGANTEN Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uregiganten er en pålidelig webshop med hurtig levering og god service. Kvaliteten virker okay, men det må tiden vise.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde brug for nyt ur da mit gamle var gået i stykker. Hader at gå uden ur og skulle til England i weekenden afsted fredag morgen. Så at de havde hurtig levering men var bange for det ikke var hurtigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt et ur til min dreng fra uregiganten, som ganske vist havde fået en pakkelabel men tilsyneladende ikke var blevet afsendt. Jeg rykkede for det og havde indenfor et par timer et svar.... Mehr ansehen

1. Uhrengeschäft
  2. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Uregiganten er en ren dansk e-butik, der ønsker at tilbyde vores ure til absolut attraktive og konkurrencedygtige priser, ligesom vi har tilstræbt os at opbygge vores web-shop, så den er indbydende og overskuelig at handle i. Og så sætter vi service overfor vores kunder meget højt. Uregiganten leverer naturligvis varerne med Fri Fragt i hele Danmark via GLS – og så er der selvfølgeligt fri returret. Uregiganten er en e-mærket Netbutik - din garanti for sikker e-handel.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at sige om …uregiganten

Jeg har kun godt at sige om uregiganten. Jeg er tilfreds med de to ⌚ jeg har købt👍👍 og vil anbefale andre at handle der hvis de vil have
sig et fint ⌚ til en fornuftig pris😎😎. 🕰tikker og jeg takker for et godt køb😉

15. November 2017

Antwort von UREGIGANTEN

Tak for din pæne anmeldelse. Det varmer altid, når kunderne er glade for vores service - og vi gør altid vores bedste :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ødelagt ur hurtigt fixet og retur igen!

Jeg fik et flot Chris Copenhagen ur af min kæreste i fødselsdagsgave - efter et par dage opdagede jeg dog at der var en fejl på remmen og henvendte mig pr. mail til Uregiganten, der svarede mig samme dag. Uret blev sendt ind på Uregigantens regning og jeg blev løbende opdateret i hvad status mht. mit ur var. Jeg fik sat en helt ny rem på og i løbet af et par uger fik jeg mit ur tilbage, samt 200 kr., da uret i mellemtiden var kommet på tilbud 200 kr. billigere. Det må siges at være god service og jeg kan kun anbefale andre at handle her. Jeg kan i hvert fald ikke sætte en finger på noget:-) Tak for god service!

28. Oktober 2017

Antwort von UREGIGANTEN

Tak for din pæne anmeldelse. Det varmer altid, når kunderne er glade for vores service. Det var selvfølgelig ærgerligt med den lille ridse i urremmen; men jeg var glad for, at vi fik en ny rem hjem til dig, og at du er glad for Chris Copenhagen uret.

Kunne ikke være bedre👍🏻

Bestilte et ur som skulle gives i gave to dage senere! Jeg tog chancen og skrev til dem om jeg kunne få den sendt hurtigst muligt! De svarede med det samme, sendte uret med hast og det nåede frem i tide. Det er sku mega god service og god betjening! Min vare var også fuldt ud som forventet! Klar anbefaling og handler der klart igen.

28. April 2017

Antwort von UREGIGANTEN

Tak for de pæne ord. Vi håber at gaven gjorde lykke. Og næste gang vil vi selvfølgelig også gøre, hvad vi kan for at hjælpe og yde en god service :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig hjemmeside. Logisk checkout og hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?

15. Dezember 2016

super

Hurtig levering. Hurtig svar ved kontakt til firmaet (inden for 30 min.) Selv om aftenen, de gør alt for at hjælpe.

13. Dezember 2014

Super Shop

Får mit ur dagen efter i flot urkasse. Bedre kan det ikke gøres. Dog ville jeg ønske at man fik en bedræftigelsesmail efter man havde købt en vare.

1. Juni 2014

fup og fiduser

Havde vundet et gavekort på 200 kroner, som jeg ville bruge på hjemmesiden, dette kunne ikke lade sig gøre, så henvender mig via mail til dem og får et pænt svar tilbage, at de vil lægge uret ind manuelt og afsende min ordre.
Jeg skriver til dem flere gange uden svar, hvilket ur jeg ønsker og min adresse, ingenting sker.
Derefter skriver jeg på deres fb-væg om deres mailsystem er nede og får en besked om at min mail er røget i deres spamfilter.
De lover at afsende uret og en lille gave som trøst for den kedelige oplevelse, men det kommer aldrig frem og jeg får ikke noget svar på mine henvendelser.
Så alt i alt vil jeg aldrig anbefale andre at bruge uregiganten og vil ALDRIG selv turde at bestille noget derfra.

17. April 2014

BEMÆRK:
Uregiganten skiftede ejer i 2016 - butikken har ændret sig markant siden 2014, og i dag får vi kun gode anmeldelser og gør vores bedste, for at alle vores kunder skal være tilfredse.

Neat

Fik mit ur super hurtigt! Effektivt og overskueligt at handle derinde.
Man kunne godt komme i tvivl om kvaliteten af urene nu hvor prisen godt kan være ret lav. Men der bliver man positivt overrasket. Købte et fint ur til endnu finere penge. Det er altid godt med lidt "bling", selvom man har ondt på konto'en ;)

1. April 2014

Kære Pawel
Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for, at du er glad for uret, og håber at du i fremtiden vil handle hos os igen.

Skuffende på alle måde

Min kontakt med uregiganten har på alle måder været mangel fuld, utilstrækkelig og tidspild.
Jeg havde været så heldig at komme i besindelse af en rabat kode på 200 kr, som jeg gladeligt forsøgte at bruge, men straks som jeg ville tjekke ud, fik jeg at vide at dette ikke kunne lade sig gøre, da man skal handle for min 500 kr. Jeg har fra tidligere besøg på deres hjemmeside erfaret, at dette gælder hvis man skal have gratis fragt, men da de solgte ud af udgående modeller, var der gratis fragt til alle.
Jeg troede selvfølgelig at der var tale om en fejl i deres system, så jeg skrev til en mail dem, hvor jeg beskrev mine problemer.
Jeg fik da også hurtigt svar tilbage, at de ikke viste hvad der var galt, men at de anbefalede mig at slette mine cookies. Dette gjorde jeg så, men lige meget hjalp det.
Igen skrev jeg en mail. Denne mail blev skrevet den 18 marts, det vil sige for 18 dage siden, og jeg afventer stadigt svar.
Jeg forsøgte nu at handle på mine andre computere, og endda bibliotekets, men med samme resultat. Samtidig fik jeg anskaffet mig endnu et gavekort.
Jeg skrev til uregiganten (fra en anden mail), om de måske var muligt at benytte disse sammen og fik det svar at det kunne jeg ikke. Jeg acceptere selvfølgelig dette svar, men svarede tilbage at jeg stadig ikke kunne handle. Jeg fik samme svar som tidligere, hvorefter jeg igen skrev at jeg havde gjort som de anbefalede, men at det ikke hjalp. Heller ikke denne mail har jeg fået svar på (5 dage siden)
Jeg har nu forsøgt mig endnu en gang men begge mine gave kort er nu udløbet, og jeg er ærligtalt træt af den dårlige service.
Så jeg har givet op, og vil ALDRIG handle hos dem!

Jeg skal dog ikke kunne sige noget om hvordan deres service er når den fungere eller hvordan produkterne er, da jeg netop af ovennævnte årsager ikke har handlet hos dem.

TLDR:
Uregiganten ignorer deres mails! (har sendt fra to forskellige adresser, så det kan ikke være et tilfælde...)

31. März 2014

Super service!

Super service - god kommunikation - god kvalitet til prisen. Ikke sidste gang at jeg er kunde her.

20. März 2014

Kære Mia
Tusind tak for de flotte ord. Vi gør alt for at kunderne får en dejlig oplevelse efter at have handlet hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og søde mennesker

Jeg oplevede kun godt til mit køb. Jeg var i kontakt med kundeservice grundet nogle spørgsmål jeg havde til fx justering af remmen som de tilbød at gøre for mig. Uret blev leveret helt i en fin lille æske, det passer, alt var let ordnet og kundeservicen var en fornøjelse som mange firmaer i DK kan lære noget af, det sætter jeg meget højt.

28. Januar 2014

Kære Amalie

Fik aldrig mine varer

Var så heldig at have vundet et gavekort, troede jeg. Jeg bestilte et ur, som jeg ville bruge som gave til en sød veninde. Jeg skrev det hastede, men fik aldrig mit ur. Jeg skriver flere gange, hvor mit ur bliver af og de påstår det er leveret. Jeg beder så om et sporingsnummer og får så besked om jeg ikke mere er velkommen til at handle i deres butik. Hold da op sikke en gang l..t at fyre af og så overholder de ikke engang forbrugerloven. Er bare ked af det var et gavekort jeg vandt, ellers kunne jeg have klaget over dem og fået mine penge retur!

27. Januar 2014

Og vi indrømmer og beklager altid, hvis vi undtagelsesvis laver en fejl.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kære Anette
Vi er selvfølgelig ked af, at din veninde ikke fik uret og vi ville også gerne have hjulpet dig, men pga. din truende adfærd og meget grove sprogbrug over telefonen og på email var vi nødt til beslutte at vi ikke ville betjene dig mere. Vi driver et lille familie virksomhed og vi kan desværre ikke have at vi bliver beskyldt og truet af vores kunder. Vi skrev også til dig, at vi nok skulle finde en løsning hvis du ændrede tonen i dine mails lidt. Vi er stadig opsat på at finde en løsning hvis du skriver en mail til os.

Perfekt

God oplevelse. Fik mit ur dagen efter jeg havde bestilt, endda i gaveæske. Bedre kan det vist ikke gøres

23. Dezember 2013

Kære Mads

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr