Ungtrafik Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig dygtige og rare kørelærer. Som en person der var MEGET nervøs med søvnløse nætter, gjorde de det til en rigtig rar og tryg oplevelse. Der var altid plads til spørgsmål og læring i forskel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft 2 unge mennesker i køreskolen og det har været super gode oplevelser! Særdeles servicemindede og professionelle. Fik tilrettelagt en fin plan, der tog højde for studie og ferie. Begge besto... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ungtrafik er den bedste køreskole. Min datter gik ved åmarken st. Hun var virkelig nervøs første gang Hun skulle ud og køre,men thomas og Benjamin var enormt søde,forstående og rummelige. De er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Valgte dem i første omgang fordi de var 5 minutter fra mit hjem men det er en fantastisk køreskole med smukt indrettede lokaler til teori og køretimerne ligeledes er super lærerige. 10/10 for mig

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung
  3. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

Hos UngTrafik prioriterer vi kvalitet i undervisningen – både i vores teorilokaler og under kørelektionerne. Vi tilpasser vores undervisning individuelt, så netop du får den bedste oplevelse og læring, uanset om du har familie, sport, uddannelse eller arbejde, som skal forenes. Vores teorilokaler er moderne indrettet med komfortable biografstole, og vi byder på gratis sodavand, te/kaffe og croissanter til teoriundervisningen. Når det kommer til kørelektionerne, har vi fuld fokus på dig og tager ansvar for din sikkerhed i trafikken. Læring og udvikling går hånd i hånd og det ansvar er vi fælles om. Det er en kerneværdi for os at skabe en tryg atmosfære og et læringsrum, selv når trafikken bliver tæt. Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende en sms til os på 25797979. Hvis vi ikke svarer med det samme, er vi enten ude at køre eller underviser, men vi vender hurtigt tilbage til dig. Og hvis du tænker, at du måske er for gammel til UngTrafik, så husk: Ung handler ikke om alder, men om den følelse, du har indeni. Alle er velkomne i UngTrafik-familien. ✨

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

133 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kan 100% anbefales!

Kan 100% anbefales!! Jeg startede uden nogen viden om biler eller kørekort, og føler at jeg er kommet virkelig godt igennem.
Lærerne er virkelig imødekommende, tålmodige og går reelt op i at alle deres elever kommer i mål. Teorien bliver undervist på en måde som gør det spændende, selv efter en lang dags skole. Plus, der er altid gratis sodavand og croissant :)
Køretimerne følger teorien, hvor vi kommer ud og prøver teorien vi lige lært. Der var heller ingen ventetid på teori- og køreprøven, så det tog i alt kun 3 måneder, fra jeg startede til jeg kom op og bestod køreprøven. Og selv efter jeg er blevet færdig, kan jeg stadig skrive til mine lærere, hvis jeg har spørgsmål. En virkelig god service og introduktion til vejen 🫶

8. Mai 2025

Jeg kan varmt anbefale Ungtrafik

Jeg kan varmt anbefale Ungtrafik. Jeg bestod både teori og køreprøve i første hug. Undervisningen er dialogbaseret og det har virkelig hjulpet mig til at lære teorien hurtigt. Jeg oplevede en sjov og hyggelig atmosfære til undervisningen, krydret med små konkurrencer, kaffe og croissanter. Jeg fik god støtte og rådgivning undervejs og Thomas står altid klar til at hjælpe med spørgsmål og udfordringer. Workshoppen om bilens teknik lige før min køreprøve var rigtig god og hjalp på mine nerver. Tak til Thomas, Benjamin og Bent hos Ungtrafik for et super forløb.

28. April 2025

andbefalet

jeg kan klart anbefale Ungtrafik som køreskole.
der bliver sørget for at alle er med og forstår undervisning.
de er meget fleksible med deres køretider så det passer ind i ens eget skema. jeg har haft et fantastisk forløb hos ungtrafik med thomas og bent some fantastiske lærer

9. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvorfor du skal vælge Ungtraffik!

Min oplevelse hos Ungtraffik

Jeg er en meget travl mand og alligevel sørger de altid for køretimerne passer helt perfekt, både til dig som har en travl hverdag og for dig som ikke har en så travl en. Teoritimerne er virkelig sjove og meget lærerige, her skal du slet ik tvivle på om du blir klar til teoriprøven overhovedet. De sørger for en hver elev som starter her kommer igennem og er helt parat til trafikken.

Kan helt klart anbefale at i vælger dette sted hvis du gerne ville have et godt og nemt forløb hele vejen. De allesammen rare og flinke og du skal overhovedet ik være bange for at fejle når du vælger Ungtraffik.

* De sørger for dine køretimer passer til dig så du både kan gøre som du altid gør og det passer i dit tidsrum

* Teori timerne er både sjove og lærerige. Og du kommer 100% til at forstå alt vi gennemgår til teoritimerne

* Kørelærene hjælper dig altid og er altid klar til at hjælpe dig også selvom du laver nogle fejl. Det helt ok at lave fejl det derfor du lære, så ik vær bange for at fejle

7. Mai 2025

Elev

Det er fænomenale start på at tage kørekort hos Ungtrafik. Jeg startede i slut februarr og blev færdig her i dag. Det tog ingen tid. 100% anbefaler ungtrafik til at tage kørekort hos. Lærerne er super søde og vil dig kun det bedste. Og en bonus er fri sodavand og croissant :D. Hvis jeg skal anbefale en køreskole til venner/familie er det 100% ungtrafik jeg nævner

5. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft den fedeste oplevelse hos…

Jeg har haft den fedeste oplevelse hos ungtrafik, hvor jeg fik på mit kørekort på under 3 måneder.
Søde og sjove køre og teorilærer der hjælper dig igennem det hele og altid er klar til at besvare alle spørgsmål man skulle side inde med. De har gjort processen meget sjovere end jeg havde forestillet mig, og de har altid hjulpet med at man skal føle sig sikker i trafikken.
Klar anbefaling herfra

2. Mai 2025

Bedste køreskole i DK!!

Jeg er så glad for at jeg valgte at tage mit kørekort hos UngTrafik. Det er den bedste køreskole. Det er et hurtigt forløb, men hvor du 100% lærer alt det du skal have med, for at være en god bilist, og føle dig tryg på vejen.
Der er altid croissanter og sodavand til teori😋
Og selvfølgelig de sødeste kørelærere, som engagerer sig meget for dit forløb enkeltvis,
som også er enormt vigtigt for din egen motivation. Tak for den bedste oplevelse, og et kørekort på 3 måneder!

1. Mai 2025

! Bedste køreskole !

Jeg vil gerne sige tusind tak til UngTrafik for en virkelig god oplevelse hele vejen igennem! Undervisningen var både lærerig og spændende, og jeg følte mig godt forberedt til både teori og køreprøve.

Mine køretimer var rigtig gode – jeg blev mødt med tålmodighed, støtte og god stemning hver gang. Jeg følte mig tryg bag rattet og lærte noget nyt for hver time.

Kan helt klart anbefale UngTrafik til andre, der vil have en seriøs og god køreskole med dygtige undervisere. Tak for hjælpen og støtten hele vejen!

15. April 2025

Tålmodige og rare

God service. Man føler sig velkommen og lærerne har dedikation for at få sine elever til at bestå og føle sig så trygge og velforberedte som muligt til prøverne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ungtrafik har været en kæmpe hjælp til…

Ungtrafik har været en kæmpe hjælp til et hurtigt & sikkert kørekort, hvor man virkelig har været forberedt til perfektion til både køreprøve & Teoriprøve, nogle fantastiske kørelærer, der sidder i teamet, som virkelig forstår at hjælpe til fuld perfektion, men samtidig også at holde emnerne interessante for os unge.
Tusind tak til Teamet & hjælpen med at få kørekortet i hus:)

Mega god køreskole🚙🚙

Amazing køreskole med god undervisning i både teorien og det praktiske. Hurtigt og overskueligt forløb🤗
Croissanterne er mega lækre og altid iskold sod🥐🥤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De gør alt for at du kommer i mål med dit kørekor

Jeg startede i oktober sidste år, og bestod min køreprøve her i slutningen af marts. Jeg sluttede af med, at have Thomas som kørelærer. Han var super god, og gjorde alt han kunne for at få mig i mål, så jeg bestod i første forsøg med ham. Jeg syntes, at teoritimerne var overraskende sjove, man blev virkelig klædt godt på, ikke bare til teoriprøven, men også til at komme ud i trafikken. Derudover var der altid en god stemning til teoritimerne, og Thomas var god til, at inddrage os på en måde, hvor alle kunne være med og så man ikke bare skulle sidde og lytte. Efter et forløb her er man en god og sikker bilist. Kørelærerne er til stede under køretimerne, så man altid føler sig tryg. De sørger for at man lærer af sine fejl, men på en ordentlig måde, så man får gode oplevelser ude i trafikken.

28. März 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kan varmt anbefale ungtrafik. Det har været et super forløb med gode og sjove undervisere, hyggelige teoritimer med top forplejning, og kom sikkert igennem både teori og køreprøve i første forsøg 😃

11. April 2025

Super fed service

Super fed service, og et lækkert miljø. Teori lokalet har fede stole som man sider godt i og et hyggeligt lokale hvilket gør den lidt tunge teori lidt nemmere at fordøje. Lærene er super søde og rare hvilket også gør undervisningen sjovere. Benjamin som underviste det hold jeg var på i teori gjorde den ellers ret så kedelige teori undervisning en hel del sjovere ved at være engageret og gøre noget ud af undervisningen. Fik bestået teoriprøven i første huk. Bent som var min kørelære var super hyggelig at køre med og fik mig klar til en køreprøve som jeg bestod første gang. Hvis der var noget man var i tvivl om kunne man altid skrive til Thomas eller nogle andre kørelærer. Alt i alt har det været en god oplevelse og et rart miljø at blive undervist i. Kan helt klart anbefalede UngTrafik.

10. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været super tilfredse

Vi har været super tilfredse. Køreskolen har været god til at håndtere, at vores unge var udfordret pga. ordblindhed. Der var god service undervejs, og nemt at få fat i kørelærer, hvis vi havde spørgsmål. Vores unge blev mødt i øjenhøjde, og selvtilliden fik et ekstra boost. Trygt og afslappet miljø. Han bestod både teori og køreprøve første gang og efter 2,5 måned. Citat: "man lærer en masse og det er nemt". Stor tak til Thomas og Benjamin!

4. April 2025

Danmarks bedste køreskole⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft en helt igennem fantastisk oplevelse hos UngTrafik, og jeg kan ikke anbefale denne køreskole nok! Fra start til slut har forløbet været professionelt, trygt og samtidig virkelig hyggeligt. En særlig stor tak skal lyde til min kørerlærer Thomas, som virkelig har været den bedste underviser, man kunne ønske sig. Han har gjort alt for at klæde mig ordentligt på – både til teoriprøven og den praktiske køreprøve – og det resulterede i, at jeg bestod begge dele i første forsøg.

Teoritimerne har været lærerige, men også afslappede og sjove – og som en ekstra bonus blev der serveret gratis sodavand og croissanter, hvilket skabte en virkelig god stemning og gjorde det lidt lettere at komme af sted, selv efter en lang dag. Det er små ting som dét, der virkelig viser, at køreskolen går op i kvalitet, og at eleverne har det godt og føler sig velkomne.

Køretimerne har også været super gode – altid i en rar og rolig atmosfære, hvor jeg følte mig tryg og støttet hele vejen. Der har været plads til at lave fejl og stille spørgsmål, uden at man blev gjort forkert eller dum. Thomas har været enormt pædagogisk og tålmodig, og han har virkelig formået at skabe et læringsrum, hvor man tør udvikle sig og blive bedre.

Alt i alt har jeg følt mig set, hørt og taget seriøst hele vejen igennem forløbet. Det har ikke bare været en “uddannelse”, men en god og tryg rejse mod at blive en sikker bilist.

Hvis du overvejer at tage kørekort, så tøv ikke – vælg UngTrafik. De leverer ikke bare et kørekort, de leverer en oplevelse og et fundament, du kan tage med dig videre i livet.

Tusind tak for alt, Thomas og UngTrafik – I er de bedste!

2. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr