Jeg fik købt et spistole og fik så afleveret den efter en uge da jeg synes ikke den var som beskrevet. Nu er der gået mere en månede og har ikke fået min penge tilbage og når jeg skriver til dem på e-... Mehr ansehen
Twistet.dk
Spinneren vi fik i posten så helt anderledes ud end på billedet i netbutikken og den spinder bare nogle få sekunder. Virkelig et dårlig køb.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt en guld tangel -,efter 2 timer var alt "guldet" væk og den er nu sølv - hvilket ikke er det min søn ønskede sig
Unternehmen hat geantwortet
Det er ikke muligt at se status på ordret efter en uge fra odret.
Severinsmindevej 6, 4420, Regstrup
- kontakt@Twistet.dk
- twistet.dk
Das haben sich andere Leute angesehen

Fint hurtig god service
Det er bare et godt firma og i sær med sådan en pilfinger søm mig

Antwort von Twistet.dk
1'dag:bestilling, 2'dag: modtagelse, 3'dag: Roligere børn.
Vi manglede noget til at 'berolige' vores piger med i skoletimerne. På vores skole, må de ikk tegne i timerne, under fordrag og lign. Jeg så en dreng med en TWISTER, og tænkte at dét var lige hvad vi manglede..
Nu har jeg 3rolige piger i hver deres klasse(fra 5-9kl.) og ingen læreBrok mere.
Og det er en fantastisk kalendergave :-D Tusind tak.

Antwort von Twistet.dk
Bestilte en kasse assorterede "tangles". Varene levede helt op til mine forventninger og blev hurtigt leveret.

Fantastisk
Levede op til det jeg havde forventet at få og hurtig levering

Godt med mobil opkald
Jeg er sikker på at der er mange både børn og voksne der får glæde af twistes produkter.... :-)

Antwort von Twistet.dk
Netbutik hvor kvaliteten er møj, ikke nogen problemer og møg!
Ingen problemer med at handle der
der er noget for enhver
hurtigt vil de varen sende
og snart har du den i hænde
indkøb via internet
shopping gjort ultra let

Lynhurtig levering!
Jeg købte en Tangle mini og fik den leveret dagen efter med posten. Fint produkt som allerede bliver brugt meget, når jeg ikke kan koncentrere mig. Jeg har ingen dårlige ting at sige om denne virksomhed, så hop du bare ud i det!

Antwort von Twistet.dk
Hurtig levering og rigtig gode produkter
produkterne kan anbefales og der er hurtig levering

hurtig og informativ
hurtig og informativ, ville dog ønske der var flere varianter og farver at vælge imellem

Antwort von Twistet.dk
nem side og hurtig til at sende
nem at finde rundt på siden og hurtig til at sende

Antwort von Twistet.dk
Fin overskuelig hjemmeside med gode beskrivelser af de forskellige ting. Blev så positivt overrasket over der var mængderabat - havde jeg ikke lige læst nogen steder.
Fik varen dagen efter bestillingen - meget fint med et lille ur i toppen af siden, der viser at inden en bestemt tid, så bliver varen sendt samme dag.
Super gode twistet tilsendt og er taget i brug af vores søn:-)

Serviceminded
God service, nemt at bytte forkert bestilt vare. Ordren blev behandlet og afsendt hurtigt.

Antwort von Twistet.dk
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille varer, lidt problemer med betalingsdelen i ny og næ, ellers tip top.

God handel. Perfekt service
Godt sted at handle. Perfekt service. Rettidig levering.

SKØNT !
21 timer efter jeg havde lagt bestillingen, fik jeg beskeden om at pakken var klar til afhentning :)
Kunne ikke være en bedre ting, til min lille familie :)

Super nemt!
Nemt og hurtigt at bestille, og hurtig levering.

Antwort von Twistet.dk
Hurtig levering og perfekt vare
- Super hurtig levering
- nem Web shop

Antwort von Twistet.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.