Twistet.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik købt et spistole og fik så afleveret den efter en uge da jeg synes ikke den var som beskrevet. Nu er der gået mere en månede og har ikke fået min penge tilbage og når jeg skriver til dem på e-... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spinneren vi fik i posten så helt anderledes ud end på billedet i netbutikken og den spinder bare nogle få sekunder. Virkelig et dårlig køb.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har købt en guld tangel -,efter 2 timer var alt "guldet" væk og den er nu sølv - hvilket ikke er det min søn ønskede sig

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ikke muligt at se status på ordret efter en uge fra odret.

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfekt.

Alt i orden. Ingen problemer.

7. Dezember 2013

super godt tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1'dag:bestilling, 2'dag: modtagelse, 3'dag: Roligere børn.

Vi manglede noget til at 'berolige' vores piger med i skoletimerne. På vores skole, må de ikk tegne i timerne, under fordrag og lign. Jeg så en dreng med en TWISTER, og tænkte at dét var lige hvad vi manglede..
Nu har jeg 3rolige piger i hver deres klasse(fra 5-9kl.) og ingen læreBrok mere.
Og det er en fantastisk kalendergave :-D Tusind tak.

6. Dezember 2013

Antwort von Twistet.dk

Det var så lidt, vi glæder os over at kunne hjælpe rigtig mange børn og unge, på rette vej i deres uddanelse ved at skabe ro i de danske skoler, med Twistets Tangles.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en kasse assorterede "tangles". Varene levede helt op til mine forventninger og blev hurtigt leveret.

4. Dezember 2013

Fantastisk

Fantastisk

Levede op til det jeg havde forventet at få og hurtig levering

2. Dezember 2013

Dejligt at høre

Godt med mobil opkald

Jeg er sikker på at der er mange både børn og voksne der får glæde af twistes produkter.... :-)

1. Dezember 2013

Antwort von Twistet.dk

Det er vi glad for du mener

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Netbutik hvor kvaliteten er møj, ikke nogen problemer og møg!

Ingen problemer med at handle der
der er noget for enhver
hurtigt vil de varen sende
og snart har du den i hænde
indkøb via internet
shopping gjort ultra let

29. November 2013

Antwort von Twistet.dk

Ud fra resten af din tekst og valget af stjerner formoder jeg at du mente

Netbutik hvor kvaliteten er HØJ (og ikke som du har skrevet møj), ikke nogen problemer og møg!

Og derfor vælger jeg at takke for den fine anmeldelse :)

Lynhurtig levering!

Jeg købte en Tangle mini og fik den leveret dagen efter med posten. Fint produkt som allerede bliver brugt meget, når jeg ikke kan koncentrere mig. Jeg har ingen dårlige ting at sige om denne virksomhed, så hop du bare ud i det!

25. November 2013

Vi siger mange tak

hurtig og informativ

hurtig og informativ, ville dog ønske der var flere varianter og farver at vælge imellem

21. November 2013

Antwort von Twistet.dk

Der er PT 45 forskellige typer af junior Tangles på lager, vi er den eneste forhandler i europa der lagerfører alle de typer design der findes af junior Tangle

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin overskuelig hjemmeside med gode beskrivelser af de forskellige ting. Blev så positivt overrasket over der var mængderabat - havde jeg ikke lige læst nogen steder.
Fik varen dagen efter bestillingen - meget fint med et lille ur i toppen af siden, der viser at inden en bestemt tid, så bliver varen sendt samme dag.
Super gode twistet tilsendt og er taget i brug af vores søn:-)

14. November 2013

Antwort von Twistet.dk

Det glæder os at høre, håber de også har hjulpet sønnen, til ro og koncentration :)

Serviceminded

God service, nemt at bytte forkert bestilt vare. Ordren blev behandlet og afsendt hurtigt.

14. November 2013

Antwort von Twistet.dk

MAnge tak til dig Marie, service er vores mellemnavn :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille varer, lidt problemer med betalingsdelen i ny og næ, ellers tip top.

13. November 2013

Antwort von Twistet.dk

Kan du uddybe problemerne med betalingsdelen, så vi kan få det fejlmeldt hos vores udbyder :-)

SKØNT !

21 timer efter jeg havde lagt bestillingen, fik jeg beskeden om at pakken var klar til afhentning :)
Kunne ikke være en bedre ting, til min lille familie :)

31. Oktober 2013

Antwort von Twistet.dk

Det lyder godt Joan, håber at varerne faldt i god jord ligesom leveringstiden :)

Super nemt!

Nemt og hurtigt at bestille, og hurtig levering.

30. Oktober 2013

:-) tak

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr