Twistet.dk

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik købt et spistole og fik så afleveret den efter en uge da jeg synes ikke den var som beskrevet. Nu er der gået mere en månede og har ikke fået min penge tilbage og når jeg skriver til dem på e-... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spinneren vi fik i posten så helt anderledes ud end på billedet i netbutikken og den spinder bare nogle få sekunder. Virkelig et dårlig køb.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg har købt en guld tangel -,efter 2 timer var alt "guldet" væk og den er nu sølv - hvilket ikke er det min søn ønskede sig

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ikke muligt at se status på ordret efter en uge fra odret.

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfekt

Super gode produkter. Hurtig og nemt at bestille. Hurtig levering og ingen problemer overhovedet. Jeg kan kun anbefale twistet.

20. Februar 2014

Super

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering af varen. Absolut intet at klage over.

17. Februar 2014

Hurtig levering

Jeg bestilte en vare hos Twistet og er fuld ud tilfreds med at få varen meget hurtigt. Jeg kan anbefale at handle med Twistet.

9. Februar 2014

Takker for rosen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt køb, tingene kom som det var lovet

Det var nemt at bestille, vores datter var bare utolmodig, så det var svært at vente på varen kom som b-post. Hjemme siden er nem at finde rundt på og der er gode billeder.

4. Februar 2014

Antwort von Twistet.dk

De kære børn er altid utålmodige det er derfor vi også har valgt at tilbyde dag til dag levering med GLS mod en lille merbetaling der udelukket går til GLS som henter og bringer varerne

KANON SERVICE

Twisters personale er bare super, søde at tale med, deres vare er i orden og dejligt hurtig betjening. forsæt det gode arbejde.....vi bestemt anbefale jer til ALLE

21. Januar 2014

Antwort von Twistet.dk

Mange mange tak for de rosende ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt, nemt og troværdig.

Varene blev bestilt, og det varede ikke længe så havde jeg dem. Det var det jeg havde bestilt som jeg fik og varerne levede op til det forventede.

13. Januar 2014

fantastisk ros at få

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og fuld tilfredshed med produkterne

Var lidt uheldig med GLS leveringen af mine produkter som desværre kom lidt forsinket men servicen fra Twistet var hele tiden rigtig fin og jeg blev tilbudt at hente mine ting i stedet for selv om det var helligdag. Alt i alt en god oplevelse selv om det er ærgerligt når man ikke får varer som planlagt. Var også hen over julen så kan jo glippe.

5. Januar 2014

Antwort von Twistet.dk

Vi beklager på vegne af GLS og er glad for at høre at det hele endte godt!

TWISTET.DK

Der var hurtigt svar på spørgsmål via mail og jeg fik min pakke dagen efter bestilling og så bruger de GLS, så jeg slap for postdanmark;-)

24. Dezember 2013

Antwort von Twistet.dk

Vi siger tak, vi er også selv rigtig glade for vores nye ordning med GLS der rent faktisk gider at afhente de pakker man skal sende til sine kunder (og uden beregning for webshoppen) hos postdanmark skal de have 25000 om året for at hente pakker på trods af at de alligevel er forbi dagligt for at aflevere breve :)

Kvalitetsvarer

Hurtig levering af kvalitetsvarer. kan klart anbefales.

23. Dezember 2013

Antwort von Twistet.dk

Vi siger tak for anbefalingen

Super god service

Rigtig god oplevelse at handle her :-)

21. Dezember 2013

Godt at høre

Enkelt at handle

Hurtig - og gratis - levering.

18. Dezember 2013

Antwort von Twistet.dk

Rart at høre du havde en god oplevelse

Fantatisk brugbar

Super godt sted at handle, findes mange produkter. Hurtigt levering. Bliver informeret om hvornår produktet kommer. Meget tilfreds

13. Dezember 2013

Antwort von Twistet.dk

Når kunderne er tilfredse er vi også tilfredse

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin service, da jeg først kom i kontakt med dem

God service, hurtig levering og hurtig tilbagemelding. Dog først efter jeg havde haft telefonisk kontakt, da jeg ikke havde fået respons på 2 forspørgelser via mail.

11. Dezember 2013

Antwort von Twistet.dk

Det beklager vi meget, ved ikke hvad der er sket med dine mails det er ikke vores normale behandlings metoder!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr