Twin Sport Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie ben ik super tevreden, maar wil mijn retour online aanmelden en dit is niet mogelijk! Meerdere malen klantenservice gemaild voor hulp maar niemand geeft gehoor. Ik zou het fijn vin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tja hoe zal ik beginnen, een bestelling gedaan en netjes betaald echter geen levering van mijn bestelling. Klantenservice komt niet verder dan dat mijn gegevens niet in het klantenbestand voorkomt o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een heerlijk bedrijf! We hadden online een mooie skijas en skibroek voor mijn dochter gekocht. Bij aankomst bleek de online aanbieding duurder te zijn dan het afgeprijsd stickertje op het lab... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijzen zijn netjes. Maar verzending en communicatie laat nog wel wat te wensen over. Pakket zonder dat te melden in drie pakketten verstuurd, waardoor ik nu al voor derde keer naar afhaalpunt kan. Ve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Met trots kondigen wij aan dat ons bedrijf voortaan verdergaat onder een nieuwe naam: TWIN SPORT. Wat blijft, is waar wij voor staan: uitstekende service, vertrouwde gezichten en de beste sportuitrusting. Hoewel onze visuele uitstraling verandert, blijven onze locaties precies zoals u gewend bent. Ook ons team, dat u al jaren met plezier van dienst is, blijft hetzelfde, net als ons aanbod van topmerken. TWIN SPORT blijft dé plek waar sportliefhebbers terecht kunnen voor kwaliteit, advies en enthousiasme. We kijken ernaar uit om u ook onder onze nieuwe naam te blijven verwelkomen. TWIN SPORT – Sport Starts Here.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

175 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruime keuze en een mooie aanbieding…

Ruime keuze en een mooie aanbieding Nike sokken. Snel geleverd. Blij mee.

23. Dezember 2025

Beste Nita,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Wij hopen u snel weer bij ons terug te zien.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pakket later bezorgd dan beloofd

Ik had de express levering gekozen, nog mooi voor 13:00 besteld, maar vervolgens 2 dagen later pas geleverd terwijl er stond dat ik dezelfde avond nog mijn pakket zou ontvangen. Dus ben hier niet blij mee.

16. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fijne winkel, aardig personeel, maar wel tijdrovend

Ik heb een aantal jassen besteld en in de winkel laten afleveren om daar te proberen. Om naar de kassa te gaan om de bestelling af te halen, moet je eerst de hele winkel door (trap op, rondje winkel, trap af). Vervolgens duurde het even tot ik de bestelling kreeg (want dat kon maar op 1 kassa).

Na het passen van de jassen, wilde ik 1 jas houden en de rest retourneren. Maar de winkel bleek een daglimiet te hebben voor terugpinnen en die was al bereikt want er waren die dag veel retouren geweest. Dus moest er gebeld worden met de manager en vervolgens met het hoofdkantoor. Daardoor duurde het heel lang tot ik daadwerkelijk kon retourneren. Gelukkig was de oplossing dat ik het geld binnen een aantal dagen teruggestort kreeg en dat kreeg ik binnen een paar uur ook bevestigd.

Overigens is het aanbod groot en goed en het personeel heel vriendelijk. Maar de daglimiet vond ik zelf nogal onhandig en enigszins knullig en het heeft me op deze manier veel tijd gekost.

10. Dezember 2025

Goedendag,
Bedankt voor uw uitgebreide review.
We zullen de verbeterpunten zeker meenemen!
Goed om te horen dat u vriendelijk geholpen bent.
We wensen u veel plezier van uw jas.

Top klantenservice

Bestelling gedaan maar helaas moeten annuleren omdat diegene het al zelf had gekocht. Klantenservice dacht mee en nam de tijd voor me ondanks de drukte. Het was snel afgehandeld.

8. Dezember 2025

Beste Jill,

Bedankt voor de positieve beoordeling!
Fijn dat u tevreden bent over onze klantenservice!

Netjes en vlot geleverd

5. Dezember 2025

Beste Petra,

Bedankt voor het gegeven aantal sterren.
Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering.
We hopen u snel terug te zien bij Twin Sport

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Product besteld

Product besteld, nooit bevestiging gehad. Na 1 week nog niets ontvangen. Toch maar even bellen wanneer het bezorgd wordt om te horen dat de bestelling niet door is gekomen. Helaas geen mail over gehad maar geld wel afgeschreven. Verbeterpunt intern.

11. Dezember 2025

Beste Seyan,

Bedankt voor uw recensie.
Ik zie dat u inmiddels contact met onze klantenservice heeft gehad.
Mocht u hier nog verdere vragen over hebben horen wij dit graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden van bezorgmoment.

9. Dezember 2025

Beste Bas,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snel en gemakkelijk online besteld

Snel en gemakkelijk online besteld. Vrij snel mail dat ik bestelling op kon halen. Top

3. Dezember 2025

Beste Patricia,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijn dat uw bestelling snel afgehaald kon worden en u tevreden bent over onze site.

Snelle levering bestelling

Super snel geleverd! Top!👍

8. Dezember 2025

Beste Marion,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

deskundig personeel dat de tijd voor je…

deskundig personeel dat de tijd voor je neemt, en goed weet te adviseren

3. Dezember 2025

Beste Rob,

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wat fijn dat u een tevreden klant bent.
Zien wij u nog eens terug?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Twinsport, algemene voorwaarden!

Op zich prima partij, leveren vlot en reageren snel. Maar wat ik een hele nare aktie vind bij retourneren van je aankoop:

Handelingskosten
Bij terugbetaling van de order houden wij €4,50 in op de terugbetaling per order. Dit doen wij om de handelingskosten te compenseren.

De verzendkosten zijn ook al €4,99
Wettelijk mag je maar 1x verzend of retourkosten rekenen, tja om het dan handelingskosten te noemen.

Voor mij zeker de eerste en laatste keer dat ik hier bestel. Ik vind dit klantdwaling, ondanks dat het mijn verantwoordelijkheid is om de algemene voorwaarden te lezen.

28. November 2025

Goedendag,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij houden inderdaad €4,50 handeling kosten in bij een retour zending.
Dit doen wij om klanten bewuster te maken van wat ze bestellen en retour sturen.
Ook houden wij deze kosten in vanwege alle kosten die bij een retour zending komen kijken.

Wanneer een volledige bestelling terugkomt worden ook de verzendkosten terugbetaald.

Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Twin Sport.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop, goede producten en een duidelijke communicatie.

28. November 2025

Goedendag,

Bedankt voor de positieve beoordeling!
Fijn dat u tevreden bent over onze service!

Prima

Prima, snel

4. Dezember 2025

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Wij hopen u snel weer bij ons terug te zien.

Twin Sport

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr