Twin Sport Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie ben ik super tevreden, maar wil mijn retour online aanmelden en dit is niet mogelijk! Meerdere malen klantenservice gemaild voor hulp maar niemand geeft gehoor. Ik zou het fijn vin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tja hoe zal ik beginnen, een bestelling gedaan en netjes betaald echter geen levering van mijn bestelling. Klantenservice komt niet verder dan dat mijn gegevens niet in het klantenbestand voorkomt o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een heerlijk bedrijf! We hadden online een mooie skijas en skibroek voor mijn dochter gekocht. Bij aankomst bleek de online aanbieding duurder te zijn dan het afgeprijsd stickertje op het lab... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijzen zijn netjes. Maar verzending en communicatie laat nog wel wat te wensen over. Pakket zonder dat te melden in drie pakketten verstuurd, waardoor ik nu al voor derde keer naar afhaalpunt kan. Ve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Met trots kondigen wij aan dat ons bedrijf voortaan verdergaat onder een nieuwe naam: TWIN SPORT. Wat blijft, is waar wij voor staan: uitstekende service, vertrouwde gezichten en de beste sportuitrusting. Hoewel onze visuele uitstraling verandert, blijven onze locaties precies zoals u gewend bent. Ook ons team, dat u al jaren met plezier van dienst is, blijft hetzelfde, net als ons aanbod van topmerken. TWIN SPORT blijft dé plek waar sportliefhebbers terecht kunnen voor kwaliteit, advies en enthousiasme. We kijken ernaar uit om u ook onder onze nieuwe naam te blijven verwelkomen. TWIN SPORT – Sport Starts Here.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

175 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend geholpen door de klantenservice

Ik heb vooraf gebeld met de klantenservice omdat ik een vraag had over de betaling. Ik kwam in de wachtrij en hing op maar ben later teruggebeld door het bedrijf. Ik ben uitstekend geholpen door een hele vriendelijke medewerker van Twinsport. Pakket kwam snel binnen en producten naar tevredenheid.

2. Februar 2026

Beste,

Bedankt voor uw recensie!
Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Twin Sport.

Fantastisch

Kwaliteitsprodukten, betrouwbare levering en een fantastische klantenservice. Goed bereikbaar en zeer klantgericht.

8. Februar 2026

Goedendag,

Bedankt voor het aantal gegeven sterren!
Wij waarderen het dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen.

Hopelijk tot de volgende keer bij Twin Sport!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mijn gewenste ski jas was in mijn maat…

Mijn gewenste ski jas was in mijn maat nergens meer verkrijgbaar, tot ik via internet hier terecht kwam.

Heel fijne communicatie en dienstverlening gaven voor mij de doorslag.

Goedendag,
Bedankt voor uw beoordeling.
Zien wij u nog eens terug in onze webshop of in een van onze winkels?

Alles zoals beschreven

Alles zoals beschreven, geen problemen
Met de levering

4. Februar 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wat fijn dat u een tevreden klant bent.
Zien wij u nog eens terug?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super actie mbt omruilen product vanuit…

Super actie mbt omruilen product vanuit klantenservice goed meegedacht

4. Februar 2026

Goedendag,

Bedankt voor het aantal gegeven sterren!
Wij waarderen het dat u hier de tijd en moeite voor heeft genomen.

Hopelijk tot de volgende keer bij Twin Sport!

Lekker snelle levering!

28. Januar 2026

Goedendag,
Hartelijk dank voor uw positieve recensie! We zijn blij te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad en hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ook bij retourzendingen handelen ze…

Ook bij retourzendingen handelen ze heel snel en correct

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima product voor top prijs

Eenvoudig besteld en snel in huis

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!
Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb mijn pakket niet binnen…

Ik heb mijn pakket niet binnen gekregen!!! Ik heb ook een mail gestuurd

29. Januar 2026

Beste Yusuf,

Bedankt voor uw beoordeling.
Ik zie dat er inmiddels een onderzoek bij POSTNL loopt naar uw bestelling. Vandaag hebben wij daar ook een terugkoppeling op gegeven.
Hopelijk ligt uw bestelling bij het adres wat wij hebben opgegeven.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling niet zoals beloofd binnen 1…

Bestelling niet zoals beloofd binnen 1 dag bezorgd. En op 1 van de kledingstukken zit nog een antidiefstaltag. Dus bij elke sportzaak in Oostenrijk gaat het alarm af. Slordig.
Nog slordiger is in de reactie melden dat jullie contact met mij hebben gehad terwijl dat niet het geval is.

14. Januar 2026

Goedendag,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u de bestelling heeft ontvangen met het alarmlabel er nog aan. Als het goed is heeft u contact met ons gehad en is het voor u opgelost. Onze welgemeende excuses voor het ongemak!

Nette snelle levering

13. Januar 2026

Beste Debby,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijn dat uw bestelling snel is geleverd!

Snel en goed geleverd.

17. Januar 2026

Beste Wim,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijn dat uw bestelling snel is geleverd!

Goede producten en service

Goede producten, goede omschrijvingen en goede prijs

12. Januar 2026

Goedendag,

Bedankt voor de positieve beoordeling!
Fijn dat u tevreden bent over onze service!

Twin Sport

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr