In eerste instantie ben ik super tevreden, maar wil mijn retour online aanmelden en dit is niet mogelijk! Meerdere malen klantenservice gemaild voor hulp maar niemand geeft gehoor. Ik zou het fijn vin... Mehr ansehen
Tja hoe zal ik beginnen, een bestelling gedaan en netjes betaald echter geen levering van mijn bestelling. Klantenservice komt niet verder dan dat mijn gegevens niet in het klantenbestand voorkomt o... Mehr ansehen
Wat een heerlijk bedrijf! We hadden online een mooie skijas en skibroek voor mijn dochter gekocht. Bij aankomst bleek de online aanbieding duurder te zijn dan het afgeprijsd stickertje op het lab... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prijzen zijn netjes. Maar verzending en communicatie laat nog wel wat te wensen over. Pakket zonder dat te melden in drie pakketten verstuurd, waardoor ik nu al voor derde keer naar afhaalpunt kan. Ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Met trots kondigen wij aan dat ons bedrijf voortaan verdergaat onder een nieuwe naam: TWIN SPORT. Wat blijft, is waar wij voor staan: uitstekende service, vertrouwde gezichten en de beste sportuitrusting. Hoewel onze visuele uitstraling verandert, blijven onze locaties precies zoals u gewend bent. Ook ons team, dat u al jaren met plezier van dienst is, blijft hetzelfde, net als ons aanbod van topmerken. TWIN SPORT blijft dé plek waar sportliefhebbers terecht kunnen voor kwaliteit, advies en enthousiasme. We kijken ernaar uit om u ook onder onze nieuwe naam te blijven verwelkomen. TWIN SPORT – Sport Starts Here.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Prima bedrijf maar soms verwarrende communicatie
Prima bedrijf, grote keuze. snelle communicatie en actieve klantenservice.
Zwakkere punten: soms zaken toch niet voorradig, verwarrende en gefragmenteerde (deels) geautomatiseerde communicatie daarover, deel-terugbetalingen waarbij je zelf iedere keer weer moet terugzoeken waar het precies voor is en of het klopt. Geen overzicht (bijgewerkt na iedere actie) van zendingen, retouren, retourbetalingen, openstaande retouren en retourbetalingen.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Antwort von Twin Sport
Bestelling toch niet op voorraad
Helaas voor de 2e keer een bestelling geannuleerd want voorraad klopte niet.
Dat is vervelend hopelijk krijg ik geld snel retour.
Klanteservice Angela wel goed bereikbaar en vriendelijk en behulpzaam

Antwort von Twin Sport
Dikke 10 voor Twin Sport!
Dikke 10 voor Twin Sport!
Ik heb ingisteren een bestelling geplaatst, ik miste een bonnetje.. maar door Angela van de Klantenservice, wist mij nog even een verwijzing te brengen naar de spam folder en Tadaa!
Daarna is het pakket de volgende dag met PostNL meegegaan en heb ik het mogen ontvangen!
Ik ben echt heel blij met mijn bestelling, en het was ook gewoon netjes ingepakt!
Twin Sport, bedankt en tot de volgende keer!

Antwort von Twin Sport
Snelle en duidelijke levering goed…
Snelle en duidelijke levering goed kwaliteit! Erg blij mee

Antwort von Twin Sport
Dit is geen professionele webwinkel
Zondag besteld
Levertijd zou 1-3 werkdagen zijn
Krijg ik op dinsdag te horen dat het 5 werkdagen zijn.
Krijg ik op woensdag te horen dat het product niet meer op voorraad is.
Amateuristische (web)winkel die de online shopping eigenlijk niet aan kan en dingen verkoopt die niet op voorraad zijn.
En daar 3 dagen voor nodig heeft om daar überhaupt achter te komen.

Prima
Prima , alles goed gegaan , levering van mooie Castore-Red-Bull spullen

Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering

Gemiste kans
Had een bestelling geplaatst en de helft was niet leverbaar, nou kan dat gebeuren. Ze laten wel een kans liggen, ipv mij een ander product aan te bieden en toch een klant tevreden te houden en n toch nog wat te verkopen handelen ze het af door het geld terug te storten. Dat doen ze dan wel netjes maar toch een gemiste kans Mvg

Antwort von Twin Sport
Mooi assortiment, goede prijs/kwaliteit.
Mooi assortiment, goede prijs/kwaliteit. Informatie rondom bestelling is prima.

Antwort von Twin Sport
Prijzen zijn scherp, verpakking kan beter
Prijzen zijn scherp, leveringstijd was ook prima. Enkel de verpakking sloeg nergens op. Ik had een hockey stick besteld, maar toen ik de grootte van de doos zag leek het of ik voor het team besteld had. Zat verder ook geen vulling in ter bescherming, maar gelukkig voor een hockeystick niet weg. Verder prima!

Antwort von Twin Sport
Was snel binnen en terugsturen van de…
Was snel binnen en terugsturen van de schoenen was makkelijk! Jammer dat er nog extra handelkosten van €4,50 in rekening wordt gebracht!

Antwort von Twin Sport
Op tijd geleverd in goede staat

Antwort von Twin Sport
Superdeal voor waxen en slijpen
Superdeal voor waxen en slijpen van skies en board

Antwort von Twin Sport
DPD is het pakket kwijtgeraakt
DPD is het pakket kwijtgeraakt; ik zou PostNL of DHL nemen als vervoerder

Waardeloos
Op de site staat "levering binnen 1 dag" maar uiteindelijk na meerdere keren contact met de klantenservice te horen gekregen dat ze door drukte veel langere levertijden hebben, toen nog steeds 5 dagen wachten op ene track & trace en vervolgens heb ik na een week mijn bestelling nog niet binnen en ook geen zicht op wanneer ik het krijg. waardeloos & voor mij nooit meer.

Antwort von Twin Sport
Goede mooie merken en altijd leuke aanbiedingen
Goede mooie merken en altijd leuke aanbiedingen. Ik had nog een vraag voor de klantenservice en die is direct beantwoord en opgelost. Heel tevreden.

Antwort von Twin Sport
Prima prijs en snell verzending

Bestelling niet binnen gekomen
Bestelling niet binnen gekomen, ze zeggen geleverd bij buren maar is niet gebeurd. Ze leggen de schuld bij postNL, en willen er niks mee te maken hebben.

Antwort von Twin Sport
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.