Twin Sport Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie ben ik super tevreden, maar wil mijn retour online aanmelden en dit is niet mogelijk! Meerdere malen klantenservice gemaild voor hulp maar niemand geeft gehoor. Ik zou het fijn vin... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tja hoe zal ik beginnen, een bestelling gedaan en netjes betaald echter geen levering van mijn bestelling. Klantenservice komt niet verder dan dat mijn gegevens niet in het klantenbestand voorkomt o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een heerlijk bedrijf! We hadden online een mooie skijas en skibroek voor mijn dochter gekocht. Bij aankomst bleek de online aanbieding duurder te zijn dan het afgeprijsd stickertje op het lab... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Prijzen zijn netjes. Maar verzending en communicatie laat nog wel wat te wensen over. Pakket zonder dat te melden in drie pakketten verstuurd, waardoor ik nu al voor derde keer naar afhaalpunt kan. Ve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Vom Unternehmen geschrieben

Met trots kondigen wij aan dat ons bedrijf voortaan verdergaat onder een nieuwe naam: TWIN SPORT. Wat blijft, is waar wij voor staan: uitstekende service, vertrouwde gezichten en de beste sportuitrusting. Hoewel onze visuele uitstraling verandert, blijven onze locaties precies zoals u gewend bent. Ook ons team, dat u al jaren met plezier van dienst is, blijft hetzelfde, net als ons aanbod van topmerken. TWIN SPORT blijft dé plek waar sportliefhebbers terecht kunnen voor kwaliteit, advies en enthousiasme. We kijken ernaar uit om u ook onder onze nieuwe naam te blijven verwelkomen. TWIN SPORT – Sport Starts Here.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

175 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima bedrijf maar soms verwarrende communicatie

Prima bedrijf, grote keuze. snelle communicatie en actieve klantenservice.
Zwakkere punten: soms zaken toch niet voorradig, verwarrende en gefragmenteerde (deels) geautomatiseerde communicatie daarover, deel-terugbetalingen waarbij je zelf iedere keer weer moet terugzoeken waar het precies voor is en of het klopt. Geen overzicht (bijgewerkt na iedere actie) van zendingen, retouren, retourbetalingen, openstaande retouren en retourbetalingen.

4. März 2026

Beste John,
Bedankt voor uw review.
Fijn dat u de communicatie met onze klantenservice als positief ervaart.
Het klopt dat we soms bestellingen moeten annuleren, omdat de voorraad soms tijdens het bestelproces ook verkocht wordt in de winkel.
We proberen dit zo up-to-date mogelijk te houden.
We zullen uw feedback als verbeter punt meenemen.
Zien we u nog eens terug bij Twin Sport?

Snelle levering, duidelijke communicatie

2. März 2026

Goedendag,
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Fijn dat uw bestelling snel is geleverd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling toch niet op voorraad

Helaas voor de 2e keer een bestelling geannuleerd want voorraad klopte niet.
Dat is vervelend hopelijk krijg ik geld snel retour.
Klanteservice Angela wel goed bereikbaar en vriendelijk en behulpzaam

5. März 2026

Goedendag,
Wat vervelend dat uw bestelling 2x over geannuleerd is!
De terugbetalingen zullen binnen 2 á 3 werkdagen terug op uw rekening staan.
Fijn dat u wel vriendelijk en behulpzaam geholpen bent door onze klantenservice.
Zien we u ondanks de tegenslag nog eens terug bij Twin Sport?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dikke 10 voor Twin Sport!

Dikke 10 voor Twin Sport!

Ik heb ingisteren een bestelling geplaatst, ik miste een bonnetje.. maar door Angela van de Klantenservice, wist mij nog even een verwijzing te brengen naar de spam folder en Tadaa!

Daarna is het pakket de volgende dag met PostNL meegegaan en heb ik het mogen ontvangen!

Ik ben echt heel blij met mijn bestelling, en het was ook gewoon netjes ingepakt!

Twin Sport, bedankt en tot de volgende keer!

26. Februar 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw mooie feedback!
Uiteraard zal ik er voor zorgen dat Angela deze mooie recensie ook leest. Wij zien er naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen bij Twin Sport.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en duidelijke levering goed…

Snelle en duidelijke levering goed kwaliteit! Erg blij mee

25. Februar 2026

Goedemorgen Jard,

Bedankt voor uw mooie feedback.
Wat fijn om te lezen dat u een tevreden klant bent.
Zien wij u in de toekomst nog eens terug?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is geen professionele webwinkel

Zondag besteld
Levertijd zou 1-3 werkdagen zijn
Krijg ik op dinsdag te horen dat het 5 werkdagen zijn.
Krijg ik op woensdag te horen dat het product niet meer op voorraad is.

Amateuristische (web)winkel die de online shopping eigenlijk niet aan kan en dingen verkoopt die niet op voorraad zijn.
En daar 3 dagen voor nodig heeft om daar überhaupt achter te komen.

24. Februar 2026

Bedankt voor uw bericht.
Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft gehad.
Uiteraard doen wij er alles aan om onze voorraad up to date te houden.
Echter kan het gebeuren dat een artikel in de winkel word verkocht en tegelijk word besteld. De bestelling moeten wij dan inderdaad annuleren.

Mocht u hier nog vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Prima

Prima , alles goed gegaan , levering van mooie Castore-Red-Bull spullen

20. Februar 2026

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

17. Februar 2026

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gemiste kans

Had een bestelling geplaatst en de helft was niet leverbaar, nou kan dat gebeuren. Ze laten wel een kans liggen, ipv mij een ander product aan te bieden en toch een klant tevreden te houden en n toch nog wat te verkopen handelen ze het af door het geld terug te storten. Dat doen ze dan wel netjes maar toch een gemiste kans Mvg

16. Februar 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback.
Wij zullen intern zeker kijken of dit haalbaar is.
Onze welgemeende excuses voor de annulering.

Goede prijs en snel

Goede prijs en snel

17. Februar 2026

Goedendag,

Bedankt voor het achterlaten van uw recensie.
Wij wensen u veel plezier van uw aankopen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi assortiment, goede prijs/kwaliteit.

Mooi assortiment, goede prijs/kwaliteit. Informatie rondom bestelling is prima.

Goedendag Jan Mathijsen,
Bedankt voor uw waardevolle feedback, hier hebben wij ontzettend veel aan. We hopen u snel weer te zien in een van onze winkels.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prijzen zijn scherp, verpakking kan beter

Prijzen zijn scherp, leveringstijd was ook prima. Enkel de verpakking sloeg nergens op. Ik had een hockey stick besteld, maar toen ik de grootte van de doos zag leek het of ik voor het team besteld had. Zat verder ook geen vulling in ter bescherming, maar gelukkig voor een hockeystick niet weg. Verder prima!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Was snel binnen en terugsturen van de…

Was snel binnen en terugsturen van de schoenen was makkelijk! Jammer dat er nog extra handelkosten van €4,50 in rekening wordt gebracht!

10. Februar 2026

Goedendag,
Bedankt voor uw beoordeling.
Zien wij u nog eens terug in onze webshop of in een van onze winkels?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op tijd geleverd in goede staat

11. Februar 2026

Goedendag Alie Mohringer,
Bedankt voor uw waardevolle feedback. Het is fijn om te zien dat onze goede service is opgemerkt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superdeal voor waxen en slijpen

Superdeal voor waxen en slijpen van skies en board

5. Februar 2026

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DPD is het pakket kwijtgeraakt

DPD is het pakket kwijtgeraakt; ik zou PostNL of DHL nemen als vervoerder

Beste Micheal,
Wij versturen niet met DPD.
Kunt contact opnemen met onze klantenservice?
klantenservice@twinsport.nl.

Waardeloos

Op de site staat "levering binnen 1 dag" maar uiteindelijk na meerdere keren contact met de klantenservice te horen gekregen dat ze door drukte veel langere levertijden hebben, toen nog steeds 5 dagen wachten op ene track & trace en vervolgens heb ik na een week mijn bestelling nog niet binnen en ook geen zicht op wanneer ik het krijg. waardeloos & voor mij nooit meer.

5. Februar 2026

Goedemorgen Ramon,

Bedankt voor uw bericht.
Wat vervelend dat uw bestelling nog niet geleverd is.
Helaas zie ik geen contact met ons terug.
Mocht u de bestelling nog steeds niet hebben kunt u dan even contact met ons opnemen? Dan kunnen wij even met u meekijken.

Excuses voor het ongemak.

Twin sport.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede mooie merken en altijd leuke aanbiedingen

Goede mooie merken en altijd leuke aanbiedingen. Ik had nog een vraag voor de klantenservice en die is direct beantwoord en opgelost. Heel tevreden.

2. Februar 2026

Beste,

Bedankt voor uw recensie!
Uiteraard hopen wij u in de toekomst nog eens terug te mogen zien bij Twin Sport.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima prijs en snell verzending

9. Februar 2026

Bestelling niet binnen gekomen

Bestelling niet binnen gekomen, ze zeggen geleverd bij buren maar is niet gebeurd. Ze leggen de schuld bij postNL, en willen er niks mee te maken hebben.

9. Februar 2026

Goedemorgen Floris,

Bedankt voor uw feedback.
Wat vervelend om te lezen dat u de zending niet heeft ontvangen.
Ik zie dat u inmiddels ook mail contact met ons hier over heeft gehad. De bestelling is eind 2025 gedaan. U heeft zelf pas op 6 februari aangegeven dat het niet geleverd zou zijn.
Uiteraard bent u zelf verantwoordelijk om aan de bel te trekken als uw bestelling niet geleverd word. Dit dient u echter wel binnen 1 week te doen zodat wij kunnen mee kijken naar uw bestelling.
POSTNL geeft aan dat uw bestelling is geleverd, wij kunnen nu geen onderzoek meer doen en gaan er dus vanuit dat uw bestelling is geleverd bij de buren zoals aangegeven staat in de track & trace.

Twin Sport.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr