Tuta's Auto Bewertungen 84

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

KAN IKKE ANBEFALES: Efter skift af generator virkede sprinkler, bagklap sensor, og strøm til diagnose-stik ikke. Jeg gjorde Autobutler opmærksom på problemet da de havde formidlet aftalen, men de ment... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en fornøjelse at få kontakt til dette værksted. Det plejer ikke at være det ord, man benytter, når man afleverer sin bil til service m.m. Det her sted indgyder tillid og værkstedets pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I found Tuta's Auto through Autobutler.dk for yearly service and brakes change for my car. Upon arriving at workshop, I was greeted with a warm and welcoming atmosphere. They were all prepared to... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt tid til hjulskifte via deres bookingsystem. Da jeg ikke modtog noget svar i form af mail eller andet, ringede jeg til Tuta's Auto midt på formiddagen på den dag hvor hjulskifte skulle... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt
  2. Kfz-Werkstatt
  3. Bremsenwerkstatt
  4. Kfz-Reparatur und -Wartung
  5. Reifenhandel
  6. Fahrzeuginspektion

Vom Unternehmen geschrieben

Vores veluddannede personale sætter en store ære i at betjene dig som kunde i værkstedet i Herlev. Med vores mange års erfaring under vores bælter, er vi stolte af at vores kvalitet er af god standard. Vi ønsker at gøre din oplevelse så bekvem som muligt, og give den bedste service.

3.7

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

5 meget velfortjente stjerner

Nogle meget velfortjente 5 stjerner til Tutas Auto, som var i stand til, med meget kort varsel, at problemløse et aftageligt afhængertræk, som ikke længere kunne tages af.
Mit sædvanlige værksted, som er et kendt kædeværksted, måtte kaste håndklædet i ringen, men jeg kan jo betale for at få det hele afmonteret og så købe et helt nyt?! Så altså, i omegnen af 10.000. Jeg ringer derfor rundt for at finde nogen, der kan fikse det skide anhængertræk, som ikke vil af, selv om det er aftageligt, for bilen skal synes lige om lidt.
Men er det mon håndtaget der er i stykker eller noget inde i selve trækket, der er knækket?
Ingen ved det, og ingen tør rode ved det - heller ikke de store værksteder, som alle kender.
Efter 10 opringningerne ender jeg hos Brink, som laver anhængertræk, og selvom det ikke engang er Brinks produkt, der sidder på min bil, så vil den søde sekretær gerne hjælpe mig. Prøv at ringe til Tuta's Auto, siger hun. Som sagt, så gjort. Jeg får en tid 2 dage efter, Tuta laver det selv, og det tager ham 10 minutter at finde årsagen!
Prisen ligger i småtingsafdelingen, og jeg 'flyver' hjem. Lettet og utrolig glad for både oplevelse, resultat og for stadig at have en uundværlig krog på bilen (som nu helt sikkert går gennem syn). Og så er Tuta endda en virkelig behagelig person, som er meget let at kommunikere med.

1. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stay away from them at all cost

Stay away from them at all cost. I have had terrible experience with these guys in the past on 2 different occasions. They talk sweet and charge you money for services they don't provide. If you value money and your car never go to Tutas Auto in Herlev.

5. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det værste værksted ever … fik en…

Det værste værksted ever … fik en regning på 42000kr fordi de mener jeg skal betale for at bilen er på liften mens de ventede på en reserve del… sååå skidt.. det kunne ikke bare hejse den ned og skub den ud og går i gang med anden bil.. .. kan slet ikke forstå at Bosch ligger navn til sådan en grønthandler værksted..
Ejeren bager nag og ubehøvlet når man stiller spørgsmål..

5. Februar 2025

Hej Hans

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse på værkstedet.
Dog tror vi ikke, at du har været hos os, Tuta’s Auto.

Vi har et par kunder med fornavnet Hans, men ingen af dem har fået udført arbejde på bilen for mere end 12.000 kr.

Vi vil meget gerne hjælpe dig – finde en løsning, så du ikke føler dig snydt, hvis du har været hos os eller hos en af vores kolleger i Bosch Car Service.

Du er velkommen til at sende dit fakturanummer her eller på mail: info@tutasauto.dk.

Rigtig god service

Rigtig god service, hurtig og professionel.
Leverede bilen tidlig morgen, kunne hente den igen ved frokost tid. Sød og venlig personale. Kan varmt anbefales.

20. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en rigtig god oplevelse!

Tak for en rigtig god oplevelse!

Jeg har haft min bil hos Tuta’s autoservice
, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Servicen var professionel fra start til slut, og jeg blev løbende opdateret omkring arbejdet på bilen. Personalet er imødekommende, ærlige og utrolig dygtige – man føler virkelig, at bilen er i gode hænder.

18. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min gamle passat diesel havde problemer…

Min gamle passat diesel havde problemer med flexrør, knækket udstødning og utæt køler.
Jeg fik ny køler og flexrør og mellempotte. Jeg synes det var meget ærlig og venlig betjening og til en rimelig pris.
Vh
Niels Lund

10. November 2025

Skulle have lavet A/C

Skulle have lavet A/C, på min ældre Ford Mondeo, der var en del problemer, som blev løst. Desværre løste det ikke det sidste og løsningen var rimelig dyr. Der var en måske løsning, som ikke garanterede at det ville virke. Da det ikke gjorde det, skulle jeg ikke betale. Det er hvad jeg kalder service, nej fantastisk service. Vil helt sikkert bruge dem igen.

28. August 2025

Hej Lars Rekve

Øv at din aircon ikke virker.

Vi vil altid være klar til at møde din bil igen. ;D

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Satisfied costumer!

Iam a satisfied customer. Last June, they made a good work of changing the whole motor of my Volkswagen 6 Variant tsi. I have driven already more than 4,000 km to this day and still running well. My only observation is the oil temperature is 6-9 degrees Centigrade higher than it should be. Normally when Iam driving 120-130 km with my old engine, the temperature is only 96C. Now it’s reaching 107C. I want to thanks Hussein and his team for a great job. Best regards, Wilfredo

15. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ren spild af tid og penge hold jer væk.

I er selv ude om det hvis i tager derhen efter den her anmeldelse.

Jeg havde en bil som røg ud fra udstødningen. De sagde det var turboen, og havde den i besiddelse i over 3 uger.

Efter gentagene opkald uge efter uge fik jeg endelig presset arbejdet igennem.

Jeg modtog en regning på 25.000 kr, og det faktiske problem blev aldrig løst. Min bil ryger endda mere end fra da jeg kom med den.

Ren spild af tid og penge. Hold jer væk.

27. August 2025

Hej Andy,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os. Vi vil dog gerne præcisere forløbet, så andre kan få hele billedet:

• Da du afleverede bilen, konstaterede vi fejl på turboen, og vi viste dig også den defekte turbo, som fortsat ligger hos os.
• Du har undervejs modtaget svar på de mails, du har sendt. Blandt andet den 10. september, hvor du skrev angående DPF-lampen, svarede vi dig allerede dagen efter den 11. september med en opfordring til at komme forbi, så vi kunne udlæse fejlen. Herfra hørte vi desværre ikke mere fra dig.

Du har endda tilladt dig at skrive privat til ejeren af værkstedet en lørdag nat, 23 August. Hvor du sendte billeder til ham. Du kom forbi efter samtalen, og vi kiggede på bilen, hvor der ikke blev registreret nogen fejl ved udlæsning med tester. Der manglede en skrue til luftfilterkassen, som vi fikset uden diskussion.

Vi bestræber os altid på at finde løsninger og hjælpe vores kunder bedst muligt. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan se på problemet og få din bil til at køre, som den skal.

Vi har altid 3 års garanti.

Tuta’s Auto

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag fået en fantastisk…

Jeg har i dag fået en fantastisk behandling og service hos Tuta’s Auto. Jeg er ærgerlig over, at der kun findes 5 stjerner, de fortjener 10.
Jeg havde problemer med viskerarmen til forruden. Fik med det samme en akut tid. Problemet blev løst med det samme. Der blev enda taget hensyn til, at jeg kunne spare penge😁😄.

27. August 2025

Super god oplevelse:

Super god oplevelse:

Nemt og overskueligt at booke serviceeftersyn via hjemmeside.
Super effektiv og hurtig service på dagen.
Venlig og imødekommende personlig betjening, der giver sig tid til en.

Jeg kommer helt sikkert igen.
Varm anbefaling herfra!
Tak for en behagelig oplevelse.

7. August 2025

Super god

Super god, høflig og venlig service. Gjorde sig umage med at finde en særlig reservedel og finde en hurtig tid til rep.

9. Juli 2025

UTROLIG DÅRLIG

VÆRSTE SERVICE OG MEDARBEJDER DER FINDES! Vælg ALDRIG dette L0RTE værksted!!

4. November 2024

Hej Mikkel

Vi har forspurgt om din mail eller mere info på dig.

Du har ikke svar tilbage er du sikker på at du har været hos os. ?

Fik lavet min bil for 23000 kr

Fik lavet min bil for 23000 kr. ny fejl dukker op der jeg henter bilen. De siger jeg ikke hænger på den da fejlen ikke var der der den kom ind. Men de ville indrømme det efter.

1. Mai 2025

Antwort von Tuta's Auto

Hej Michael, tak for din feedback.

Fejlen skyldes din starter, og du har fået udleveret papir, hvor fejlen er kendt af forhandleren.
Da du hentede bilen, sagde vi, at hvis fejlen havde noget at gøre med vores arbejde, ville vi lave det uden beregning (på garanti). Men da fejlen er kendt fra forhandleren, er det ikke en garanti. Det er bare uheldigt, at fejlen opstod, da vi havde bilen inde.

Vi har skiftet tandrem og oliepumpe. Din beskrivelse kan virke misvisende, som om vi har snydt dig.

Vi tilbyder at skifte startern for dig, hvor du betaler for starteren og kodningen af den.

Endnu en gang tak for din feedback.
Send en mail hvis vi skal finde en tid.
Info@tutasauto.dk
Husk vi har 3 års garanti.

God aften

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr