Virkelig god service! Meget sød og høflig mekaniker der forklarer detaljeret hvad der er blevet lavet. Jeg fik en meget hurtig tid og så blev bilen lavet hjemme på adressen. Jeg er yderst tilfred... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super fedt at man kan få lavet sin bil hjemme. (Ved nogle ting) God service, venlig mekaniker. Gode priser. (Dog kunne betalingsfristen godt være lidt længere)
Vi fik skiftet bremser og så endda hjemme så kan det ikke blive nemmere perfekt arbejde super venlig og dygtig mekaniker 👍 Ingen tvivl det gør vi igen Tak. Kan kun anbefales. 👍
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen til Nem Auto Service, din pålidelige partner til bekvem og professionel bilservice, der kommer direkte til dig! Vi forstår, at livet kan være travlt, og at finde tid til at tage din bil til et traditionelt autoværksted kan være en udfordring. Derfor har vi skabt en service, der passer til din travle tidsplan ved at bringe kvalitetsbilservice lige til din dør. Med Nem Auto Service behøver du ikke længere at bekymre dig om at arrangere transport til et værksted, vente i kø eller finde tid i din travle kalender. Vores erfarne mekanikere kommer direkte til din hjemmeadresse, arbejdsplads eller hvor du har brug for det, og udfører olieskift, service og vedligeholdelse. (Geografisk køre vi i Syddanmark) Vi sætter en ære i at levere en førsteklasses kundeserviceoplevelse hver gang. Vi lytter til dine behov og sørger for, at din bil bliver behandlet med den opmærksomhed og omhu, den fortjener. Vores mål er at gøre bilservice så problemfri og enkel som muligt, så du kan komme tilbage på vejen med tillid og ro i sindet. Vi stræber efter at opbygge langvarige relationer med vores kunder baseret på tillid, pålidelighed og fremragende service.
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nemt - fornuftig pris .god service
Jeg sad og ledte efter en mekaniker ,og du dukkede op på Facebook- du er fleksibel og jeg fik en tid med det samme, - olie skift .på adressen - så. Bliver det ikke nemmere . Vil helt sikkert anbefale dig videre - og benytter dig gerne igen . God til og forklare . Konceptet er helt genialt i en travl hverdag
Virkelig god service!
Virkelig god service!
Jeg fik en meget hurtig tid og så blev bilen lavet hjemme på adressen.
Jeg er yderst tilfreds og bruger dem også næste gang!
Rigtig god service og hurtig til og…
Rigtig god service og hurtig til og lave bilen til ug så den igen virker :)
Ville ikke være sidste gang at jeg bruger Nemautoservice
God service
Hurtig og kvalificeret service
Helt igennem tilfreds
Helt igennem tilfreds! Super service, forklarer hvad og hvorfor han gør som han gør og er mere end fair med priserne! Altid med et smil på læben og super god til at give mig et godt og brugbart råd. Kunne jeg give mere end 5 stjerner gjorde jeg det!
Vi fik skiftet bremser og så endda…
Ingen tvivl det gør vi igen Tak.
Kan kun anbefales. 👍
Hurtig respons på min henvendelse
Hurtig respons på min henvendelse, god og kompetent service til en fair pris.

Der blev skiftet udstødning
Der blev skiftet udstødning, komplet bremser og stor service med alle filtre 💪🏽 kanon arbejde og super service. Det hele blev udført i min garage

Antwort von Nemautoservice
Fik skiftet olie hos dem
Fik skiftet olie hos dem. De kom hjem til mig og klarede det hele, det var super nemt og kanon service fra Iman - vil helt sikkert bruge dem igen!
Mange tak for hjælpen :) :)

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.