Jeg er blevet trukket 100 kr hver måned i flere år på min søns telefon regning. Jeg melder dette til politiet og forbruger styrelsen. Lad være med at komme med et lamt svar her med en fake email hvo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag skannade qr koden för &repeat för att panta förpackningen och skulle slå in ngn pin kod. Sedan visade sig att det var inte alls &repeat som det brukar vara när man skannar in sådana retur förpackn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dom bytte ut QR-koden framför O'Learys så att jag råkade prenumerera (var full). För att avsluta det så skrev dom att jag skulle skriva STOPP STREAM till 72008, men mobilen varna mig att det skul... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick ett SMS med texten: "du har beställt en prenumeration på stream. pris 50 kr (1 sms/vecka). för att bekräfta beställningen ange pin-kod 5608" Uppenbart bedrägeriförsök. Deras hemsid... Mehr ansehen
Kontaktinformationen
Immermannstrasse 13, 40210, Düsseldorf, Deutschland
- social@triblox.com
- triblox.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Svindel og Humbug ...
Svindel og Humbug ...
...må desværre også stille mig i kø. Min søn er også faldet i fælden - har også prøvet at skrive til mit telefonselskab for hjælp. Han har IKKE sagt ja til noget som helst, men pengene bliver alligevel trukket på trods af div. spærringer på telefonen...
Nu svarer firmaet - og kære Emma, der er et flot svar, men den mail du giver mig, eksisterer ikke, når jeg prøver at sende. Så jeg er lidt i tvivl om den hjælp I tilbyder overhovedet har noget på sig????
Nu kan jeg også se at alle svar på Trustpilot fra firmaet er "standardsvar" til alle - og den mail eksisterer ikke. Kære alle - hold jer væk fra dette firma.

Jeg tilslutter mig koret
Jeg tilslutter mig koret, om St dette er fup og svindel. Min søn har heller ikke tilmeldt sig noget som helst, men vi får også opkrævninger på 50kr flere gange i måneden.

Totalt fusk🤬
Totalt fusk🤬
Min søn kommer og viser mig at han bliver trukket 50 kr om ugen for denne app. Gudskelov har han spærring på sit kort🙌 Så der er ikke blevet trukket noget, siger vores teleselskab. Jeg har fået et nr. fra mit teleselskab som var tilknyttet dette 1280 nr. og har ringet og “opsagt” hans nr. så nu må vi se hvad der så sker😬

Antwort von C Formats
Min søn på 10 år var blevet fanget i…
Min søn på 10 år var blevet fanget i Triblox efter at have downloadet en app. Da han modtog SMS om at godkende gjorde han det ikke, men fik alligevel i ugerne efter en sms om at de havde hævet 50 pr. uge - i 4 uger. Gudskelov at han har børnespærring på sit abonnement, så de har ikke fået nogen penge.
Vi har ikke turdet melde stopkode til 1280, da det virker så fusket at jeg var bange for at sidde i saksen for alvor. Vi kontaktede derfor teleudbyderen (Greentel), der hurtigt kunne give os et nummer til firmaet bag 1280 - nu er abonnementet helt stoppet.
Så enig med de andre her på siden - det burde politianmeldes.
ABSOLUT FUSK

Pas på
Pas på, de trækker 50 kroner via denne app. Svineri

Antwort von C Formats
Triblox er et svindel firma der stjæler penge via sms
Triblox Dette er et svindel firma . De sender en sms med du er tilmeldt deres "tjeneste" og du skal bekræftet ved at svare retur ...men selv om man ikke har bekræftet noget som helst få man hver uge en sms med at de trækker 50 kr. Pr.uge. .... Og på din telefon regning kan man se at det gør de.. 😠
Har startet en sag ved min tele udbyder telenor og afventer svar.
Undre mig over man kan blive trukket via sin mobil regning for noget man aldrig bestilt. Det er ikke lykkes mig at komme i kontakt med Triblox endnu ... Så det bekræfter min bare i det svindel...

Antwort von C Formats
Har fået en sms om at jeg har tilmeldt…
Har fået en sms om at jeg har tilmeldt mig et fortløbende abonnement og betaler 50 kr om ugen og at jeg kan stoppe dette ved at sende stop stream til 1280. Har aldrig tilmeldt mig dette, aner ikke hvad det er

SMS svindel
SMS svindel. Fik en sms om abonnement til 50 om ugen, som jeg aldrig har tilmeldt mig. Burde blive politi-anmeldt.

Antwort von C Formats
Fup og svindel.De trækker penge via sms.

triblox sms-svindel
jeg har fået en række sms om at blive trukket 50 kr om ugen, for en tjeneste jeg aldrig har tilmeldt mig. det er svindel via sms.
-få din teleudbyder til at suspendere mulighed for indholdstakserede sms.
når man kontakter deres support, er der ekstrem dårlig lydkvalitet og et ubehjælpsomt dansk

Antwort von C Formats
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.