Jeg er blevet trukket 100 kr hver måned i flere år på min søns telefon regning. Jeg melder dette til politiet og forbruger styrelsen. Lad være med at komme med et lamt svar her med en fake email hvo... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag skannade qr koden för &repeat för att panta förpackningen och skulle slå in ngn pin kod. Sedan visade sig att det var inte alls &repeat som det brukar vara när man skannar in sådana retur förpackn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dom bytte ut QR-koden framför O'Learys så att jag råkade prenumerera (var full). För att avsluta det så skrev dom att jag skulle skriva STOPP STREAM till 72008, men mobilen varna mig att det skul... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick ett SMS med texten: "du har beställt en prenumeration på stream. pris 50 kr (1 sms/vecka). för att bekräfta beställningen ange pin-kod 5608" Uppenbart bedrägeriförsök. Deras hemsid... Mehr ansehen
Kontaktinformationen
Immermannstrasse 13, 40210, Düsseldorf, Deutschland
- social@triblox.com
- triblox.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Usympatiske metoder!
Som andre skriver… Min datter er blevet trukket 25,- hver mandag via sin tlf regning i mange uger, inden vi opdagede det. Hun har på ingen måde været vidende om at hun har ‘tilmeldt’ sig et abonnement.

Antwort von C Formats
Har lige opdaget efter en opdatering…
Har lige opdaget efter en opdatering fra telmore at jeg er blevet trukket i alt 775 kr. over en længere periode af C Formats, og kunne læse herinde, at det kunne afmeldes via 1280, takker hermed for hjælp til, at stoppe dette vanvid af en tjeneste vi aldrig har brugt. Ville være fint hvis C format vil tilbage betale beløbet, men nu må vi se.
Jeg skulle naturligvis have opdaget dette tidligere.

SVINDEL!!
SVINDEL!!! UFORSKAMMET!!!
Min datter på 10 er ligesom alle andre skriver blevet fuppet. Hun er blevet trukket 25kr. for et abonnement via/på triblox som hun på ingen måde har godkendt. Jeg vil gerne bede jer betale min datter hendes penge tilbage. At man kan være SÅ nederen og gå efter børns penge. Det er godt nok grov!!!

Antwort von C Formats
DESVÆRRE endnu en case med at vores…
Desværre endnu en case med at vores datter har klikket på app med wallpaper og efter at app'en beder om betaling - annullerer hun.
vi har nu betalt - uvidende - i flere måneder først Dkk 50/uge og siden Dkk 25 per uge.... har netop afmeldt/annuleret hos Telenor, da vi blev faktureret via telefon nr....(????)
Nu har jeg sendt email til kundeservice og håber de refunderer.
utroligt... og kriminelt.... håber ikke jeg bliver nød til at bruge tid og penge på advokat og politianmeldelse.... men ærlig talt at det ikke er blevet stoppet for længe siden - berettiger faktisk til at C format bør straffes.
Mvh
Morten

Svindel
Rystende. Min datter afprøver en app og straks får hun besked om at hun nu hver uge skal betale 25kr for et abonnement via/på triblox. Vi forsøger, selvfølgelig, straks at opsige dette ikke ønskede abonnement med 1280..... får gentagne gange beskeden: Dette er ikke det rigtige nøgleord!
Jeg er dybt rystet og har nu efterfølgende hørt og læst vi ikke er de eneste der oplever dette! Helt uforskyldt.Hvis der så meget som trækkes en krone sætter vi en advokat på.

Antwort von C Formats
Min datter på 8 år fik en besked om at…
Min datter på 8 år fik en besked om at hun havde bestilt et abonnement på 50kr om måneden. Det er opsagt. Men det er under alt kritik at dette sker. Og i sær fordi at hun siger at hun ikke har tilmeldt sig noget.

scam
Pludselig blev min datter på 12 år trukket 50 kr/ugen på sit mobil-abo. Hun er ellers meget forsigtig, men nogen må have lavet et beskidt trick. Nu er hun 300 kr fattigere :(

Antwort von C Formats
Sender abonnementsbeskeder til 9-årig.
Min datter på 9 er blevet bombarderet med beskeder fra C Formats (eller hvad de nu kalder sig - der er tilsyneladende flere navne i spil her) om en streamingtjeneste, hun skulle have tilmeldt sig.
Min datter husker intet om, at hun skulle have tilmeldt sig noget abonnement. Men selv hvis hun uforvarende er kommet til at tilmelde sig, så er det under al kritik, at udbyde et abonnement, som en 9-årig kan tilmelde sig, uden at nogen voksen person skal give samtykke. Det er virkelig dårlig stil.
Jeg har afmeldt tjenesten, men den burde ikke have været oprettet til at begynde med.
Jeg har skrevet samme besked til virksomhedens kundeservice, men synes, det er på sin plads at advare mod tjenesten her også.

Fishing, fusk og humbug
Har her til aften fået en sms om at jeg har bestilt et abonnement. Det har jeg ikke. Der står at jeg skal sende stop films hvis jeg vil opsige.
Forbrugerombudsmanden må ind over her. Hvordan I er kommet i besiddelse af mit nummer må undersøges og stoppes.
Det er fishing, fusk og humbug.
Dag 2: Svaret herunder viser med al tydelighed at dette firma er fusk. Jeg har jo netop ikke haft nogen handel med dem. Emma eksisterer ikke.

Antwort von C Formats
Hvad h****** er det for for et svindel…
Hvad h****** er det for for et svindel firma i køre

Abodomang fjernelse
Hej jeg har fået lavet et abodomang ved et uheld hvordan for jeg det til at gå væk?

Fup og svindel
Fup og svindel.
Min søn har modtaget besked om at i morgen trækkes der 25kr om ugen for et abonnement.
Jeg har lige gennesøgt mobilen for noget som skulle have forbindelse til triblox, jeg kan ikke finde noget som helst, samt han siger at det er ikke noget han ved hvad er.
Synes det er for dårligt at der ikke er sendt en besked om accept af abonnement, inden det startes og der mangler også en kvittering på start af det.
Triblox, stop det standard svar I bruger til alle, det virker total useriøst, og I gør dælme ikke meget for at få mere end en stjerne.
Update:14/4/2021.
Ja så kom standard svaret fra Emma, lige som til alle andre. 🤦🏼
Update: 20/4/2021. Så kom robotten Emma lige igen med autosvar på min sidste update, hold k... det useriøst.

Jeg har ligesom flere andre opdaget at…
Jeg har ligesom flere andre opdaget at dette firma her sendt beskeder til min datter om at hun har et uge abonnement til 50,- i ugen, og det på trods af at hun aldrig har tilmeldt sig et abonnement, synes det er utrolig man prøver på at fuppe børn (og voksne) på denne måde.

Vad är detta
Vad är detta? Läser nedan att vi inte är en av de första. Min dotter har inte startat något abonnemang någonstans! Hur kommer det sig att vi nu betalar 150 spänn i månaden för detta? Jag har betalt för detta flera månader utan att veta om det. Bedrövligt!!

Fup firma
Har lige opdaget, at Triblox.com har forsøgt at trække 50 kr. via min 10 årige datters telefonnummer - og det er UDEN at hun har givet samtykke til at indgå en abonnementsaftale.
Heldigvis er der blokeret for Indholdstakseret SMS og jeg kontakter vores teleselskab på mandag omkring beskeder fra dette firma.
I deres svar , som er standard og fra en person som ikke eksisterer, skriver de at man kan stoppe tjenesten.
Jeg skal ikke stoppe noget som vi ikke har bedt om i første omgang.
Det er det rene fup firma.

Dybt kritisabelt
Har lige opdaget, at Triblox.com har forsøgt at trække 50 kr. hver uge i de sidste fire uger via min datters telefonnummer - og det er UDEN at hun har givet samtykke til at indgå en abonnementsaftale.
Heldigvis er der blokeret for Indholdstakseret SMS, så denne gang fik Triblox ikke noget ud af det.
Øv bøv.

Antwort von C Formats
Er nogen herinde kender noget til…
Er nogen herinde kender noget til triblox. Jeg har ringet til min Telenor omkring min næste regning. De siger at du har download 4 videoer, som jeg har ikke gjort. Og nu jeg er bange at de blive ved med det .
Hvad skal jeg gør ?.
Tak forhånden .

Antwort von C Formats
NUL stjerner - fup firma!
NUL stjerner (men det kan man ikke vælge). Det er et fup-firma der trækker penge via mobilnummer uden at vi har givet samtykke til det. Min datter på 9 år begyndte pludselig at få SMS'er om at der var trukket penge, 50 kr pr. uge! 200 kr er det blevet til. Har ringet til mit mobilselskab og bedt dem blokere nummeret. De kender godt fup-firmaet.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.