Trendx Bewertungen 1’388

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelde produkt wordt niet binnen gestelde termijn geleverd. Bij navraag schreef men dat er intern iets fout gegaan was en dat het produkt z.s.m. geleverd zou worden. Gebeurde weer niet en dus werd d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfde ervaring als iedereen. Na dreigen met aangifte van oplichting bij politie, belastingdienst, bol.com (die leveren ook voor hen) uiteindelijk wel een reactie en geld terug gekregen. En pas op,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ook gedupeerd door TrendX In februari iets besteld maar vijf maanden later nog steeds niets ontvangen. Ook meerdere malen contact gezocht met het bedrijf maar tegen beter weten in. Inmidd... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling van een rugzak gedaan. Blijkt een rugzak die veel goedkoper via AliExpress verkocht wordt. Niet van gediend. Gemaild, gebeld. Trends.nl lijkt onbereikbaar. Direct vervolgstappen gezet; aang... Mehr ansehen

1. Hobby & Kunst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

✓ Vóór 17:00 besteld = volgende werkdag gratis bezorgd. ✓30-Dagen bedenktijd. ✓Achteraf betalen. ✓ Laagste prijs garantie, nergens goedkoper! ✓Meer dan 100.000 artikelen direct op voorraad!

1.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Do not order from this site

Do not order from this site. Order not received and all phone calls to follow up in the order get cut off. I repeat: do not order anything from trendx.nl

17. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster doet geen recht aan deze…

Een ster doet geen recht aan deze internet website. Er zou een optie voor 0 sterren moeten zijn, of eigenlijk -0 sterren. Bestel hier niet want het betreft gelegaliseerde oplichting waar de overheid kennelijk niks aan kan doen of niks aan wil doen omdat het te ingewikkeld is. Ik zal niet in herhaling vervallen, want alles is al gezegd. Ze hebben een telefonist die heet 'Joep'. Joep is de enige telefonist van het bedrijf die dagelijks vele honderden klachten moet afwerken. De gemiddelde wachttijd is tussen een halfuur en een uur: als je mazzel hebt en niet als laatst Wachtende opeens verbroken wordt. Joep is een
zelf-bevestigende 'zukkel' ('zukkel' met een 's' mag niet van de moderator) - die ook bevestigt dat zijn bazen oplichters zijn en dat hij er zelf 'niks aan kan doen' en het geld van deze baan hard nodig heeft. Dat begrijp ik. Hij bevestigt ook dat hij op die manier al duizenden mensen telefonisch heeft afgepoeierd en met een kluitje in het riet gestuurd, voor de vorm een mail stuurt met retourinstructies die vervolgens niet blijken te kloppen. Hij wordt er depressief van . Ik heb Joep geadviseerd een andere baas te zoeken want vroeg of laat gaat iemand het niet pikken en die gaat daar gewoon langs om verhaal te halen. Daar was hij zich van bewust. En dat kon hij heel goed begrijpen "want dit is zeer frustrerend als je honderden en misschien wel duizenden ontevreden boze gefrustreerde klanten hebt die bij vol daglicht legaal worden bestolen van hun zuurverdiende geld". Ja Joep is ontwapenend eerlijk . Hij adviseerde: "Verspil je tijd niet door te reclameren of je geld terug te willen vorderen: kansloze exercitie want deze mensen hebben hun bedrijf zo ingericht dat reclameren onmogelijk is: voor de vorm hebben ze een telefoondienst die (opzettelijk) totaal niet functioneel is en verplichten je om een retourformulier in te vullen... dat niet bestaat. Samen met Joep ben ik - na 45 minuten in de wacht te hebben gestaan- gaan kijken waar dat formulier te vinden is maar hij zelf kon het ook niet vinden, alleen de verwijzing naar dat formulier kon hij mij sturen per mail. Hij zei: "Ja je hebt gelijk, Ik kan het ook niet anders uitleggen dan oplichting. Ik denk inderdaad dat ik een andere baan moet gaan zoeken. Deze mensen deugen niet en ik ben steeds de l*l. Ik raak er ook om overspannen van en durf niet eens meer mijn naam te noemen." En dat is nou precies de bedoeling, Dát het retourformulier niet te vinden is. En zonder retourformulier geen stornering van het aankoopbedrag, dat staat wel 5 keer vermeld in de voorwaarden. En als je al staat bent het product te retourneren , dan kun je op je kop gaan staan maar ze "hebben het retour nooit ontvangen", En bovendien wordt het retour niet aangenomen van de postbode om diverse technische redenen, vertelde Joep mij. Maar stel dat je er al doorheen zou komen, dan ontbreekt natuurlijk het retourformulier of is het product beschadigd aangekomen( en retour ongeldig). Voila, Cirkeltje is rond oplichting volkomen gelegaliseerd. Bravo. Maar Karma is een b**** en vroeg of laat gaat iemand het écht niet pikken en krijgt iemand van TrendX de gepeperde rekening gepresenteerd, of zoals Joep zei: "mijn baas is als de dood dat er een keer iemand bij hem thuis langskomt om een product te retourneren... per luchtpost, met een baksteen eraan. Hahaha". Joep heeft gelijk. You can Fool Some People sometimes, but you can't Fool All The People all of The Times... BvH
Ps. Veelzeggend is vooral dat telefoongesprekken met Trendx door de provider worden aangegeven met de waarschuwing: vermoedelijk spam!

16. September 2021

Waardeloze club

Waardeloze club. Eerst moet ik 86 mailtjes sturen om mijn bestelling te ontvangen.
Dan ontvang ik het na weken eindelijk, hebben ze het verkeerde modelletje gestuurd.
Weer 10x mailen. Geen reactie. Die kwam pas toen ik via pay.nl ging corresponderen.
Toen kwam er na 4 vragen een retourlabel.
Toen moest er een retourformulier bij dat nergens te vinden was. Hebben ze opgestuurd.
Nu is het product retour maar storten ze het geld niet terug en reageren niet op de mails tot nu toe gestuurd (zo’n 5 a 6 al)
Ik ga iedere dag mailen en op zoveel mogelijk plekken mijn verhaal doen net zolang totdat ik m’n geld terugheb
En het gaat om maar liefst 15 euro!!
Een klein bedrag dat nu al zoveel irritatie heeft opgeleverd. Ongelooflijk. Voor mij een principe kwestie. Zo ga je niet met klanten om.
BESTEL HIER NOOIT!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ben ik er ook ingetrapt.

Helaas ben ik er ook ingetrapt. Aliexpress doorverkoper. Nooit wat ontvangen. Komen heel betouwbaar over. Totdat ze het geld in hun zak hebben. Dom van mij om het niet te doorzien. Helaas zullen zulke bedrijven het blijven proberen. Oplichting púr sang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paar maanden geleden tassenset besteld

Paar maanden geleden tassenset besteld, paar keer mail gehad, dat de boel vertraging had, daarna was plots mijn bestelling fout gegaan. Ze wilden een nieuwe bestelling maken, of ik kreeg mijn geld terug, nou, geef mij mijn geld maar terug. Dat was op 1 sept. Zou tussen 4 en 14 dagen teruggestort worden.....niks dus.....

Zeer slechte service

Zeer slechte service, tas besteld verkeerde kleur binnen gekregen. Netjes geretourneerd met formulier. Maar tot op heden geen geld terug 😡
Had ik hem nou maar gehouden dan hadden we nog wat. Retourkosten ook moeten betalen. 1 x mail terug gehad ( na veel mails, telefonisch ook niet te bereiken) dat ze het aan de retourafdeling zouden doorgeven dat mijn pakketje daar was aangekomen. Maar helaas dus geen geld nog. In totaal dus € 46,50 weg 😡😡😡

13. September 2021

Bedrijf Klooo.nl

Bedrijf Klooo.nl. Waarschuwing; niet bestellen!

Product besteld en was kapot, geen enkele contact mogelijk. Zowel niet via de telefoon en als via mail.

13. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

mondkapje bestel bij trendx nooit…

mondkapje bestel bij trendx nooit ontvangen kreeg ik een verzend link van klooo.nl (zo heten ze dus tegenwoordig ) op die link naar dagen staat bezorgt maar nooit wat ontvangen ik een dispuut gestart via pay.nl die de betaling heeft aangenomen en verzorgt voor deze scam bedrijven dat dit anno nu nog kan en dat ze ermee in zee gaan dus mensen niks bestellen bij trendx en klooo.nl zelfde eigenaar / oplichter /scammer hoe je het wil noemen hoop dat pay.nl binnekort na dispuut me geld weet terug te vorderen

12. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

12 juli 2 stickers besteld voor de…

12 juli 2 stickers besteld voor de babykamer. Na een paar mailen gehad te hebben met dat het uit zal lopen raakte mijn geduld op. Na 2 mailen inderdaad nog geen reactie maar wel bericht dat de stickers geleverd waren. Nou guess What!? Ik heb ze nog steeds niet. Wat een slecht bedrijf en een stelletje oplichters.

11. September 2021

Zeer slecht

Zeer slecht. Laptop tas besteld, levering duurde lang en niet de tas binnen gekregen dan dat ik heb besteld. De tas kwam duidelijk bij ali express vandaan. Ik adviseer, bestel hier niets!

10. September 2021

TrendX

Slecht, geld kwijt bij retour niks terug ontvangen geen centjes, geen antwoord, geen communicatie. Oplichters

Super slecht

Super slecht! We bestelden een rugtas maar die kwam met kapotte sjorband binnen. Mail gestuurd, niets gehoord. Proberen te bellen, krijg je een bandje "we zijn bereikbaar" maar niemand neemt op.

Waardeloos bedrijf!

24 februari 2021 een bestelling geplaatst voor een rugzak. Het is inmiddels 9 september en ik heb nog steeds niets ontvangen. De track-en-trace link werkt niet en de klantenservice reageert niet op mails. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Kortom: Waardeloos bedrijf, koop hier niets want je bent je geld kwijt!

waardeloos stelletje oplichters

waardeloos, zijn oplichters.
45 euro kwijt. Bestel hier niks. Jij koopt bij hen, zij bestellen het goedkoop in China en strijken zo hun marge op daarom is de levertijd ook zo lang. Gewoon doorgesluisd naar AliExpres of een soortgelijke site in China

update: Na allerlei dreigementen met Kassa en aangifte doen na 2 maanden toch mijn geld terug. Maar bestel hier niks. Dit bedrijf ligt ook bij pay.nl al onder een vergrootglas heeft pay.nl mij medegedeeld

6. September 2021

Verschrikkelijk slecht

Kopen hun zooi volgens mij via Alliexpress oid, super slechte service, kreeg mijn pakketje pas 5 maanden later toen ik aangifte had gedaan van oplichting.

3. September 2021

Nooit meer

Nooit meer! Na ruim een maand uiteindelijk een hele andere rugzak (niet in het voordeel) ontvangen dan die ik besteld had..met afzender: Ali express op de enveloppe! Klantenserice zéér slecht bereikbaar! Na meerdere "status van bestelling" mailtjes zijn de mailtjes opeens afkomstig van een heel ander bedrijf. Verschrikkelijk...nee echt een never nooit meer. Dan maar liever meer betalen voor een normale service..google TrendX en je vindt er ook een artikel van "Opgelicht" over

2. September 2021

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, wacht al weken op mijn bestelling. Zijn niet te bereiken en op mail geen reactie. Gewoon mn 56 euro kwijt. Oplichters .

2. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr