Trendx Bewertungen 1’388

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfde ervaring als iedereen. Na dreigen met aangifte van oplichting bij politie, belastingdienst, bol.com (die leveren ook voor hen) uiteindelijk wel een reactie en geld terug gekregen. En pas op,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ook gedupeerd door TrendX In februari iets besteld maar vijf maanden later nog steeds niets ontvangen. Ook meerdere malen contact gezocht met het bedrijf maar tegen beter weten in. Inmidd... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling van een rugzak gedaan. Blijkt een rugzak die veel goedkoper via AliExpress verkocht wordt. Niet van gediend. Gemaild, gebeld. Trends.nl lijkt onbereikbaar. Direct vervolgstappen gezet; aang... Mehr ansehen

1. Hobby & Kunst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

✓ Vóór 17:00 besteld = volgende werkdag gratis bezorgd. ✓30-Dagen bedenktijd. ✓Achteraf betalen. ✓ Laagste prijs garantie, nergens goedkoper! ✓Meer dan 100.000 artikelen direct op voorraad!

1.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Slechte (klanten)service.

In juni een rugzak besteld. Toen deze binnenkwam bleek deze niet aan de omschrijving te voldoen. Dit heb ik aangegeven in een mail. Daar er geen reactie kwam, heb ik de rugzak retour gestuurd. Na ruim een week kreeg ik antwoord op mijn mail. Als antwoord heb ik aangegeven dat het reeds retour gezonden is (met verzendbewijs) Als antwoord kwam dat het verwerkt wordt (eind augustus) Echter tot op heden mijn geld niet terug ontvangen en ook krijg ik geen antwoord op mijn mails van de klantenservice. Wees gewaarschuwd!

7. Oktober 2021

Levering van 153 dagen ipv 21 dagen

Begin dit jaar (begin mei) vliegenvangers bij ze besteld. Ze zijn 4 oktober binnengekomen en in de tussentijd wel de nodige keren gemaild maar daar moet ik nog steeds antwoord op krijgen. Maar het zou binnen 3 weken binnenkomen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelde produkt wordt niet geleverd

Bestelde produkt wordt niet binnen gestelde termijn geleverd. Bij navraag schreef men dat er intern iets fout gegaan was en dat het produkt z.s.m. geleverd zou worden. Gebeurde weer niet en dus werd de koop ontbonden en zou het geld teruggestort worden binnen uiterlijk 14 dagen. Nee dus !! :-( Inmiddels weer bijna 14 dagen verder. Telefoon heeft één of ander nietszeggend antwoordapparaat aanstaan. Waardeloze en onbetrouwbare knopentent !!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na zeer lange tijd eindelijk een…

Na zeer lange tijd eindelijk een antwoord op mijn mail ontvangen. Ik had de mails naar Trendx gestuurd en de laatste naar Trendx en naar Klooo. Het viel mij op dat deze sites op elkaar lijken en beiden een adres in Arnhem hebben. Wat blijkt? Het bedrijf heet nu Klooo. Die antwoorden nu wel.
Nergens van op de hoogte gebracht en de site van trendx is nog online dus lekker verwarrend. Heb gekozen voor annulering van bestelling en daar nu ook een bevestiging van gekregen. Nu dus wachten op terugstorten van het geld. Ze hebben wel excuses aangeboden dus we gaan het zien. Mijn advies aan Klooo is: stel je klanten op de hoogte van deze verandering en haal Trendx uit de lucht!!

Bestel niks

Half augustus een middelbare schooltas besteld en netjes aangekomen dochter blij.
Na 1 week was hij kapot bij de banden.
Eindelijk na een week iemand aan de telefoon terwijl ze elke aanwezig zijn( niet dus)
Werd ik netjes te woord gestaan en werd er aangeboden geld terug of een nieuwe tas.
Gekozen voor een nieuwe tas want hij is ontzettend leuk.
Top voor mekaar dacht ik.
Nou 5 weken verder en nog geen nieuwe tas en nooit meer contact weten te krijgen.

Ben echt pist op ze.

5. Oktober 2021

Oplichters

Oplichters, besteld, niks ontvangen
Niet bestellen hier, wees gewaarschuwd!

3. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deze mensen hebben een nieuwe webshop…

Deze mensen hebben een nieuwe webshop klooo.nl. Na een maand had ik mijn bestelling nog steeds niet binnen. Ik deed aangifte bij de politie en 2 dagen later ontving ik ineens de rugzak. Helaas is die erg lelijk gemaakt met scheve stiknaden etc. Teruggestuurd en ik wacht nu op mijn geld.

3. Oktober 2021

Bestelling 128198

Bestelling 128198 sinds 1/08 niet geleverd wel betaald.
Medewerker telefonisch belooft geld terug te storten tot nu niet gebeurd.

27. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TrendX is géén ster waard.

TrendX is géén ster waard.
Op 20 augustus 2021 besteld, mailtjes gestuurd, gebeld, maar ze zijn "niet thuis"!! Tot op heden (27-09-2021) totaal niet meer vernomen, geen bestelling, geen antwoord!
Niks bestellen hier, 200% oplichters zooitje

27. September 2021

Let op! Oplichters

Jas gekocht en na een hele lange levertijd en veel vragen geen reacties enz kwam uit eindelijk de jas. Deze kwam totaal niet over een met de afbeelding en omschrijving. Jas retour gezonden. Wachten nog steeds op de terugstorting van de 100 euro. Jas is begin mei retour gezonden en in ontvangst genomen.

18. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tot mijn grote spijt besteld op deze…

Tot mijn grote spijt besteld op deze website. Kreeg een andere variant van de tas geleverd!?? Ook was de levertijd veeeel langer dan aangegeven. Nadat ik de tas al had besteld zag ik steeds meer nieuwe negatieve recensies van andere klanten. Kort daarna was het artikel ineens van de website gehaald.

Heb volgens de aangegeven retour instructies de tas netjes terug gestuurd, met track & trace. Nooit mijn geld terug gekregen net als andere klanten. De tas was 49,95 + de verzendkosten terug. Oplichters!!!

17. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr