Travelink Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

JA 😡 sidder netop nu i lufthavnen hvor vi har misset vores fly til Dublin!!! Vores chech-in online blev bekræftet i går. Vi forsøgte forgæves at lykkedes med at hente vores boardingkort - totalt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte 2 biletter fra Malaga til CPH via Oslo og betalte via Prime 3855kr. Jeg bestilte 2 flysæder 2 dage inden afrejse, da vi mødte op hos Norwegain var der ingen biletter havde Travelink a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en tur/ retur rejse Aalborg/ København. Betalte med Visa. Noget tid efter fik vi en mail, hvor der stod, at rejsen til København blev afvist, men den FRA København stod der stadig uden speci... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har før i tiden været godt tilfreds med Travellink, men nu er alt blevet besværligt. Link til ændring virker ikke. Lange ventetid på telefon, derefter snak med AI-robot, og efterfølgende lang vente... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

86 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Skuffende

Hold jer langt væk fra dette firma!!! Vi bookede et hotel gennem Travellink, hvor det tydeligt fremgik, at der var swimmingpool – et afgørende kriterium for os, da vores børn havde set frem til dette hele året.

Ved ankomsten til hotellet blev vi dog oplyst om, at de ikke har haft en swimmingpool i over tre år. Da vi kontaktede Travellink for at få hjælp, blev vi mødt af en fuldstændig ansvarsfraskrivelse. De henviste blot til hotellet og nægtede at tage ansvar for de misvisende oplysninger, der fremgik under bookingen.

Hotellet ønskede heller ikke at hjælpe, og vi stod dermed i en situation, hvor ingen parter ville påtage sig ansvar – på trods af, at vi har betalt et betydeligt beløb for en ydelse, vi ikke har fået.

Det har været en meget skuffende oplevelse, især for vores børn, og vi sidder nu med en ferie langt fra det, vi blev lovet. Vi havde forventet mere af en professionel udbyder som Travellink.

Vi kan desværre ikke anbefale Travellink og vil ikke benytte dem fremover.

23. Juli 2025

Købte 3 billetter på en gang

Købte 3 billetter på en gang.
De 2 første boardingkort gik som lovet,
Den sidste hørte vi ikke fra.
Har brugt en del tid i lufthavnen for at få tingene på plads.
Køber aldrig hos dem igen.

20. Juli 2025

⚠️ Please be careful

⚠️ Please be careful – SCAM alert!
Just a quick warning – please, please, PLEASE do not buy any tickets from this company. They are total scammers.
We got tricked – they sold us flight tickets for one destination and hotel bookings for another. The worst part? Without telling us! We bougth the whole thing as a packpage collectively 😡
We were really lucky to catch it 3 days before traveling, but we ended up losing all our money on the tickets and the hotel because we couldn’t afford to rebook everything again.
We're now continuing our case with the police.
Please be careful and double-check everything before booking. Don’t fall for the same trap we did.

27. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse med online booking..

Jeg burde have tjekket trustpilot før jeg bookede via Travellink. Virkelig dårlig oplevelse med deres online booking og jeg kommer ikke til at bruge dem igen.

Prisen på min billet var steget om 413,- dkk i den tid det tog mig at navigere igennem deres mange spørgsmål og forsøg på at lokke til at betale for ekstra service, forsikring,mm.
Jeg kan lade være og starte forfra eller acceptere. Med tårer i øjnene accepterede jeg, fordi jeg har ikke energi til at starte forfra.. og ved ikke hvad prisen er steget til hvis jeg skal bruge flere minutter.

Udover at jeg endte med at betale 413,- dkk mere for billetten end jeg troede at den ville koste, så fandt jeg ud af at kabin baggagen som jeg havde betalt 399,- dkk for (er ikke just billigt!!)
dækkede kun baggage one way!

Jeg måtte betale yderligere 119,- dkk direkte til SAS for at få min kabin taske med hjem igen.
Det lyder måske som peanuts, men der er en grund til at jeg går efter lav pris billetter og jeg forventer ikke og har ikke brug for stor service.
Eneste jeg forventer er at vide hvilken pris jeg skal betale og hvad der så er inkluderet.
Det er ikke nemt hos Travellink og jeg kommer derfor ikke til at bruge dem igen.

18. Juni 2025

Undgår fly med Ryanair

Det er anden gang at jeg bestiller via Travellink, hvor turen hjem sker med Ryanair… og så bliver det dyrt.

Pludselig får man en mail om at man skal bekræfte sin identitet - det forsøger man så, men forgæves og beskeden er mød personligt op 2 timer før afgang.

Her skulle man da bare lige betale for 2 x indtjekninger til den netto som af EUR 60,-

Så undgå Travellink og book direkte hos flyselskaberne.

13. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg var i London i slutningen af…

Jeg var i London i slutningen af Februar i år, og det sted jeg havde booket overnatning, fik jeg en bekræftelse på var booket, men da jeg ankommer, er der ikke booket noget til mig.
Da jeg kontakter Travelink.dk og beder om reservationsdata får jeg til mine flyafgange, og ikke til hotellet.

Jeg skriver til dem da jeg kommer hjem, og får d. 27/+2/2025 at vide jeg skal vente 72 timer, og her over 3 måneder senere har jeg stadig intet hørt, trods utallige opfølgningsemails.

Næste skridt er at finde et klagenævn.

Jeg vil på ingen måde anbefale at bruge dem til nogen som helst form for rejse.

21. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Søster og jeg har bestilt tur til Rom…

Søster og jeg har bestilt tur til Rom 08-09-2025 og retur. Det er første gang jeg bruger Travelink og fik fejlagtigt bestil 8 x kufferter i stedet for 4. Ringede så snart jeg indså fejlen men de er ikke til at hugge eller stikke i mht tilbagebetaling af 4 x kufferter. Det er trods alt kr. ca. 1600,-
Jeg ringede også til flyselskabet der kun har modtaget bestilling af 4 kufferter. Stadigvæk ingen refusion. Det er ganske enkelt tyveri ved højlys dag.
Nu har jeg brugt firmaet 3 x første, eneste og sidste gang. Håber I kommer til fornuft og tilbagebetaler beløbet for de 4 kufferter. Andet vil jo være helt ude i hampen. Hold da kæft hvor jeg føler mig snydt.
Mvh Susanne Rokkjer og Søster.

15. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zak was amazing

Zak was amazing, from query to booking the service was great.
02081294293. Best price around and customer care from start to finish.

5. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på: Prisen stiger hvis du ikke betaler med ét bestemt kort

Vi fandt nogle billige flybilletter. Men på betalingssiden steg prisen pludseligt godt 24 % efter vi havde indtastet betalingskortoplysninger. Vi kunne ikke lige dér gennemskue hvorfor. I kroner-øre heldigvis kun ca. 400 kr., så vi klikkede "betal".

Lang historie kort: Hverken Travellink kundeservice eller deres klageafdeling giver os den rigtige forklaring. Vi finder selv ud af, at prisen fra start-til-slut er vist med en rabat, som du KUN får, hvis du betaler med Mastercard Debit! Alle andre kort = prisen stiger. Uden forklaring eller advarsel.

Først tænker vi, at der er tale om et ulovligt betalingskortgebyr. Men på kfst.dk kan vi læse, at finten tilsyneladende ikke er ulovlig. Lige på grænsen, tænker vi.

I vores øjne er Travellink i bedste fald utroværdig, når de har designet sådan en købsprocessen. De burde gøre kunden opmærksom på, at prisen stiger ved brug af alle andre kort. Og det er enormt uprofessionelt og frustrerende, at hverken kundeservice eller klageafdeling kan give den rigtige forklaring.

21. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Forkerte information i booking…

Jeg har tidlgere haft gode erfaringer med travellink, men på min rejse denne gang, var afrejsetidspunktet og terminalen forkert skrevet på billetten (i appen), og derfor var vi i lufthavnen 1 dag før, og måtte komme tilbage dagen efter. Desuden var terminalen forkert.

19. April 2025

Flybilletter

Jeg bestilte flybilletter gennem Travellink hos Ryanair. Ryanair aflyste både ud og hjemrejse og ville kun give mig ca 2/3 af prisen for flybilletterne.
Travellink ville ikke refundere noget som helst og ville ikke hjælpe med at få pengene hos Ryanair.
Og når biletter er bestilt gennem et selskab som Travellink er det virkelig besværligt at få nogen penge overhovedet fra Ryanair.
Så hold jer langt væk fra Travellink. De fordyrer bare billeterne og hverken kan eller vil hjælpe hvis der opstår problemer.

29. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kun delvis refusion efter aflysning af fly

Efter aflysning af fly fik jeg penge tilbage for billetten fra flyselskabet, men ikke hvad jeg tror er gebyr til Travellink, 765 kr. Da de ikke skaffede mig rejsen, bad jeg om at få beløbet retur, med det samme svar i flere mails, at de ikke betaler tilbage for “additional services”. Jeg havde ikke bedt om “additional services”. Undgå Travellink og bestil direkte hos flyselskabet!

26. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare undgå travellink hvis du kan

Bare undgå travellink hvis du kan. Der er intet der fungerer - udover selvfølgelig deres salg. Det virker jo professionelt nok når man skal finde sin destination og / eller hotel. Derefter er alt kaos og amatøragtigt. Og nogen ville nok kalde det svindel

16. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burde meldes til operation x

Burde meldes til operation x. Synes alle der føler sig snydt af dette selskab, skal gå sammen og lægge sag an på den højest mystiske måde at føre firma på. Det kan ikke være lovligt, at sætte priser op og ned, som vi har været vidne til i nu 4 timer. Først en pris, som lyder billig, når du så skal betale er der røget 500kr på. Hvis du så prøver igen er prisen igen billig. Indtil du skal betale.
SVINDEL OG HUMBUG.

11. März 2025

Complete rip-off - STAY AWAY

Complete rip-off! Who scams elder people. STAY AWAY and always go directly to the airline itself. My 70 year-old mother paid 1.000 DKK more on a one-way ticket. More than 1/3 is unspecified fees and “services”. Moreover, the additional cancellation insurance only returns 80%.

Basisbilletpris: 2 351,00 DKK
Eksterne afgifter og gebyrer: 138,00 DKK
Yderligere tjenester og gebyrer: 1 275,77 DKK
Total: 3 764,77 DKK

Norwegian's price: 2.809 DKK for a more flexible ticket.

24. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr