Beställde 14 april och 26 maj hämtade fraktbolag upp och den 2 juli kom varorna hem. Detta har tagit mycket energi med att försöka få tag i kundtjänst utan svar. Kände mig helt blåst och dum men varo... Mehr ansehen
Transaver - we bring Europe to your door
Das sagen Bewerter
Ja det är inte lätt att få tag i dom. Varken mail eller telefon. Kontaktade leverantören direkt. Dom tog i sin tur kontakt med Transaver. Transaver skickade ett mail till svar till mej att paketet j... Mehr ansehen
Kriminellt företag, kan säga att det är samma ägare som bland annat burkbolaget. Du får ett trackingnummer och några veckor senare kommer dom säga att det inte gick att skicka till min adress och vill... Mehr ansehen
Mitt paket är borta och Transaver återkommer inte, trots åtskilliga försök att få besked, till mig. Deras kundtjänst är under all kritik och verkar inte bry sig om kunderna. Känner mig grymt lurad o... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Westeralle 139, 24941, Flensburg, Deutschland
- +49 (0)431 545 1456
- info@transaver.se
- transaver.se
Das haben sich andere Leute angesehen
BARA BLUFF
Anlita inte dessa skojare, du blir blåst på både gods och frakt.....!!!!!!
inget meddelande
Mycket dålig information om leverans = 0
Vi reste bort fredag den 26/6 kl.12.00, då hade vi inte fått någon avisering om leverans, de kommer med leveransen 14.30 och då är vi inte hemma.
Får ett meddelande om att vi kan hämta på posten, väl där finns ingen leverans utan vi får åka till södra Stockholm och hämta. Detta trots att jag betalat flera hundra kronor för leverans och inte fått någon annan avisering än att leverans skulle ske inom närmaste dagarna.
Det finns telefon!!! då hade jag kunnat informera om att vi skulle vara bortresta 4 dagar.
Dessutom borde försändelsen legat kvar på vår post i 10 dagar, så var inte fallet.
Vad betalade jag för????
Vilken företag
4månader sen jag betalade 5000kr och blir lurad att betala skatt 1500kr och varor kommer aldrig
Bedrägerifirma.
Har beställt varor från Tyskland. Transaver meddelar att det är omöjligt att
fullfölja uppdraget pga. tullbestämmelser. Anger tre allternativ för ordern,
har meddelat att jag makulerar ordern 4 ggr. Har även begärt att få en
bekräftelse på makuleringen. Inte ett livstecken från dom !?
Är inte detta rena skojeriet ?
20 liter vin som aldrig blev levererad och ingen återbetald frakt (Bodegashop återbetalade min förlust)
Svarade ej på mail och på tel lovade dom att återkomma.
Det är nu fyra månader sedan och inte ett ljud från dom.
Mitt råd är att anlita ett annat transportbolag!
Blev av med över 2000kr kommer aldrig få tillbaka dem!
BEDRAGARE !!!!!
BESTÄLL ALDRIG FRÅN BODEGA SHOP ELLER ANLITA TRANSAVER FÖR FRAKT.... DEM VARKEN RESPEKTERAR SVENSKA LAGAR ELLER BRYR SIG OM KONSUMENTEN...... STOR BLUFF........
beställ inget med det här företaget
Har beställt varor med DHL från Tyskland. Dom hämtade paketet på .drinko. och sen är både varor och pengar borta. En riktig pajas firma. //Hasse
Helt kass
De är snart 3 veckor sedan bestälde.Jag har inte fått mitt paket ännu,ligger kvar i Tyskland,
426152591909
VAR I HELVETE ÄR MIN ORDER SEN TRE VECKOR TILLBAKA ???
Mitt paket har inte kommit fram
Mitt paket eller mina paket tycks fastnat i hamburg ingen tycks veta vad som hänt det är 14 dagar sen . Inte bra för ett transportföretag
Absolutely crappy service
One of the packages in my order was badly packed, I.e. not marked 'fragile' and without any padding against damage, so it arrived broken (also several weeks late).I filed a complaint on arrival with Posten and after verifying the contents were also damaged I filed a damage report with Transaver, including a picture showing the liquid contents of the package sipping through the cardboard. The package had extra insurance. The horrible customer service replied unkindly saying my picture was not good quality, and when I reminded them they could also check with Posten, where damages were witnessed by the driver who delivered it, they just kept saying it is my job to convince them in practice doubting my good faith. I have not heard from them since then nor I received a replacement of the damaged goods, nor any other compensation. This is an unserious company, or at the very least they have incompetent and rude customer service. Will not use it again.
Transaver = Bedrägeri
Beställde frakt från Bodegashop i April !!!
Har fortfarande inte fått min leverans !!!
Vare sig Transaver eller Bodegashop vill hjälpa till att lösa problemet !!!
Varning för båda företagen !!! BEDRÄGERI !!!!!!!!!
Fruktansvärd väntetid på gods
Jag beställde transport 20/3 -2014 jag har fått endast 1/3 av varorna i skrivande stund 16/5-2014. Jag har ringt ett antal telefonsamtal men inga varor
Känner mig lurad på frakten!!!
Beställde och betalade frakt med DHL hemleverans som inte var billig ( 429 kr ) Igår äntligen kom mitt paket, men... vad är det jag ser när jag öppnar länken jag fått utav DHL för att kunna spåra paketet??? Där står att adressaten inte var hemma och inte fått nå't information. JAG VAR JU HEMMA HELA DAGEN och ingen var här. För säkerhets skull spårade jag samma paket på Postens sida och det visar sig att bilen var i Malmö, Trelleborg, Toftanäs men inte alls i närheten av Simrishamn. Den 29 dec 2014 kl 12:21 som DHL skrivit att jag inte var hemma då samma dag och tid bilen var i Trelleborg ( enligt Posten ) och på deras sida står " Det gick inte att leverera. Ett meddelande har lämnats på leveransadress" En massa lögner!!!! Jag blev lurad på hemleverans så nu måste jag be någon att köra till Postens ombud för att hämta paket som väger mycket och betala för detta också. Fy!!!!!! Att de inte skäms
Transportförsäkring
Jag har anlitat Transaver för en transport av mitt paket från tyskland till Sverige, nu har mitt paket kommit bort, försvunnit, då tycker Transaver att jag skulle ta en försäkring, förmodligen deras egen, för att få mitt paket hem, Transaver har anlitat en underleverantör som verkar ha dålig kontroll. Ska jag som beställare inte kunna lita på att Transaver leverar det jag har betalt för? Jag kommer att jaga skjortan av Transaver.
Värdelös
Inte fått kontakt med er! har anlitat ert företag
för transport, spårningsnummer: 426152561760
inget svar? Betalat frakt 599 kr. Vad är ert problem!
Ni är bäst
Har fått leveranser med andra fraktbolag men ni är i särklass bäst. Har alltid blivit nöjd. Dessutom så snabb leverans som man kan önska sig.
Från att bokningen är bekräftad tills varorna är här går det knappt en vecka. Det är förvånansvärt snabbt med tanke på alla omlastningar.
Ni är också otroligt snabba på att svara på frågor jag haft. Kan inte bli annat än nöjd.
J.L
Perfekt!
Suveränt packat och blixtleverans = Bäst!
Hanteringstid, reklamation
Trasigt emballage samt innehåll vid leverans. Bilder skickades in som underlag i hopp om lika snabb och smidig hantering som leverans, vilket tyvärr inte var fallet.
Kort summering:
Reklamation 29/7
- Svar från Transaver 30/7
Ny förfrågan 14/8
- Svar från Transaver 15/8 med löfte om hantering veckan därpå.
Fortfarande inget svar och ~2000.- SEK betalt för ingenting. Önskar att jag funnit denna sida vid ett tidigare skede då det uppenbarligen inte är första gången som reklamationer ignoreras.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.