Beställde 14 april och 26 maj hämtade fraktbolag upp och den 2 juli kom varorna hem. Detta har tagit mycket energi med att försöka få tag i kundtjänst utan svar. Kände mig helt blåst och dum men varo... Mehr ansehen
Transaver - we bring Europe to your door
Kriminellt företag, kan säga att det är samma ägare som bland annat burkbolaget. Du får ett trackingnummer och några veckor senare kommer dom säga att det inte gick att skicka till min adress och vill... Mehr ansehen
Mitt paket är borta och Transaver återkommer inte, trots åtskilliga försök att få besked, till mig. Deras kundtjänst är under all kritik och verkar inte bry sig om kunderna. Känner mig grymt lurad o... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Westeralle 139, 24941, Flensburg, Deutschland
- +49 (0)431 545 1456
- info@transaver.se
- transaver.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställde den 22/4,har inte fått…
Beställde den 22/4,har inte fått leverans ännu.
Lång tid men det kom
Detta har tagit mycket energi med att försöka få tag i kundtjänst utan svar. Kände mig helt blåst och dum men varorna kom till slut. Beställt 3 ggr tidigare och det har alltid kommit. Värdelös kundtjänst.... kommer jag beställa igen? Ja det kommer jag
Beställde varor i April men ännu ingen leverans
Beställde varor i April. I maj lämnades de över till Transaver. Jag har betalat både vaor och tramsport men har inte fått dem levererade. Jag har mailat coh ringt men får inga svar och kommer inte fram på telefon. Jag lyckades hitta ägarens Birger Hansens telefonnummer och ringde honom. Han lovade att kolla upp vad som hänt men det är tre veckor sedan och jag har inte hört något. Nu svarar han inte i telefon. Vad ska man göra?
Utebliven leverans
Beställde och de skickade lådorna, vände i Malmö och de skickades tillbaka till fraktbolaget. Mailar dem en gång i veckan utan något svar... 24/4 skickades de och i början på nej upphörde deras svar. Uruselt. Innan har det fungerat bra men nu är det under all kritik. Och vart kan man klaga?
Hur kan detta transportföretag få…
Hur kan detta transportföretag få existera ?
I skrivandets stund sitter jag och lyssnar på den trevliga väntemusiken sedan 1 timma tillbaka.
Har nu väntat på att någon ska lyfta luren i ca 3 timmar sammanlagt utan resultat. Har betalat för både fraktkostnad samt för varorna, beställt den 12/4.
Fick efter väldigt många försök både från mig och min fru till slut ett mail att försändelsen hade återlevererats till avsändaren, de visste ej varför.
Jag ställde då fråga tillbaka vad som händer nu, kommer varorna sändas igen eller kommer vi få tillbaka pengarna, inget svar alls på detta.
Tänk om alla företag skulle jobba så här då skulle allt rasa samman.
Ett riktigt dåligt företag, vill varna alla för att anlita Transaver.
Bra slogan," we bring Europe to your door", skulle nog istället stå "we bring nothing to your door"
Tänk efter före...du bokar fraktbolag
Ja det är inte lätt att få tag i dom. Varken mail eller telefon. Kontaktade leverantören direkt. Dom tog i sin tur kontakt med Transaver. Transaver skickade ett mail till svar till mej att paketet jag beställt hade kommit i retur.
Men när jag skriver och har ytterligare frågor får jag inget svar. :(
Telefon är omöjligt att nå dom på.
Vart är min beställning från 2018
Vart är min beställning från 2018?
Har betalt er för fraktkostnad samt försäkring. Varför är ni inte kontaktbara? Scam deluxe?
Står fortfarande att varorna ska…
Står fortfarande att varorna ska skickas till Sverige..
.. Men jag har redan fått varorna
Mitt paket är borta och Transaver…
Deras kundtjänst är under all kritik och verkar inte bry sig om kunderna.
Känner mig grymt lurad och kommer inte använda mig av dem igen. jag kommer även bekämpa de via sociala medier för att vara människor för att inte anlita de banditer
One year later and the products are…
One year later and the products are still not delivered... DO NOT USE THIS COMPANY
Jag beställde mina varor i mitten på…
Jag beställde mina varor i mitten på augusti 2018 från Bodega med Transaver som transportör. Har betalat bägge företagen inkl. transportförsäkring. HAR INTE sett röken av min beställning. Vet inte hur många ggr jag ringt o mailat, men kommer ALDRIG fram. I januari fick jag till svar att den svenska tullen o post nord stoppar det hela samt att DHL gör sitt yttersta. Du kommer att få dina varor om än det tar tid!!! Jag kunde ringa och säga till om jag ville komma och hämta min låda i Flensburg, men då skulle jag säga till 3-4 dagar innan!! Så oförskämt!!! Har snart väntat i 8 mån och kan känna mig totalt BLÅST!!!!! STOR VARNING FÖR DESSA TVÅ BOLAG. Det blev en dyr lärdom//Agnetha
Ett blufföretag som tar betalt för…
Ett blufföretag som tar betalt för frakt och försäkring Beställde på Spritovin i juni bokade frakt på Transaver betalade och sen händer inget Automatsvar på mail suttit i felefonkö 3*15 minuter och lyssnat på vågskvalp och dålig musik Lika illa på Spritovin
500 kr i frakt som nog aldrig kommer fram
Stor varning
Jag beställer varor från Spritovin för
Jag beställer varor från Spritovin för
7224kr och transport hem till mig från Transaver betalade 869kr i frakt kostnad.
Har skrivit till dom ett flertal gånger men får inget svar var min beställning är. Kan någon hjälpa mig??
Hälsningar Bernt
Får inget svar....
Får inget svar..... paketen hämtas inte upp fast frakten är betald! Sista gången jag använder mig av Transaver. Lurendrejeri!
Har mailat men får inget svar,har gått…
Har mailat men får inget svar,har gått lång tid. Mina pengar är tydligen puts veck
Levererade mina varor på 12 dagar och…
Levererade mina varor på 12 dagar och jag kunde välja leveransen via deras hemsida. De svarade inte på mitt mail men de svarade när jag ringde. Prisvärt och snabba!
Varning för Transaver
Varning för Transaver! Dom tar emot dina pengar för frakten, men levererar inget och går inte att nå, varken med mail eller telefon. Jag är blåst på mer än tusen kr.
Hasse i Täby
Ett genomruttet fuskföretag
Ett genomruttet fuskföretag, som i maskopi med skumraskföretaget Bodega satt i system att lura sina kunder. Jag beställde från Bodega i slutet av november (snart 3 månader sedan) och ingen leverans dök upp. Jag hade tecknat deras s k transportförsäkring och betalat transporten och när jag äntligen i januari fick mailkontakt med Transaver (ingen svarar i telefon) fick jag informationen att jag finns bland deras ärenden hos försäkringsbolaget. Försäkringsföretaget har inget namn och tillhör förmodligen skaran av skumraskföretag i maskopi med Transaver och Bodega. Jag har lyckats skjuta på fakturan från betalföretaget Klarna, men nu vill dom ha betalt. Jag har gett upp, betalar Klarna, och ser detta som betalpengar för min dumhet.
VARNING, VARNING!!!! Beställ inget från Bodega och aldrig, aldrig transport med Transaver. Två utpräglade skitföretag som man borde sätta polismyndighetrna på.
Väntat på varor i en månad....betalt …
Väntat på varor i en månad....betalt frakt men inget händer dom svarar inte på mail eller telefon !! Sämsta fraktbolaget som finns...använd dom inte !!!!
Struntar helt i sina kunder
Deras kundtjänst är under all kritik och verkar inte bry sig om kunderna.
Känner mig grymt lurad och kommer inte använda mig av dem igen när jag ska transportera produkter från Mellaneuropa till Sverige.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.