Super god service over mail. Jeres performance løbevest er fantastisk, når man ikke har brugt en løbevest før. Hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊
Jeg vil gerne dele en lidt ærgerlig erfaring, jeg har med løbevesten. Den fungerer fremragende til sit formål og har mange smarte og praktiske løsninger. Pasformen (M) er der heller ikke noget at... Mehr ansehen
Købte løbehandsker som passer perfekt og man kan stadig trykke på skærmen på ens mobil med dem på Købte løbeveste som viste sig at være for lille Super nem returnering og købte en ny i en størrelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos TRAINSIMPLE stræber vi efter at give alle løbere den bedste træningsoplevelse. Vi tror på, at med de rigtige accessories kan du nå nye højder og nyde hver kilometer. Vores produkter er designet til at sikre høj kvalitet og komfort – fordi din løbetur fortjener det bedste.
Vestergade 48F, 8000, Aarhus, Dänemark
- Kontakt@trainsimple.dk
- trainsimple.dk
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Havde bestilt en vest i forkert…
Havde bestilt en vest i forkert størrelse. kundeservice svarede hurtigt og var søde at sende mig en ny. God service og hurtig levering

Antwort von Trainsimple
Produkter af høj kvalitet!
Jeg har nu handlet to gange hos TrainSimple og jeg er mega tilfreds og glad for mine køb! Produkterne er virkelig af høj kvalitet og leveringen var hurtig.
Kan virkelig anbefales!

Jeg købte en løbevest
Jeg købte en løbevest (den med refleks, hvor du ikke kan vælge størrelse), den er okay men kunne godt savne at den ikke kun kunne justeres i bredden men også længden så den ikke sidder lige midt på brystet. Glæder mig dog til at prøve den på en løbetur

God service og fantastiske produkter
God service og fantastiske produkter

Antwort von Trainsimple
Fulgte størrelsesguiden og bestilte en…
Fulgte størrelsesguiden og bestilte en løbevest i str. xs. Den var alt for lille. Bad om returlabel via mail. Allerede dagen efter fik jeg et opkald fra Trainsimple og de sendte en ny vest, dette inden de havde modtaget den anden retur. Det kalder jeg god service.

Fantastisk kundeservice.
Jeg modtog en løbevest fra Trainsimple, som allerede efter 2. løbetur fik en defekt lynlås.
Jeg kontaktede deres kundeservice skriftligt, og inden for 15 minutter svarede de tilbage, at de beklagede fejlen og straks ville sende en ny vest til mig.
Det er den bedste service, jeg har oplevet længe.
Tak for hjælpen, Andreas!

Antwort von Trainsimple
God hjemmeside og hurtig forsendelse
God hjemmeside og hurtig forsendelse, jeg købte en løbevest med plads til vandflasker, størrelse guiden er pænt ringe da det er din højde der bliver brugt så jeg måtte returnere, de er pænt hurtige til at sende en gratis retur label til men det går meget sløvt med tilbage betaling efter at de har modtaget varen, de modtog min vare den 6/9 og jeg har ikke hørt fra dem endnu..

Den bedste kundeservice
Den bedste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet!
Produktet er super fint, men der opstod en uheldig produktionsfejl, som gjorde, at min telefon faldt ud. Trainsimple reagerede med det samme, sendte en ny vest og håndterede situationen på allerbedste vis.

Træn Simpelt
Amen det er gode sager det her.. Gode billige produkter i en fin kvalitet. Bestil og kom igang med at bruge det, så man bliver man glad.

Antwort von Trainsimple
Har haft en blandet oplevelse ved at…
Har haft en blandet oplevelse ved at handle ved Trainsimple. Det startede egentlig fint. Jeg havde et spørgsmål ang. størrelse på en løbevest. Jeg fik svar 10 min. efter, og bestilte den. Fik den leveret et par dage efter. Det viste sig at størrelse var forkert, så måtte sende den retur. For at returnere skal man først skrive til dem, hvorefter man skal vente på, at de sender en returlabel. Jeg synes, at det er irriterende, at jeg ikke selv kan gå ind og oprette en retur, og få den sendt afsted med det samme. Jeg sendte den afsted, og havde ikke fået pengene tilbage efter en uge, så måtte skrive og rykke for at få dem tilbage, og det synes jeg egentlig ikke er okay. Umiddelbart vil jeg gerne handle der igen, men vil kun bestille ting jeg ved ikke skal byttes, da den måde returnering foregår på er et kæmpe minus for mig.

Virkelig tilfreds!
Jeg har brugt Performancevesten på flere lange ture - flaskerne fungerer super godt og vesten sidder stabilt.
Løbebrillerne er lette og sidder skide godt hele vejen.
Virkelig tilfreds!

Antwort von Trainsimple
Fik et par solbriller i gave og der gik…
Fik et par solbriller i gave og der gik ikke mere end to uger før skruerne faldt ud. Derudover er kvaliteten dårlig og ikke pengene værd.

Antwort von Trainsimple
Jeg er så glad for mine løbesolbriller
Jeg er så glad for mine løbesolbriller. Jeg var en smule nervøs for om de ville være gode at løbe med, da de jo er en del billigere end f.eks. Oakly. Men må bare sige, at de sidder perfekt og jeg har ikke én eneste gang skulle skubbe dem på plads, trods jeg har løbet i regn, blæst og sol med dem på. 10/10 oplevelse😎

Antwort von Trainsimple
Bemærk det whitelabel salg og vesten de…
Bemærk det whitelabel salg og vesten de sælger koster 30kr på temu.
Ni kan ju tex skriva rätt efternamn på…
Ni kan ju tex skriva rätt efternamn på ordern. Nu ligger mitt paket i postnordboxen och jag kan inte hämta ut paketet då mitt efternamn är fel.

Antwort von Trainsimple
Er SÅ glad for min nye løbevest
Er SÅ glad for min nye trainsimple løbe vest, vandblærer og løbesokker. På en 14k tur er der intet som rykker rundt, skvulper, hopper eller irriterer. Jeg købte i small selvom jeg er en medium, og den sidder perfekt. De advarer også om at størrelserne løber lidt stort - god service! Fornuftige priser oveni og nem og hurtig forsendelse. Jeg er fuldt ud tilfreds og vil holde udkig efter flere produkter fra jer.

Poor communication regarding returns
I’ve been trying to get in touch with the company about how to return an item, but I haven’t received any response. It's been about a week now. The sunglasses seems fine , but the lack of customer support is really disappointing. I expected much more from a company that has good trustpilot rating.

Antwort von Trainsimple
Skønne og stabile produkter giver god træning med dejlig energi
Modtog min bestilling for få dage siden. Brugte min sorte løbevest for første gang i dag .. og WOW - aldrig har jeg oplevet så meget ro og stabilitet under min træning. Det giver mig ekstra overskud til de dage der er svære også når træningerne for mig er vigtige, da jeg skal deltage i et Triathlon om en lille månedstid. Har også bestilt performance løbevesten til de lidt længere ture. Den glæder jeg mig til at prøve en af de kommende dage, men pasformen er helt perfekt, så jeg tænker det bliver en god løbetur.
Produkter fra Trainsimple kan helt klart anbefales

Antwort von Trainsimple
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.