Super god service over mail. Jeres performance løbevest er fantastisk, når man ikke har brugt en løbevest før. Hurtig levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse 😊
Jeg vil gerne dele en lidt ærgerlig erfaring, jeg har med løbevesten. Den fungerer fremragende til sit formål og har mange smarte og praktiske løsninger. Pasformen (M) er der heller ikke noget at... Mehr ansehen
Købte løbehandsker som passer perfekt og man kan stadig trykke på skærmen på ens mobil med dem på Købte løbeveste som viste sig at være for lille Super nem returnering og købte en ny i en størrelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er SÅ glad for min nye trainsimple løbe vest, vandblærer og løbesokker. På en 14k tur er der intet som rykker rundt, skvulper, hopper eller irriterer. Jeg købte i small selvom jeg er en medium, og den... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos TRAINSIMPLE stræber vi efter at give alle løbere den bedste træningsoplevelse. Vi tror på, at med de rigtige accessories kan du nå nye højder og nyde hver kilometer. Vores produkter er designet til at sikre høj kvalitet og komfort – fordi din løbetur fortjener det bedste.
Vestergade 48F, 8000, Aarhus, Dänemark
- Kontakt@trainsimple.dk
- trainsimple.dk
Hat 62 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Løbevest og strømper
Har købt en løbevest og et par kompressionsstrømper til mine lange løbeture, og begge ting er bestemt godkendt. God kvalitet og god pasform. Bestilte lørdag aften og havde pakken onsdag formiddag. Kommer helt sikkert til at handle på shoppen igen!

Nemt og hurtig levering
Super lækker løbevest, så man kan have vand med på de lange ture, nøgler, mobil og andet. Generelt et mega lækkert produkt, jeg er så glad for min.

Antwort von Trainsimple
Hurtig levering og produkter af…
Hurtig levering og produkter af fantastisk kvalitet

Antwort von Trainsimple
Har inte fått något svar alls gällande…
Har inte fått något svar alls gällande min order. Pengarna har dragits.

Antwort von Trainsimple
Høj kvalitet til en god pris
Jeg har tidligere købt deres refleks løbevest til mobil og nøgler, som jeg har været meget glad for. Nu har jeg købt deres performance løbevest med softflasker og et par solbriller. Alle produkterne er af høj kvalitet, og jeg er meget tilfreds med det hele.

Super fint produkt
Super fint produkt. Har købt den “lille” løbevest og den passer perfekt. Dejligt med helt frie hænder og intet sidder og strammer eller irriterer.

Fantastisk produkt!
Fantastisk produkt!
Har købt en Performance Løbevest, og har desværre bestilt den forkerte størrelse, men fik byttet den uden problem. Tak for super service!

elsker produkterne
elsker produkterne - gode priser... og hurtig leveringstid.

Behalig og god pasform
Behalig og god pasform, og mega lækkert at man kan udvide vesten. Fedt design med at du også har den som refleks når det er mørkt, men at den også har et fedt design når der er dagslys.

Bedste løbevest
Har lige købt deres performance løbevest og tog den på en 28 km løbetur. Outperformer løbeveste fra Salomon uden tvivl. Masser af opbevaringsplads. Kunne have 500 ml væske, 4 gel og min telefon med mig uden at det hoppede rundt i vesten under løbet.

Antwort von Trainsimple
Gratis retur label er bare super
Løbevesten kan ikke åbnes men spændes ud når den skal på. Jeg synes ellers den er god. Havde været fedt med en lomme til nøgler dog. Passede den dårligt, så måtte sende retur.
Returneringen krævede gensendelse af min mail, men fik en gratis retur label og dét er super service ⭐️

Antwort von Trainsimple
Genialt fra bestilling til løbeturen!
Hurtig og let at bestille, ordren landede blev hurtigt behandlet og skippet videre, og løbevesten er intet mindre end genial! Jeg har løbet med den tre gange, og den sidder som den skal og kan indeholde det nødvendige. Især mobil-delen er genial ifm. løb 🙌
Alt fungerede til UG
Alt fungerede til UG. Nemt at bestille. Korrekt hurtig levering. Fedt produkt - en løbevest, der kan indeholde en mobil, som sidder rigtig godt. Så alt super fint.
Felaktig order blev riktigt bra tillslut!
Uppdaterad recension.
I min första leverans saknades flaskorna som ingick, olyckligt och irriterande.
Efter 3 mail till supporten utan svar gav jag upp och lämnade ett omdöme med 1/5 i betyg.
Blev uppringd samma dag från Trainsimple som genuint beklagade det inträffade och förklarade orsaken bakom felet.
Blev erbjuden en väldigt förmånlig rabatt om jag ville testa produkten själv då det första köpet var till min fru.
I paketet fick jag extra flaskor utöver de som saknades samt nose strips som jag skall testa på nästa löprunda!
Är väldigt nöjd över kundservicen trots att det gick fel från början!
Snyggt löst Trainsimple!
God kvalitet på løbevest og hurtig…
God kvalitet på løbevest og hurtig levering. Kan godt anbefales :)
Hurtig levering og lækkert produkt
Købsforløbet og leveringen helt perfekt. Har endnu ikke afprøvet strømperne, men Performance Løbevesten er helt genial - den sidder godt og vejer intet... Den er hurtig blevet fast makker på de længere løbeture.
Super fin oplevelse
Rigtig fin løbevest, og god købsproces. Jeg får en mail fra ordrebekræftelse til pakning, til afsendelse, til levering, så jeg er med hele vejen. Varen leveret halvanden dag efter køb, også meget fornemt.
God kvalitet løbevest og vanddunke.
Godt produkt og hurtig levering
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.