Trafikhuset Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et super godt forløb hos TrafikHuset og kan varmt anbefale køreskolen! Fra start til slut har det været en god oplevelse med rigtig flinke og imødekommende undervisere, som er gode ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en fremragende oplevelse hos Trafikhuset og hvis jeg kunne give flere stjerner til skolen og til kørelæren, ville jeg gøre det. Jeg havde Brian som kørelære og det var jeg rigtig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil helt klart anbefale Trafikhuset. Kørelærerne er ekstremt søde og imødekommende. Kasper har hjulpet mig sikkert igennem hele forløbet med et smil og var altid klar til at tage det ekstra s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk køreskole. Havde et trygt og rart forløb hele vejen igennem. Brian er en virkelig dygtig og god kørelærer. Jeg har kun rosende ord om min oplevelse med Trafikhuset.

Unternehmensdetails

1. Fahrschule
  2. Führerscheinausbildung
  3. Führerscheinstelle
  4. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

Trafikhuset køreskole i Glostrup blev etableret i 2020 med en klar vision om at være den køreskole du tænker tilbage på med glæde. Du skal være 100% tilfreds med vores indsats og aldrig opleve en sur kørelærer som ikke giver sig 100% for dig og din læring. Du skal gå herfra med en klar fornemmelse af et rart og trygt forløb med høj kvalitet i gode rammer. Det gode forløb vi garanterer, handler ikke kun om vores filosofi for undervisningen, men også om de omgivelser det foregår i. Derfor er vores lokaler indrettet lyst og luftigt med god plads til alle, biografstole og fri bar (sodavand, kaffe, the, chokolade m.m). Vi tilbyder praktisk undervisning i skolevogne med både manuel- og automatgear i et forløb der gør at du efterfølgende må køre begge dele uden begrænsninger. Det blev muligt pr. 1. juli 2024, og har været en stor succes som eleverne er rigtigt glade for. Prisen for lovpakken er den samme uanset hvad du vælger.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

54 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et fantastik forløb med Trafikhuset

Jeg havde et fantastik forløb med Trafikhuset. Alt køre rigtig godt og flydende hos dem. Det er et fedt sted at være til teoritime, da der både er gratis drikkevarer men også fantastiske og engagerede teorilærere som gør undervisningen nem at lære fra og underholdende - Som gjorde at jeg bestod teoriprøven i første hug. Derudover er det også virkelig personligt med kørelærerne, som gør det trygt da de er ekstremt gode til at være rolige, hjælpe og vejlede på vejene. Jeg havde Steen og han er bare top: fantastisk mand, altid med godt humør og gode samtaler. Han vejledte mig gennem hele forløbet med alt, fik styr på både teoriprøve, glatbane og køreprøve for mig. Han hjalp mig med at få top styr på kørslen og gjorde at jeg bestod køreprøven første gang.

Kan klart anbefale Trafikhuset, og uden tvivl 5/5 stjerner. Tak for dejlige samtaler, og for jer Steen og Brian - I fik mig igennem det hele :)

1. Juli 2025

Antwort von Trafikhuset

Mega flot anmeldelse William, den er vi rigtigt glade for, det er sådan noget der gør at det værd at kæmpe for ;-)
Fra hele holdet bag Trafikhuset: TAK og stort tillykke med kørekortet :-)

Varm anbefaling

Jeg har haft et mega sjovt og lærerigt forløb hos trafikhuset. De er alle super søde og imødekommende!

Jeg havde Brian som min kørelærer, hvilket jeg var super glad for. Han var meget engageret om at få mig igennem forløbet på den bedste og tryggeste måde. Dertil giver han også god vejledning med et smil på læben, hvilket gør læringsprocessen meget federe.

Fortryder bestemt ikke at jeg tog mit kørekort hos trafikhuset. Kan varmt anbefales.

24. November 2025

Antwort von Trafikhuset

Tusinde tak Emil, for den flotte anmeldelse af både køreskole og kørelærer. Det er sådan noget der gør det hele værd. Vi bukker og skraber og siger stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Trafikhuset! Fra første dag følte jeg mig tryg og godt guidet gennem hele forløbet. Min kørelærer var utrolig tålmodig, mega sjov men dog professionel og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gjorde det nemt at forstå, også når noget kunne virke svært (selvom det slet ikke var det😉).

Alt blev planlagt fleksibelt, så det passede ind i min hverdag og jeg følte mig hele tiden motiveret.

Jeg kan varmt anbefale Trafikhuset og især Steen, til alle der vil have en tryg, lærerig og professionel vej til kørekortet!👏🏻🏎️

30. November 2024

Antwort von Trafikhuset

Tusinde tak for den flotte anmeldelse Signe, den er vi meget glade for, og super godt at du også fik den fede Trafikhus oplevelse. Vi ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med trafikhuset! Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, følte jeg mig velkommen og tryg. Min kørelærer Steen, var tålmodig, professionel og utrolig dygtig. Han tilpassede undervisningen til mit tempo og mine behov, hvilket gjorde læringsprocessen både sjov og effektiv.

Teoriundervisningen var også rigtig god. Den var struktureret og let at forstå, og jeg følte mig godt forberedt til teoriprøven.

Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det er helt sikkert takket være trafikhuset! Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker en positiv og lærerig oplevelse. 5 stjerner herfra!

19. November 2025

Antwort von Trafikhuset

Tusinde tak for anmeldelsen Louie, og for at dele dine gode oplevelser, det er vi meget glade for, og vi ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

det var helt klart det bedste valg jeg…

det var helt klart det bedste valg jeg kunne tage angående køreskole de var super flinke, jeg havde steen som min kørelære, han var den bedste ligegyldig hvad kunne du snakke om alt med ham helt klart en anbefalning her fra og der var gratis sodavand

19. November 2025

Antwort von Trafikhuset

Herligt at høre at alt var som vi lovede. Tusinde tak for anmeldelsen og stort tillykke med kørekortet :-)

Virkelig fedt forløb

Virkelig fedt forløb. Gode tips. Fede lærer. Fed teori. Intet at brokke sig over. Virkelige en god oplevelse

18. November 2025

Antwort von Trafikhuset

Alt som det skal være, og som vi lovede. Det kan jo ikke være bedre. Mange tak for anmeldelsen og stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du skal til at tage kørekort "SKAL" du vælge TRAFIKHUSET!

Hvis du skal til at tage kørekort, og vil være sikker på at du får det bedste forløb, SKAL! du vælge Trafikhuset.dk. Når du starter, bliver du mødt af de rareste mennesker, Kasper og Søren. De forklarede os en masse om hvad vi kan forvente og komme igennem, samtidig hvordan et forløb hos dem ser ud.

Da jeg så startede fik jeg Brian som teorilærer, han var med til at gøre de lange teoriundervisning, hyggelig og sjov, men helt klart læringsfuld. Ikke nok med det, bliver man budt på kage, kakao, vand, sodavand, og meget mere. Man manglede ikke noget når man gik til teori hos dem. Selvom de var sjove og hyggelige, blev der ikke skåret ned på fornuften, det havde de styr på. Servicen man oplevede var ikke hvad man forventede, den var helt i TOP! Da jeg skulle på manøvrebane, kørte Kasper os både derop, men også hjem igen. Det var alligevel 40 minutter i bil, der blev selvfølgelig hygge gevaldigt på turen, hvor jeg lærte en masse om Kasper. Det havde nok taget over 1 time og 30 minutter med det offentlige, og det havde ikke været nogen fed tur. Da vi var deroppe, fik vi selvfølgelig sodavand, snacks og hygge for hele 25 øren.

Jeg må ikke glemme min kørelærer Steen. Jeg tror ikke I forstår, hvor meget man glæder sig til at komme ud og køre med Steen. Jeg vidste bare at hver gang ville blive en fornøjelse, det hjælper selvfølgelig at han holder med det eneste rigtige hold, BRØNDBY!!!!!! De hyggestunder, man har under kørsel, er der ikke noget der slår. Det er med til at sørge for at det er meget nemmere at lære og blive kendt i trafikken, fordi man virkelig kan slappe af og tage det som det kommer. Vi alle starter som nogen hovedløse høns der ikke kan noget i trafikken. Steen som skal frygte sit liv, fordi han ikke ved hvad for en galning han skal ud at køre med. Han har sørget for at jeg er blevet en stjernebilist.
Jeg skylder dig mere end du ved Steen, uden dig havde jeg ikke haft mit kørekort første gang. Tusind tak!

Så folk, kom nu i gang altså! Få nu meldt jer til et hold hos Trafikhuset.dk, det kan simpelthen ikke være så svært. Der er en grund til at alle giver dem 5 stjerner, bliv en af dem, I vil ikke fortryde det.

Tak for alt Trafikhuset.dk, der er en grund til at I er Nr. 1.

Mvh.
Jannik

17. November 2025

Antwort von Trafikhuset

Wow! Sikke en anmeldelse :-)
Hvis man kunne anmelde en anmeldelse, ville din få 5 stjerner :-)
Vi bukker og skraber og rødmer en smule over al den ros, og vi takker mange gange for de flotte ord og den store anbefaling, og ønsker dig selvfølgelig også stort tillykke med kørekortet :-)

Fremragende

Jeg havde Steen som kørelærer, og han må klart være den bedste kørelærer i DK. Uden tvivl 5 stjerner herfra.

3. November 2025

Antwort von Trafikhuset

Fremragende anmeldelse Robert, tusinde tak for den. Vi ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos trafikhuset! Jeg havde Steen som kørelærer, og han gjorde altid køretimerne sjove samtidig med, at han var super god til at forklare tingene. Kan helt klart anbefales.

27. September 2025

Antwort von Trafikhuset

Tusinde tak for anbefalingen Olivia, den er vi meget glade for. Fra hele holdet bag Trafikhuset: Stort tillykke med kørekortet :-)

Trafikhuset- Bedste Køreskole

Den bedste køreskole man kan vælge! Alt foregår roligt, trygt og super professionelt. Steen er verdens bedste kørelærer, tålmodig, sjov og virkelig dygtig til at forklare tingene. Kan varmt anbefales! 🚗💨

22. Oktober 2025

Antwort von Trafikhuset

Godt at høre Oliver. Det har været en fornøjelse og vi takker og ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt klart den bedste køre køreskole!

Helt klart den bedste køre køreskole!

Jeg var meget usikker og bange i starten, for tanken at køre i trafikken i tilfælde at jeg gjorde noget galt/kørte galt. Men, Philip (min tilgivet kørelærer) var en suveræn teori-kørelærer og hjalp mig overkommende min frygt! Ikke nok med det, hver gang jeg havde spørgsmål omkring færdslen på vejen, så var han klar at svare med et glad smil.

10/10 oplevelse

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste forløb hvis man vil have en god oplevelse

Hos trafikhuset havde jeg en virkelig god oplevelse. Alt fra sammenholdet i teoritimerne til de gratis drikkevarer man får hvergang. Ude i selvetrafikken blev jeg mødt af den fedeste kørelærer, der ikke kun gav smil på læben men også en tryghed foran rattet. Jeg gik hen og bestod både min teori og praktiske prøve første gang og det beviser i sig selv hvor god Trafikhuset er som køreskole

Helt klar 5/5 stjerner fra mig og jeg vil helt sikkert anbefalde Trafikhuset for at få noget fra sine penge.

23. Oktober 2025

Antwort von Trafikhuset

Tak for den flotte anmeldelse Gabriel, den luner ;-)
Vi siger stort tillykke med kørekortet :-)

Danmarks bedste køreskole

Uden tvivl - Danmarks bedste køreskole med de bedste og sødeste kørelærere. Et stort tak til Trafikhuset og specielt til Kasper, som har været så tålmodig og en dygtig kørelærer. Bestod køreprøven i første forsøg - Takket være Trafikhuset! Kæmpe anbefaling!

16. Oktober 2025

Antwort von Trafikhuset

Super godt at høre Lucia, sådan skal det være. Vi siger tusinde tak for den store anbefaling og stort tillykke med kørekortet :-)

Super oplevelse med trafikhuset

Havde en rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos trafikhuset! Søde kørelærere, der gjorde undervisningen let og overskueligt. Vil helt anbefale at tage kørekort her!:)

8. Juli 2025

Antwort von Trafikhuset

Tusinde tak for anbefalingen Emily. Den er vi meget glade for, og vi ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil helt klart anbefale trafikhuset

Vil helt klart anbefale trafikhuset. De var utrolige søde alle sammen. Man blev ført godt igennem hele forløbet fra start til slut, både i forhold til køretimer og alle de andre ting der skulle bookes og haves styr på, så der ingen stress var. Havde Steen som kørelære som jeg var virkelig glad for. Han var utrolig tilstedeværende og forklarede alt man skulle så man ikke tvivlede og så har han jo altid godt humør😊

15. September 2025

Antwort von Trafikhuset

Tak Naja. Dejligt at høre at vi har levet op til vores løfter. Tusinde tak for anmeldelsen og de flotte roser til køreskolen og Steen. Vi ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har virkelige haft en god oplevelse…

Jeg har virkelige haft en god oplevelse med Trafikhuset, altid godt humør, fed humor…… jeg har set frem til hver en kører time jeg har haft

26. September 2025

Antwort von Trafikhuset

Super godt at høre Markus. Vi takker for anmeldelsen og ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Klar anbefaling

Trafiklyset tog super godt imod min søn, da vi desværre havde været meget uheldig med vores første valg af køreskole.
I Trakfikhuset er der styr på sagerne og det hele fungerer upåklageligt.
Vi vender retur når det bliver lillebrors tur.

21. September 2025

Antwort von Trafikhuset

I skal være så velkomne. Mange tak for stjernerne ;-)

Kæmpe anbefaling

Jeg skiftede køreskole til Trafikhuset efter et kaos af en tidligere køreskole. De tog virkelig godt i mod mig og forstod min situation😊 Kæmpe anbefaling herfra og tak til Kørelære Brian for at få mig i mål med kørekortet🙌🏼

21. September 2025

Antwort von Trafikhuset

Fedt at høre Villads. Godt at vi kunne hjælpe. Vi siger tusinde tak for anbefaling og ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trafikhuset har været den ultimativt…

Trafikhuset har været den ultimativt bedste kørerskole, klar anbefaling herfra!!! Sindsygt gode og søde kørerlærer. De arrangerede og altid giver den bedste oplevelse i både teoritimer og køretimer😍😍😍😍konge kørerskole🙌🏼🙌🏼🙌🏼savner Steen

3. September 2025

Antwort von Trafikhuset

Tusinde tak for den flotte anbefaling Sara. Hele holdet ønsker dig stort tillykke med kørekortet ;-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et stort tak til Kasper og resten af holdet i trafikhuset!

Det har været de bedste 3,5 måned hos Trafikhuset i Glostrup. Nemt og overskueligt forløb, meget serviceminded og klar til at svare på selv de mindste spørgsmål, meget hurtigt.
Philip var kanon teori underviser, gjorde det nemt at forstå og fedt med evaluerende prøver undervejs, så man fik en ide om prøveformatet.
Jeg havde Kasper som kørelære, ham og jeg har haft de hyggeligste og sjoveste ture, selv når tingene var lidt udfordrende eller drillede, så tog han det hele med et smil og fik vendt enhver situation til et smil og et grin. Jeg kommer til at savne at køre en tur med Kasper en gang om ugen! Men altså det er jo af den positive årsag at han gjorde mig 100% klar til min prøve, så jeg kom igennem det hele uden nogen problemer.
Så et kæmpe stort tak til Kasper og resten af holdet i trafikhuset!

1. September 2025

Antwort von Trafikhuset

Tusinde tak Amalie, for den flotte anmeldelse og for at dele dine oplevelse hos Trafikhuset. Vi er super glade for at du har haft et rigtigt godt og positivt forløb, og vi ønsker dig stort tillykke med kørekortet :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr