TradeDesk Bewertungen 79

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tradedesk giver en meget personlig støtte til handle med aktier. Der er flere forskellige forstålige programmer , som henvender sig til en bred skare af investorer. Og så er der faktiskk en peson ba... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop afsluttet et flerårigt medlemskab af TradeDesk , da jeg har overladt forvaltningen af min portefølje til andre (brugte for megen tid!). I mine beslutninger om valg af papirer, køb og salg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale TradeDesk, hvis man selv vil handle med aktier. Man får et lynhurtig overblik over hvilke aktier der er værd at investere i aktuelt. Desuden findes der flere videoer som forklarer om... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil til alle tider anbefale TradeDesk. Jeg sparer tid i min hverdag ved at få et hurtigt overblik over gode aktier at investere i. Desuden får man altid svar hurtigt ved henvendelse.

1. Softwareunternehmen
  2. Erwachsenenbildungsstätte
  3. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hjælper ambitiøse investorer i aktiemarkedet til et bedre afkast. Vi tilbyder dig et bedre overblik, en klar handelsstrategi og porteføljeovervågning af dine aktier. Slut med at misse store vindere, holde fast i tabende aktier og bruge timer på at holde øje med markedet - TradeDesk gør det nemt og simpelt med teknisk analyser og holder dig dagligt opdateret pr. email. Kom i gang på vores hjemmeside i dag og bliv en bedre investor nu.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Godt tilfreds.

Tak, jeg har været/er godt tilfreds. Det jeg ikke rigtig kan se brugen af, er den hemmelige liste, som jeg derfor afmelder. Jeg kunne godt tænke mig, at man på sin egen portefølje kunne se, dato for køb og salg direkte (f.eks. i analyseblad), så man nødvendigvis ikke har behov for at gå i analyse.
Jeg glemte, at der altid skal være stop lost på mine aktier. Hvor kunne et opråb have hjulpet mig, men man lærer af sine fejl, og opretning nogle steder er på vej.

4. März 2020

Hej igen Tom.
Tak for de 4 stjerner.
Altid godt med konkrete forslag til forbedringer i forhold til både listen og systemet.
Du kan se datoen for køb og salg i emailen, som du får hver aften.
Jeg vil tænke over dine øvrige forslag til forbedringer. Tak for dem.
De bedste Aktiehilsner,

Inspirationskilde

Hej.
Systemet er en god inspirator til de investeringer der med fordel kan foretagers, men man skal være hurtig for at komme med på "vognen".
Man kan også drage fordel af at holde øje med salgssignal for den enkelte aktie, da det kan være det sværeste beslutning at foretage.

23. Februar 2020

Hej igen Torben.
Tak for de 4 stjerner.
Ja, du har ret, man skal være hurtig, hvis det er de små aktier du jagter.
Ellers må du tage nogle af de større og mere rolige selskaber.
God fornøjelse.
De bedste Aktiehilsner,

Et seriøst firma

3. Februar 2020

Antwort von TradeDesk

Mange tak for de 5 stjerner Birger.
Det sætter jeg pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale Trade…

Jeg kan på det varmeste anbefale Trade Desk, Troels er et troværdigt menneske og min erfaring er at det bestemt kan betale sig at lytte til hans råd.
Varme hilsner

Peter E. Christensen

20. Januar 2020

Mange tak for det Peter.
Det sætter jeg stor pris på, at du synes!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

super system men irriterende at man…

super system men irriterende at man skal logge sg ind med et password der umulgt at huske

19. Januar 2020

Antwort von TradeDesk

Mange tak for anmeldelsen Klaes.
Jeg er glad for at høre, at du er vild med TradeDesk.
Du har ret i det med passwordet.
Jeg får nu lavet, så du fremover selv vælger dit password, god ide!
De bedste hilsner,

en god sparringspartner

en god sparringspartner. Med masser af inspiration til nye investeringer.

16. Januar 2020

Antwort von TradeDesk

Mange tak for det Gunner.
Jeg håber, at du får fundet de bedste aktier i systemet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er nemt at Tradedesk viser daglige…

Det er nemt at Tradedesk viser daglige gode forslag til investeringer!

16. Januar 2020

Antwort von TradeDesk

Mange tak for de 5 stjerner Jan.
Jeg håber, at du finder de bedste aktier hos TradeDesk og får lavet nogle rigtig gode handler.

5 Stjerner

5 Stjerner.
Fantastisk værktøj til teknisk analyse. TradeDesk er en af de bedste rådgivningsplatforme. TradeDesk giver konkrete anbefalinger til hver enkelt aktie.

15. Januar 2020

Antwort von TradeDesk

Tusind tak for de 5 stjerner Lars.
Dejligt, at du også har stor glæde af TradeDesk.
Tak for at du skrev en anmeldelse.

Rigtigt godt værktøj

Rigtigt godt værktøj, med masser af tekniske analyser

13. Januar 2020

Antwort von TradeDesk

Tusind tak for de 5 stjerner Leif.
Det sætter jeg stor pris på, at du synes.

Virker troværdigt.

9. Januar 2020

Antwort von TradeDesk

Tak for de 4 stjerner Kai.
Det er jeg glad for, at du synes.
Troværdighed er meget vigtigt i aktiemarkedet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er guld værd, men forstå hvilken service du køber!

Til at starte med, må jeg hellere sige, at jeg kender ejeren personligt, og jeg må også endvidere sige, at jeg er en meget tilfreds betalende kunde, fordi jeg synes produktet er pengene værd!

Jeg forstår hvad teknisk analyse er, men kan ikke selv foretage en gennemarbejdet analyse. Men jeg har dog tit set beundrende på mine kammerater, bl.a. ejeren Troels, der lader til, at kunne forudse kursudviklingerne på den korte bane, eller i hvert fald gætter rigtigt i hovedparten af gættene, ved at bruge teknisk analyse.
Jeg har andre værktøjer til, at vælge aktier til min portefølje og TradeDesk er for mig derfor et værktøj, der giver mig muligheden for at bruge teknisk analyse til, at kunne vælge handelstidspunktet, for de aktier jeg i forvejen ønsker at købe eller sælge, uden at forstå teknisk analyse. Hvis jeg derfor ønsker, at købe Pandora, men TradeDesk forudser et fald, hvorfor så ikke vente med at købe?
Og selv med denne begrænset brug, har TradeDesk været guld værd for mig, og har tjent mit abonnement hjem mange gange.

Det er dog vigtigt, at man forstår hvad TradeDesk tilbyder, da det ikke er en orakel, der altid har ret. I stedet er det algoritmer, der efterligner et væld af former for tekniske analyser til, at danne en konklusion om køb og salg.
Siden teknisk analyse er ret meget en kunstart, skal man være kritisk overfor konklusioner skabt af algoritmer, og det kan derfor være fornuftigt at en person foretager en dybdegående analyse inden en handel.
Min anbefaling er derfor, at anse TradeDesk som et værktøj til at grovsortere aktierne, sådan at du alene præsenteres for dem der er relevante, sådan at du selv kan foretage en dybdegående tekniske analyse efterfølgende. For mit vedkommende, siden jeg ved hvilke handler jeg vil foretage og derfor alene har fokus på hvornår handlen foretages, er det dog mindre vigtigt, men for andre vil jeg nok overveje et decideret kursus i teknisk analyse.

Ejeren, som jeg kender, har jeg selvfølgelig ikke noget negativt at sige om. Og siden der selvfølgelig er en interessekonflikt her, så har min vurdering herom sandsynligvis ikke meget værdi hos andre. Men Troels er bund troværdig og jeg er meget imponeret af hvor meget energi og fokus Troels ligger i, at kunderne har en god oplevelse.
Og nu når jeg tidligere anbefalede at man burde tage et kursus i teknisk analyse, så vil jeg særligt fremhæve det kursus Troels tilbyder, hvor han laver et skræddersyet forløb for den enkelte over en måneds tid, hvis jeg ikke tager fejl. Jeg har ikke selv taget kurset, men fremhæve det alligevel, da jeg kan se hvor meget tid og energi han bruger på kursusmaterialet, på at snakke med kursusdeltagerne, og generelt på at alle går derfra med mere end de forventer.

29. Dezember 2019

Antwort von TradeDesk

Tusind tak for den gode anmeldelse Glen.
Dejligt, at du har glæde af det, og ikke kun køber fordi vi er gamle venner!
Super fint, at du skriver det på anmeldelsen.
Jeg smider et par aktieraketter efter dig, næste gang jeg ser noget.
Vi ses snart igen,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god hjælp til at få overblik over…

En god hjælp til at få overblik over hvordan aktiemarkedet udvikler sig.

17. Dezember 2019

Antwort von TradeDesk

Tak for de 4 stjerner Henning.
Det er jeg glad for, at du synes.
Håber at du vil få holdt godt øje med markedet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har indtryk af at Trade Desk er en…

Jeg har indtryk af at Trade Desk er en seriøs virksomheder, jeg er ny på siden,så jeg har ikke brugt det så længe.

Vh,Ole

14. Dezember 2019

Antwort von TradeDesk

Tusind tak for de 5 stjerner Ole.
Det er jeg glad for, at du synes.
Jeg håber, at du vil bruge systemet hver dag og finde de bedste aktier.
Mange tak for din anmeldelse.
Troels

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr