Tradedesk giver en meget personlig støtte til handle med aktier. Der er flere forskellige forstålige programmer , som henvender sig til en bred skare af investorer. Og så er der faktiskk en peson ba... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har netop afsluttet et flerårigt medlemskab af TradeDesk , da jeg har overladt forvaltningen af min portefølje til andre (brugte for megen tid!). I mine beslutninger om valg af papirer, køb og salg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan kun anbefale TradeDesk, hvis man selv vil handle med aktier. Man får et lynhurtig overblik over hvilke aktier der er værd at investere i aktuelt. Desuden findes der flere videoer som forklarer om... Mehr ansehen
Jeg vil til alle tider anbefale TradeDesk. Jeg sparer tid i min hverdag ved at få et hurtigt overblik over gode aktier at investere i. Desuden får man altid svar hurtigt ved henvendelse.
Unternehmen hat geantwortet
Vi hjælper ambitiøse investorer i aktiemarkedet til et bedre afkast. Vi tilbyder dig et bedre overblik, en klar handelsstrategi og porteføljeovervågning af dine aktier. Slut med at misse store vindere, holde fast i tabende aktier og bruge timer på at holde øje med markedet - TradeDesk gør det nemt og simpelt med teknisk analyser og holder dig dagligt opdateret pr. email. Kom i gang på vores hjemmeside i dag og bliv en bedre investor nu.
Stationsgade 1, 8240, Aarhus, Dänemark
Fungerer fremragende. Det tager nogen tid at lære at bruge systemet, men som privat investor er du fantastisk godt hjulpet, og du lærer noget hver dag. Jeg bruger Nordnet, og sammen med tradedesken er det et fabelagtig godt match .

Antwort von TradeDesk
TradeDesk giver en fin service, hvis du vil spørge om et problem, som du har. Dog kræver selve systemet, at du bruger en del tid på, at sætte dig ind i systemet. Der er også videoder, som du kan benytte dig af og det hjælper jo en del. Alt i alt en god hjælp for de fleste, der vil handle aktier.

Antwort von TradeDesk
TradeDesk giver en række interessante indikatorer som jeg som privatperson ikke kan finde andre steder og bruger flittigt i min investeringsanalyse.

Antwort von TradeDesk
For mig har TD været meget lærerigt udi i kunsten at handle med aktier.
Hilsen Torben 🍀

Antwort von TradeDesk
Tradedesk holder med tekniske analyser øje med op- og nedgang i de enkelte aktier.
Nyttigt for mig, da jeg rettidigt når at kunne komme ud af en aktie, når der er en nedtrend vs. ind ved en optrend.

Antwort von TradeDesk
Virker til at være et godt produkt dog har jeg ikke benyttet mig meget af det

Antwort von TradeDesk
Jeg har været ( medlem) i nogle år og er meget tilfreds med produktet, det er professionelt styret til glæde for os - jeg har lært at for at få de bedste resultater er det en rigtig god ´ide at følge TradeDesk og ikke køre for meget som man selv tror er lige så godt.
Ser frem til en god og spændende fortsættelse.
Mvh
RLP

Antwort von TradeDesk
TradeDesk giver mig en lang række gode informationer til brug ved aktiehandel.

Antwort von TradeDesk
I mine beslutninger om valg af papirer, køb og salg har jeg haft stor glæde af TradeDesk. Mere end fra min investeringsrådgiver i banken.
Kan derfor varmt anbefale at bruge Troels og hans team.

Antwort von TradeDesk
Hej jeg vil lige høre er der større chance for at vinde hvis man blev mellemSkab med store beløb Og hvad kan man indtale gøre skal du selv bruge min penge eller hvad det ville bare være rart at vide hvad man skal bruge Sine egne penge på det eller eller hvordan hvorledes Og fordi jeg godt kunne tænke mig og prøve det her program se hvordan hvorledes hvordan det er om det er ligesom Danske Bank eller en de andre investeringer investeringer eller om det er meget meget lettere program som i har og hvad de 99 kr. om måneden eller 200 eller andet eller 349 kr Hvad gør en forskel på dem de priser på dem men jeg håber meget på at den kan hjælpe noget når man investerer som sagt skal man selv sætte Sine penge ind eller hvad hvordan hvorledes med hilsen Kim Vilhelmsen

Antwort von TradeDesk
Jeg vil godt afmelde mit medlemsskab.
Desværre har jeg ikke brugt det så meget
i den tid jeg har haft det.
Kent Schandorff

Antwort von TradeDesk
Har været medlem et år. Sådan set udmærket. Men jeg mangler to ting. 1. Prioritering af købssignaler så feks de bedste 3 købssignaler dagligt meldes ud for at kunne time køb bedre. 2. En portefølje med en virtuel pulje på feks. 1 mio. Kr, hvor der købes og sælges, så det kan ses hvordan porteføljen klarer sig overfor benchmark. Måske også en daglig melding om markedet i hovedtræk.
Hans chr.

Antwort von TradeDesk
Fulgt Jonas og Troels "TradeDesk" gennem et år.
Min oplevelse af at læse om deres tekniske analyser og konklusioner med anbefalinger er kun positive
K.H.Thomsen

Antwort von TradeDesk
Jeg kan varmt anbefale Tradedesk til private aktieinvestorer. Det er let at gå til for enhver, og man
behøver ikke bruge langt tid på at forstå køb og salg af aktier. Der er gode og let forståelige videoer til brug herfor. Man bestemmer selv hvor dybt man vil forstå aktiemarkedet. Man undgår gængse faldgruber og blir klogere på hvornår man bør sælge en aktie.

Antwort von TradeDesk
Hurtig reaktion fra HelpDesk! God service!

Antwort von TradeDesk
Min kone oprettet sig for et par måneder siden for at få inspiration fra dig og dine analyser, og vi synes ikke servicen performer godt nok i forhold til Sparindex OMX C25 KL som er steget 21,95% ATD, problemet er at rockwool International og DSV har taget vores afkast så vi er -9%. Vi vil gerne have flere aktier, så vi kan sprede investeringen. Vi har ikke fået solgt DSV, H. Lundbeck, Carlsberg og SAS AB endnu som du anbefalet i november.

Antwort von TradeDesk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.