Jag köpte sällskapsspelet Loopin’ Louie från ToySpace till min dotter. När spelet kom fram visade det sig tyvärr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb res... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser! Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ring... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick hem fel vara och kontaktade kundtjänst. Snabbt, trevligt svar, jag behövde inte återsända den felaktiga varan, de skickade den ursprungliga varan direkt. Jag uppskattade att jag fick uppma... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dålig info på hemsidan om förseningar i leveranser. Hade jag vetat det hade jag inte beställt här. Jag beställde den 1:e december (order 3000967569 ) och har inte ens fått att den skickats ännu. Jag b... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!
Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Så nöjd med både produkten och kundservicen! Kanonföretag som jag varmt kan rekommendera!
Läste här på Trustpilot om toy space innan jag handlade och de hade lite blandade betyg . Men det berodde på att deras delbetalning och fakturahantering hanteras med afterpay och det är där alla dåliga reviews går. Så jag betalade allt direkt och grejerna kom till mitt utbud 2 dagar senare, inget att klaga på förutom att där kom ett relativt stort synligt skav på mitt största legoköp, köpte 4 set och alla de andra är utan märken. Så jag rekommenderar Toy space starkt sålänge du inte väljer att delbetala, då bör du hålla dig undan. De var jättebilliga och snabba, som sagt ett slav på ena paketet men det var det värt för 700-800 kr billigare
Beställde Legoblommor till min pojkvän och dem kom jättesnabbt. När jag öppnade kartongen låg det även en lego överraskning till mig där i. Aldrig varit med om liknande är jättenöjd!!
Begär inkasso kostnader på 900 kr som kommer efter man betalat fakturan
Dessvärre var en del i sonens julklapp defekt. Efter kontakt med kundtjänst så skickades en helt ny vara. Otroligt proffsigt och generöst löst och ett bemötande som vida överträffade mina förväntningar.
Hej. Väldigt smidig och billig butik. Samlar lego Star wars och dem hade väldigt billiga priser gemfört med vad andra säljer för. Några saker var slut sålda överallt men som tur hade toy space det jag behövde. Stog 2-5 arbetsdagar men beställde i fredags och den är redan framme alltså måndag. För alla som
Köper Lego speciellt Star wars har dessa ett bra utbud för bra priser. Väldigt nöjd kund.
Missade att fakturan skickades till mailen i jultider när man beställer en massa och det kommer många såna mail. Då skickar de direkt ett inkasso krav med 24% ränta. Så otroligt fult och vidrigt sätt att bedriva verksamhet på. Vill varna för detta beteende det är inte ok. Kommer inte beställa mer därifrån.
När man beställer så står det 2-5 dagars leveranstid, det har gått 8 arbetsdagar utan något.
Reklamerade en trasig vara och fick snabbt svar att de skickat en ny. Fick till och med behålla den gamla så slapp skicka tillbaka. Väldigt smidigt och bra service!
Bra utbud, snabba leveranser trots jul och mycket bra bemötande från kundservice! En av varorna som kom var defekt - så toyspace skickade ut en ny omgående!
Jag köpte Lego technic från toyspace. Produkten kom efter 4 dagar. Allt var perfekt i originalförpackning. 👍
Vilken service, kundtjänsten helt otrolig, leverans av min Lego Ferrari bil tog 3 dagar, och mycket bra förpackat, inte någon skada alls på orginalkartongen, rek verkligen Toyspace, kommer att handla här fler gånger.

Antwort von Toyspace.se
Stort utbud, bra priser och snabb leverans!

Antwort von Toyspace.se
Bra bemötande och service, då jag råkade beställa dubbelt av samma produkt och kunde få annullera den ena. Det underlättade mycket.
Tack.

Antwort von Toyspace.se
Fantastisk service och trevligt bemötande av kundtjänsten då en av varorna hade lite väl kort livslängd. Snabb och smidig leverans är det också. 🙂

Antwort von Toyspace.se
Den bästa kundservicen jag varit med om!
Fick hjälp med mitt ärende på en gång och allt löstes exemplariskt 👍🏼

Antwort von Toyspace.se
Hade oturen att få en defekt vara som Toyspace var hur snabba som helst att byta. Snabb respons med rimliga frågor och superb service.

Antwort von Toyspace.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.