Dit is een professioneel dakdekkersbedrijf die precies weten wat ze doen. Ik was zeer onder de indruk van hun werkwijze. Ze werken als een echt team samen en ieder heeft ze eigen taak. Ik ben erg tevr... Mehr ansehen
Topservice, snel en efficiënt. Ik had lekkage en het oude, niet geïsoleerde dak, was nodig aan vervanging toe. Deze zeer vriendelijke mannen, hebben mijn platte dak, inclusief isolatie gelegd! Dit all... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Erik van Toproof Dakdekkers was heel attent en vriendelijk. Ze hebben vakkundig mijn plat dak voorzien van isolatie en nieuwe dakbedekking. Ik ben zeer tevreden over hun werkwijze en kan ze van harte... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Top Roof Dakdekkers – Uw Dakdekkersbedrijf. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en meesterschap in elk project. Vertrouw op ons ervaren team voor een dakservice die de hoogste normen van vakmanschap en betrouwbaarheid overschrijdt.
H.J.E Wenckebachweg 123, 1096 AM, Amsterdam, Niederlande
- 0850605134
- info@toproof-dakdekkers.nl
- toproof-dakdekkers.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vriendelijke jonge man waar ik contact…
Vriendelijke jonge man waar ik contact mee heb gehad goed geholpen en ze hadde mij goed laten zien wat er verkeerd was en meerdere opties gegeven om het te op te lossen

Snel en profesioneel
Zeer snel en professioneel mijn dak vervangen. Super aardig en snelle communicatie al met al heel fijn bedrijf

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Top Dakdekbedrijf de dakdekkers waren…
Top Dakdekbedrijf de dakdekkers waren erg vriendelijk en doen hun werk als vakmannen erg ervaren en leveren goede kwaliteit aanrader!!!

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Zeer tevreden over de communicatie en…
Zeer tevreden over de communicatie en werkzaamheden!Werk aan vernieuwing bitumen dak.Netjes uitgevoerd.Correcte werknemers zeker aan te raden!

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Na meerdere bedrijven te hebben…
Na meerdere bedrijven te hebben gecontacteerd. Heb ik uiteindelijk voor Toproof Dakdekkers gekozen. De heren hebben bij mijn een Nieuw kunstof dakbedekking aanlaten leggen incl isolatie. Ben er zeer tevreden mee hoe alles is gegaan en verlopen. Het ziet er super uit!

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Snel en vakkundig mijn lekkage…
Snel en vakkundig mijn lekkage opgelost. Vriendelijke dakdekkers👍

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Belde het bedrijf voor een spoed…
Belde het bedrijf voor een spoed lekkage, zelfde dag nog opgelost. Zeer tevreden over de werkwijze!
Via onze buren bij Toproof dakdekkers…
Via onze buren bij Toproof dakdekkers gekomen. Ze hebben op professionele wijze onze dak gerenoveerd. Fijn bedrijf om mee te werken👍

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Een nieuw wit bitumen dak laten…
Een nieuw wit bitumen dak laten aanleggen door Toproof dakdekkers. Zeer tevreden over de werkzaamheden van het bedrijf. Zeker aan te raden!

Prima service
Prima service, zeer tevreden over de werkzaamheden die zijn uitgevoerd!

Goede ervaring
Goede ervaring, had snel hulp nodig en ze hebben de juiste hulp geboden en netjes afgerond

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Nieuwe bitumen laten aanbrengen op ons…
Nieuwe bitumen laten aanbrengen op ons platdak. Tevreden over de werkzaamheden van het bedrijf!

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Daklekkage snel op een professionele…
Daklekkage snel op een professionele manier verholpen. Tevreden over Toproof dakdekkers.

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.