Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erik van Toproof Dakdekkers was heel attent en vriendelijk. Ze hebben vakkundig mijn plat dak voorzien van isolatie en nieuwe dakbedekking. Ik ben zeer tevreden over hun werkwijze en kan ze van harte... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na meerdere bedrijven te hebben gecontacteerd. Heb ik uiteindelijk voor Toproof Dakdekkers gekozen. De heren hebben bij mijn een Nieuw kunstof dakbedekking aanlaten leggen incl isolatie. Ben er zeer t... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Dachdecker
  2. Dachfensterbau
  3. Dachrinnenreinigungsservice
  4. Unternehmen für Isolationsarbeiten

Vom Unternehmen geschrieben

Top Roof Dakdekkers – Uw Dakdekkersbedrijf. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en meesterschap in elk project. Vertrouw op ons ervaren team voor een dakservice die de hoogste normen van vakmanschap en betrouwbaarheid overschrijdt.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is een professioneel…

Dit is een professioneel dakdekkersbedrijf die precies weten wat ze doen. Ik was zeer onder de indruk van hun werkwijze. Ze werken als een echt team samen en ieder heeft ze eigen taak. Ik ben erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak.

28. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie en zeer klantvriendelijk

Chris van Toproof Dakdekkers reageert heel snel, zelfs op een zaterdagavond en denkt mee met de klant en geeft bijzonder professioneel advies. Dat de klant tevreden is vindt hij het belangrijkste. Je kunt met een gerust hart met Toproof Dakdekkers in zee gaan. Vakmensen zoals Chris heeft Nederland nodig!

15. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bad customer service

They refused to come to my house to inspect my leaking roof and insisted on giving a quotation for repair cost based on some photos and information that I have sent to them. I live close to their office, so it was easy for them to come.

When I insisted that I need a physical inspection, so that I can get reliable quotation and to avoid any future miscommunication, they requested me to pay 250euros for their inspection visit.

I was not expecting that from a company that states clearly on their website that they provide Free Roof inspections and care about their customers.

I would advise the company to facilitate the Free Inspection process because it is the only way to have a clear idea a bout the scope of work and associated costs.

17. November 2024

Zeer tevreden!

Een timmerbedrijf heeft bij mijn een tuinhuis (schuur) geplaatst waar ik erg tevreden mee was, maar daar moesten natuurlijk ook dakpannen op volgens constructie! Jammer genoeg konden de heren dat niet zelf, maar ze raadden me aan om contact op te zoeken met Toproof Dakdekkers. Super keuze! Ik ben erg blij met het Tuinhuis (schuur) en het ziet er heel strak en netjes uit. Nu is hij helemaal af! Alles is goed en netjes binnen afgesproken tijd verlopen. Dankjewel Toproof dakdekkers voor het pannendak. Prijs/kwaliteit was super. Dik duimpje voor jullie.

6. Juni 2024

Geweldig werk

Geweldig werk, ik ben zo blij met mijn nieuwe dak. De isolatie, het dak zelf en de kwaliteit van het werk is echt topklasse. Ik beveel ze van harte aan.

27. September 2024

Net bedrijf

Net bedrijf, zeggen wat ze beloven. Komen afspraken na. Onze dakgoot netjes vervangen en daardoor weer lekvrij.

18. September 2024

Thanks for everything!

Nothing but love for these friendly and proffesional workmen. Couldnt do the job on my roof better then this. Would reccomend these guys from TopRoof to anyone, great price great work! Thumbs up for you!

7. September 2024

Heel klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk. Denkt met de klant mee voor een betaalbare oplossing. Zeer tevreden over de werkzaamheden van het bedrijf.

3. September 2024

Top bedrijf!

Top bedrijf!! In goeden overleg en afspraken hebben ze bij ons het dak gerenoveerd jongens wat ben ik blij met jullie hoe jullie te werk gaan ik zeg zeker een aan rader toproof dakdekkers

12. September 2024

Top service!

Top service!! Lekkage aan m’n dak binnen een week verholpen. Een echte aanrader!
Snel vakkundig komt z’n afspraken na en prijs was binnen mijn budget

10. September 2024

Topservice

Topservice, snel en efficiënt. Ik had lekkage en het oude, niet geïsoleerde dak, was nodig aan vervanging toe. Deze zeer vriendelijke mannen, hebben mijn platte dak, inclusief isolatie gelegd! Dit alles binnen één dag klaar!! Ze hadden daarna zelfs nog even tijd, voor een wel verdiende bak koffie! Bedankt voor het goede werk Toproof!

6. September 2024
Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers-Logo

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers

Bedankt voor uw positieve review.

Toproof dakdekkers

Top bedrijf!

Toproof levert uitstekend werk!

6. September 2024
Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers-Logo

Antwort von Dakdekker Amsterdam | Toproof Dakdekkers

Bedankt voor uw positieve review.

Toproof dakdekkers

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr