TopParken Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Accommodatie was niet schoon. Etens resten in de oven en aan het keukengerei. Omdat we laat waren aangekomen en maar twee dagen hadden hebben we dit niet direct gemeld maar achteraf gedaan. Onze ervar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bospark Ede. Heel leuk en gezellig park, zeer gunstig gelegen waar u naar diverse steden/tripjes kunt maken. Mooie accommodaties en een rustig park waar u ook een leuke wandeling kunt maken. Vri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wie van rust houdt is op het park Residence Lage Vuursche op het goede adres. Geen lawaai, lekker rustig en de huisjes zijn helemaal top. In een woord geweldig. Ruim huisje (wij hadden een 6pers.),... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Review van ouder echtpaar. We waren al blij verrast bij aankomst met de machtige oprijlaan vol bloeiende bloemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij inchecken. Accommodatie Silva 4 pers. w... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Een vakantiewoning huren, een vakantiewoning kopen of kamperen? Boek jouw verblijf bij TopParken op één van onze 14 vakantieparken in Nederland.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

345 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 15 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

56 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is echt een mooi en goed…

Het is echt een mooi en goed onderhouden park. De accomodaties liggen wel wat dicht bij elkaar maar werd niet als hinderlijk beschouwd. Personeel op het park is zeer vriendelijk en bijv. een tekort bij het koffie apparaat werd zeer snel opgelost. Eten bij het restaurant is goed evenals bij de snackbar.

22. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie accommodatie in een prachtige omgeving.

Mooie accommodatie. keurig schoon. We verbleven in een royal eco 4 persoons met sauna. Ruimte genoeg. Het park is netjes en ligt in het bos. Met de fiets naar Hilversum, Baarn Soest of Amersfoort. Ook een rondje Loosdrechtse plassen is een aanrader op de fiets. We komen zeker nog eens terug.

19. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heerlijk park met goede service

Heerlijk park met goede service. De jacuzzi is echt een meerwaarde. En wat ook geweldig is dat je vaak wat vroeger in je huisje kan. En heel vriendelijk personeel. Zeker een aanrader

16. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig vakantiepark met veel nieuwe huisjes

Mooi aangelegd vakantiepark (Bospark Ede) met goed onderhouden nette tuin. Veel nieuwe huisjes met alles wat je nodig hebt. Tuinen bij de huisjes zijn voorzien van voldoende (lig)stoelen en hebben door de begroeiing de benodigde privacy.

18. September 2025

Met recht Top Park

Park was super mooi en netjes net zoals de huisjes, ook de omgeving is super mooi en ideaal voor mensen met hond. Tevens is er in de omgeving ook vanalles te bewonderen. Wij hebben zeer genoten van het geheel.

18. September 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Modern, nog behoorlijk nieuw park.

Modern, behoorlijk nieuw en rustig park. De accommodatie was oké, maar wel een beetje krap bemeten en de inventaris ook zeker niet meer dan nodig was. Wel alles nog behoorlijk nieuw. Alle beschrijvingen zijn via een QR-code op te halen. Park ziet er netjes verzorgd uit en is heerlijk rustig. Geen supermarkt op het park. Zwembad meer voor de kleintjes. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

13. September 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Residence Valkenburg entree ziet er…

Residence Valkenburg entree ziet er verzorgd uit. Helaas kwam het huisje Rialto 5 persoons niet overeen met de website geen airco waardoor de binnentemperatuur opliep tot 39 graden. Geen accessoires in het huisje dunne gordijnen die niet tot bovenaan het raam hingen waardoor de zon volop naar binnen scheen verschoten tuinmeubilair. Op het park staan oudere en nieuwere Rialto huisjes van tevoren wordt niet aangegeven of je in het nieuwe of oude huisje komt. Je betaald wel dezelfde prijs.

TopParken-Logo

Antwort von TopParken

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te lezen dat de woning niet voldeed aan uw verwachtingen. Ik begrijp dat u hierdoor niet optimaal heeft kunnen genieten van uw verblijf, mijn welgemeende excuses hiervoor.

Om onze diensten te blijven verbeteren, zet ik het graag door naar de juiste afdeling. Zou u hiervoor uw boekingsnummer willen doorgeven via verhuur@topparken.nl? Dan zorg ik ervoor dat het intern wordt doorgezet. Mocht u nog contact wensen naar aanleiding van bovenstaande, dan horen we dit uiteraard ook graag.

Tamar TopParken.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijk tot rust komen in een mooi park middenin de natuur.

De uitstraling en het goed onderhouden park valt al meteen bij aankomst op. Vriendelijke en snelle incheck. Welkomstpakketje….ook altijd leuk! Mooi, gezellig huisje. Omheinde tuin ( op aanvraag) is ideaal als je met een hond komt. Goed tuinmeubilair met ligbedden. Het is fijn vertoeven in zo’n accommodatie. Snelle service als je iets mist, ze komen het je meteen brengen. Je loopt vanuit het park zo het bos in, waar je uren kunt wandelen. Als je een paar dagen tot rust wil komen op een fijne plek, is dit een echte aanrader. Fijn restaurant en frituur op het park aanwezig. Hondvriendelijk….De enige minpuntjes die ik heb zijn: de matrassen waren volgens mij aan vervanging toe, want ik voelde de spiraal. Als je met honden terugkomt uit het bos en het regent, is een dweil geen overbodige luxe om het huisje een beetje netjes te kunnen houden.

8. September 2025

Geweldig

Accomodatie was heel goed , schoon en heel fijn dat we er eerder in konden , omgeving erg mooi om te fietsen . En je bent zo in dorp voor boodschap . Restaurant op het park ook een aanrader . Wij hebben genoten en zullen zeker nog is terugkomen .

13. September 2025

Heel fijn park!

Mooi huisje, mooi park en een prachtige omgeving. Daar bovenop komt nog de vriendelijkheid van de medewerkers, dus hier gaan we graag nog vaker komen.

Heerlijk verblijf gehad

Heerlijk verblijf gehad. Mooi en schoon huisje en restaurant op park was ook goed. Nadeel vonden wij wel dat het binnenzwembad gedateerd is en het peuterbad was niet beschikbaar. En helaas lag er in onze tuin (veel) hondenpoep.

5. September 2025

Leuk park ..voor ieder wat wils

Leuk park ..voor ieder wat wils
Net huisje was super schoon
Berichtje via de mail gehad dat we er van 11.00 uur in konden ..dat noem ik nog eens sevice
Vriendelijke mensen
Hot tub was bij aankomst niet schoon
Binnen no time kwam er iemand
Schoon maken ...foutje is menselijk
Al met al zekers voor herhaling vatbaar ...was voor ons de 3 de keer

5. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtig aangelegd park in een mooie…

Dit betreft Resort Veluwe in Garderen: Prachtig aangelegd park in een mooie omgeving. Het huisje was schoon en goed uitgerust. Vriendelijk personeel en horeca op het park is prima. Binnenzwembad is wel echt aan een update toe.

8. August 2025

Het chalet was ruim

Het chalet was ruim , schoon en van alles voorzien
De bedden waren opgemaakt en de bedden lagen goed , en er zat zelfs een theedoek bij het welkomspakket.
We waren eerder bij het chalet en konden ook gelijk erin.
Vlotte bediening bij de receptie

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr