TopParken Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Accommodatie was niet schoon. Etens resten in de oven en aan het keukengerei. Omdat we laat waren aangekomen en maar twee dagen hadden hebben we dit niet direct gemeld maar achteraf gedaan. Onze ervar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bospark Ede. Heel leuk en gezellig park, zeer gunstig gelegen waar u naar diverse steden/tripjes kunt maken. Mooie accommodaties en een rustig park waar u ook een leuke wandeling kunt maken. Vri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wie van rust houdt is op het park Residence Lage Vuursche op het goede adres. Geen lawaai, lekker rustig en de huisjes zijn helemaal top. In een woord geweldig. Ruim huisje (wij hadden een 6pers.),... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Review van ouder echtpaar. We waren al blij verrast bij aankomst met de machtige oprijlaan vol bloeiende bloemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij inchecken. Accommodatie Silva 4 pers. w... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Een vakantiewoning huren, een vakantiewoning kopen of kamperen? Boek jouw verblijf bij TopParken op één van onze 14 vakantieparken in Nederland.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

345 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 15 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

56 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geweldig park

We hebben genoten van een heerlijke week in een zeer fijn, schoon en vrij nieuwe accommodatie. (Bospark Ede) De speelhal was geweldig en de animatie hebben de kinderen van genoten.
De ligging van het park is helemaal top, midden in de bossen, maar ook dicht bij leuke uitjes. Wij komen graag nog eens terug.

28. Oktober 2025

seizoen plaats

wij hadden een seizoen plaats en het verblijf op het park is als prettig ervaren alles netjes en schoon, alleen de ervaring met het restaurant en snackbar is ons niet bevallen, lange wachttijden en regelmatig geen voorraad snacks aanwezig

14. Juli 2025

Park met prachtig uitzicht

Door omstandigheden zijn wij een paar keer kort achter elkaar steeds enkele nachten op het park geweest met onze caravan. We werden door Sandra van de receptie goed geholpen en zij was telkens heel behulpzaam. De kampeerplaats met prachtig uitzicht over de Lek was ruim en geweldig

25. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi park met nieuwe huisjes

Mooi park met nieuwe luxere huisjes, alles is wel aanwezig op het park. Het binnen zwembad is wat klein, zeker op een regenachtige dag.
De speelzolder boven het restaurant is fijn.
In een drukke periode is het verstandig om alles te reserveren in de app (eten, broodjes, bowlingbaan, geef ook alvast je kenteken door in de app, handig voor de slagboom). Eten in het restaurant was goed, uitgebreide kaart. Fijn om aan de achterkant van het park zo het bos in te kunnen lopen. Animatie was enthousiast, de avond met de marshmallows roosteren was goed geregeld. De rest van de week hebben niet mee gedaan met de animatie.
Het klimpark aan de overkant hoort niet bij het park, je krijgt in de app wel een kortingscode voor het park, en is zeker een aanrader.
Ik vind het fijn dat de stopcontacten in het huisje genoeg en op de juiste plek zitten en dat was zo.
Het enige nadeel was dat ons huisje naar hond rook

20. Oktober 2025

Fijn

Het huisje was schoon en voorzien van de nodige voorzieningen, lekker gegeten in het restaurant, personeel was vriendelijk en de omgeving, bosrijk, beviel ons uitstekend. Kortom heerlijk lang weekend gehad!

22. Oktober 2025

Mooi park

Mooi park, mooi huisje, goede faciliteiten, ook voor onze hond en ideaal aan het bos gelegen.

18. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een heerlijke midweek gehad bij Resort…

Een heerlijke midweek gehad bij Resort Veluwe. Prachtig aangelegde park, hele mooie huisjes, alles is zo netjes verzorgd, mooie aanplant, het is nog echt nieuw en fris. Fijn met een sauna in de tuin. We kwamen een spatel te kort, dit werd meteen geregeld. Bij aankomst een gratis pak pannenkoeken van de molen, heerlijk! We hebben een trick or treat tocht gewandeld s avonds in het donker over het park, dat was heel leuk met veel lekkers voor de kids en warme chocomel toe. Het reptielenbezoek van Herpetofauna was ook heel erg leuk en leerzaam en de boswandeling met gids was super! Leuk als gezin om te doen. Aanbod voor elke leeftijd en een prachtige omgeving om te fietsen, wandelen of rond te rijden. Veel leuke activiteiten in de omgeving en het Speulderbos is prachtig, je loopt er vanaf het park zo in. De service was top! Zowel vooraf, tijdens als achteraf.

15. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Park is lekker rustig

Park is lekker rustig. In het restaurant kun je goed en lekker eten alleen jammer het niet de hele week geopend is. Dat zou je van een vakantiepark wel verwachten. In de zomer is er maar een keer per week muziek. Voor kinderen is er genoeg te doen maar voor volwassenen niet bv een bingoavond.. ook mis ik er een supermarkt. Verder zijn de huisjes goed en de omgeving prachtig.

17. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Twee weken vertoefd op het Esmeer

Twee weken vertoefd op het Esmeer, in een mooi ingericht en schoon huisje.
Het park is keurig onderhouden en het personeel was erg vriendelijk.
Kortom, heb een heerlijke vakantie gehad.

14. Oktober 2025

Prachtige vakantiewoning

Prachtige vakantiewoning, luxe met sauna. Mooi park, mooie omgeving. Zwembad en welness
Interieur zeer mooi, ruim en heerlijke open keuken. Kortom we komen zeker terug.

4. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooi park

Een mooi en schoon huisje in een mooie omgeving.
Vriendelijk personeel. Echt een aanrader

3. Oktober 2025

5 heerlijke dagen

wij hadden huisje 63a met omheinde tuin. we zaten aan een plas, wat er netjes uit zag. we zaten aan de bosrand. het park wordt netje bijgehouden en de mensen die er werken zijn heel vriendelijk.
de bedden en de regendouche waren heerlijk.
we misten wel een lampje bij de keuken wat je blad een beetje verlicht. wij komen zeker terug!

4. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr