TopParken Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Accommodatie was niet schoon. Etens resten in de oven en aan het keukengerei. Omdat we laat waren aangekomen en maar twee dagen hadden hebben we dit niet direct gemeld maar achteraf gedaan. Onze ervar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bospark Ede. Heel leuk en gezellig park, zeer gunstig gelegen waar u naar diverse steden/tripjes kunt maken. Mooie accommodaties en een rustig park waar u ook een leuke wandeling kunt maken. Vri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wie van rust houdt is op het park Residence Lage Vuursche op het goede adres. Geen lawaai, lekker rustig en de huisjes zijn helemaal top. In een woord geweldig. Ruim huisje (wij hadden een 6pers.),... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Review van ouder echtpaar. We waren al blij verrast bij aankomst met de machtige oprijlaan vol bloeiende bloemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel bij inchecken. Accommodatie Silva 4 pers. w... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Een vakantiewoning huren, een vakantiewoning kopen of kamperen? Boek jouw verblijf bij TopParken op één van onze 14 vakantieparken in Nederland.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

346 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 15 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

56 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rustig en mooi park

Review van ouder echtpaar.
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij inchecken.
Accommodatie Silva 4 pers. was redelijk schoon, goede bedden, ruim voldoende apparatuur en buiten veel privacy.
Bij warmweer (het was boven de 30 graden} heb je beslist de airco nodig.
Er waren voldoende ligbedden en parasols bij het zwembad.
Park is ruim opgezet en goed onderhouden.
Omgeving is heel mooi en voor fietsers aan te raden.

23. Juni 2025

Mooi park

Mooi park, wij hadden een fantastisch mooi verblijf in de Veluwehoeve 4 personen, van alle gemakken voorzien. Vlakbij het zwembad en restaurant. Zeer vriendelijk personeel. Kortom een aanrader!

7. Juli 2025

Toppark De Scheleberg

Het ontvangst bij de receptie was vriendelijk. Na het ontvangst van de info, konden wij bij de poort zo doorrijden (van te voren al opgegeven, ons kenteken nummer). Het park heeft een plezierige uitstraling en het huisje voldeed aan onze verwachtingen. Was schoon met voldoende privacy en parkeer mogelijkheid.
Wij komen zeker terug.

7. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

in een 6 persoonshuisje ontbraken…

in een 6 persoonshuisje ontbraken kopjes, glazen en het schoonmaakpakket. Ontbrekende zaken mocht ik gelijk ophalen bij de receptie. Voor de airco moest apart bijbetaald worden van 10 euro per dag. De volgende ochtend bleek dat de douchdeur, plinten gehele badkamer en rooster van afzuiger echt smerig waren. Al met al een wel een fijne vakantie gehad maar beschamend dat TOP-parken verder geen reactie heeft gegeven in de vorm van een excuus of zo en dat genoemde problemen direct opgelost zouden worden.

10. Juni 2025
TopParken-Logo

Antwort von TopParken

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te lezen dat uw woning niet naar wens was. Ik begrijp dat u hierdoor niet optimaal heeft kunnen genieten van uw verblijf, mijn welgemeende excuses hiervoor.

Om onze diensten te blijven verbeteren, zet ik het graag door naar de juiste afdeling. Zou u hiervoor uw boekingsnummer willen doorgeven via verhuur@topparken.nl? Dan zorg ik ervoor dat het intern wordt doorgezet. Mocht u nog contact wensen naar aanleiding van bovenstaande, dan horen we dit uiteraard ook graag.

Tamar Topparken.

Heerlijke midweek!😎🏖☀️

Een midweek doorgebracht bij Landgoed Scheleberg in Lunteren.
Een ruime "blokhut", schoon, goede bedden en veel buitenruimte. Wat fijn was, want het was snikheet. Jammer dat er geen airco was. Gelukkig stond de blokhut grotendeels onder de bomen.
Fietsenverhuur was ook goed, prima fietsen.
Fijn zwembad met ligstoelen.
Snackbar is aanwezig, goede kwaliteit, snelle service. De coffeecorner levert goede koffie.
We komen zeker terug!

4. Juli 2025

lunteren op zijn best

een mooi park met ruime gelegenheid om de auto op te laden.prima huis aan het water met drie verdiepingen.
lekker gegeten in het restaurant waar het door de drukte wat langer duurde dan normaal.
heerlijk gefietst en gewandeld in de mooie omgeving.

20. Juni 2025

Fijn verblijf

Mooi tiny house met alles er op en eraan, behalve tuinstoelen. Hiervoor in de plaats een picknick tafel wat niet altijd fijn is om op te zitten als je lekker buiten in de zon wil gaan zitten. Mooie omgeving. Park is nog in aanbouw dus nu nog heerlijk rustig met uitzicht op de Lek.

30. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Park was bijzonder netjes!!!

Park was bijzonder netjes!!!! alles goed verzorgd. Tip voor de schoonmaak, kijk ook even onder bed! sommige kitranden zijn een beetje aan vervanging toe. voor de rest alles verder prima in orde.

30. Mai 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het is een mooi park met vriendelijk en…

Het is een mooi park met vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het 6 persoonshuisje waar wij in zaten is prima voor gezin met kinderen maar qua bedden niet voor 6 volwassenen of tieners.
De doucheruimte is klein in Omvang en hoogte en geen appart toilet.
Verder wel schoon en comfortabele zithoek en terras.
Ook zeker geschikt om je hond mee te nemen.
De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen

28. Juni 2025

Toppie

Veluwehoeve 4, nr. 162, lag op een toplocatie aan de rand van het park onder de bomen. Daardoor verkoeling op de zeer warme dagen dat wij er waren. Weliswaar aan doorgaande weg maar dat was niet hinderlijk. Woning is van alle comfort voorzien, zelfs een airco (tegen betaling 10,-/pdag)
Komen zeker nog eens terug.

1. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooi park met vriendelijk…

Een mooi park met vriendelijk personeel. Een fantastische bungalow met alles erop en eraan. Goede bedden. Mooie omgeving. Fijn dat de mogelijkheid er is om airco te gebruiken, tegen betaling.
Dit was onze 2e keer en misschien komen we nog wel een keertje.

20. Juni 2025

Prachtige huisjes en chalets

Prachtige huisjes en chalets.
Ook al staan er op sommige plekken veel chalets bij elkaar je blijft het gevoel hebben van vrijheid. Mooi schoon park en schone huisjes.

29. Juni 2025

Pracht park

Mooi park, op een perfecte locatie. Vriendelijke, behulpzaam personeel. Niet te vergeten de mooie accomodaties. Na een dagje genieten van omgeving, altijd weer een goede thuiskomst op de Scheleberg.

16. Juni 2025

Prachtig park

Prachtig park. Heel mooi aangelegd. Er was alleen geen airco aanwezig waardoor de temperatuur in het huisje opliep tot bijna 40 graden. Hierdoor weinig weggeweest want we konden onze hond niet in het huisje laten door de warmte.

17. Juni 2025

Review chalet recreatiepark Beekbergen

Het is een prachtig chalet, echt heel smaakvol ingericht met een goede bank en goede eethoek. Mooie keuken ook. Helaas zit de oven beetje hoog, voor kleine mensen een moeilijk punt. Jammer alleen dat je daarnaast nog een afstandsbediening per dag moet huren voor als het zonnetje schijnt. En dan is de airco geen overbodige luxe. De groene aankleding van het park is ook super mooi aangelegd, met veel zorg. Voldoende kastruimte aanwezig.

24. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr