Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gjorde en beställningbpå power bars men varorna verkar inte ha skickas iväg trots både gått flera dagar nu verkar paketet ha försvunnit i Oskarshamn men företaget var inte så intresserad av hjälpa mig... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris, kommer i tid, bra webbplats. Det enda som ska jag rekomendera är betalning genom Klarna. Nästan alla har Klarna appen och är mycket säkrare särskild för de gamla, man får påminnelse några gå... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topformula är bäst! Numera köper jag mina kosttillskott nästan enbart hos topformula. Prisvärt o stort utbud av produkter! 🌹 Lyckan när så mycket annat krånglas men topformula levererar hem till dö... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Välkommen till Topformula, där svensk tillverkningsprecision möter dina hälsobehov. Med en stolt tradition sedan 2004, står vi i spetsen för hälsokostindustrin och levererar våra produkter direkt från vår fabrik i Gamleby till över en kvarts miljon kunder över hela landet.

Kontaktinformationen

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

241 Bewertungen

1 Stern

Hat 26 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Otroligt bra men längre leveranstid

Otroligt nöjd som kund men på senare tid har leveranserna tagit lång tid. 1 vecka med Early Bird och även med Instabox tar det längre tid numera så det drar ner betyget en del.
Jag handlar dock mer kosttillskott från andra leverantörer än Topformula numera.

22. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpt varor de hotar med kronofogden

Köpt varor, och handlar alltid med att betala direkt. Något har blivit fel och jag får en betalningspåminnelse med 55 kr. Jag skriver och frågar vad som blivit fel och betalar in min faktura på 128 kr. Då talar hon om på kundtjänst att om jag inte betalar min försening trots att hon fick information om att jag var övertygad om att jag betalt och att hon kunde se tillbaka på alla min köp att jag alltid betalar direkt så hotar hon med kronofogden! Usel service!

17. Januar 2025

Bedrövlig kundservice

Bedrövlig kundservice. Fick 3 produkter med orimligt kort bäst före. Fick till svar att bäst före är en rekommendation, men att jag kan äta dom ändå :( ingen ersättningsvara, dom tycker jag ska äta gamla vitaminer.
Aldrig mer.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra produkter och bra priser!

Bra produkter och bra priser!! Extra bra med egen tillverkning i Sverige!
Saknar dock deras mail med erbjudanden som skickades ut förut men det har dom slutat med nu.

2. Dezember 2024

Kortdatum

De säljer produkter med kort utgångsdatum. Jag köpte tillskott i augusti och bäst före-datumet var redan i september. Det fanns inga tydliga detaljer om att produkten snart skulle gå ut. När jag kontaktade de fick jag svaret att jag kan skicka tillbaka produkten, men bara om den är oöppnad. Jag märkte dock inte kort datumet förrän efter att jag redan öppnat den.

14. Oktober 2024

Toppen

Toppen! Har nyligen flyttat produktionsort från Norrköping till Gamleby. Det finns lite bekymmer med lagersaldo men sedan fattar jag att produkterna är eftertraktade då priserna är galet mycket bättre. Man beställer direkt från fabrik (topformula) och slipper mellanhanden så som gymgrossisten, proteinbolaget osv. Dock får jag inga mailutskick längre!? Fick alltid förut 15% extra rabatt på söndagar.

5. Oktober 2024

Skickades samma dag

Skickades samma dag, billligaste priset på marknaden på nocco flak, mkt billigare än de stora giganterna som proteinbolaget tyngre osv.
5/5

24. September 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tror att den är bra

Tror att den är bra, hämtade paketet idag , beställt 2 burkar men fick bara 1 burk 🙈
Har betalat för 2 stycken
Äppelcidervinäger +
/ Lisbeth LENNVALD

15. August 2024

Rekommenderar varmt

Handlat av Topformula i flera år, aldrig varit något problem! Bra priser, bra kvalitet och svensktillverkat är ett stort plus! Supersnabb och smidig leverans direkt hem! Rekommenderar varmt!

1. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håller inte samma standard gällande…

Håller inte samma standard gällande leveranstid jämfört med övriga näthandelsbutiker . Företaget verkar ha dålig överblick över lagerhållning, artiklar oftast slut på lager ex
Lykopen har varit slut i flera månader. L arginin slut på lager. Upplever topformula.se Oproffesionellt.

1. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Säljer med kort datum utan info !

Beställde mjölksyretabletter till min långresa jag ska på om tre månader och får hem alla burkar med hållbarhetsdatum fram till dec vilket gör att dom kommer gå ut i datum under min resa !
Man hävdar att dom får sälja vitaminer som har 3 månader kvar till sista datum men att jag kan returnera varorna men får själv betala frakten ..
Väldigt dålig service att göra på de viset ! Även om dom har laglig rätt att sälja tabletter med kort datum utan att informera så är köpet helt bortkastat för min del då jag måste köpa nya tabletter på ett annat ställe ..
Blir rädd när jag läser andra omdömen som haft problem med fakturor o betalningar samt dragen ränt mm så de kanske e bäst att bara ha kvar tabletterna o låta allt bero för att slippa mer problem ?
Kommer jag ens få pengar tillbaka om ja skickar tillbaka varorna ?
Ett företag jag inte litar på alls och kommer aldrig mer beställa något här !

KOLLA ALLTID NÄR TABLETTERNAS DATUM MÄRKNING GÅR UT INNAN NI BESTÄLLER

29. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra priser på vissa saker

Bra priser på vissa saker. Bra med gratis frakt. Dock har de chock-höjt en av de enda produkter jag brukar köpa: krillolja.
Gick från 68, till 100, till 179 kr.. allt inom loppet av 6 månader. Köpte specifikt från dem för att det var bra pris. Så tveksamt om jag kommer fortsätta köpa nu.

Kontaktade dem även gällande produkt-innehåll en gång och kundtjänsten var otrevlig och okunnig. Så blir en trea max.

Plus dock för tillverkat i Sverige, snabb frakt och bra priser ibland.

9. Juli 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snabb leverans och bra packat

Snabb leverans och bra packat, uppskattas!
Rödbetsjuice bag in box dock en besvikelse: smaken av rödbetsjuice närmast obefintlig jämfört med t ex Kung Markatta, trots att det påstås vara 92% rödbetsjuice och 8% citronjuice. Tveksam effekt, men just smaken gör att jag blir skeptisk. 92% rödbetsjuice borde smaka mer.

6. Juli 2024

Alltid lika nöjd!

Jag köper alltid Jättenattljusolja ( Primrose oil) för mycket förmånligt pris och jag är SÅ NÖJD! Bra pris, hög halt GLA, snabba leveranser!

1. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr