Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional (2350g) Chocolate Cookies & Cream. Jag har beställt denna produkt två gånger. Första gången var den jättebra och smakade gott, men andra gången var kva... Mehr ansehen
Betydligt billigare protein än andra butiker (köpte Biotech USA Bourbon Vanilla protein). Riktigt god smak! Blandar i morgonkaffet för att få en proteinrik vaniljlatte. I denna beställning valde j... Mehr ansehen
Jag vet att jag får bra varor från Musclehouse. Denna gång var det dock lite strul med leveransen (som berodde på en annan aktör), men det drar inte ner betyget på varorna. Dessutom fick jag fantastis... Mehr ansehen
När man som jag vill hålla koll på vad man äter men inte göra avkall på livets goda erbjuder Musclehouse ett stort utbud av produkter som faller inom den kategorin! Bra produkter och enkel hemsida sam... Mehr ansehen
Hårup Bygade 19B, 8600, Silkeborg, Dänemark
- +45 60 21 29 37
- Info@musclehouse.se
- musclehouse.se
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Supernöjd
Supernöjd. Väldig bra pris på proteinbar. Snabb leverans. Bra produkter. Inget att klaga på.
Allt funkade perfekt
Snabb leverans och bra pris.
känns att det inte samma produkt
Jag har beställt denna produkt två gånger. Första gången var den jättebra och smakade gott, men andra gången var kvaliteten mycket sämre och smaken var direkt otrevlig, trots att det är samma produkt och smak.
Otroligt gott protein!
Otroligt gott protein!! Har provat många olika sorter och dom här är de i särklass bästa!! Krämiga och otroligt lättdrucket!
Bra priser och produkter 😊👍!
Goda såser/dressingar utan socker
Goda såser/dressingar att njuta av utan socker. Enkelt att beställa och snabb leverans till hyfsade priser.
Köpte en blandbox protein bars
Köpte en blandbox protein bars, mycket goda. Snabb leverans.
I det stora hela nöjd med leveransen
I det stora hela nöjd med leveransen, dock har en del av produkternas innehåll läckt ut. Innehållet klibbar fast i omslaget, vilket gör det kladdigt att äta.
Snabb leverans och bra utbud.
Gillar Muscle House
Gillar Muscle House, bra priser, bra smak och bra protein.
Bodylab har chockhöjt sina priser, så gått över fullt till MH nu.
NOCCO 105 Mg från utlandet.
Vi köpte ett gäng bars och några Nocco.
Det vi inte förstod, trots att det stod i deras beskrivning var att NOCCO kom från utlandet. Där det "bara" är tillåtet med 105 mg koffein istället för 180 Mg som i Sverige.
Jag gjorde antagandet att det är svenska varor som såldes.
I övrigt var jag helt klart nöjd. Kommer köpa annat än produkter som har koffein i innehållet hos denna leverantören.
Alltid lika nöjd när jag beställer från…
Alltid lika nöjd när jag beställer från Musclehouse. Jordens godaste bars (Wispy) och toksnabb supersmidig leverans. Toppen!!
Goda såser.
Sanslöst god tryffelmajonnäs
Sanslöst god tryffelmajonnäs, hoppas verkligen den kommer att stanna. Jag kan se mig svårt att klara mig utan den ❤️
Snabb levenas och hög kvalitet på…
Snabb levenas och hög kvalitet på produkterna
Smidig och enkel betalning och snabb…
Smidig och enkel betalning och snabb leverans 👍🏻
nocco
I ordered two cases of Nocco, and when my package arrived I realized it wasn’t real Nocco. A normal can of Nocco contains 180 mg of caffeine, but the Nocco from Muskelhouse only contains 105 mg of caffeine!!! NEVER BUY NOCCO FROM HERE!!! It’s a scam.

Antwort von Musclehouse
Bra produkter o priser samt snabb…
Bra produkter o priser samt snabb leverans. Supernöjd👍
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.