Toff Zonneschermen Bewertungen 186

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een erg goed contact via de mail. Concrete vragen mbt onze wensen. Zeer uitgebreide keuze, goed advies en betrouwbare afspraken. Kortom, een zeer goed bedrijf met "ouderwetse" service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was aangenaam verrast we zijn zo blij met het geleverd zonnescherm. Mooi doek en stevig gewoon. Klantvriendelijk zeer goed . En toen ze het scherm kwamen afleveren Klantvriendelijk was de chauffeu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super blij met ons zonnescherm. De vakmannen weten wat ze doen en werken onwijs netjes. Ruimen alles direct op en laten je met een goed gevoel achter. Bovendien erg prettig om een gebruikt zonnescherm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zaterdag een prachtig zonnescherm laten plaatsen door TOFF. Vanaf het begin was het contact met Mark zeer prettig, snelle en duidelijke communicatie. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en alles... Mehr ansehen

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!

4.9

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Prettige service

Fijn gevoel overgehouden aan koop van zonnescherm.
Snelle en duidelijke manier van communiceren.
Medewerkers waren bij plaatsing en montage zeer vriendelijk, behulpzaam en netjes.
Complimenten!

Beste Dianca,

Ontzettend dank voor de recensie! We wensen u veel plezier met het zonnescherm en een mooie zomer toegewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het contact met klantenservice was…heel goed en adequaat.

Het contact met klantenservice was prima. Op vragen werd vrijwel direct gereageerd per mail.
Afspraken zijn keurig nagekomen. De
Monteur en assistente hebben heel hard, snel, zorgvuldig en netjes gewerkt. Ze wisten duidelijk wat ze aan het doen waren. Ook de prijs en kwaliteit verhouding is dik in orde.
We waren verbaasd dat deze service nog bestond!
We zijn heel tevreden en blij met het resultaat.

5. Juni 2023

Beste Roeloffien,

Heel erg dank voor de recensie! We geven het door aan de rest van het team en wensen u een hele mooie zomer toe!

Toff zonneschermen

Toff zonneschermen, reageert snel, komt de afspraken na, vakkundig personeel dat netjes werkt en goede adviezen en info geeft.

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! We gaan het delen met het team! We wensen u een hele mooie zomer toe!

Zeer vakkundig en vriendelijk

Zeer vakkundig en vriendelijk. Bovendien top kwaliteit. Zou er zonder te twijfelen zo weer bestellen . Ouderwets goede service

Beste Ben,

Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Gaan we delen met het team! We wensen u een heerlijke zomer toe!

Zonnescherm 2de leven gegeven

Wij hebben 2 zomers op sites gekeken, gelezen, en info verzameld en onze aandacht werd getrokken door Toff Zonneschermen. Wij hebben gekozen om ons doek te vernieuwen. Na wat berichtjes heen en weer, hebben wij de maten en kleur doorgegeven. De week er na is ons nieuwe doek, middels vervangservice ingepland en geplaatst.
Wat een mooi stevige kwaliteit. Hadden we het maar eerder besteld, wat een verbetering. Onze dank gaat uit naar de vriendelijke ervaren medewerk(st)ers van begin tot eind hebben wij een geweldige ervaring ondervonden. Wij zijn trots op Toff, jullie doen de naam eer aan.

22. Mai 2023

Beste Bianca,
Super dank voor uw mooie recensie! Hier doen we het voor. We geven uw complimenten uiteraard door aan de rest van het team. Geniet van het lekkere weer en de komende zomer!

Ben heel erg tevreden

Ben heel erg tevreden! Er is heel goed en netjes gewerkt door hele vriendelijke en kundige mensen. Kortom als klant ben ik dik top tevreden. Dit bedrijf is echt een aanrader.

22. Mai 2023

Beste Marijse,
Hartelijk dank voor uw recensie! We hopen dat u komende zomer lekker kan genieten van uw zonnescherm! We geven de complimenten door aan onze vakmannen.

Super snelle, keurige plaatsing

Super snelle plaatsing! Professionele monteurs die het binnen 2 uur hartstikke netjes hebben gemonteerd. Werken super netjes, schoonmaken van de aluminium delen waar dat nog nodig was, doek onder het nieuwe doek, echt super! Blij met het resultaat ook, mooie kwaliteit mooi qua kleur!

20. Mai 2023

Beste Helga,
Heel erg bedankt voor uw recensie! We zijn blij te horen dat u blij ment met ons werk en we geven het door aan de rest van het team! :D

Top ervaring en resultaat

Snelle reactie op aanvraag offerte en andere vragen. Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering. Medewerkers die het scherm hebben geplaatst en het oude hebben verwijderd, werkten netjes en snel, waren vriendelijk en overlegden goed over plaatsing. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

12. Mai 2023

Beste Jolanda,
Hartelijk dank voor de mooie recensie! We hopen dat u deze zomer lekker geniet van et scherm!

Ik geef alle complimenten door aan onze monteurs.

Toffe ervaring !

Toffe ervaring !

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen, reageren snel sturen foto's met uitleg.
Montage is goed gedaan door de vakman en vakvrouw!
Luisteren goed naar je wensen ! en ruimen alles op.
Een aanrader als je niet te veel wilt betalen voor een nieuw scherm. 5 steren ervaring * * * * *

2. Mai 2023

Antwort von Toff Zonneschermen

Beste Ian, Hartelijk dank voor de mooie recensie! We geven het door aan onze monteurs en de rest van het team!
Geniet van het scherm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goeie kwaliteit en ziet er zeer goed…

Goeie kwaliteit en ziet er zeer goed uit!! Super blij mee klant vriendelijk!
Werd na mijn online bestelling binnen een uur gebelt om alles te verifiëren! Heel netjes

30. April 2023

Beste Remco,
Dank voor je mooie recensie! We zijn zeer blij te horen hoe tevreden je bent met onze diensten en we geven het door aan de rest van het team!
Groeten namens Team Toff Zonneschermen

Fijne ervaring met TOFF

Fijne ervaring met TOFF, snelle levering en
vakkundig en netjes opgehangen.
Prijsvriendelijk . Ben heel tevreden.

22. April 2023

Beste Ilona,
Hartelijk dank voor de recensie! Ik geef het door aan de rest van ons team en nog heel veel plezier met je zonnescherm!

Zeer tevreden!

Op tijd, professioneel, open voor suggesties en klantgericht.
De schermen zijn “good value for money”. Kortom: zeer tevreden

13. April 2023

Antwort von Toff Zonneschermen

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We geven het door aan ons team.

Groetjes,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer goede contact en snel geleverd en…

Zeer goede contact en snel geleverd en gemonteerd.

Werken goed en netjes!
Monteren zo als je het zelf wilt hebben

8. April 2023

Beste Christian,
Hartelijk dank voor de recensie! Geniet van de vele zonuren met het scherm.

Ze waren netjes op tijd

Ze waren netjes op tijd
Hebben vlot en goed werk afgeleverd.
Vriendelijke mensen.
Ben erg tevreden.

1. April 2023

Beste Lucia,

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We zijn heel erg trots op onze monteurs en geven hun zeker deze recensie door! Geniet van het zonnescherm!

Zeer netjes gewerkt

Zeer netjes gewerkt, erg vakkundig gekeken. Er is een aangepast beugel gemaakt om het scherm stevig te kunnen monteren. Vriendelijk en netjes personeel. Fijne communicatie top bedrijf.

19. März 2023

Antwort von Toff Zonneschermen

Dank voor de complimenten! We geven het door aan onze vakmannen!

Erg tevreden

Antwort von Toff Zonneschermen

Daar doen we het voor :D. Dank voor de review!

Ben er blij mee

Iets verzinnen.

Toff zonneschermen heeft een mooi zonnescherm opgehangen. Wij zijn goed geadviseerd, vriendelijke klantenservice en heldere offerte. De vakmannen hebben het zonnescherm professioneel opgehangen en zijn zeer vriendelijk. Toff Zonneschermen is een echte aanrader.

Beste Lydia,
Hartelijk dank voor de mooie recensie! We geven het door aan de vakmannen!

Top!

Waarom het zo'n goede ervaring was:
-Vriendelijk personeel.
-Netjes te werk gegaan.
-Alles achter hun zelf opgeruimd.
Al met al zijn wij zeer tevreden.
Dank voor de goede zorg.

Mvg, Thea

Beste Thea,

Hartelijk dank voor uw recensie! We wensen u nog heel veel plezier met het scherm/doek :D.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Klasse bedrijf..aanrader

Snelle offerte. Goede afspraken die nagekomen werden. Snelle levering. Mooi scherm met super doek. Vakmensen die t plaatsen. Kortom..klasse bedrijf..n aanrader.

19. März 2023

Beste Toon

Hartelijk dank voor de mooie recensie! We zijn heel erg trots op ons team en geven hun zeker deze recensie door!

Top bedrijf en monteurs

Keurig netjes gewerkt door monteur, het was niet zo eenvoudig om het oude doek te verwijderen maar uiteindelijk wel gelukt. Zeer vriendelijke en behulpzame monteurs zeker een aanrader

Beste Arthur,
Hartelijk dank voor je mooie reactie! We geven het door ook aan onze monteurs en genietze van het zonneschermdoek!

Het Team van Toff Zonneschermen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr