Toff Zonneschermen Bewertungen 186

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden een erg goed contact via de mail. Concrete vragen mbt onze wensen. Zeer uitgebreide keuze, goed advies en betrouwbare afspraken. Kortom, een zeer goed bedrijf met "ouderwetse" service.

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!

4.9

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Gelukkige mensen

Ik was aangenaam verrast we zijn zo blij met het geleverd zonnescherm. Mooi doek en stevig gewoon. Klantvriendelijk zeer goed . En toen ze het scherm kwamen afleveren Klantvriendelijk was de chauffeur en zeer mee denkend

1. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

bedankt voor de geleverde zonneschermen…

bedankt voor de geleverde zonneschermen . We hebben ze meteen kunnen gebruiken dit weekend. De installatie werd super professioneel gedaan door twee kundige installateurs . Alles prima aangesloten ,ook de electra.
Daarna ook goed voorgelicht wat betreft onderhoud en afstelling mocht het later nog nodig zijn. Goede prijs kwaliteit verhouding . Bedankt !

2. Mai 2026

Antraciet Zonnescherm

Super blij met ons zonnescherm. De vakmannen weten wat ze doen en werken onwijs netjes. Ruimen alles direct op en laten je met een goed gevoel achter. Bovendien erg prettig om een gebruikt zonnescherm nog een tweede leven te geven. Zonde om hiervoor een nieuwe aan te schaffen en ze zijn super goed geprijsd! Kortom echt een aanrader!

22. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had nog nooit van Toff gehoord

Ik had nog nooit van Toff gehoord, alle reviews gelezen en iedereen was positief.

Afgelopen vrijdag 10 april 2026 heeft Toff het zonnescherm geplaatst.
Ik kan alleen zeggen "geweldig" hoe alles is gegaan. Via de mail snel en duidelijk antwoord de monteurs zijn vakmannen en werken hard door. En betaling na afloop en niet vooraf of aanbetaling
Het zonnescherm is als nieuw en ter plekke hebben de mannen wel zekere drie keer alles schoon gemaakt, niet dat nodig was maar uit netheid denk ik.
Dank.

10. April 2026

Fantastisch

Fantastisch! Aanrader. Fijne service en zeer kundige en fijne nette installateurs. Alles fijn en duidelijk uitgelegd, ruimden alles netjes op en was fijne uitleg om over het mooie scherm nog maar te zwijgen. Ik ben fan.

4. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele fijne snelle duidelijke…

Hele fijne snelle duidelijke communicatie via de e-mail. Hele aardige medewerkers die de luifel gemonteerd hebben. En ook de luifel zelf is precies zoals verwacht. Prijs kwaliteit een 10.

3. April 2026

Zeer tevreden met TOFF zonnescherm

Zaterdag een prachtig zonnescherm laten plaatsen door TOFF. Vanaf het begin was het contact met Mark zeer prettig, snelle en duidelijke communicatie. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en alles helemaal schoon achter gelaten. Ook mooi dat een scherm een 2e leven krijgt: zeer duurzaam. Wat ons betreft een echte aanrader dit bedrijf, wij zijn zeer tevreden.

28. März 2026

Top bedrijf

Contact liep soepel je word goed op de hoogte gehouden! Je mail word gewoon beantwoord wat tegenwoordig bij vele al een hele opgave is!

Mannen die komen monteren zijn zeer vriendelijk en hangen hem vakbekwaam op! En wat erg belangrijk is vinden wij als ze weggaan laten ze geen rotzooi achter!

Zoekt u wat moois aan de gevel ga zeker in contact met toff zonneschermen!!!!

27. März 2026

Super bedrijf

Heel goed geholpen en bijzonder vriendelijk en meedenkend bedrijf.
Zonnescherm is prachtig.
Deze mensen krijgen een dikke 10

27. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In één woord: TOFFe ervaring!

Super fijn bedrijf! Vriendelijke communicatie (en veel geduld want ik had veel vragen ;)), keurig volgens afspraak, mooi scherm, kundige monteurs, vakmanschap! Als je een mooi scherm zoekt en ook iets goeds wil doen op het gebied van recycling- kies dan TOFF!

24. März 2026

Mooi zonnescherm

Hallo ,allereerst even zeggen dat ik eigenlijk niet op trustpilot reviews schrijf. Maar het was een goede en fijne samenwerking met Toff Zonneschermen. Alles ging heel vlot en er werd fijn en snel gecommuniceerd. De 2 monteurs waren vakkundig en werkten snel . Het zonnescherm was snel geinstalleerd en werkte heel goed. Ik kan Toff Zonneschermen alleen maar aanbevelen, ga zo door. Mvg. Fred

24. März 2026

Geweldig bedrijf dit!

Geweldig bedrijf dit! Reageren direct op mailtjes (ook op zaterdag en zondag), houden je goed op de hoogte wanneer ze precies komen, komen alle afspraken na en zijn niet duur in vergelijking met anderen.
Chapeau ook voor hun monteurs! Heel netjes gewerkt. Monteurs hoefden alleen maar mijn doek te vervangen, maar zagen dat mijn zonnescherm scheef hing en hebben ze direct hersteld en opnieuw afgesteld en goede info gegeven over goed gebruik van het scherm. Vele bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan dit bedrijf!
Chapeau voor Mark en zijn gehele team! Dikke 10.

15. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring van begin tot eind!

Een hele goede ervaring vanaf het eerste contact met Mark, meedenkend en zeer sociaal. Echt heel fijn! De twee mannen die het zonnescherm kwamen monteren waren geweldig, zeer netjes en snel gewerkt. Echt een TOP ervaring voor een zeer goede prijs.

12. März 2026

Super bedrijf

Binnen 1 week is het zonnenscherm gemaakt en geplaatst.
Vriendelijk mailcontact.
Monteurs vriendelijk en heel netjes. Niets is teveel.
Zonnenscherm is heel mooi.
Kortom dit bedrijf is een aanrader.

10. März 2026

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr