Wij hadden een erg goed contact via de mail. Concrete vragen mbt onze wensen. Zeer uitgebreide keuze, goed advies en betrouwbare afspraken. Kortom, een zeer goed bedrijf met "ouderwetse" service.
Ik was aangenaam verrast we zijn zo blij met het geleverd zonnescherm. Mooi doek en stevig gewoon. Klantvriendelijk zeer goed . En toen ze het scherm kwamen afleveren Klantvriendelijk was de chauffeu... Mehr ansehen
Super blij met ons zonnescherm. De vakmannen weten wat ze doen en werken onwijs netjes. Ruimen alles direct op en laten je met een goed gevoel achter. Bovendien erg prettig om een gebruikt zonnescherm... Mehr ansehen
Zaterdag een prachtig zonnescherm laten plaatsen door TOFF. Vanaf het begin was het contact met Mark zeer prettig, snelle en duidelijke communicatie. De monteurs hebben prachtig werk geleverd en alles... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!
Groeneweg (alleen op afspraak), 4759 BA, Noordhoek, Niederlande
- info@toffzonneschermen.nl
- toffzonneschermen.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Zeer kundige vakmannen en denken goed…
Zeer kundige vakmannen en denken goed mee! Heel blij met ons zonnescherm.
Toppie!
Het contact met Toff ging erg soepel. Ben vriendelijk geholpen met het uitzoeken van het zonnescherm. De monteurs waren ook erg vriendelijk en hebben alles erg netjes opgehangen. Geen losse kabels of iets, alles netjes weggewerkt. Top!
Uitstekende service
Uitstekende service , duidelijk mail verkeer en goed op de afspraak , ook de zonnewering goed schoon gemaakt , en gelijk afgesteld , kortom prima service
Gisteren een zonnescherm geplaatst
Gisteren een zonnescherm geplaatst. Zeer netjes en en installatie team werkt efficiënt en goed. Kan het bedrijf alleen maar aanbevelen
Toff is top!
Gisteren een zonnescherm geplaatst aan de achtergevel van mijn huis. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Nette monteurs die vakkundig het scherm hebben geplaatst.
Ik ben uiterst tevreden.
Professioneel geinstalleeerd
Duidelijke informatie vooraf, snelle reactie per mail, keurig op tijd voor de installatie afspraak en heel plezierig verlopen door 2 vakmensen, echt geweldig resultaat!!
Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie, aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding en vakkundige installatie. Ik kan zakendoen met Tof zeker aanbevelen.
Top bedrijf!
We wilden graag een zonnescherm van 6 bij 3 meter. Bij jullie offerte aangevraagd en we stonden ervan te kijken dat het zo goedkoop was! Het scherm is snel geleverd en keurig netjes en vakkundig gehangen. Jullie zijn toppers! Kan jullie zeker bij iedereen aanraden.
Erg blij met deze aankoop en service
Graag wil ik reageren op de montage van het zonnescherm. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk en dachten goed mee met de plek van de bediening en dergelijke. Bij het boren werd er zelfs een stofzuiger bijgehouden, keurig!
Complimenten, het scherm hangt er schitterend bij. Het scherm zelf is ook prachtig!
Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Zeer tevreden over TOFF zonneschermen!!…
Zeer tevreden over het nieuwe zonnescherm, evenals de 2 monteurs, keurig netjes en snel gemonteerd!!
Wij zijn er super blij mee :)
Snelle response en vakkundige monteurs
Snelle response en zeer fijne en ervaren monteurs die alles snel hebben gemonteerd
Zonnenscherm
Fijn contact over de mail. Vakmannen waren ook beleeft en vakkundig. Goed werk afgeleverd en een mooi zonnescherm. En dat alles voor een mooie prijs!
Heel fijn snel mail contact…
Heel fijn snel mail contact gehad.antwoorden op al onze vragen en levering was ook sneller dan verwacht.mannen die het installeerde waren ook heel professioneel en hebben super netjes werk afgeleverd!
Prachtig zonnescherm
Prachtig zonnescherm, die vakkundig werd geplaatst door de twee vakmannen van Toff. Goede en snelle communicatie zowel via de mail als in real life. Daarnaast ook een hele snelle plaatsing ondanks onze gewenste kleur nog niet voorradig was.
Niks anders dan tevredenheid vanuit ons.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, er werd meegedacht hoe het scherm gehangen zou worden.
Snel gewerkt.
Vandaag werd ons zonnescherm…
Vandaag werd ons zonnescherm geïnstalleerd en van onze kant niets dan lof het scherm ziet er boven verwachting uit het team was vriendelijk en hardwerkend,niks geen afraffel werk,maar echt netjes en keurig afgewerkt
Dit kunnen wij echt iedereen aanraden,en zeker als je bekijkt hoeveel je bespaart!!!
Tot nu toe niks anders dan lof ons zonnescherm is Toff👍groetjes Willem en Wilma uit Katwijk
Toff is top!
Goede communicatie, duidelijke informatie.
Hele fijne en beleefde werkmannen die duidelijk verstand van zaken hadden. Alles ook netjes opgeruimd.
Al met al een hele fijne ervaring en een mooi zonnescherm rijker!
Goede en nette afhandeling,erg tevreden…
Goede en nette afhandeling,erg tevreden over de monteurs.
Prachtige zonnescherm van 5,5 m. Niet van nieuw.te onderscheiden. 2 vak mensen die alles tot in de puntjes hebben opgehangen en afgesteld. Uitleg gekregen over na verloop van tijd bijstellen.
Echt een prachig en goed werkend zonnescherm.
Boven verwachting voor een refurbish scherm.
Opgehangen door 2 hele goede vakmensen.
Alles binnen netjes afgewerkt.
Dank je wel voor alles.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.