Nem og ligetil hjemmeside. Hurtig levering og pænt pakket ind. Derudover er jeg fuldstændig vild med bogen “influenza”, da den pludselig satte et kæmpe spejl op, så jeg kunne se mig selv og mine vaner... Mehr ansehen
Tobias' webshop er klasse! Jeg har nu bestilt 3 produkter gennem Tobias. Det er mine tre absolut favorit køkkenting. Jeg har ikke fortrudt mine køb et eneste sekund. Man kan være sikker på... Mehr ansehen
Købte en blender fra Tobias' webshop. Virkelig god pris ift. konkurrenter og hurtig levering fra hans distributør. Efterfølgende har der været et problem med kanden, som Gastro de luxe / Tobias Hama... Mehr ansehen
Rigtig god og hurtig levering. Utrolig hurtig svartid via mail. Ventede maks 1 time efter afsendt mail. Der manglede noget i min pakke - dette blev leveret dagen efter. I alt en god oplevelse og der... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
· Hurtig levering · Personligt testede produkter · Fri fragt over 500 DKK · Tilfredshedsgaranti
Borggade 7, 3. tv., 8000 , Aarhus C, Dänemark
- tobias@tobiashamann.dk
- tobiashamann.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Manglende kundeservice
Jeg har købt en Blendtec Designer 650 på hjemmesiden. Den viser ofte en fejlkode ved brug, en fejlkode som ikke optræder i manualen, eller som kan søges frem. Derfor skrev jeg d.13/2 til den angivne mailadresse og beskrev problemet samt vedhæftede billede af fejlmeldingen.
Det er nu ni dage siden, og jeg har stadig ikke fået svar.

Antwort von Tobias Hamann
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - hurtig levering, fint kommunikation og et rigtig godt produkt, pakket godt ind så det ikke kunne komme til skade.
Produktet lever 100% op til mine…
Produktet lever 100% op til mine forventninger og levering var hurtig. Jeg handler gerne her igen :-)
Produktet fejler intet men...
Super lækker blender og hurtig levering. Larmer lidt, men det siger vel sig selv med 2hk på køkkenbordet ;)
Havde et konkret sp til anvendelse, som var lidt længe undervejs.
Helt overordnet tilfreds? JA :)

Antwort von Tobias Hamann
Tobias' webshop er klasse
Tobias' webshop er klasse!
Jeg har nu bestilt 3 produkter gennem Tobias. Det er mine tre absolut favorit køkkenting. Jeg har ikke fortrudt mine køb et eneste sekund. Man kan være sikker på en ting: Så længe du kan købe produktet på Tobias' webshop, så er det af højeste kvalitet. Tobias afprøver og bruger nemlig selv produkterne.
Leveringen er lynhurtig - jeg har endda oplevet at Tobias selv afleverede en pakke fordi jeg bor i Aarhus.
Prisen er altid den billigste og ofte er han den eneste forhandler af produktet i Danmark.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Velkommen i Blendtec-, Ankarsrum- og Mealthy-familien ;)
Mvh. Johannes
Tøv ikke med at bruge dine penge her...
Kæmpe anbefaling fra min side til at bruge Tobias webshop.
Jeg havde et par spørgsmål forud for mit køb vedr. Blendtecs produkter, og Tobias svarede prompte.
Det er fedt at god og nærværende service fortsat findes derude. Det er Tobias et lysende eksempel på.
Ingen problemer med bestillingen og…
Ingen problemer med bestillingen og varen kom som lovet
Virker upåklageligt
Virker upåklageligt. Jeg havde bestilt i en anden farve røremaskine og blev ringet op med info om der vil gå godt en måned inden leverance af den farve. Fik en god snak og bestilte straks en anden. Modtog varen den dag der blev opgivet i forsendelsen.
Tak.
Super produkt og god pris
Super produkt og god pris - Bestilt, og kom et par dage efter. Intet at bemærke
Fantastisk pris og betjening
Fantastisk pris og betjening . Blev leveret på et par dage, og glæden var på begge sider, da jeg meldte tilbage. Kan varmt anbefales🥰
Good experience
Jeg er fuldt ud tilfreds med produktet
Jeg er fuldt ud tilfreds med produktet, men jeg fik det leveret i den kasse det er i, det var ret uheldigt her op til jul.
Nem og hurtig levering .
Elsker produkterne fra Tobias’ side
Varen kom tilmed hurtigere end forventet (stod som restordre) 🎄
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.