Tennispro.nl Bewertungen 99

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2de email gekregen van tennispro dat ze niks hebben gekregen qua gegevens. Ik heb een nieuwe mail vestuurd met bewijs dat ik wel mijn gegevens direct gestuurd heb. Anderhalve week nadat ik mijn pakket... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reached out after wrong order on my side. However, mail was in my spam and were quick with the response to deliver my package in time. Thanks Mieke & Jelle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ontving schoenen van Asics die na een paar keer dragen reeds begonnen te scheuren aan de binnenzijde ter hoogte van de hiel. Na melding hiervan bij Tennispro werd er meteen een garantieprocedure... Mehr ansehen

1. Tennisbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

✓ N°1 in tennis ✓ Beste prijsgarantie ✓ Snelle Levering ✓ Niet tevreden, geld terug

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

verschrikkelijk retourbeleid

26. April 2022

Antwort von Tennispro.nl

Beste, bedankt voor je feedback! Echter staat ons retourbeleid duidelijk vermeld op onze website. Mogen we je vragen contact op te nemen met onze klantendienst zodat we dit verder kunnen bespreken? Alvast bedankt voor je begrip! Tennispro Klantendienst

Fast & agile returns handling

Products received in impecable state, had to return 1 pair of shoes which required some "flexible" not so standard returns handling from tennis pro which all went fast & smooth, happy to have shopped there

18. Januar 2022

Afhandeling garantie

Na melding hiervan bij Tennispro werd er meteen een garantieprocedure opgestart bij de fabrikant. In een mum van tijd werd mij een terugbetaling beloofd.
Correcte en supersnelle service!

13. Januar 2022

Antwort von Tennispro.nl

Bedankt voor uw feedback. Wij waarderen het dat u even de tijd nam om een beoordeling te schrijven. Graag tot later! Met vriendelijke groeten, Mieke Tennispro Klantendienst

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kapotte en verkeerde producten.

Kapotte en verkeerde producten.
NIET HIER KOPEN!!!!
Kreeg 2 vd 4 producten verkeerde geleverd.
1 van de juiste 2 producten was kapot. Niet te herstellen en niet meer te gebruiken.
Uiteindelijk dus 1 product van 8€ voor 30€ + troep betaald.

12. Januar 2022

Antwort von Tennispro.nl

Beste, bedankt voor uw bericht! Helaas nam u nooit contact op met onze klantendienst. Zodoende konden wij dit probleem niet verifiëren en u een passende oplossing bieden. Wij zullen u alsnog spoedig contacteren via mail om dit verder te bespreken. Sportieve groeten, Tennispro Klantendienst

Onverwacht goed!

Voor het eerst een bestelling geplaatst en er later achter gekomen dat ik 10% korting kon krijgen. Mailtje gestuurd en die werd binnen 24 uur beantwoord met: we hebben je 10% korting alsnog teruggestort op je paypal account.
Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Positieve verrassing!
Levering binnen enkele dagen. Prima

11. Januar 2022

Supergoede service

Hele goede service! De medewerkers staan altijd klaar met goede adviezen en zijn zeer hulpvaardig en vriendelijk.

3. Januar 2022

Amazing customer service

Amazing service after I put a wrong address. Customer support very helpful and willing to find a solution, good pro-active follow-up as well.

Customer service as it should be!

16. Dezember 2021

Antwort von Tennispro.nl

Thank you for your feedback and glad to hear that you are satisfied with our services. We hope to welcome you again soon at Tennispro.nl. Best regards, Mieke Customer Service Tennispro.nl

Great service

Great service. A part of my order was missing. and they sent it really fast withn days. Nice lady on the line who understood the situation. No big deal

3. Dezember 2021

Prima sevice

Prima sevice! Top!

29. November 2021

Antwort von Tennispro.nl

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dit te lezen. Wij zien u later graag terug bij Tennispro! Groetjes, Mieke Tennispro Klantendienst

Tennispro NL provides amazing service

Tennispro NL provides amazing service, much better than Tennispro Europe, which is always unwilling to satisfy the clients’ need.

26. November 2021

good service

I ordered 5 shirts and socks for my tennisteam. The deliverance was very quick. Unfortunately 1 shirt was too big, so I had to exchange this for a smaller size. The service was very good and efficient. Mails were answered very promptly.

25. November 2021

Antwort von Tennispro.nl

Thank you very much for your feedback. We are pleased to hear that you are satisfied with our services and we look forward to see you again at Tennispro. Best regards, Mieke Customer Service Tennispro.nl

Super service

Super service. Deze morgen een vraag gesteld rond een bestelling en een paar uur later al antwoord gekregen. En ondertussen de padelracket besteld. Top

24. November 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle service en goed geregeld!

22. November 2021

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas nog een negatieve beoordeling

Helaas nog een negatieve beoordeling. Ze handteren omschrijving van het product anders dan de merken aangeven. Even telefonisch doorspreken niet mogelijk want onbereikbaar. Ipv dat ze dan even luisteren. Fouten herstellen en goede product alsnog opsturen handteren ze beleid niet opnemen en geen correct afhandeling. Ps ook al hebben ze een Nederlandse e-mail adres het pakketje mag je wel op eigen dure kosten naar België sturen.

Ps toevoeging, via trustpilot krijg je wel reactie in 2 uur. Helaas service en oplossing nog steeds slecht

15. November 2021

Antwort von Tennispro.nl

Beste Jolanda, uiteraard helpen wij u graag verder en wellicht was de lijn in gesprek. Excuses hiervoor. Echter worden gravel en clay bij ons als synoniem beschouwd. Ook door de leverancier wordt hier geen onderscheid gemaakt. Op de foto's op onze website is ook steeds de structuur van de zool duidelijk te zien. Heeft u echter nog vragen omtrent de productomschrijving, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Wat uw opmerking betreft inzake de retourkost : retourneren is gratis indien u het order via PayPal betaalde. Dit wordt aangegeven bij het afronden van de winkelwagen. Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij wensen u een fijne dag verder. Met vriendelijke groeten, Mieke Tennispro Klantendienst

Prima

Tennispro is een prima bedrijf. Ze komen hun afspraken na. Duurt wel lang en de communicatie kan beter. Maar onder aan de streep doen ze wat ze beloven.
Hoop dat de telefoon verbinding beter wordt. Want het is slecht te verstaan.

13. November 2021

Antwort von Tennispro.nl

Dag Erik, bedankt voor uw beoordeling. Inderdaad de terugbetaling van uw bestelling liet even op zich wachten, mede door de herfstvakantie alsook de uitzonderlijke retourprocedure voor dit ballenkanon. Niettegenstaande werd uw dossier nauwlettend opgevolgd, uw mails snel beantwoord. Uw opmerking inzake de telefoonlijn geven we door aan de collega's! Alvast bedankt hiervoor en wij hopen u later terug te mogen verwelkomen bij Tennispro. Met vriendelijke groeten, Mieke Tennispro Klantendienst

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wilson Roland Garos racket…

Ik heb een wilson roland garos racket gekocht deze trilt als een gek bij iedere slag.
Contact met de klantenservice gehad krijg als antwoord stuur maar een filmpje,Hoe dan?

30. August 2021

Dramatisch slechte klantenservice

Dramatisch slechte klantenservice, geen service, alles waar ze mee promoten komen ze niet na.
" niet goed geld terug"
Een klacht negeren ze gewoon, zeggen terug te mailen maar je hoort er nooit meer wat van.

Als je dan belt, beloven ze dezelfde dag terug mailen, maar niks!
"Jelle" van de klantenservice maakt er een potje van!
Echt bizar!
Maar ik lees niks positiefs over dit bedrijf, ik vrees dat de positieve reacties van de eigenaren zelf zijn.
Nooit iets gaan bestellen mensen!!

1. August 2021

#tennispro Besteld,betaald,niets ontvangen, geen refund

#tennispro
#tennispro.nl
SCANDALOUS & UNLAWFUL SERVICE: I see no other option than being extremely negative about TennisPro. Order from 3th June never arrived because of a delivery problem and after my numerous friendly emails underlining the law they are neglecting, they refuse to refund my 80 euros.

15. Juli 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr