2de email gekregen van tennispro dat ze niks hebben gekregen qua gegevens. Ik heb een nieuwe mail vestuurd met bewijs dat ik wel mijn gegevens direct gestuurd heb. Anderhalve week nadat ik mijn pakket... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Reached out after wrong order on my side. However, mail was in my spam and were quick with the response to deliver my package in time. Thanks Mieke & Jelle.
Unternehmen hat geantwortet
Voor het eerst een bestelling geplaatst en er later achter gekomen dat ik 10% korting kon krijgen. Mailtje gestuurd en die werd binnen 24 uur beantwoord met: we hebben je 10% korting alsnog terugges... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ontving schoenen van Asics die na een paar keer dragen reeds begonnen te scheuren aan de binnenzijde ter hoogte van de hiel. Na melding hiervan bij Tennispro werd er meteen een garantieprocedure... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
✓ N°1 in tennis ✓ Beste prijsgarantie ✓ Snelle Levering ✓ Niet tevreden, geld terug
Heirweg 21, 9270, Kalken, Belgien
Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Ongekend slechte klantenservice! Twee paar schoenen besteld, waarvan 1 paar retour gestuurd vanwege een te grote maat. Helaas geen geld terug of samen zoeken naar een passende oplossing na retour.
Tijdens het passen heb ik gelopen op de schoenen op een kunstgras ondergrond (website: “schoenen past u het best op een zachte ondergrond”) om te bepalen of de schoenen juist zijn. Een logisch gevolg is dat er korrels in de schoen terecht komen. Bij beoordeling is de retour niet akkoord bevonden aangezien de schoenen 'intensief' gebruikt zouden zijn. Dit is absoluut niet het geval en ik betreur ten zeerste dat dit in twijfel wordt getrokken - er is enkel getracht de juiste maat te bepalen om te voorkomen dat het een miskoop zou zijn a 150 euro. Als ik dit geweten had, dan had ik de schoenen uiteraard nog even afgestoft.
Desondanks super slechte klantenservice en een niet meedenkende klantenservice om samen tot een oplossing te komen. Nee het enigste wat Tennispro kan zeggen is: "we kunnen de retour niet accepteren". Vervolgens mag je ook nog voor de tweede keer een retourlabel aanmaken voor je retour. 'Wij kunnen het niet zomaar terugsturen". Ongekend.
Daarbij zegt de reactie van Tennispro genoeg. Neerbuigend reageren en aangeven dat ik het niet begrijp. Terwijl er niet geluisterd wordt naar de klant - er is niet intensief gebruik gemaakt van de schoen. Betaal a.u.b. tien euro meer bij de concurrent waar wel goede service geleverd wordt en je een schoen wel mag passen op een manier die volstaat.
Mocht Tennispro van de gelegenheid gebruik willen maken om te kijken naar een passende oplossing dan kun je contact opnemen via de door mij verstrekte gegevens.
Groeten,
Dries

Antwort von Tennispro.nl
Desondanks super slechte klantenservice en een niet meedenkende klantenservice om samen tot een oplossing te komen. Nee het enigste wat Tennispro kan zeggen is: "we kunnen de retour niet accepteren". Vervolgens mag je ook nog een retourlabel aanmaken voor je retour. Ongekend.
Groeten,
Dries

Antwort von Tennispro.nl
Eind Februari gingen we in op een promotie van padelraketten. Na verschillende beloftes kreeg ik na 2 maand terug te horen dat de levering weer een maand verlaat is. Op 1 dag kreeg ik te horen levering op 6 mei en daarna beschikbaar eind mei begin Juni. Dus deze webshop best vermijden. Koen Muysewinkel

Antwort von Tennispro.nl
Mooie site, alleen de verzendkosten hoog. Komt niet uit Nederland vandaar denk ik. Daarom kies ik voor Tennisdirect
Zeer goede after sales service na wat initiële miscommunicatie. Alles goed opgelost en zelfs een price match. Top. Will use again
Mooi en groot assortiment, goede en scherpe prijs en ... ook benaderbaar voor informatie. Top!
Zeer tevreden met de klantenservice. Hoewel er bij de iDeal-betaling wat mis ging (betaling werd niet teruggekoppeld aan de website) werd ik snel en goed geholpen door de klantenservice. Helaas waren ze (door Corona) niet telefonisch te bereiken. Maar per mail is het snel opgelost.
Besteld via de website en gebeld omdat ik een racket dringend nodig had.
Binnen het uur was de racket op transport.
Hierdoor kan ik wel spreken van top service!

Antwort von Tennispro.nl
Zit nog steeds te wachten op een bevestiging dat het pakketje onderweg is, op de site staat 2 tot 3 dagen maar inmiddels 3 dagen verder zonder enig contact. Zou graag willen weten wanneer hij is binnengekomen bij de bezorgde of welke dag ik hem zou kunnen verwachten. Hoop op een reactie

Antwort von Tennispro.nl
De zool van mijn padel schoenen liet na een aantal maanden los. Ik stuurde een aantal foto's op en vroeg wat de mogelijkheden waren.
Binnen de kortste keren had ik antwoord dat het onder de garantie viel en dat ik nieuwe mocht uitzoeken. Deze zijn nu onderweg.
Ik kan niet anders dan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de snelheid van reageren en de uitstekende service.
Favoriete online tenniswinkel. Bestel regelmatig kleding en supplies voor mijzelf en teamgenoten. Vaak goede aanbiedingen. Prima service. Site is niet heel snel soms, maar wel duidelijk, alle collecties per merk onder elkaar. Ook retourneren gaat prima. Kortingscode vergeten in te voeren, wordt gewoon nog achteraf gecorrigeerd, top !
De retourprocedure is dramatisch slecht. Ten eerste ontbreekt alle informatie daarover (geen retourformulier of informatie op de website). Na mailcontact ontving ik een adres in België om de niet passende tennisschoenen naartoe te sturen. Dat kost dus €9,- zonder track&trace. Heb de grotere maat, maar snel via de fijne service van Tennisdirect besteld. Nooit meer tennispro voor mij☹️. Ik bestel voortaan weer gewoon bij de concurrenten, die allemaal wel een antwoordnummer in Nederland hebben.

Antwort von Tennispro.nl
Schoenen besteld. Waren niet voorradig. Vrij snel na mail dat schoenen niet geleverd konden worden kreeg ik correcte mail dat deze niet voorradig waren vanwege Covid problematiek. Opties voor afwachten op levering of geld retour. Uitgebreide en correcte communicatie. Mails kwamen bij mij binnen in de spambox. Stef B.

Antwort von Tennispro.nl
Rackets gekocht voor een goede prijs, na een week ergens toch goedkoper. Na contact kreeg ik het verschil keurig in de vorm van een tegoedbon. Goede service, Ace!
Een artikel dat ik besteld had kwam beschadigd aan, tennispro maakte hier echter absoluut geen probleem van en heeft alles zeer professioneel opgelost! Uiterst tevreden van hun service!
Tennisracket gekocht. 2 keer mee gespeelt toen zat de grip los. 2 weken moeten wachten op een oplossing sturen ze een nieuwe grip en mag ik uitzoeken hoe dat ik dat kan vervangen. Hele slechte service. Als je iets koopt verwacht je dat het goed is en niet dat je er ook nog gekloot mee hebt. heel jammer dit !!!

Antwort von Tennispro.nl
Positief: snelle afhandeling van bestelling en klacht. Terugbetaling moet nog plaatsvinden, dus hopelijk zijn ze daarin ook snel.
Negatief: Klacht ingediend over een zeer afwijkende kleur van de schoen. Op de website oranje en toegezonden schoenen waren roze. Toegegeven: de benaming van de kleur bleek “koraal” te zijn. Aangezien de foto zo duidelijk oranje was, heb ik daar niet op gelet. Gevraagd of tennispro mij tegemoet kan komen ivm de zeer afwijkende kleur op de foto. Wat doet tennispro? Die stuurt een zelfgemaakte foto van de schoen waarop ze wel oranje ogen. De belijning en het merk van de schoen (zilverkleurig, ook op de website) zijn op die foto echter op miraculeuze wijze veranderd in goud. Oftewel: filter gebruikt om de kleur te beïnvloeden. Zeer onprofessioneel. Dat je de klant (terecht) wijst op de aangegeven kleur op de website en daarbij niet tegemoet wil komen in retourkosten, is een keuze. Niet erg klantvriendelijk, maar goed. Maar daarbij een getructe foto gebruiken waarbij de kleur ineens wel overeenkomt, gaat mij te ver.
Verder heb je de indruk dat je bestelt bij een Nederlands bedrijf. Bij retourzending blijkt het een Belgisch bedrijf te zijn. Kosten voor de retourzending zijn daardoor € 9,75 (via DHL). Een flinke tegenvaller. De wijze van retournering is ook behoorlijk omslachtig: erg uitgebreid formulier online (niet op mobiel device!) invullen met gegevens die je op meerdere plekken moet zoeken.

Antwort von Tennispro.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.