Tennispro.nl Bewertungen 99

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2de email gekregen van tennispro dat ze niks hebben gekregen qua gegevens. Ik heb een nieuwe mail vestuurd met bewijs dat ik wel mijn gegevens direct gestuurd heb. Anderhalve week nadat ik mijn pakket... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reached out after wrong order on my side. However, mail was in my spam and were quick with the response to deliver my package in time. Thanks Mieke & Jelle.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor het eerst een bestelling geplaatst en er later achter gekomen dat ik 10% korting kon krijgen. Mailtje gestuurd en die werd binnen 24 uur beantwoord met: we hebben je 10% korting alsnog terugges... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ontving schoenen van Asics die na een paar keer dragen reeds begonnen te scheuren aan de binnenzijde ter hoogte van de hiel. Na melding hiervan bij Tennispro werd er meteen een garantieprocedure... Mehr ansehen

1. Tennisbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

✓ N°1 in tennis ✓ Beste prijsgarantie ✓ Snelle Levering ✓ Niet tevreden, geld terug

3.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Ongekend slechte klantenservice!

Ongekend slechte klantenservice! Twee paar schoenen besteld, waarvan 1 paar retour gestuurd vanwege een te grote maat. Helaas geen geld terug of samen zoeken naar een passende oplossing na retour.

Tijdens het passen heb ik gelopen op de schoenen op een kunstgras ondergrond (website: “schoenen past u het best op een zachte ondergrond”) om te bepalen of de schoenen juist zijn. Een logisch gevolg is dat er korrels in de schoen terecht komen. Bij beoordeling is de retour niet akkoord bevonden aangezien de schoenen 'intensief' gebruikt zouden zijn. Dit is absoluut niet het geval en ik betreur ten zeerste dat dit in twijfel wordt getrokken - er is enkel getracht de juiste maat te bepalen om te voorkomen dat het een miskoop zou zijn a 150 euro. Als ik dit geweten had, dan had ik de schoenen uiteraard nog even afgestoft.

Desondanks super slechte klantenservice en een niet meedenkende klantenservice om samen tot een oplossing te komen. Nee het enigste wat Tennispro kan zeggen is: "we kunnen de retour niet accepteren". Vervolgens mag je ook nog voor de tweede keer een retourlabel aanmaken voor je retour. 'Wij kunnen het niet zomaar terugsturen". Ongekend.

Daarbij zegt de reactie van Tennispro genoeg. Neerbuigend reageren en aangeven dat ik het niet begrijp. Terwijl er niet geluisterd wordt naar de klant - er is niet intensief gebruik gemaakt van de schoen. Betaal a.u.b. tien euro meer bij de concurrent waar wel goede service geleverd wordt en je een schoen wel mag passen op een manier die volstaat.

Mocht Tennispro van de gelegenheid gebruik willen maken om te kijken naar een passende oplossing dan kun je contact opnemen via de door mij verstrekte gegevens.

Groeten,
Dries

3. Mai 2021

Antwort von Tennispro.nl

Beste Dries, de geretourneerde schoenen verkeren helaas niet langer in nieuwstaat. Het asics logo binnenin de schoenen is deels verdwenen, de loopzool is vuil en beschadigd en binnenin zijn er korrels terug te vinden in de schoenen! Dit alles maakt dat de schoenen niet meer kunnen aangeboden worden in de verkoop. Wij vinden het jammer dat u dit niet begrijpt. In tegendeel tot wat u beweert, lijkt ons dit net te getuigen van een goede klantenservice. Wij verkopen géén goederen in deze staat. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, dan staan wij u graag te woord. Met vriendelijke groeten, Mieke

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte niet meedenkende klantenservice!

Desondanks super slechte klantenservice en een niet meedenkende klantenservice om samen tot een oplossing te komen. Nee het enigste wat Tennispro kan zeggen is: "we kunnen de retour niet accepteren". Vervolgens mag je ook nog een retourlabel aanmaken voor je retour. Ongekend.

Groeten,
Dries

3. Mai 2021

Loze beloftes

Eind Februari gingen we in op een promotie van padelraketten. Na verschillende beloftes kreeg ik na 2 maand terug te horen dat de levering weer een maand verlaat is. Op 1 dag kreeg ik te horen levering op 6 mei en daarna beschikbaar eind mei begin Juni. Dus deze webshop best vermijden. Koen Muysewinkel

26. April 2021

Antwort von Tennispro.nl

Beste Koen, zoals besproken is de bestelling ondertussen aan u terugbetaald. Gezien de enorme populariteit van padel ondervinden de leveranciers echter problemen om de artikels tijdig aan te leveren. Helaas hangen ook wij af van hen en van de informatie die we van hen ontvangen. Echter... Wij vertrouwen erop u steeds onmiddellijk en correct te hebben geïnformeerd over vertragingen in de aanlevering. Alsook kon u op elk moment de bestelling wijzigen naar een ander artikel of kiezen voor de terugbetaling. Zo hopen wij op uw begrip te mogen rekenen en bieden wij u nogmaals onze excuses aan voor deze uitzonderlijke situatie en het ongemak! Wij hopen u alsnog in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Tennispro. Indien u in tussentijd nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet ons te contacteren! Sportieve groeten, Mieke

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooie site

Mooie site, alleen de verzendkosten hoog. Komt niet uit Nederland vandaar denk ik. Daarom kies ik voor Tennisdirect

8. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden met de klantenservice

Zeer tevreden met de klantenservice. Hoewel er bij de iDeal-betaling wat mis ging (betaling werd niet teruggekoppeld aan de website) werd ik snel en goed geholpen door de klantenservice. Helaas waren ze (door Corona) niet telefonisch te bereiken. Maar per mail is het snel opgelost.

17. November 2020

Snelle service

Besteld via de website en gebeld omdat ik een racket dringend nodig had.
Binnen het uur was de racket op transport.
Hierdoor kan ik wel spreken van top service!

12. November 2020

Antwort von Tennispro.nl

Fijn te horen dat u tevreden bent. Dit is uiteraard onze topprioriteit! Wij wensen u veel plezier met uw racket en graag tot later!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Contactloos

Zit nog steeds te wachten op een bevestiging dat het pakketje onderweg is, op de site staat 2 tot 3 dagen maar inmiddels 3 dagen verder zonder enig contact. Zou graag willen weten wanneer hij is binnengekomen bij de bezorgde of welke dag ik hem zou kunnen verwachten. Hoop op een reactie

10. Oktober 2020

Antwort von Tennispro.nl

Beste Raoul, tot onze spijt staat deze onjuiste review nog steeds online. Hierbij bevestigen wij graag dat wij u, daags na ontvangst van uw bestelling op 6/10, informeerden dat het artikel niet voorradig was. Blijkbaar belandde deze mail bij uw ongewenste items. Wij volgenden de aanlevering netjes op en dienden u helaas op de hoogte te stellen dat de aanlevering enige vertraging opliep waarna u koos voor een terugbetaling van het order. De bestelling werd gelijk terugbetaald en per mail heeft u ons héél vriendelijk geantwoord en konden wij toch wel enige tevredenheid over onze diensten vaststellen. Wij vinden het dan ook bijzonder jammer deze onjuiste review alsnog te lezen. Heeft u toch nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om onze klantendienst te contacteren. Stuur gerust een mailtje naar info@tennispro.nl en wij zullen deze zo snel als mogelijk behandelen. Graag tot later, Mieke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle respons en uitstekende garantievoorwaarden

De zool van mijn padel schoenen liet na een aantal maanden los. Ik stuurde een aantal foto's op en vroeg wat de mogelijkheden waren.

Binnen de kortste keren had ik antwoord dat het onder de garantie viel en dat ik nieuwe mocht uitzoeken. Deze zijn nu onderweg.

Ik kan niet anders dan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de snelheid van reageren en de uitstekende service.

30. Juni 2020

Favoriete online tenniswinkel

Favoriete online tenniswinkel. Bestel regelmatig kleding en supplies voor mijzelf en teamgenoten. Vaak goede aanbiedingen. Prima service. Site is niet heel snel soms, maar wel duidelijk, alle collecties per merk onder elkaar. Ook retourneren gaat prima. Kortingscode vergeten in te voeren, wordt gewoon nog achteraf gecorrigeerd, top !

4. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De retourprocedure is dramatisch…

De retourprocedure is dramatisch slecht. Ten eerste ontbreekt alle informatie daarover (geen retourformulier of informatie op de website). Na mailcontact ontving ik een adres in België om de niet passende tennisschoenen naartoe te sturen. Dat kost dus €9,- zonder track&trace. Heb de grotere maat, maar snel via de fijne service van Tennisdirect besteld. Nooit meer tennispro voor mij☹️. Ik bestel voortaan weer gewoon bij de concurrenten, die allemaal wel een antwoordnummer in Nederland hebben.

9. Mai 2020

Antwort von Tennispro.nl

Dag Maartje, wat jammer dit te lezen. Onze retourprocedure vindt u uitgebreid omschreven terug op de website via de link https://www.tennispro.nl/returns. Uw mailtje om meer info werd ook binnen de 2 uren beantwoord. Zoals op onze site aangegeven, is retourneren inderdaad voor rekening van de klant, tenzij u het order via PayPal betaalt. Dan kunt u deze retourkost gewoon terugvorderen en dan is retourneren wel degelijk gratis. Dit wordt aangegeven bij het afronden van de winkelwagen. Jammer dat u niet tevreden bent. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Een fijne dag verder gewenst, met vriendelijke groeten, Mieke

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Schoenen niet voorradig, correcte communicatie

Schoenen besteld. Waren niet voorradig. Vrij snel na mail dat schoenen niet geleverd konden worden kreeg ik correcte mail dat deze niet voorradig waren vanwege Covid problematiek. Opties voor afwachten op levering of geld retour. Uitgebreide en correcte communicatie. Mails kwamen bij mij binnen in de spambox. Stef B.

18. April 2020

Antwort von Tennispro.nl

Beste Stef, wat jammer dit te lezen. Wij hebben u bij ontvangst van uw bestelling per mail op de hoogte gesteld (hetzij op 27/2) dat de schoenen niet voorradig waren en tweede helft maart zouden worden aangeleverd. Uw mail van 4/3 hebben wij diezelfde dag beantwoord. Ook uw mail van 11/3 werd dezelfde dag beantwoord. Aangezien u deze niet heeft ontvangen, vermoed ik dat deze mails bij de ongewenste berichten zijn aangekomen? Kunt u dit even nakijken? Een laatste mail hebben wij u zelf toegestuurd op 23/3. Ook dit bericht bleef onbeantwoord. Het klopt inderdaad dat wij, omwille van de huidige Covid-19 problematiek, moeilijker telefonisch bereikbaar zijn. Echter zullen wij u vandaag telefonisch contacteren om dit nog even verder te bespreken. Zo lijken wij alle nodige stappen te hebben ondernomen om uw bestelling netjes te verwerken. Het spijt me dan ook te lezen dat dit niet naar uw verwachting is en een negatieve beoordeling te ontvangen. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren. In deze moeilijke periode, gaat dit soms makkelijker per mail op info@tennispro.nl. Een fijne dag gewenst, Mieke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een artikel dat ik besteld had kwam…

Een artikel dat ik besteld had kwam beschadigd aan, tennispro maakte hier echter absoluut geen probleem van en heeft alles zeer professioneel opgelost! Uiterst tevreden van hun service!

21. Oktober 2019

Tennisracket gekocht

Tennisracket gekocht. 2 keer mee gespeelt toen zat de grip los. 2 weken moeten wachten op een oplossing sturen ze een nieuwe grip en mag ik uitzoeken hoe dat ik dat kan vervangen. Hele slechte service. Als je iets koopt verwacht je dat het goed is en niet dat je er ook nog gekloot mee hebt. heel jammer dit !!!

16. Oktober 2019

Antwort von Tennispro.nl

Beste Vincent, wat jammer te lezen dat u niet tevreden bent.! Dit heeft u ons niet eerder gemeld. Wij hebben getracht u naar tevredenheid te behelpen. De grip kan loskomen door gebruik. Indien u aangeeft dat u slechts 2 maal met het racket gespeeld heeft, is dit inderdaad snel. Wat de reden is van dit vroegtijdig loskomen is echter niet door ons te achterhalen. Zoals eerder besproken is het perfect mogelijk de huidige grip opnieuw aan te brengen. Niettegenstaande kwamen wij u graag tegemoet door u een extra Wilson basisgrip toe te zenden voor uw Wilson Monfils tennisracket. Dit leek ons een passende oplossing. Uw ongenoegen heeft u mij niet eerder kenbaar gemaakt, hetgeen ik betreur. Wij streven ernaar onze klanten naar tevredenheid te behelpen. Heeft u dus verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail op info@tennispro.nl of telefonisch op 085 888 16 15. Alvast bedankt en graag tot later, sportieve groeten, Mieke, Klantendienst Tennispro.nl

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Teleurstellende afhandeling klacht en hoge kosten retourzending

Positief: snelle afhandeling van bestelling en klacht. Terugbetaling moet nog plaatsvinden, dus hopelijk zijn ze daarin ook snel.
Negatief: Klacht ingediend over een zeer afwijkende kleur van de schoen. Op de website oranje en toegezonden schoenen waren roze. Toegegeven: de benaming van de kleur bleek “koraal” te zijn. Aangezien de foto zo duidelijk oranje was, heb ik daar niet op gelet. Gevraagd of tennispro mij tegemoet kan komen ivm de zeer afwijkende kleur op de foto. Wat doet tennispro? Die stuurt een zelfgemaakte foto van de schoen waarop ze wel oranje ogen. De belijning en het merk van de schoen (zilverkleurig, ook op de website) zijn op die foto echter op miraculeuze wijze veranderd in goud. Oftewel: filter gebruikt om de kleur te beïnvloeden. Zeer onprofessioneel. Dat je de klant (terecht) wijst op de aangegeven kleur op de website en daarbij niet tegemoet wil komen in retourkosten, is een keuze. Niet erg klantvriendelijk, maar goed. Maar daarbij een getructe foto gebruiken waarbij de kleur ineens wel overeenkomt, gaat mij te ver.
Verder heb je de indruk dat je bestelt bij een Nederlands bedrijf. Bij retourzending blijkt het een Belgisch bedrijf te zijn. Kosten voor de retourzending zijn daardoor € 9,75 (via DHL). Een flinke tegenvaller. De wijze van retournering is ook behoorlijk omslachtig: erg uitgebreid formulier online (niet op mobiel device!) invullen met gegevens die je op meerdere plekken moet zoeken.

7. Oktober 2019

Antwort von Tennispro.nl

Dag Lincy, wat jammer te lezen dat u de indruk heeft dat deze foto is bewerkt. Dit zou inderdaad bijzonder onprofessioneel zijn en zo kan ik u verzekeren dat dit niet het geval is. De u toegezonden foto is inderdaad door mij gemaakt, waarbij ik de foto van onze site, uw foto en desbetreffende schoenen naast elkaar fotografeerde (heel snel, met gsm en zonder filter weliswaar). Volgens de informatie van onze leverancier, asics, hebben de schoenen een 'papaya' kleur (dit is een tint van bruin), op onze website vonden wij het nuttig dit aan te vullen door de schoenen tevens als koraal van kleur te omschrijven, omdat dit naar onze mening iets juister en duidelijker is voor de klant (Koraal is een zacht oranjerode kleur, tussen roze en oranje). Aangezien asics eenzelfde fel roze model aanbiedt, zou het helaas niet juist zijn deze koraalkleurige schoenen als roze te omschrijven. Echter vind ik het bijzonder jammer dat u niet tevreden bent. Daarom nodigen wij u uit ons te contacteren op info@tennispro.nl. Wat de retourkost betreft : zoals op onze website aangegeven is retourneren gratis bij bestellingen die via PayPal betaald worden. Meer info hierover kunt u tevens verkrijgen bij onze klantendienst. Heeft u nog vragen, dan horen wij het graag. Sportieve groeten, Mieke, Klantendienst Tennispro.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr