Tellerup A/S Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte alle bøgerne i Throne of glass serien i mandags. Tirsdag formiddag blev de leveret til min adresse. Det fåes vist ikke hurtigere! Alle bøgerne var pakket ind i plast enkeltvis , så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun positivt at sige om Tellerup, har efterhånden handlet der en del gange og der er altid lynhurtigt afsendelse. God kundeservice, hvis der har været problemer med varen, bliver det fikset med de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik ved en fejl købt 2 ens bøger.overvejde at sende den ene retur. Det er for besværligt. Senest 14dage efter modtagelse. Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde være nødvendigt da alle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hurtig betjening! Bøgerne kom dagen efter, meget fin kvalitet. Dog kan guldteksten som er foran, bagpå og på siden rimelig hurtigt blive slidt af desværre, men ellers super service.

1. Buchverlag
  2. Buchhandlung
  3. Verlag für Multimedia und E-Books
  4. Verlag

Vom Unternehmen geschrieben

Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

91 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantasy er fedt

Tellerups specialisering i fantasy og så videre gør det til et super shoppested for os der har hang til den slags. Kunne dog godt bruge nogle flere titler lidt mere til drenge.

25. Mai 2014

Særdelses tilfreds

Bestilte 3 pakker "zombie kravlenisser" og fik for det første 3 pakker til 2 pakkers pris, og så leveres de fragtfrit. Bestilte fredag aften, og de lå i min postkasse tirsdag morgen. Flot.Er også stor fan af deres bøger, som jeg dog endnu ikke har bestilt fra dem af, men primært på andre sider da de oftere er en smule billigere....!!!!

18. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billigt, hurtigt og med en bonus

Købte 2 bøger som sampak og fik begge bøger med, til samme pris som én bog hos konkurrenterne (jvf. bogpriser.dk). Hurtig levering på næstkommende hverdag. Fik tilmed en "bonus bog" med som overraskelse, hvilket må siges er utrolig flot at give med, på selv sådan en lille ordre som min.

4. Dezember 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig, virkelig godt :-)

Jeg kan helt klart anbefale Tellerups hjemmeside. De har et rigtig godt udvalg af fantasy-bøger - og der er altid en masse nye udgivelser på vej, som man kan glæde sig til. Handlerne foregår hurtigt og problemfrit - hver gang.

Jeg ville egentlig ikke give 5 stjerner, fordi jeg tit kan finde bøgerne billigere på andre hjemmesider, MEN jeg kan ikke se bort fra alt det andet positive, så..... Jeg bliver ved med at støtte Tellerup ved at købe her engang i mellem på trods af priserne, da jeg ikke ville undvære deres bog-udgivelser!! Tak for de mange ny-udgivelser der kommer her i foråret.

8. März 2013

Utestående

Jag har alltid tyckt den ljudbok sidan, och utbudet av senaste titlarna är det bredaste som finns. Rimliga priser.

11. Juli 2011

Glimragende og fremstående

Jeg har i mange år brugt Tellerup til at købe Fantasy bøger, da Tellerup i mange år enten har været ene leverandør eller har haft en stor andel af markedet i danmark. Det gør dog ikke priserne højere, snarere tværtimod. Udvalget i sig selv er faldet lidt med årene (Eller også er jeg blevet ældre), men der er stadig godt med udvalg.

En af de ting jeg holder mest af dog, er at man kan skrive til dem, og få svar stort set hvornår på dagen og ugen det skulle være, og det næsten altid er muligt at forhandle om priser, hvis man samler sine køb.

Så mangler vi bare at Patrick Rothfuss får taget sig sammen til at færdiggøre del 3 af Kongedræberkrøniken..;)

26. Juni 2011

fantastisk

Tellerup er meget professionel, hurtig, de har billige bøger, jeg anbefaler alle at bruge Tellerup. Jeg er meget tilfreds.

30. Dezember 2010

Fantastisk og hurtig

Siden er nem at finde rundt i. Man kan finde guids til bogserier, som gør det let at finde hele serien. bøgerne kommer hurtigt, og det er nemt at finde rundt på siden

10. Oktober 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt udvalg og hurtig levering

Jeg har flere gange benyttet mig af Tellerups hjemmeside til at bestille bøger, og der har aldrig været noget bøvl. Hjemmesiden er nem at finde rundt i, man er hele tiden opdateret med hvad der er købt, og bøgerne leveres hurtigt.

Desuden indeholder hjemmesiden nogle guids til forskellige bogserier, der gør det let at finde hele serier

27. September 2010

Super professionelt

Jeg har kun har gode oplevelser med at handle ved Tellerup.
Selv den ene gang jeg fik en let defekt bog, skrev jeg til Tellerup og fik en helt ny bog i stedet.. Så jeg kan kun anbefale at købe ved Tellerup.dk

8. Juli 2010

Lige efter bogen

Bøgerne var på tilbud til halv pris hvilket altid er fedt. Bøgerne kom hurtigt med posten i perfekt stand OG der lå en pose guldkarameller med i pakken. God service og klart et sted jeg har lyst til at handle igen.

5. Mai 2010

kort og godt

gode bøger, god service, flinke medarbejder, jeg har ikke noget og sætte fingeren på denne virksomhed.
og tommelfingeren op for at de forsøger at komme med nye tiltag som netlydbøger og e-bøger

4. Mai 2010

Billige bøger og gode 'rabatter'

Skal man have en bog fra forlaget Tellerup, kan de andre webshops ikke måle sig med deres priser. Rent faktisk er mange af deres bøger ufatteligt billigt. Vi han kun gode oplevelser med levering, returnering og bestilling af bøgerne. Super fin kundeservice samt sender de meget ofte et 'gavekort' til anvendelse af næste køb - det er jo altid dejligt

9. März 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God forretning, nem at finde ud og perfekt levering

Jeg har nu flere gange handlet her og hver gang har været en god oplevelse.

Deres mange varer er nemme at finde rundt i og det fungerer helt perfekt at gennemføre en ordre. Leveringen er som lovet og varerne er fint pakket ind.

Kan klart anbefales!

28. Februar 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr