Telefoonglaasje Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb bij dit bedrijf tempered glass gekocht voor de S21. De vingerafdrukscanner werkte niet goed. Dat gold ook voor het vervangende exemplaar helaas. Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Perfect

Alles was perfect

26. April 2021

Beste Josee,

Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat goed om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk tot ziens in onze webshop!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Voor mijn Samsung S21 ultra een…

Voor mijn Samsung S21 ultra een screenprotector binnen gekregen en geprobeerd maar de vinger screen werkt niet. De apps alles werkt goed kan hem alleen niet meer open krijgen met de vinger screen. Alles eerst goed gelezen en het tweede laagje wat er nog opzat er vanaf gehaald maar best droevig voor die prijs

25. April 2021

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je screenprotector de werking van de vingerafdrukscanner lijkt te beïnvloeden. Dit is zeker niet de bedoeling als je de instructies hebt opgevolgd zoals je al aangeeft.

Zou je ons een mail willen sturen via klantenservice@telefoonglaasje.nl? We lossen het namelijk heel graag voor je op.

Graag zien we je mail tegemoet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen de eerste week dat ik mijn…

Binnen de eerste week dat ik mijn telefoonglaasje had aangebracht heeft het zijn nut al bewezen 🙈 mijn telefoon viel in mijn zetel tussen de veer van de relax. Resultaat: telefoonglaasje stuk, scherm heel! Direct nieuw exemplaar besteld 😃

18. April 2021

Beste Veerle,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat goed om te horen dat je toestel is gered door de screenprotector! Fijn dat je tevreden bent met het product en zelfs al opnieuw hebt besteld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel vriendelijk en snelle service!

Heel snel en erg vriendelijke klantenservice!
Ze geven goed advies en snel antwoord.
Super fijne winkel, zekerweten aangeraden.

15. April 2021

Beste Sophie,

Bedankt voor je beoordeling, goed om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice. We doen ons best om zo snel en goed mogelijk te reageren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De telefoonglaasjes werden snel…

De telefoonglaasjes werden snel geleverd en het vrij eenvoudig zelf te doen. Ging eerst altijd naar een fysieke shop, nu ik dit heb ontdekt bespaart mij dat veel geld.

13. April 2021

Beste Angela,

Dank je wel voor je beoordeling.

Goed om te horen dat de glaasjes snel zijn aangekomen en het allemaal is gelukt met aanbrengen. Veel plezier van je screenprotectors en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Duo pack voor iPhone

Onlangs duopack besteld voor mijn iPhone SE(2020) en glaasje zit super. Beschermt volledig mijn scherm en geen last van luchtranden er omheen. Dus top telefoonglaasjes. Ga zo door 👍

13. April 2021

Beste Marcel,

Goed om te horen dat je screenprotectors naar wens zijn! Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens.

Screenprotector one plus 7

Laatst een screenprotector gekocht voor mijn oneplus 7 pro.

De eerste keer aanbrengen aan het toestel ging een beetje fout.
Ik had de screenprotector op de goede manier aangebracht, maar moest hard drukken om te kunnen typen.

Telefoongaasje was op de hoogte van het probleem en heeft direct een nieuwe verstuurd zonder enige vragen.

Ik had ook een protector van de oneplus shop gekocht, maar dat ging ook helemaal fout.

Van hun kreeg ik geen nieuwe dus heb toen naar jullie site gekeken.

Toen gebeurde het dus nog een keer, maar gelukkig heb ik nu niet nog 20 euro extra hoeven te betalen toen de eerste poging mislukte.

Hele vriendelijke klantenservice en prima kwaliteit.

Super blij!

12. April 2021

Beste Lukas,

Hartelijk dank voor je beoordeling!

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We vinden het belangrijk dat je een werkend product hebt en doen er dan ook alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Fijn dat dat is gelukt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Good service even better product

Very easy to apply once you follow the clear instructions. And delivery was very fast.

9. April 2021

Dear Njoek-sien,

Thank you for your review.

We are glad to hear that the delivery of your order was fast. Ofcourse we're also happy to read that the application of the screenprotector was easy due to the clear instructions.

Enjoy your screenprotector! We hope to see you again in our webshop.

Kind regards,

super goede service

super goede service, snelle reactie op vragen.

8. April 2021

Beste Antoinette,

Dank je wel voor je mooie beoordeling!

Weer teleurgesteld

Weer teleurgesteld. Heb een Samsung s21 en ik denk dat ik wel 5 screenprotector heb aangekocht in verschillende winkels, en weer werkt dit niet. Ik dacht echt na het lezen van de reviews dat het deze keer wel de juiste aankoop gaat zijn.... helaas!

8. April 2021

Beste E.J.,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je vingerafdrukscanner niet lijkt te werken met je Samsung Galaxy S21 screenprotector. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we lossen het graag voor je op. Zelf gebruiken we dit toestel in het bedrijf ook met dezelfde screenprotector.

Weet je zeker dat je beide folie lagen van het toestel hebt verwijderd? Vanuit de fabriek zitten er namelijk 2 lagen op je toestel, een met een lipje en daaronder nog een folie screenprotector. Je kan ook een opstaand randje van deze laag rondom de front camera zien zitten. Dit is vaak het probleem, door die laag kan de scanner niet functioneren met een screenprotector. Zie ook de volgende video die we hiervoor hebben gemaakt: https://youtu.be/TgSuPlLQCHk

Graag vernemen we van je via klantenservice@telefoonglaasje.nl om het zo spoedig mogelijk voor je op te lossen.

Super service

Super service! Per ongeluk verkeerde besteld, werd zo netjes en snel voor mij opgelost. Dank daarvoor👍

7. April 2021

Beste Tanneke,

Dank je wel voor je beoordeling. Fijn dat we alles snel en naar wens op hebben kunnen lossen. Graag gedaan natuurlijk!

Prima kwaliteit

Goed product met duidelijke aanwijzingen om het aan te brengen op m'n scherm. Mijn protector was helaas kapot, maar kreeg direct een nieuwe geleverd. Deze winkel is zeker aan te raden.

29. März 2021

Beste Kraan,

Bedankt voor je recensie die je hebt geplaatst. Goed om te horen dat nadat je screenprotector helaas kapot was, je direct een nieuwe geleverd gekregen hebt en deze naar behoren is!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering.

26. März 2021

Beste A. Leuverink,

Bedankt voor je 5 sterren review! Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met de goede prijs/kwaliteit verhouding en de snelle levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en goede kwaliteit…

Snelle levering en goede kwaliteit screenprotector!

25. März 2021

Beste Jochem,

Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een recensie te plaatsen.

goede service.

Mooi product en hele goede service.
Het glaasje ging los. Bleek mijn hoesje het probleem te veroorzaken. Er werd niet moeilijk gedaan en stuurden mij een nieuw glaasje.

Bedankt voor de goede service.

23. März 2021

Beste jhkloppenburg,

Fijn om te horen dat nadat het probleem achterhaald is het direct opgelost is en je nu tevreden bent met de screenprotector! Daar zijn we erg blij mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij vragen snel en een helder antwoord…

Bij vragen snel en een helder antwoord via de mail. Screenprotector werd geleverd met alle bijbehoren zaken, zeer tevreden!

23. März 2021

Beste J.Z,

Dankjewel voor de 5 sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de screenprotector en de communicatie via de mail.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima website en glaasje.

Het glaasje doet wat hij moet doen maar is wel heel breekbaar, heb die van mezelf van vervangen en die van mijn vrouw is na een maand alweer aan vervangen toe.

De website en levering incl benodigdheden zijn zeer goed.

Het de edge to edge voor een iphone!

22. März 2021

Beste Paul,

Bedankt voor je beoordeling! Het is normaal gesproken niet de bedoeling dat een screenprotector zo snel al aan vervanging toe is. Graag zou ik van je vernemen over welke screenprotectors het gaat om te kijken wat hier de oorzaak van kan zijn.

We horen graag van je.

Heel tevreden

Kabels doen goed hun werk. Het is de eerste keer dat ik een niet samung usb kabel gebruikt en ben zeer tevreden. Mijn smartphone is terug heel snel opgeladen. usb kabels ziet er ook mooi en van goed kwaliteit uit.

20. März 2021

Beste Michou,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de USB-kabel die je bij ons besteld hebt. Het doet ons goed om te horen dat dit van de gewenste kwaliteit is!

Telefoonglaasje

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr