Telefoonglaasje Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb bij dit bedrijf tempered glass gekocht voor de S21. De vingerafdrukscanner werkte niet goed. Dat gold ook voor het vervangende exemplaar helaas. Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeker aan te raden.

Ik was op zoeken naar een screenprotector voor mijn telefoon. maar was niet zeker welke. na contact met klantenservice super vriendelijk geholpen. uiteindelijk de screenprotector gekocht.

ben geen held met screenprotectors maar het is me toch gelukt. nu netjes mijn telefoon beschermt.

ik zou dit bedrijf zeker aanraden. ze verkopen goeie producten.

30. Juli 2021

Beste Sean,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.

Goed om te vernemen dat je onze klantenservice als prettig hebt ervaren. Veel plezier met je screenprotector en hopelijk tot ziens in onze webshop.

snelle levering, goede kwaliteit

snelle levering, niet duur, prima bescherming (vooralsnog;-))

16. Juli 2021

Beste Hans,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Hopelijk tot ziens in onze webshop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super super super services!

Super super super services!
Al meerdere bestellingen geplaatst en altijd goed geholpen!

7. Juli 2021

Beste S. Doorten,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot ziens in onze webshop!

Geweldige service!!!!!

Door mijn fout, toch in volledig vergoed. Goede service!!!!!!

6. Juli 2021

Beste Willy,

Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn dat we het foutje netjes hebben kunnen oplossen.

Alles volgens verwachting

Alles volgens verwachting.
Goede kwaliteit

22. Juni 2021

Beste Alex,

Bedankt voor je beoordeling. We vinden het altijd fijn om te horen dat we aan de verwachtingen van onze klanten hebben voldaan. Hopelijk tot ziens.

Top service

Ik kreeg elke keer binnen een paar minuten reactie, waardoor mijn probleem binnen 15 minuten perfect opgelost was!

13. Juni 2021

Beste Douwe,

Bedankt voor je mooie beoordeling! We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren en eventuele problemen op te lossen. Goed om te horen dat dat is gelukt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Duur, breekt snel, geen oplossing geboden!

Dit is de duurste schermbeschermer die ik dusver heb gekocht en deze heeft het tevens het minst lang volgehouden! Heb 3 maanden geleden de schermbeschermer gekocht als onderdeel van een cadeau. Deze is 2 maanden in gebruik genomen en 2 dagen geleden barstte deze spontaan in het midden. De volgende dag scheurde deze uit en ontstond er een nieuwe scheur naast.

Heb contact opgenomen met Telefoonglaasje, ze vragen je foto's door te sturen om achteraf aan te geven dat er onvoldoende bewijs is van onschuld. Ik had zelf niet verwacht dat scheuren zo snel zouden doorzetten en had er daarom niet meteen een foto van genomen. Dit spreekt dus weer van de kwaliteit he.

Kortom, duur product, breekt spontaan, klant wordt niet gehoord en 0,0 resolutie!

Zoek maar beter door...

‐----------‐-------------------

Update: n.a.v. deze beoordeling wordt er een nieuw exemplaar toegestuurd. Met deze oplossing ben ik wel tevreden, echter vind ik het jammer dat ik hiervoor 2 klachten moest indienen om serieus genomen te worden. Ik neig naar 2 sterren, maar geef er 3 met de hoop dat men hier lering uit trekt...

11. Juni 2021

Beste OP,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je niet tevreden bent met de screenprotector die je hebt gebruikt. Nadat je screenprotector na 3,5 maand defect is geraakt heb je contact met ons gezocht. We hebben hierbij direct aangegeven dat een screenprotector een gebruiksvoorwerp is en een extra bescherming voor je beeldscherm. Ook gaven we direct aan dat het niet weten te controleren is hoe er met de screenprotector is omgegaan in de afgelopen maanden.

Toch beoordeelden we de situatie graag door een foto van het exemplaar te bekijken. Zo kon er beoordeeld worden of er misschien toch aanleiding was om aan te nemen dat het aan het product lag. Helaas bleek dit niet het geval.

Het zou natuurlijk kunnen dat je ongemerkt ergens tegenaan bent gekomen met het toestel en de screenprotector zijn werk heeft gedaan.

Ondanks deze situatie vinden we het van groot belang dat je tevreden bent met onze producten en service. We vinden het dan ook erg vervelend dat we niet aan je verwachting hebben kunnen voldoen. We lossen het daarom graag op en sturen je per mail een passende oplossing.

We wensen je in ieder geval een hele fijne dag verder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en vlotte communicatie

5. Juni 2021

Beste Leen,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zending op tijd is aangekomen. We doen ons best om spoedig te reageren en zijn blij om te horen dat je de communicatie als positief hebt ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede producten voor goede prijzen

Goede producten voor goede prijzen. Ook nog eens razendsnel geleverd. Top!

2. Juni 2021

Beste H. Obbink,

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling.

Volgens afspraak

Gehouden aan het afspraak

26. Mai 2021

Beste Faizel,

Dank je wel voor je mooie review.

Prima screenprotector

De screenprotector was snel geleverd.
Het aanbrengen ervan ging gemakkelijk en de comfortfit is voor mij goed genoeg in combinatie met mijn telefoonhoesje.
Het enige minpunt dat ik heb ontdekt, is dat de screenprotector geen uitsparing heeft voor de camera aan de voorkant.

25. Mai 2021

Beste,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Een uitsparing voor de camera aan de voorkant maken we bijna niet meer in onze screenprotectors. Het glas is zo helder dat dit niet nodig is. Er hoopt zich dan alleen maar stof op in de uitsparing terwijl er geen winst in foto kwaliteit is.

Hopelijk heb ik het zo kunnen verduidelijken. Mocht je nog vragen hebben staan we via klantenservice@telefoonglaasje.nl voor je klaar!

Tempered glass functioneert niet

Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered glass dan is mijn advies dat u dit bedrijf vermijdt. Ze beweren in de productomschrijvingen dat hun glaasjes optimaal werken. Dat is eerder wishful thinking dan een feit. Ik krijg dan ook sterk de indruk dat dit bedrijf geen kwalitatieve glaasjes levert maar wel die prijzen hanteert.

En mijn eerlijke 1 ster-review die ik achter heb gelaten op hun website registreren ze ook niet. Hebben ze waarschijnlijk verwijderd. Dan maar via Trustpilot toch? U bent gewaarschuwd in iedergeval.

19. Mai 2021

Beste Freelancer Uyt,

Bedankt voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je vingerafdukscanner niet lijkt te werken in combinatie met de screenprotector die je hebt besteld en het vervangende exemplaar. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zoals eerder gezegd zou het gewoon moeten functioneren, dat is hier intern namelijk ook zo op meerdere toestellen. Het spijt ons natuurlijk dat dit bij jou niet het geval is.

Ondertussen heeft onze klantenservice wederom contact met je gezocht om de situatie voor je op te lossen. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat de originele folies niet allebei van je beeldscherm zijn verwijderd. Samsung brengt in de fabriek 2 lagen aan op een Samsung Galaxy S21. Één met een lipje en daaronder een zeer strakke folie screenprotector (deze kan je rondom de front camera zien). Hierdoor kan de vingerafdrukscanner geen contact maken.

We kijken uit naar je reactie via de mail om het netjes voor je op te lossen zoals eerder ook al geprobeerd is.

Telefoonglaasje

Edit: Ik begrijp dat je ondertussen het aankoopbedrag retour hebt ontvangen via onze klantenservice. Ook hebben we aangeboden dat zodra je een keer in de buurt bent, we kosteloos een exemplaar op je toestel zullen zetten op ons kantoor. Dit alles om je te laten zien dat het naar behoren functioneert als het goed is aangebracht. We vinden het natuurlijk jammer dat je ondanks dit alles nog altijd niet tevreden bent gesteld.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering en een goed hoesje…

Snelle levering en een goed hoesje ontvangen. Prijs kwaliteit verhouding goed. Het enige verbeterpuntje wat ik kan bedenken is dat ik geen bericht kreeg wanneer het hoesje bezorgd was, hierdoor heeft het hoesje een dag in de brievenbus gelegen voordat ik erachter kwam dat hij bezorgd was!

14. Mai 2021

Beste Binc,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat de prijs kwaliteit verhouding naar wens is. Doordat we met de briefpost versturen kunnen we helaas geen mailtje sturen als de zending is aangekomen. Deze wordt zo spoedig mogelijk door PostNL met de briefpost bezorgd. We gaan kijken of we dit kunnen verduidelijken. Hartelijk dank voor je feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verwerking van je bestelling

Snelle verwerking van je bestelling. Volgende dag al in huis.
Omschrijving en foto's van het bestelde artikel kloppen.

13. Mai 2021

Beste LC Veldsink,

Bedankt voor je mooie beoordeling. We vinden het altijd prettig te vernemen dat de zending op tijd is geleverd en overeen komt met de verwachting. Hopelijk tot ziens in onze webshop.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Edge to edge, belletje af en toe.

Blij met de goede bescherming van mijn scherm, wel merk ik dat er nu nog af en toe luchtbelletjes onder mijn telefoonglaasje komen. Stiekem wilde ik dat ik het eerder had aangeschaft!

13. Mai 2021

Beste Emma,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent dat je wilde dat je eerder een screenprotector bij ons had aangeschaft. Mocht je in de toekomst nog een keer problemen met luchtbelletjes hebben, stuur ons dan direct een mailtje! We lossen dit altijd netjes voor je op.

Fijn hoesje

Fijn hoesje, goede pasvorm en steviger dan een originele van Samsung. Daarnaast ook nog een stuk goedkoper.

3. Mai 2021

Beste Ivo,

Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met het hoesje dat je hebt besteld. Veel plezier van je aankoop!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mooie screenprotector (edge to edge)

Mooie screenprotector (edge to edge). Door de zwarte rand zie je hem bijna niet zitten. Makkelijk aan te brengen met de aanbrengtool en een snelle levering.

1. Mai 2021

Beste Ies,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je screenprotector eenvoudig was aan te brengen en netjes op je smartphone zit. We doen ons best om dit zo eenvoudig mogelijk te maken dus het is goed om te horen dat je tevreden met de aanbrengtool en screenprotector bent.

Beste service

Na de bestelling heb ik een bevestigingsmailtje gehad met de datum van verzending en ontvangstname. Deze klopte volledig. Alles was in orde met het ontvangen pakketje en heel goed ingepakt. Ook een duidelijke mail met contactgegevens indien er vragen mochten zijn. Beter dan dit kan het niet! Goed bezig !

28. April 2021

Beste Tiana,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de communicatie. Veel plezier met je bestelling!

Telefoonglaasje

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr