Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Mehr ansehen
Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Mehr ansehen
Ik heb bij dit bedrijf tempered glass gekocht voor de S21. De vingerafdrukscanner werkte niet goed. Dat gold ook voor het vervangende exemplaar helaas. Wanneer u een S21 hebt en u zoekt tempered... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!
Ekkersrijt 4415, 5692DL, Son, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Oneplus 9 (in/cn version) screenprotector gekocht en hij paste perfect! Zeer tevreden!

Antwort von Telefoonglaasje
Al een maand aan het wachten nog niks aangekregen.
Verschillende mails gestuurd.
Schandalig puur bedrog.

Antwort von Telefoonglaasje
Topbedrijf, had zoals al eerder bij hun een protector voor mijn telefoon besteld maar die had ik na paar dagen nog niet ontvangen dus contact gezocht en er zou een nieuwe worden opgestuurd en die lag de volgende dag al in de brievenbus. Echt service want de fout ligt waarschijnlijk bij het sorteerproces van Postnl en niet bij hun maar ze lossen het wel op.

Antwort von Telefoonglaasje
Had een glasplaatje voor scherm en camera besteld, die van het scherm kwam al heel erg snel alleen die van de camera heeft 2 maanden geduurt omdat hun die niet geleverd kregen, stond goed vermeld op de website bij mijn account dus daar ben ik erg blij mee!

Antwort von Telefoonglaasje
Wederom een bestelling geplaats bij telefoonglaasjes. Ze hebben vlijmscherpe prijzen, kwaliteit en daarbij nog eens snelle levering. Binnen een paar minuten nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg je de een mail met daarin de factuur en bevestiging dat de bestelling verzonden was. De volgende dag werd mijn bestelling netjes afgeleverd. Superfijne webshop om te bestelling en beveel ze daarom zeker aan iedereen aan.

Antwort von Telefoonglaasje
Al jaren voor al onze telefoons klant bij telefoonglaasje, gewoon écht goed! Ooit eens wat verkeerd besteld/verzonden, diezelfde dag nog een nieuwe verstuurd door telefoonglaasje naar ons, wij kopen in ieder geval zeker nooit meer ergens anders onze telefoonglaasjes!

Antwort von Telefoonglaasje
Leveren altijd goede producten en de service uitstekend. Klantenservice is zowel vriendelijk als behulpzaam en snel. Zeer tevreden mee

Antwort von Telefoonglaasje
Geweldig product! Gemakkelijk te plaatsen en volledig naar wens!

Antwort von Telefoonglaasje
De telefoonglaasjes zijn individueel goed en veilig verpakt. Ze hebben duidelijke instructies en zien er van hoge kwaliteit uit. Het was zeer makkelijk en snel te plaatsen. De bestelling zelf kwam ook zeer snel aan.

Antwort von Telefoonglaasje
Mijn telefoon was met het scherm op de hoek van het keukenblok gevallen. Het glaasje was volledig gebroken, maar aan het scherm van mijn telefoon was niets te zien. Top!

Antwort von Telefoonglaasje
De vijf sterren die ik geef hebben ze zeker verdiend. Was op zoek naar een degelijke screenprotector voor mijn iPhone 11 en heb hier een kwaliteitsproduct met beschrijving en de bijgeleverde plaatsingkit (doekjes, anti-stofklevertjes). Voor herhaling vatbaar!

Kwam snel binnen. Past perfect. Een aanrader. Bedankt

Antwort von Telefoonglaasje
Snelle levering, artikel van goede kwaliteit

Antwort von Telefoonglaasje
De levering was niet compleet, maar na een mailtje naar de klantenservice heb ik zeer snel het ontbrekende product ontvangen. Zeer klantvriendelijk en snelle levering!

Antwort von Telefoonglaasje
Top product in vergelijking met die neppers uit Azië

Antwort von Telefoonglaasje
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.