Telefoonglaasje Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende en snelle levering! Helaas bleven er toch wat luchtbelletjes onder het telefoonglaasje na plaatsing! Toen klantenservice gebeld en kreeg een heel aardige medewerker aan de lijn en zonde... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!

Mangelhaft

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Screenprotector gebarsten

Screenprotector geïnstalleerd op nieuwe telefoon, maar na 1 kleine val is de onderkant gebarsten. Reactie van Telefoonglaasje was dat dit kan gebeuren. Vertrouwen in eigen product ontbreekt, ook de aangeboden ‘compensatie’ was ronduit beledigend.

15. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle en correcte service

Ik had een screenprotector ontvangen die tijdens het transport kapot was gegaan. Binnen een dag een vervangend exemplaar ontvangen van Telefoonglaasje. Super snelle en correcte service.
Kees

4. Mai 2023

Geen goede service

Geen goede service. Na 2 dagen had ik al een barst in mijn scherm. Contact opgenomen en zeggen ze dat het mijn eigen fout is… als de telefoon bijna niet gebruikt wordt is het wel heel knap dat die barst er nu al in zit.

12. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spammail

Meer dan twee jaar geleden iets gekocht en al honderd keer op de unsuscribe knop gedrukt onderaan hun spammail. Blijf mail ontvangen. Rete irritant.

18. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Had perongeluk de verkeerde besteld

Had perongeluk de verkeerde besteld, en kreeg kosteloos de goede na de tijd opgestuurd, wat een top service

12. September 2022

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service! Veel plezier van je product en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nuloperatie

Update:
Na het lezen van deze review heeft het bedrijf contact met me opgenomen, nieuwe screenprotector gekregen net als mijn geld terug.
Jammer genoeg kwam de screenprotector wederom na een uur los.

1. August 2022

Beste Alex,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we lossen dit altijd netjes voor je op. Waar het in dit geval mis is gegaan, gaan we direct uitzoeken. Onze excuses hiervoor.

Ondertussen hebben we contact met je opgenomen via de mail. We willen de situatie graag direct voor je rechtzetten. Om die rede hebben we je aangeboden om kosteloos een nieuw exemplaar en het aankoopbedrag retour te ontvangen. Graag horen we van je of je dit een gepaste oplossing vind.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen snel van je te horen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit, maar goed opgelost

Er zat geen beschermfolie op de plakzijde van de ipad screenprotector. Daardoor was deze zijde al behoorlijk besmeurd en niet bruikbaar.

Het betreft order 376625.
Inmiddels het artikel al geretourneerd op eigen kosten.

Ondanks bovenstaande moet ik zeggen dat het probleem snel en coulant is opgelost door telefoonglaasje.nl
Daarom alsnog een goede beoordeling gegeven.

30. Juli 2022

Goedemorgen Trabby66,

Wat vervelend dat je screenprotector niet voorzien was van een beschermfolie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor.

In ons systeem kan ik zo gauw geen correspondentie tussen ons vinden. Dit hadden we natuurlijk direct opgelost als we hier iets over hadden gehoord.

Zou je ons via klantenservice@telefoonglaasje.nl een mailtje kunnen sturen met je bestelnummer er in? We gaan er dan voor zorgen dat de situatie vandaag nog opgelost wordt!

Telefoonglaasje

Edit: Bedankt voor het bestelnummer. We hebben je direct een e-mail gestuurd met een oplossing voor de situatie. Graag horen we van je!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Service en levering was prima

Service en levering was prima. Maar had de glaasjes besteld en dacht dat het was om mijn glas van de telefoon te beschermen,maar na de eerste "val" is het glaasje op 2 plekken direct gebroken. Toch zonde,vooral omdat het van speciaal gehard glas is gemaakt, 7 of 9 keer sterker dan het normale glas stond er volgens mij bij. Maar nogmaals,de service van de bestelling,heb ik niets over te klagen. Mvg René.

30. Mai 2022

Beste René,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wat vervelend dat je screenprotector snel defect is geraakt bij een eerste val. Dit hangt een beetje af van de manier waarop het toestel valt, van hoe hoog en waarop. We bekijken de situatie natuurlijk graag voor je.

Zou je ons kunnen mailen via klantenservice@telefoonglaasje.nl? Dan pakken we het vanaf daar netjes voor je op!

Vingerafdruk werkt niet

Vingerafdruk werkt niet, beschermt wel mijn glas

28. Mai 2022

Antwort von Telefoonglaasje

Hallo Rienske, hartelijk dank voor jouw beoordeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw vingerafdrukscanner na het plaatsen van de screenprotector niet meer werkt, daarom lossen we het graag op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je volledig tevreden bent met het bestelde product.

Zou je contact op willen nemen via klantenservice@telefoonglaasje.nl? Daar staan de experts van onze klantenservice voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na 4 verschillende merk protectscreens…

Na 4 verschillende merk protectscreens hebben geprobeerd. Werkt deze goed! Ben er erg blij mee! Mocht dat ik nog nieuwe screen nodig heb, bestel ik weer bij jullie. Bedankt :-)!

24. Mai 2022

Beste JN Wong,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.

Goed om te lezen dat je na een aantal verschillende pogingen bij ons uit bent gekomen en tevreden bent met je screenprotector! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Top bedrijf

Zoals altijd uitstekende snelle service.

23. Mai 2022

Beste Guusje,

Dank je wel voor je beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd en makkelijk in gebruik!

23. Mai 2022

Beste Larissa,

Hartelijk dank voor je review. Prettig om te vernemen dat de levering naar wens was en het product makkelijk in gebruik is!

Uitstekend

Snelle verzending, goede protector en duidelijke beschrijving. Na plaatsing even "oude" vingerafdrukken verwijderen en met het nieuwe glaasje opbieuw toevoegen en de vingerafdruksensor blijft werken

17. Mai 2022

Beste H.F. Roosjen,

Hartelijk dank voor je beoordeling!

Goed om te horen dat het product naar wens is en de bezorging spoedig heeft plaatsgevonden. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpel en goed, precies zoals foto!

Een verademing in het oerwoud van al die aanbieders die soms iets anders leveren dan beloofd; product is precies zoals de foto (qua inkepingen en of camera bedekt is of niet), goede kwaliteit glas en touchscreen werkt nog net zo goed. Simpel en goed!

2. Mai 2022

Beste Norbert,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent dat het product naar wens en van de verwachtte kwaliteit is. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Snelle bezorging. En wat ik gekocht had is ook goede kwaliteit.

20. April 2022

Beste Dabrattos,

Dank je wel voor je mooie review.

Goed om te lezen dat je bestelling spoedig is geleverd en naar wens is. Veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens in onze webshop.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden over kwaliteit screenprotector

Zeer tevreden over de kwaliteit van de ontvangen screenprotector. De screenprotector plakt uitstekend, de vingerscan blijft werken in tegenstelling tot andere screenprotectors (groot pluspunt vind ik dat het scherm bij de vingerscan egaal doorloopt en niet 'eruit gehaald is').

15. April 2022

Beste Charlotte,

Bedankt voor je mooie beoordeling.

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en werking van de screenprotector. Veel plezier van je aankoop!

Mocht je nog tips hebben waarmee we je 4-sterren review, een 5-sterren review hadden kunnen maken, horen we dat graag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

even makkelijk te vinden al te monteren.

Via de site kan je makkelijk het juiste item vinden. 2 dagen later bij de post in huis. Via de beschrijving was het super makkelijk om zelf aan te brengen. eventueel met een filmpje wat extra uitleg.

11. April 2022

Beste Erik,

Dank je wel voor je mooie beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oneplus 9 (in/cn version)

Oneplus 9 (in/cn version) screenprotector gekocht en hij paste perfect! Zeer tevreden!

10. April 2022

Beste Evelyn,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling.

Goed om te lezen dat je tevreden bent met het product dat je hebt besteld!

Telefoonglaasje

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr