Vi har haft en mycket bra upplevelse av vår telefonileverantör. Allt från installation till löpande support har fungerat smidigt och professionellt. När vi har behövt hjälp har vi alltid fått snabb åt... Mehr ansehen
Jag är otroligt nöjd med Techtell som telefonileverantör. Servicen har varit snabb, professionell och personlig från start till mål. Ett extra stort tack till Fabian som alltid tar sig tid att hjä... Mehr ansehen
VI kontaktade Techtell för att se över våran telefoni. Mycket snabb feedback och kom med en konkret och prisvärd lösning. Varmaste rekommendationen!
Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni. Vi använder både mobilabonnemang och växel från Techtell och har varit otroligt nöjda från start. Supporten är fantastisk, de svarar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
TechTell - Sveriges Företagsoperatör.
Florettgatan 22a, 254 67, Helsingborg, Schweden
- 042-81212
- kundservice@techtell.se
- techtell.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bra personlig service med tydlig och…
Bra personlig service med tydlig och korrekt information.
Jag känner stort förtroende för min suport.

kundservice med x-tra allt 👌
En kundservice som fungerar alldeles utmärkt. Ingen kötid, raka besked på mina frågor.
Kunnig och hjälpsam personal överlag. Vid det senaste samtalet var det Alexander som levde upp till mina förväntningar.

En fantastisk trevlig kundtjänst
En fantastisk trevlig kundtjänst, dels då förklade de för mig vad som egentligen gällde, vilket ledde till att jag fick abonnemanget precis som jag hade förutsatt.
Det fina med det hela var att Tolv gjorde mig trygg och nöjd. Det finns så många oseriösa telefonåterförsäljare som bara är ute för att luras.

Mycket bra
Mycket bra
Bra service och trevlig personal 👍
Fantastisk service och väldigt bra…
Fantastisk service och väldigt bra bemötande alltid! Mycket nöjd kund.

FILIP
The best personal service I ever had.
As a person and seller, not too much and not too little, perfect balance towards the customer.
Tolv Mobil har verkligen imponerat.
Tolv Mobil har verkligen imponerat.
Vill ge en stor eloge till Oliver inne på kundtjänst.
Rekommenderas starkt!

Antwort von TechTell
Super snabb service på telefon och…
Super snabb service på telefon och väldigt tillmötesgående. Hade strul med en faktura. Dom löste det väldigt smidigt.

Antwort von TechTell
Trevlig och serviceinriktad personal…
Trevlig och serviceinriktad personal som ger de bästa lösningarna för kunden. Rekommenderas starkt!

Rekommenderas!
Mycket bra kundbemötande, tydliga svar på frågor, snabb hjälp, ingen till kort kötid när man ringer kundtjänst. Rekommenderas.

Antwort von TechTell
Fantastisk support när jag behövde det…
Fantastisk support när jag behövde det som mest. Hade mina barn behandlat mig med samma respekt och vördnad hade jag varit en lycklig man. Kramar från Mattias i Höganäs.

Antwort von TechTell
Tack Alexander för trevlig bemötande…
Tack Alexander för trevlig bemötande och good service.

Antwort von TechTell
Mycket trevligt bemötande rekommenderas…
Mycket trevligt bemötande rekommenderas /Dennis

Fantastisk kundservice!
Fantastisk kundservice!
Snabba åtgärder och lätta att kommunicera med!

Fick ett proffsigt och intelligent
Fick ett proffsigt och intelligent
svar hur att lösa mitt problem med
simkort, telefon.
Mycket nöjd med ett snabbt svar och trevligt bemötande.
Tomas Eklund

Antwort von TechTell
Väldigt trevlig och kunnig säljare på…
Väldigt trevlig och kunnig säljare på tolv otroligt service minded och lättsam att ha och göra med. Stor tumme upp till ander nilsson👍🏽

Antwort von TechTell
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.