TechTell Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en mycket bra upplevelse av vår telefonileverantör. Allt från installation till löpande support har fungerat smidigt och professionellt. När vi har behövt hjälp har vi alltid fått snabb åt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är otroligt nöjd med Techtell som telefonileverantör. Servicen har varit snabb, professionell och personlig från start till mål. Ett extra stort tack till Fabian som alltid tar sig tid att hjä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

VI kontaktade Techtell för att se över våran telefoni. Mycket snabb feedback och kom med en konkret och prisvärd lösning. Varmaste rekommendationen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni. Vi använder både mobilabonnemang och växel från Techtell och har varit otroligt nöjda från start. Supporten är fantastisk, de svarar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Mobilfunknetzbetreiber

Vom Unternehmen geschrieben

TechTell - Sveriges Företagsoperatör.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

22 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bra service

Bra service, smidigt och serviceminded säljare.

25. September 2023

Hej Gunilla!

Kul att man har haft en grym upplevelse med säljaren!
Vi hoppas kunna fortsätta leverera en fantastiskt tjänst till dig. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevligt bemötande, snabb service.

Bra bemötande. Snabb service. Enkelt. Raka rör

20. September 2023

Antwort von TechTell

Raka rör är något vi tar stolthet i, kul att du uppskattar upplevelsen hos en mobiloperatör som bryr sig!

Bra service

20. September 2023

Antwort von TechTell

Bra service är vår största USP, kul med ett trevligt omdöme och ser fram emot ha dig som kund under en lång tid framöver! :)

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd, fick den hjälp jag behövde. Jag rekommenderar dem för andra användare.

21. Juli 2023

Antwort von TechTell

Vad kul att höra att du fick den hjälpen du behövde.
Tack för det fina omdömet!

TechTell-teamet 💚

Keep it up!

Techtell.

- Support & återkoppling 5/5.
- Avtals struktur & Tjänster 5/5.
- Super användarvänlig växel 5/5.

Keep it up!

14. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevliga människor att tala med

Bra priser, trevliga säljare/ support, hjälpsamma över lag. Har haft sammarbete med företaget i fyra år och har inget att klaga på.

21. März 2023

Det uppskattas Johnny!
Vi skålar för ytterligare 4 år och mer därtill! :)
MVH Alexander.

Har haft Tolv Mobil i snart 3 år

Har haft Tolv Mobil i snart 3 år. Är verkligen nöjd med ert telebolag som ger snabb och professionell hjälp när behov uppstår.
Ett stort tack till Alexander Rönndahl som varit ett personligt stöd under dessa år!
Kan varmt rekommendera Tolv Mobil.
Några av mina företags kollegor har också gått över till Tolv Mobil och är nöjda.

15. Februar 2023

Hejsan Gunnar!

Tack så mycket för ditt omdöme och för ditt förtroende 😄

Alexander 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tolv ställer verkligen upp i alla…

Tolv ställer verkligen upp i alla situationer som uppstår.
Tex problem med tidigare telefonbolag så löser dom alla knutar.
Äntligen ett bra telebolag som ett telebolag ska vara.
Kan varmt rekommendera Tolv.
Har redan bekanta som gått över till Tolv och är nöjda

6. Februar 2023

Hejsan! 😄

Stort tack för ditt omdöme!
Vid fler frågor eller funderingar vet du var du når oss 📞

Trevlig

Trevlig, rak, tydlig

25. Januar 2023

Hejsan! 😃

Tack så mycket för ditt omdöme!
Vi önskar dig en trevlig helg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort tack till Filip på kundtjänst

Stort tack till Filip på kundtjänst, extremt kunnig och tålmodig när det gäller hjälpen vi har fått med vår växel för företaget! Har varit kund i 3 månader nu och blir alltid chockad över hur snabbt de svarar i växeln fortfarande.

3. November 2022

Hejsan Edvin! 👋🏼

Stort tack för ditt omdöme, det uppskattas och jag ska se till att Filip får ta del av din feedback 😄⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Söker ni teleoperatör så välj Tolv..

Söker ni teleoperatör så välj Tolv..
Lyckades idag förlora min telefon, ringde till Tolv och pratade med Filip på kundtjänst. Efter bara 20 minuter kunde jag hämta ett nytt sim-kort, och det gamla spärrades. Service utan motstycke.
Mycket nöjd kund
Bosse Linden

14. Oktober 2022

Hejsan Bosse! 👋🏼

Tack så mycket för ditt omdöme! 💚
Vad skönt att allting löste sig så smidigt, du har mitt nummer om det dyker upp fler frågor 😎📞

Filip Alm 😄

Alltid vänligt bemötande denna gång

Alltid vänligt bemötande denna gång
av Alexander

6. Oktober 2022

Hej Leif! 😊

Stort tack för din beröm och ditt omdöme, det är bara att fortsätta höra av dig när du får frågor! 📞

Alexander 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill tacka 12 för otroligt trevligt…

Jag vill tacka 12 för otroligt trevligt bemötande av ekonomi avd och support. Jag kan inte säga annat att jag är supernöjd med Er på Tolv
Mvh Gunnleif

4. Oktober 2022

Hejsan Gunnleif! 👋🏼

Stort tack för ditt fina omdöme, det är den bästa betalningen vi kan få från våra kunder 🤩

Superbra service!

TAck för att ni svarar snabbt och hjälpte till när det blev tokigt med surf när jag reste i Eruopa!!
Trevligt bemötande och hög serviceanda!

Mvh
Annelie

29. September 2022

Hejsan Annelie!! 🤩

Tack så mycket för ditt omdöme, vad skönt att vi kunde fixa ditt problem med surfen!
Ha en fin dag! 😎

TOLV-teamet 💚

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr