TechSolz AB Bewertungen 49

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte mobil- och surfplattetillbehör samt AirPods från TechSolz AB, och jag är otroligt nöjd med min upplevelse! Produkterna håller en utmärkt kvalitet och erbjöds till ett mycket överkomligt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En riktigt bra webbplats för mobiltillbehör! Enkel att navigera, stort utbud och snabba leveranser. Produkterna håller hög kvalitet och kundservicen är toppen, rekmmenderas varmt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup / Ingen service Varen er ikke modtaget efter 11 dage stadig ingen info om pakken - kun en dum robot der stiller dumme spørgsmål og fortæller at pga. Oliekrisen er der forlænget leveringstid. S... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra grejer till väldigt bra priser, snabba leveranser i snygga förpackningar. Dessutom bra service om det dyker upp något problem. Kan varmt rekommenderas

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Kinderspielzeuggeschäft
  3. Geschäft für Computerzubehör
  4. Computer- und Zubehörgeschäft
  5. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

TechSolz.se är en e-handelsbutik som drivs av TechSolz AB. Sedan 2019 levererar vi beställningar till nöjda kunder i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Vårt mål är att du ska kunna köpa ett tillbehör till ett rimligt pris som skal, fodral, eller skärmskydd utan att det behöver kosta lika mycket som själva telefonen. Vi har även stort fokus på att hålla priserna så låga som möjligt och erbjuda den mest populära leverans- och betalningsmetoden "Fri leverans". Alla leveranser skickas från Sverige för snabbast möjliga leveranstid till konsumenter och företagskunder. Våra leverantörer finns i Sverige, övriga Europa och flera länder i Asien. Välkommen till TechSolz.se!

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

49 Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Antwort von TechSolz AB

Du nämnde i produktrecensionen att skyddsglaset var sprucket. Därför frågade vi om glaset redan var sprucket när du mottog det, eller om det sprack efter att mobilen tappats eller under användning.

Vänligen återkom med mer information så att vi bättre kan förstå situationen och hjälpa dig vidare.

Med vänliga hälsningar

Fup/ ingen service

Fup / Ingen service
Varen er ikke modtaget efter 11 dage stadig ingen info om pakken - kun en dum robot der stiller dumme spørgsmål og fortæller at pga. Oliekrisen er der forlænget leveringstid. Sikkert?? den samme robot som skriver positive anmeldelser

5. Mai 2026

Antwort von TechSolz AB

Vi har kontrollerat vårt ordersystem på (www.techsolz.se) och kan inte hitta någon order kopplad till ditt namn, e-postadress, telefonnummer eller det angivna referensnumret.

Vi vill även förtydliga att vi för närvarande inte säljer direkt till Danmark via vår webbplats.

Om köpet gjordes via en annan marknadsplats bör både klagomål och recension lämnas där köpet faktiskt genomfördes och hanterades.

Att publicera en recension mot ett företag och en webbplats som inte har någon direkt koppling till beställningen kan tyvärr bli missvisande för andra kunder.

Mvh /Naila

Oseriöst företag

Jag köpte ett iPad-skal från TechSolz för mer än en månad sedan, eftersom skalet inte passade så jag skickade ett mejl till deras kundtjänst och bad om returinstruktioner men de skickade ingenting så jag betalade 88 kr returnerat via PostNord! Efter några dagar fick jag ingen information om returen från TechSolz så jag kontaktade dem för returen men de svarade inte efter det. Jag skrev många mejl via deras webbplats och deras kundtjänst-e-postadress men de vägrade svara trots att de bekräftade mottagandet av mejlet! Detta kan vara en varning till de som funderar på att köpa från ett sådant oseriöst företag!

31. März 2026

Antwort von TechSolz AB

Vi vill förtydliga vad som faktiskt har hänt i detta ärende.

Beställningen gjordes med alternativet upphämtning i butik, där upphämtningsadressen tydligt visas i kassan. Trots detta skickade vi produkten till den angivna adressen utan att ta ut någon extra fraktkostnad.

Det första meddelandet vi mottog från dig kom några dagar efter leverans, där du önskade returnera produkten eftersom fodralet saknade plats för Apple Pencil. Vi vill förtydliga att denna funktion inte anges i produktbeskrivningen, och det är kundens ansvar att kontrollera produktinformationen innan köp.

Vi informerade dig om att detta faller under ångerrätten, vilket innebär att kunden står för returfrakten. Du valde därefter att returnera produkten.

Vi informerade även tydligt att vi återkommer när returen har mottagits och inspekterats. Under denna period skickades ett stort antal mejl från din sida, vilket tyvärr gjorde att vissa av dessa automatiskt filtrerades till vår skräppost.

När vi mottog returen kunde vi konstatera att produkten var använd och dessutom felaktigt återförsluten (vikts bakåt), vilket orsakat en buckla. Detta innebär en värdeminskning, där vi enligt villkoren har rätt att göra avdrag.

Trots detta valde vi att inte göra något avdrag, utan genomförde en full återbetalning.

Utöver detta initierades även ett betalningsärende (dispute), där betalningsleverantören beslutade till vår fördel, vilket bekräftar att ärendet hanterats korrekt enligt gällande villkor.

Vi strävar alltid efter att hantera alla ärenden rättvist och enligt våra villkor.

TechSolz AB

Produkt överensstämmer med bild

Produkt överensstämmer med bild. Snabb leverans.

8. April 2026

Antwort von TechSolz AB

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig högkvalitativa produkter och service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En riktigt bra webbplats för bra pris för hög kvalitet.

23. März 2026

Snabbt

Snabbt
Ser ut som en gedigen produkt: mobilglas
Har inte hunnit längre än så

7. November 2025

Snabb leverans.

Bra grejer .

5. November 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans. Bra pris.

13. Oktober 2025

Snabb service

Snabb service. Jag är nöjd. Rekomenderar.

9. Dezember 2024

Undvik!!

Skrev detta omdöme tidigare, men av någon konstig anledning togs det bort av Trustpilot. Skapar därför ett nytt med samma text.

Uppdatering: De har svarat här är att jag har beställt från Fyndiq, men det är Techsolz som svarat på mina mejl som jag har skickat till Fyndiqs support. Det är inte mycket pengar det handlar om, men om de tror att de kommer undan med sådant här så tror de fel. Vi får se vart det här slutar.

Beställde skärmskydd via Fyndiq. Först skickade de för stora skydd som inte passade telefonen jag beställt för, sedan skickade de nya som var för små. När jag ville ha återbetalning, krävde de att jag först skulle returnera skärmskydden som var för små, då de hävdade att det inte var något fel på dem och att det är meningen att de inte ska täcka hela skärmen. När jag returnerat dem och betalat för frakt själv, och påmint om återbetalning, säger de att jag måste skicka tillbaka de två felaktiga som de hade skickat först innan de gör återbetalning. Detta är helt absurt. Se även upp med att beställa från Fyndiq.

22. Oktober 2024

Antwort von TechSolz AB

Vi vill klargöra att du inte har genomfört något köp från oss på Techsolz, varken via vår hemsida eller direkt. Det verkar som att ditt köp är gjort via Fyndiq.

Vi ber dig vänligen att lämna ditt omdöme på rätt säljare som du faktiskt handlat av. Att lämna ett negativt omdöme på fel företag ger en missvisande bild för andra kunder.

Tack för förståelsen.
Team Techsolz

Jag fick vänta på min vara i 16 dagar

Jag fick vänta på min vara i 16 dagar. Fick mejla och efterlysa varan.

2. April 2025

Antwort von TechSolz AB

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen förseningen du upplevde. Vi skickade din vara redan dagen efter att vi mottog din beställning, men tyvärr var det en fördröjning från PostNord som orsakade att leveransen tog längre tid än förväntat.

Vi förstår att detta var besvärligt och vi är ledsna för den olägenhet det orsakat. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra leveranstider och säkerställa en bättre upplevelse för våra kunder.

Tack för din förståelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris och toppen service

Bra pris och toppen service, stark rekommenderar.

11. April 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket tunn och bra skall passar exakt…

Mycket tunn och bra skall passar exakt mobilen tack

9. April 2025

Bra vara snabb leverans

Bra vara snabb leverans, rekommenderas
till alla.Många+++++++++++👍👍👍👍

7. April 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hörlurar fungerar inte alla och jag…

Hörlurar fungerar inte alla och jag fick återbetalning. Tack.

17. März 2025

Trygghet.

Snabb, trygghet, säker.

17. März 2025

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra leverans men gammal produkt med…

Bra leverans men gammal produkt med skör hållare

26. Februar 2025

TechSolz

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr