Skyddis Bewertungen 85

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveransen dröjde 18 dagar, sånt händer ju. Så blev lite oroad och skickade ett mail, och fick ett överraskande snabbt och trevligt svar att nya varor skickas så snabbt det går! Kan inte påstå att... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra och snabb respons på Mail när jag ville returnera en vara! Jag råkade beställa fel skärmskydd till min iphone 13, beställde alltså ett skärmskydd för iPhone 13mini istället Meddelade kund... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag hade beställt fel vara och när jag kontaktade kundtjänsten för att returnera den felaktiga varan och beställa den rätta jag blev positivt överraskad eftersom de inte ville att varan skulle skickas... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Skyddis.se erbjuder Sveriges största utbud av mobiltillbehör för hundratals telefonmodeller med snabb leverans och superbra kundservice.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Rekommenderas varmt

Beställde två st Nomad-case, mycket nöjd med det här företaget. Rekommenderas varmt.

21. April 2026

Antwort von Skyddis

Tack ska du ha för din positiva feedback Johan! Detta glädjer oss verkligen att höra. 💛

Nöjd kund

Mycket nöjd med Skyddis produkter med hög kvalitet och lågt pris!

11. April 2026

Antwort von Skyddis

Vad roligt att höra att du är nöjd med våra produkter! Vi önskar dig en fin fortsatt vår ☀️ 😊

Ett mycket trevligt bemötande

Ett mycket trevligt bemötande, engagerad förstående och framförallt hjälpsam, fick problemet löst, känner mig mycket positiv till denna kundtjänst.

30. März 2026

Antwort von Skyddis

Hej Ingemar och tack för din fina feedback!
Det glädjer oss att höra att du är nöjd med kundtjänsten – vi uppskattar det verkligen! 😊
Ha en riktigt fin dag! 💛

Efter köpet

Efter köpet,
kundservice hjälper dig %100 även om du är nöjd eller inte
Ärligt affär.

25. Februar 2026

Antwort von Skyddis

Tack så mycket för din värdefulla respons och härligt att du är nöjd med servicen! Ha en fin dag! ☺️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabb leverans, bra priser och enkelt att handla. Jag kommer återkomma

18. Februar 2026

Antwort von Skyddis

Hej Lillemor! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra priser och att det var enkelt att beställa hos oss. Jag önskar dig en fin fortsättning på veckan! ☺️

Superbra support och service

Även fast den vara jag beställt va felaktig så har jag fått superbra service från kundtjänsten ang mitt ärende. Ett väldigt trevligt bemötande och kanonbra hjälp med att lösa wtt problem.

24. Februar 2026

Antwort von Skyddis

Tack så mycket för din feedback - Vi uppskattar verkligen det! Så roligt att höra att du är nöjd med kundtjänsten du fått. ❄️☺️

Återkommande kund !

Jag köpte min Ule armor 24 hos skyddis.se inkl skärm skydd.
Nu köpte jag en ny laddare med multi ladd kabel , eftersom jag nu är en återkommande kund kan jag rekommendera skyddis.se .
Kundtjänst svarade snabbt när jag kontaktade dom .

28. Januar 2026

Antwort von Skyddis

Ett varmt tack Kenneth för din positiva respons! Väldigt trevligt att höra att du är nöjd. 💛

Ett tu tre

Viste inte ordet av .... Ett tu tre då vart det där i brevlådan... På en Söndag. Då blir man glad 😊

Fungerade super duper. Eller fungerar toppen, efter att jag fattat att det vart mig det felades. Inte på pga utan med tanke på

11. Januar 2026

Antwort von Skyddis

Hej Richard och tack en massa för din fina bedömning! Roligt att höra att du varit nöjd med vår service! 🤩

Checkar alla boxar

Jag köpte ett skal som present och det mötte förväntningarna till 100% och allt som stod om produkten och material o grepp stämde in till den minsta detalj. Rekommenderar starkt o köpa från denna butik, ett seriöst och bra företag.

7. September 2025

Antwort von Skyddis

Tusen tack för din värdefulla respons Ida! Härligt och hör att du är nöjd med produkten. 😊 Önskar dig en fin fortsättning på dagen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb och korrekt information om order…

Snabb och korrekt information om order och leverans. Beställd vara stämde med det som utlovats.

4. September 2025

Antwort von Skyddis

Ett varmt tack för din positiva respons! 😊 Väldigt trevligt att höra att du är nöjd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skyddis står inte bara för din mobil men även för dig som kund !

Jag uppskattar verkligen kundbemötandet. Den är på topp vilket oftast annars är svag på online butiker. Man får support direkt av kundservice om man har frågor om sin beställning eller något annat . Rent av kvalité på produkten man får och supporten 10/10. Skyddis kan jag rekommendera varmt till alla utan problem !

8. August 2025

Antwort von Skyddis

Tack så massor för din fina feedback Gregory 🥰 Vi uppskattar den så massor, den värmer hjärtat på alla här hos Skyddis 🙏🏻 Vi är så glada att höra att du varit nöjd med både produkten och servicen!

Kundtjänst FTW

Fick lite problem med leveransen men kundtjänsten var snabba med att hjälpa så att allt löste sig. Trevligt bemötande och snabb hjälp gjorde detta till en av, om inte den, bästa kundtjänst upplevelserna jag haft.
Rekommenderar varmt.

13. August 2025

Hej Jesper och stort tack för dina fina ord! 😊
Det glädjer oss verkligen att höra att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med kundtjänsten. Det betyder mycket för oss! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utmärkt på alla sätt och vis

Bra utbud, sjyssta priser samt mycket snabb och god service. Särskilt tack till Malin. Vänder mig hit för mobiltillbehör framöver.

12. August 2025

Tack för din positiva respons Filip! Härligt att höra att du är nöjd! 😊

Leveransen dröjde 18 dagar

Kan inte påstå att jag är bortskämd med ett sådant gott bemötande!
All heder åt detta företag och dess personal!
Tack till er ałla på "Skyddis" / Johan.

6. August 2025

Antwort von Skyddis

Ett varmt tack för dina vänliga ord Johan!

Så roligt att höra att vi kunde ge dig både snabb service och ett gott bemötande – det gläder oss verkligen! 😊

Vi på Skyddis önskar dig en fortsatt fin sommar! 💛

Väldig fint produkt & prisvärd

Väldig fint produkt! Snabbt leverans.

Fick meddelande från kundtjänst att produkten ska leverans till postombud istället för hemma, pga paket är större än den vanliga brev, vilket jag tycker att det är väldig bra gjort av kommunikationen! Tydlig och proff!

29. Juli 2025

Antwort von Skyddis

Hej Pia och tack så massor för din feedback! Vi blir så glada av att höra att allt har fungerat bra, önskar dej en riktigt skön sommar!

Kundtjänst är snabb och…

Kundtjänst är snabb och lösningsorienterade när paket kommit bort i posthanteringen.

25. Juni 2025

Antwort von Skyddis

Stort tack för din fina feedback!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår kundtjänst. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa snabbt och smidigt. 😊 Ha en fin dag! 🌻

Bra kundservice

Bra. Inga problem med garanti.

24. Juni 2024

Antwort von Skyddis

Hej Jonathan och stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd. Vi önskar dig en riktigt härlig sommar! ☀️

Mycket bra

Jag köpte mig ett nytt plånboksfodral och allt gick bra. Inget att klaga på.

6. Mai 2025

Antwort von Skyddis

Hejsan, vad kul att höra att allt gick bra :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr