Jeg har snakket i telefon mange gange med tdc.net og de var en stor støtte i at få etableret fiber. Installatøren Rezan kom og færdiggjorde min fiber forbindelse og alt forløb som det s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fornøjelsen af at have besøg af Serdal Tair fra TDC, som skulle lave den afsluttende forbindelse af mit fibernetværk. Han var hele tiden informerende og super kundeservice minded. Han så he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TDC har gennem et halvt år fra 9 mdr. 2026 haft fejl på lock ind hele 6 gange. Hver gang beklager helt unge mennesker, der ikke ved nok? Nu er det sandsynligt at vi skifter til anden udbyder. TDC er s... Mehr ansehen
TDC net har så meget rod i deres timeplan at du skal afsætte en hel arbejdsdag for 20 minutters besøg. Selv når man ringer på den aftalte dag ved de ikke om tekniker dukker op formiddag eller eftermid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I TDC NET skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur med fiber i jorden og 5G i luften. Vi ruller sikre og lynhurtige netværk ud i hele landet og binder virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Dänemark
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
TDC gravede mit kobberkabel over midt i min terrasse ifm. fiber kabel arbejde. Det tog 2 uger før kablet var reperet og nu en måned efter er min terrasse stadig opgravet.

Antwort von TDC NET
Den yngste af de 2 montører var enormt ufleksibel og ikke imødekommende.
Måtte flytte sovebriks og efter gennemboring viste sig at briksen ikke kunne stå tæt på væggen. Boringen kunne ikke flyttes var argumentet eller også ville han ikke.
Det er senere lykkedes med briksen.

Antwort von TDC NET
Godt arbejde og det var dejligt at jeg ikke skulle ha box udvendig

Antwort von TDC NET
1. Kontaktede jer for 14 dage siden via mail men intet svar.
2. grunden til kontakt var at kabel ligger 10-15 cm under jorden går blandt andet igennem bed 10 cm under jorden så man skal ikke plante noget i bedet eller fræse bedet så kommer man til at klippe fiber. samt den liger 10 cm under græsplæne. så man kan ikke grave da man ikke ved hvor kablet løber. ej heller tdc. Tdc medarbejder mente også kabel lå ret højt
3. man brugte 5 timer på reparation, jeg betalte også 2 timer til kørsel fordi man skulle hente et nyt kabel. da det fiber kabel dom man havde medtaget ikke var langt nok. da tegningen ikke passede.
4. arbejde blev udført 14 maj får først faktura slut september. så jeg kan ikke lave indsigelse til forsikring.
Faktura nr.72189691
Mail sendt til TDC for en uge siden stadig intet svar
Mail sendt til den ønskede adresse, man kan i det mindste svarer

Antwort von TDC NET
Kom i det aftalte tidsrum. Udførte det nødvendige arbejde pænt.

Antwort von TDC NET
TDC Net har i dag lukket for mit internet og efterladt en besked i min postkasse fuld af stave- og grammatikfejl, hvor der står (tror jeg nok), at jeg skal kontakte min udbyder hurtigst muligt, fordi de angiveligt har konstateret "generende elektrisk støj" fra min installation, som forstyrrer andre kunder i området. Alting lugter så amatøragtigt, at jeg nærmest ikke kan være i mig selv, men jeg må vel prøve at finde ud af det i morgen. Hjemmeside, chatbot og telefonservice ligner noget, der er strandet i 2002 og er umiddelbart ikke til nogen hjælp.

Antwort von TDC NET
Meget fin information om tidspunkt om jeres besøg. Installationen blev flot sat op af meget behagelig og dygtig installatør. Dejligt!

Installering af Fibernet.
Serviceniveauet fra TDC og deres leverandører er meget kritisabelt.
I forbindelse med installering af fibernet, laver TDC fejlagtigt huller igennem vores ydermur/indemur.
Installation skal istedet føres igennem tom rør i jorden, og nu har vi siden de borede hullerne forsøgt at få dem ud og udbedre hullerne og rykket for en status flere gange.
Hver gang er svaret ligegyldigt og med “vi rykker for en status”…
Elendig kundeservice og total mangel på fornuftig udbedring af fejl lavet af deres egne folk.

Antwort von TDC NET
Effektiv venlig medarbejder (Ergin). Kom til tiden.

Antwort von TDC NET
Jeg har ikke selv valgt TDC Net, det har boligforeningen gjort.

Antwort von TDC NET
De kom til tiden og var hurtigt færdige 😀

Antwort von TDC NET
Når jeg søger på min adresse får jeg et
Tillykke! Din adresse er tilsluttet TDC NET Fiber
Du skal derfor kontakte en udbyder for at høre mere om dine muligheder og bestille et abonnement. Med en fibertilslutning fra TDC NET kan du frit vælge den udbyder, du ønsker abonnement hos.
Jeg har nu været uden internet i 14 dage, fordi jeg var så naiv at tro på den besked jeg fik af TDC NET, og bad Hiper om at få installeret fibernet.
Senest har jeg i dag brugt en time på et teknikerbesøg, uden at have fået internet - dybt frustrerende oplevelse !!

Antwort von TDC NET
Stor, stor Ros til visitering TDC som jeg henvendte mig til, idet en TDC boks stod i vejen og besværliggjorde at få affaldscontainerne på plads og dermed problemer for / med skraldemændene....
Jeg kontaktede TDC og tænkte faktisk samtidigt, at det ville nok være utopi at tro - og dermed forgæves at jeg ville få noget ud af det, men hold da op, det modsatte var tilfældet!!!
Jeg blev taget seriøst af en meget flink mand og der gik ikke 1 uge, så var TDC boksen fjernet!!!
Så tusinde, tusinde tak, jeg er meget taknemlig for at jeg blev taget seriøs:
Dejligt at den er fjernet. Nu kan vi uden hindring køre skraldespandene på plads. Tak!!!

Antwort von TDC NET
Jeg synes der er flere ting, der har gjort det til en positiv oplevelse:
Fint tilbud om gratis indlægning af fibernet.
Efter tilmelding hurtig respons og opsætning af boks ved husmur og indendørs.
Fin service ved kontakt til kundeservice for fibernet projektet.
God information om projektet.
Dog en lille forvirring ift. dato for opsætning, da jeg fik dato ændret, men det fik håndværker aldrig at vide og kom på den først afsatte dato. Heldigvis var min mand hjemme.
Indtil nu en god oplevelse. Jeg håber og er da sikker på resten af fibernedlægning bliver lige så positiv en oplevelse.

Antwort von TDC NET
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.