TDC NET Bewertungen 792

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har snakket i telefon mange gange med tdc.net og de var en stor støtte i at få etableret fiber. Installatøren Rezan kom og færdiggjorde min fiber forbindelse og alt forløb som det s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at have besøg af Serdal Tair fra TDC, som skulle lave den afsluttende forbindelse af mit fibernetværk. Han var hele tiden informerende og super kundeservice minded. Han så he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TDC har gennem et halvt år fra 9 mdr. 2026 haft fejl på lock ind hele 6 gange. Hver gang beklager helt unge mennesker, der ikke ved nok? Nu er det sandsynligt at vi skifter til anden udbyder. TDC er s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TDC net har så meget rod i deres timeplan at du skal afsætte en hel arbejdsdag for 20 minutters besøg. Selv når man ringer på den aftalte dag ved de ikke om tekniker dukker op formiddag eller eftermid... Mehr ansehen

1. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

I TDC NET skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur med fiber i jorden og 5G i luften. Vi ruller sikre og lynhurtige netværk ud i hele landet og binder virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.

3.4

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

very bad service

6. September 2024

Hey Jobin.

Thank you for your review.

Let me know about the bad service. If you want to send me an email with a short description of the problem to: kundeservicefiber@tdcnet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installation af fiberboks inde og ud på…

Installation af fiberboks inde og ud på mit hus. Blev mødt af en meget servicemindet og venlig serviceteknikker. Fik pladseret fiberdåserne et rigtigt godt sted på huset. Arbejdet udført hurtigt og effektivt.

6. September 2024

Hej Ken.

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med en af vores mange dygtige teknikere.

Installation af fiberbokse.

Kom inden for det oplyste tidsrum og etablerede dfe nødvendige bokse, det udvendige kabel kommer på et tidspunkt MEN den indvendige installation? ikke mange umiddelbare oplysninger. De 2 tidligere antennekabler kommer ind et helt andet sted. Ændring af kabelinstallation hvem/hvad/hvordan? igen lidt indformation jeg har hele tiden været KTAS/tdc kunde, så der er en del installation med kabler hist og pist - hvad må fjernes - stikdåser fra tidligere edb-installationer.
MVH Allan Frank-Nielsen

2. September 2024

Hej Allan.

Jeg er glad for at læse, at teknikeren kom til tiden og udførte installationen korrekt. Den indvendige del af installation kan din udbyder hjælpe med, hvis du gerne vil have en tekniker ud til den del. Hvis du tidligere har været kunde ved TDC, så er du med al sandsynlighed kunde ved YouSee eller TDC Erhverv i dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Han var for meget , ellers godt.

Der blev pænt efter opgravningen, men en mærkelig person I sendte ud, til at snakke om det, virkelig underlig.

22. August 2024

Hej Torben.

Jeg er glad for at læse, at der blev reetableret pænt og tilfredsstillende efterfølgende.

Fint arbejde

Fint arbejde , kom til tiden og det tog kun ca 30 minutter. Flot

27. August 2024

Hej Birgit.

Jeg er glad for at høre, at teknikeren kom til aftalt tidspunkt og udførte arbejdet som planlagt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det arbejde der indtil videre er lavet…

Det arbejde der indtil videre er lavet har været helt fint. Kunne dog have være rart at få en SMS om at nu begynder i at grave i haven så man ikke komme hjem og i er i fuld gang.

19. August 2024

Hej Ina

Jeg er ked for at høre at du har fundet installationen indtil videre tilfredsstillende.
Jeg tager dit input omkring varsling af gravearbejdet i haven med videre til rette afdeling.

Tine

Svar til Tine TDC

Kære Tine

Jeg har opgivet at komme i dialog direkte med TDC - det er simpelthen for bøvlet og indtil nu har i kostet min mand 1 uges ferie fra arbejde for at være hjemme for håndværkere der skal udbedre alle de skader TDC har lavet på vores hus...

Vi kan forøvrigt tage en kummefryser i kælderen hvor kødet nåede at begynde at tø op med på skadelisten.

Det er da "super fint" eller rettere det er det IKKE at det skal gå gennem vores forsikringsselskab og vi dermed skal betale alle selvrisikoerne på de forskellige skader og typer af forsikringer.

Jeg forudser stadig et langt slagsmål og bliver dette aktuelt tager vi da også kommunikationen via pressen der sikkert vil synes vores historie er interessant

Tina

19. August 2024

Hej Tina

Forsikringsselskabet er den rette vej at gå, så du ikke skal sidde med dialogen og vurderingerne selv. Både TDC NET og andre gravefirmaer kommer uheldigvis til at ramme nogle kabler en gang imellem. Derfor er der opsat retningslinjer, så vi kan hjælpe beboerne med skaderne.

Jeg har ikke ytret mig om at TDC NET ikke vil dække jeres selvrisiko, jeg har opfordret dig til at tage kontakt, så vi kan finde en løsning.
Det kan jeg naturligvis ikke tvinge dig til, jeg tilbyder blot min hjælp til at få sagen afviklet.

Ønsker du at få sagen afviklet hurtigere, er du fortsat velkommen til at række ud til mig på kundeservicefiber@tdcnet.dk.

Tine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var et par fantastiske teknikker…

Det var et par fantastiske teknikker der kom på besøg, fuld af humor og dygtige og hurtige. Fint arbejde.

12. August 2024

Hej René

Det er dejligt at høre, at besøget foregik med humor, snilde og hurtighed.

Inkompetence igen

TDC skulle fredag finde de fem TV-kanaler, sportskanaler, der pludselig - uden varsel fra YouSee - kun kunne ses gennem YouSer Play.
Teknikeren konstaterede hurtigt, at eneste læs ing var køb af en TV-boks.

Dagen efter prøvede jeg så at genindlæse kanalerne med en ny opsætning og pludselig var kanalerne til at se igen.
YouSee vil så gerne have kunderne over på YouSee Play eller sælge bokse. Denne håndtering er ganske underlødig og kommunikationen ikke-eksisterende.

Svaret fra TDC viser, at de ikke vil eller kan forstå problemet.
TDC’s tekniker kunne ikke løse problemet og anbefalede køb af en TV-boks. Som altså viste sig at være helt overflødig.

8. August 2024

Hej Bo

Jeg beklager de udfordringer du har haft, i forbindelse med dine TV kanaler.

TDC NET ejer infrastrukturen, men vi har ikke noget med selve abonnementerne eller produkterne at gør. Jeg skal derfor henvise dig youSee, hvis der skulle opstå flere problemer, de ville kunne hjælpe dig.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har haft en korrespondance med…

Jeg har haft en korrespondance med firmaet angående den fjeder, som teknikeren havde fået smidt væk ved at vælte det glas, som stod i min vindueskarm. Det problem har firmaet løst ved at spørge teknikeren, som siger, det ikke passer. Så det koster mig en ny printer på grund af deres klodsethed samt løgnagtighed.
Siden skulle der graves kabler ned, og jeg fik at vide, at jeg ikke behøvede at være hjemme. Jeg drog derfor afsted og kom et par dage efter hjem til en total strømafbrydelse, så fryser og alt andet var slukket. Det er ikke smart at sige, at man ikke behøver at være hjemme, når de burde vide, at en strømafbrydelse over længere tid kan være fatal. Jeg er dybt utilfreds med firmaet.

9. August 2024

Hej Alice

Jeg beklager de oplevelser og skaden, du har haft i forbindelse med fiberetableringen.

Efter installation af fiberboksen, foregår gravearbejdet og tilslutning udenfor. Dette er årsagen til at man som beboer ikke behøver være hjemme, mere end 1 gang.

Der kan desværre ske skader og fejl. Opdager gravefolket at de rammer et kabel, får de fejlmeldt dette og oplyst beboeren. Det lader desværre til at graveren ikke opdagede at han grave dit strømkabel, hvilket er beklageligt og rigtig uheldigt, da huset stod tomt.

Såfremt at du endnu ikke har fejlmeldt skaden til os og dit forsikringsselskab endnu, vil jeg gerne hjælpe dig med at få sagen afsluttet.
For at jeg kan gøre dette, skal jeg bede dig tage kontakt til os.

TDC NET kundeservice
Telefon: 70 10 00 60 mandag - torsdag fra 8 - 16 og fredag fra 8 - 15.30.
Mail: kundeservicefiber@tdcnet.dk

God oplevelse

God oplevelse. Dygtig mand

8. August 2024

Hej Ole

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse, med en af vores mange dygtige tekniker.

Hurtigt og godt

Hurtigt og godt

30. Juli 2024

Hej Claus

Jeg er glad for at høre, at installationen gik godt og hurtigt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig montering af fiber bokse (20…

Hurtig montering af fiber bokse (20 minutter), gjorde pænt rent efter sig, det eneste der trækker lidt ned, er den tid man skal afse fem timer til at vente på teknikerens ankomst.

24. Juli 2024

Hej Frank.

Jeg er glad for at høre, at installationen blev udført hurtigt og teknikeren ryddede pænt op efter sig.

Andreas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr