TDC NET Bewertungen 792

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har snakket i telefon mange gange med tdc.net og de var en stor støtte i at få etableret fiber. Installatøren Rezan kom og færdiggjorde min fiber forbindelse og alt forløb som det s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at have besøg af Serdal Tair fra TDC, som skulle lave den afsluttende forbindelse af mit fibernetværk. Han var hele tiden informerende og super kundeservice minded. Han så he... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TDC har gennem et halvt år fra 9 mdr. 2026 haft fejl på lock ind hele 6 gange. Hver gang beklager helt unge mennesker, der ikke ved nok? Nu er det sandsynligt at vi skifter til anden udbyder. TDC er s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TDC net har så meget rod i deres timeplan at du skal afsætte en hel arbejdsdag for 20 minutters besøg. Selv når man ringer på den aftalte dag ved de ikke om tekniker dukker op formiddag eller eftermid... Mehr ansehen

1. Telefon- und Internetdienst

Vom Unternehmen geschrieben

I TDC NET skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur med fiber i jorden og 5G i luften. Vi ruller sikre og lynhurtige netværk ud i hele landet og binder virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.

3.4

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende internetmulighed trods det er installeret

TDC Net har installeret fiber på vores adresse, men ingen udbydere kan se, at det er installeret, da TDC ikke har fået det registreret. Jeg har henvendt mig til dem så mange gange - 5 i alt - og HIPER har også lagt en hastesag ind hos dem og bedt dem få installationen registreret - men ingenting sker der - så vi sidder nu 14 dage efter vi har bedt dem få det regisreret stadig uden internet. Så mega utilfredsstillende.

3. November 2025

Hej Malene.

Det lyder underligt. Hvis du vil sende mig din adresse på mailen kundeservicefiber@tdcnet.dk eller ringe herind på 70 10 30 00 (9-15), så følger vi op på sagen hurtigst muligt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serdal gjorde alt for at hjælpe os med…

Serdal gjorde alt for at hjælpe os med fibernetforbindelse. Desværre viste det sig, at signalet var for svagt til at nå begge vores tv’er, men det var ikke Serdals skyld. Det ene TV kom til at virke.
Tak for god hjælp!

31. Oktober 2025

Hej Kirsten.

Det glæder os meget at læse, at du havde en god oplevelse med teknikeren fra TDC NET.

Super service 😊fra Serdal Tair

16. Oktober 2025

Hej Peter.

Det glæder mig at læse, at du har haft en god oplevelse med den pågældende tekniker.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De store må gerne bryde loven

TDC Net og Yousee klippede 1/9 vores kobberforbindelse uden varsel.
TDC Net har forsyningspligt, men det er de ligeglade med.

15. Oktober 2025

Hej Otto.

Hvis man benytter kobberforbindelse gennem en udbyder, vil man blive orienteret om nedlukningen inden da af udbyderen. I dette tilfælde vil du skulle rette henvendelse til YouSee, hvis du mener dette ikke er sket.

Vi herinde ved TDC NET har en offentlig tilgængelig hjemmeside hvor man kan tjekke løbende: https://tdcnet.dk/infrastruktur/kobber/

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen reparation af kabelovergravning.

Ingen reparation af kabelovergravning.
I forbindelse med gravearbejde af vandforsyningen, graver de et kabel over. De melder det ind samme dag, og siger de har snakket med dem, at de vil komme indenfor 2 dage. Efter 4 dage, ringer vi til vores tv og internetudbyder, og de siger TDC net vil senest vil komme 6 dage efter.. Nu på 7 dag er der stadig intet sket. Utroligt at de 3 gange siger de senest kommer x,y,z, men så slet ikke får det fikset.

2. Oktober 2025

Hej Nadar.

Jeg har desværre svært ved, at gå ind i den konkrete sag ud fra dit fornavn. Du skal kontakte din internetudbyder, hvis du spørgsmål til din fejlmelding ved dem.

Det firma der har stået for gravearbejdet på vegne af vandforsyningen har selv deres sag ved TDC NET.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dont trusrt TDC teqnicianComplaint about missed technician visit and unfair charge

I am writing to complain about my recent FiberNet installation appointment.

I applied for FiberNet through Hiper.dk, and a TDC technician was assigned to come to my home.

The TDC technician only called once from a private number about 30 minutes before the visit. Unfortunately, I have seen missed call my mobile and i call back to TDC technician and could not reach because it is private no .

Both me and my wife at home the entire time. The technician never knocked on our door or attempted to contact us again.

Later, I was surprised to receive an invoice (faktura) for 699 kr for a “missed appointment.”

I have already raised this issue with Hiper.dk several times, but hiper.dk was told that nothing can be done because the invoice comes from TDC. However, this is not acceptable, as the TDC technician did not properly attempt to complete the visit. The claim that I was not at home is simply not true.

This charge is completely unfair, since the TDC technician never attempted to visit our door or properly contact us. I request that the invoice be canceled and that a new appointment be arranged without extra cost.

Please confirm that this charge will be removed.

25. September 2025

Hey Hiren.

It is correct that the technician calls 30 minutes before their arrival. The technician will ring the doorbell upon arrival at the address.

If you disagree with the charge for a missed technician visit, you should contact Hiper, as they are the ones you ordered the installation from. They will contact us at TDC NET with your perspective.

Trods fejlinformationer fra sælgeren

Trods fejlinformationer fra sælgeren, har Serdal Yashar Tair udført sit arbejde i god stil, var forklarende, flink og hurtigt i sit arbejde.

16. September 2025

Hej Alexander.

Det glæder mig at læse, at teknikeren udførte et tilfredsstillende stykke arbejde på din adresse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra dem TDC leverer til

Hold jer væk fra dem TDC leverer til.
Har siddet og ventet hele dagen på en TDC tekniker. Kl 14.30 får jeg en sms om, at jeg ikke var hjemme, så han var kørt igen. Jeg sad hjemme på det tidspunkt, men ingen opkald eller nogen der har ringet på. Og TDC og YouSee er umulige at få fat på.

Svar på besked fra TDC
Det er desværre ikke korrekt Andreas!
Det er ikke muligt at få kontakt til booking af teknikker, hverken Yousee eller TDC vil stille mig videre til afdelingen der sidder med booking af tider.
Så jeg kan få nyt besøg, jeg er blevet tildelt ny tid om 14 dage, det er dybt kritisk.

Send mig gerne direkte nr. hvor jeg kan tale med den afdeling, hvor teknikkerne kommer fra. Tak.

15. September 2025

Hej Martin.

Det ærgrer mig at læse, hvis du skulle have været hjemme ved det misset teknikerbesøg.

TDC NET kan træffes mandag-fredag på 70 10 30 00 (9-15). Her har vi en gennemsnitlig ventetid på under 1 minut fordelt på alle kald de seneste 30 dage.

YouSee's tekniske afdeling kan træffes på 70 70 34 48.

Begge ovenstående telefonnumre er offentligt tilgængelig på de enkelte hjemmesider.

Serdal Tair

Serdal Tair, var ude og tilslutte fiber og boks hos mig. Vi løb ind i mange problemer, og ingen kunne hjælpe ham eller jeg med hvad der ikke fungerede. Han blev, og var tålmodig. Det blev løst. Super dygtig og flink, og tydeligt han gerne vil hjælpe og var dedikeret.

12. September 2025

Hej Mikkel.

Det glæder mig meget, at læse din tilfredshed med teknikeren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total dårlig service der skulle komme…

Total dårlig service der skulle komme en teknikker og lave mit internet han blev væk og nu svare tdc ikke hiper når de skriver

10. September 2025

Hej Jes.

Jeg er ked af at læse, hvis du teknikeren ikke dukkede op til det aftalte tidspunkt. Det er naturligvis beklageligt, hvis det skulle være tilfældet.

Det er din udbyder (Hiper), som der skal sørge for, at der bliver bestilt et nyt teknikerbesøg til dig.

En rigtig god oplevelse - tak til Sami Hussain Ashraf

Vi fik i dag besøg som aftalt af en medarbejder som skulle forbinde vores fibernet. Der blev ringet i forvejen, så vi var klar. Det var en meget behagelig, rar og serviceminded medarbejder ved navn Sami Hussain Ashraf, der kom og klarede opgaven på en rigtig fin måde. Også sådan at husets frue blev tilfreds med placering og farve på ledningen. Da vi er ældre mennesker, blev også orienteret om hvordan vi skulle logge på. Det var hele vejen igennem en fin og god oplevelse. Det var rart. Tak til Sami.

11. September 2025

Hej Susanne.

Jeg er glad for at læse, at teknikeren fandt en god placering og herefter foretog en tilfredsstillende installation på jeres adresse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige fået super hjælp af Sami…

Jeg har lige fået super hjælp af Sami A. igen. Sidst installerede han fiber box mv. og gav fin forklaring/vejledning undervejs.
Idag problemløste han hurtigt og fik signalet tilbage igen.
Tak for det.
Mvh. Jakob

11. September 2025

Hej Jakob.

Det glæder mig at læse, at installationen samt vejledningen fra teknikeren var tilfredsstillende.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende lydhørhed over for kunder

Teknikerne kom på den annoncerede dato, men satte en boks op i en særdeles upraktisk del af huset. Argumentet var, at der lå nedgravede tomrør i den side, og det kunne der ikke ændres på, selvom jeg forgæves fortalte, at der ikke lå nogen tomrør og det faktisk gav mere mening at føre ind i den anden side. Da gravemaskinerne kom, gravede de til den opsatte boks, men fra en helt anden retning end forventet fordi - surprise! - der jo altså ikke lå nogen tomrør. Så hold to byggede videre på første fejl, fordi det ni engang var der, boksen var blevet sat. Nu har jeg altså grundelementerne til en fibertilslutning, men kablet er ført ind i den forkerte del af huset, fordi TDC stolede mest på fejlagtige kort, og jeg kan ende med at skulle investere i både ekstra stikkontakter og meshnetværk for at rette op på TDC’s fejl. Superironien er, at TDC lige nu er ved at skyde fiber hele vejen ned ned i min nabos lange indkørsel. Det tænker jeg ikke, man behøver, hvis der ligger færdige tomrør…..

21. Juli 2025

Hej Jacob.

Hvis du vil sende mig en mail med din adresse, så vil jeg meget gerne undersøge sagen med projektlederen: kundeservicefiber@tdcnet.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ikke kunde men en af deres…

Er ikke kunde men en af deres chauffører formåede dog og efterlade et indtryk!
Fredag d. 15 august kl 1345 på motorvejen over åen ved Randers formåede deres chauffør og køre utrolig tæt bagved min kone og blinker med lygterne! Trafikken er tæt og vi køre de 110 km/t som tillades på det sted. Jeg får blinket ind, får plads til os begge (vi køre på 2 mc), efterfølgende kan chaufføren køre forbi men vælger og presse sig halvvejs ind foran os og derefter give os en tur med sprinklerne!
Han forsøger så efterfølgende en flugt fra os, det gik ikke, han nægtede og standse men fik nummerpladen og firmanavnet! TDC Net medarbejderen jeg talte med i telefonen lovede de ville vende tilbage men har intet hørt fra dem!

15. August 2025

Hej Tonny.

Det er naturligvis fuldkommen uacceptabelt, hvis der er blevet kørt som beskrevet.

Du må meget gerne sende mig en mail direkte til anre@tdcnet.dk med oplysningerne på nummerpladen. Så sørger jeg for, at sagen bliver behandlet af de ansvarlige for bilerne.

Havde Aykut Celik ude og lave fiber

Havde Aykut Celik ude og lave fiber. Han gave en GOD oplevelse, GOD kommunikation vil stærkt anbefale til andre i Bistrup park og andre bekendte.

6. August 2025

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse

Det glæder mig at høre at din installation er forløbet godt og at du havde en god dialog med teknikeren. Jeg sikre at feedbacken gives videre til rette afdeling.

Tine

Ingen kommunikation .

Mit nabolag og jeg kom med i en pulje hvor vi kan få lagt fibernet ind, hvilket jo er helt perfekt. Vi modtog en mail hvornår vi fik besøg af en teknikker der skulle ind i huset, hvilket var rigtig fint.
Pludselig så jeg de begyndte at grave i området, så jeg ringede derind og oplyste, at min grund er lukket totalt af pga hunde og jeg vil IKKE have, at folk bare går ind på min grund. Hvis jeg er hjemme står døren åben og mine hunde kan løbe ud og ind, hvis lågen ikke er korrekt lukket vil mine hunde stikke af.
De lovede at de ville ringe dagen før de kom.
Da jeg en dag kom hjem efter tur med mine vovser, der var de i gang med gravearbejdet, uden at have kontaktet mig først.
Jeg er blevet oplyst fra andre der har fået lagt fiber ind, at de har modtaget en tidsplan, men åbenbart ikke hvor jeg bor.
2 gange har jeg set på videoovervågning, at de har været inde på min grund uden at jeg er blevet kontaktet.
Jeg har sendt to mails til fibernet uden svar, I sidste mail oplyste jeg, at nu sætter jeg lås på min låge, så de ikke kan komme ind og så må jeg jo desværre undvære fibernet.
Hvor svært kan det være, at sende en mail ud dagen før at i kommer ?
Og nej det hjælper åbenbart hverken at ringe eller skrive til jer.
Hvis jeg får tilsendt en tidsplan på hvornår I påtænker jer, at gå ind på min grund så skal jeg nok ændre min anmeldelse, ellers ikke.

21. Juli 2025

Hej Rikke

Jeg er ked af at høre, at en aftale ikke blev overholdt.
Som standard varsler vi ikke dag for dag, hvornår vi skal ind på en grund. Det skyldes at nogle adresser tager længere eller kortere tid at forsyne, end andre. Kommer vi foran tidsplanen, ønsker vi at graveholdet arbejder videre, hvilket de ikke kan gøre, hvis vi har forudsat bestemte dage til beboerne. Modsat, kommer vi bagud, skal det være ok uden at vi kommer til at brænde beboere af, der havde ventet vores besøg.

Der kan naturligvis være enkelte situationer, vi er nødt til at behandle på anden vis. Det lyder også til at dit ønske blev modtaget, men et sted på vejen, kom informationen ikke ud til rette gravefolk. Det er naturligvis beklageligt.

Jeg håber at du har fået lavet det, der skulle graves. Har du stadig udeståender, er du velkommen til at sende en mail til kundeservicefiber@tdcnet.dk med din adresse, så kan jeg hjælpe dig videre.

Tine

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Levere ikke til aftalt tid

Levere ikke til aftalt tid. Holder ikke hvad de lover. Er markant dyre end andre udbyder og var blevet valgt fordi de kunne levere inden en aftalt tid

28. Juli 2025

Hej Anders.

Jeg er ked af at læse, hvis du oplever en deadline ikke er blevet overholdt. Vi herinde fra TDC NET er ikke en udbyder. Derfor skal du tage fat i den udbyder, som du har bestilt installationen igennem. De hjælpe med afklaring på en status og eventuelt rykke for svar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin installation af fibernet

Har bestilt fibernet hos “Hiper” som benytter TDC Net til installation af boksen. Stor ros til teknikeren Gøkhan, som gjorde det til en perfekt oplevelse: Udførte fint arbejde, meget imødekommende, hjælpsom og venlig. Han hjalp mig ovenikøbet med at få tilsluttet mine enheder til internettet, det havde jeg slet ikke forventet - så mange tak herfra ;-)

22. Juli 2025

Hej Ingrid.

Jeg er glad for at læse, at teknikeren herinde fra TDC NET udførte installationen efter dine ønsker. Jeg videregiver de flotte ord internt.

Super professionelt

Super professionelt. 1/2 time

22. Juli 2025

Hej.

Det glæder mig at læse, at du var tilfreds med tekniker besøget.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende dækning i Bogense

Utroligt at man ikke snart får dækket området omkring 5400-Bogense havn ordentligt ind - på Kyst Camping er TDC signal nærmest ikke eksisterende….en mast omkring havnen ville hjælpe meget

15. Juli 2025

Hej Brian.

Det er naturligvis frustrerede, hvis du oplever et dårligt signal. Jeg har givet din henvendelse videre til den rette afdeling.

Andreas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr