Jeg har snakket i telefon mange gange med tdc.net og de var en stor støtte i at få etableret fiber. Installatøren Rezan kom og færdiggjorde min fiber forbindelse og alt forløb som det s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde fornøjelsen af at have besøg af Serdal Tair fra TDC, som skulle lave den afsluttende forbindelse af mit fibernetværk. Han var hele tiden informerende og super kundeservice minded. Han så he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TDC har gennem et halvt år fra 9 mdr. 2026 haft fejl på lock ind hele 6 gange. Hver gang beklager helt unge mennesker, der ikke ved nok? Nu er det sandsynligt at vi skifter til anden udbyder. TDC er s... Mehr ansehen
TDC net har så meget rod i deres timeplan at du skal afsætte en hel arbejdsdag for 20 minutters besøg. Selv når man ringer på den aftalte dag ved de ikke om tekniker dukker op formiddag eller eftermid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I TDC NET skaber vi den næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur med fiber i jorden og 5G i luften. Vi ruller sikre og lynhurtige netværk ud i hele landet og binder virksomheder, hospitaler, skoler - du og jeg - endnu bedre sammen.
Teglholmsgade 1, 0900, København C, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Serdal var super dygtig og venlig og tålmodig!!!

Antwort von TDC NET
Jeg har haft lavet en aftale med min udbyder om at jeg skulle have sat fiber internet op, og da teknikeren kommer ud, der kan man desværre se at der er nogen der har haft klippet kablet til fiberboksen i min lejlighed.
Jeg vil gerne takke Serdal, som hjalp med at sætte mit internet op, men samtidigt hjalp med at sætte en ny fibernetboks op igen.

Antwort von TDC NET
Aldrig har jeg været ude for en så dårlig og ubehagelig service, fra YouSee / TDC
Jeg her modtaget en mail, om at der vil komme en teknikker, og aktivere mit fiber net, hvis jeg ikke var hjemme vil det koste mig 550,00 kr
For det første har jeg ikke bestilt en teknikker, da mit fiber net kører helt fint. Samt kunne jeg ikke få lov at tale med nogen, den tale robot YouSee har, smede bare røret på, sikker en opførsel, og service

Antwort von TDC NET
Vi vil gerne give en stor ros til TDC Serdal for den gode service og det professionelle arbejde. I har leveret en stabil og effektiv løsning, og kommunikationen har været imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem. Tak for et godt samarbejde.

Antwort von TDC NET
Jeg havde besøgt Serdal i dag som han lavede rigtig god arbejde hos mig.
1000 tak min ven
Mvh Ismail

Antwort von TDC NET
Desværre kan jeg kun give en stjerne. TDC Net har længe påstået at der er aktiv fiber forbindelse til ejendommen her i Virum. Men det har vist sig at være forkert! Vi er flere beboere som har været i kontakt med netudbydere og flere gange med TDC Net. En af jeres teknikere oprettede endda sag for min adresse. Min netudbyder har nu hjulpet mig ved at afbestille fiber abonnementet.

Antwort von TDC NET
Havde besøg af TDC's teknikker Serdal. En rigtig god oplevelse ved indlægning af fibernet. Han var absolut 100 pct professionel. Stor tak

Antwort von TDC NET
Det var en god tekniker der var her. Han høflig og ryddede pænt op efter installationen.

Antwort von TDC NET
Super service venlig og imødekommende og udføre arbejdet til perfektion absolut intet at klage over navn Serdal. Mvh marco

Antwort von TDC NET
Har haft besøg af teknikker Serdal som har installeret fiber.
Teknikker dygtig og hjælpsom og har ydet en 100 service.
Kan ikke gøre bedre.
Mvh fra en tilfreds kunde.
Ole Schaarup

Antwort von TDC NET
Deres teknikker Serdal Tair var forbi og super dygtig!

Supergod service fra Serdal Tair. Jeg er meget tilfreds ☺️

Antwort von TDC NET
Serdal var min teknikker. Trods kæmpe udfordringer med aflåste kælder, el kabler der sad i vejen og bare dårlige logistiske udfordringer - havde Serdal ja hatten på og løsnings orienteret. 🔥

Antwort von TDC NET
Sjældent har jeg mødt så sød, dygtig og arbejdsom tekniker. Problemet med at få vores fibernet til at køre, skulle vise sig at være en større udfordring, end først antaget, men teknikeren klarede det på rekordtid og kom endda en dag tidligere end først aftalt - hvilket passede glimrende! Han arbejdede aftenen igennem og var i øvrigt supervenlig og høflig. Høj standard som de fleste af jeres medarbejdere burde stræbe efter at nå. Tak :-)

Antwort von TDC NET
Godt og hurtigt udført arbejde af Serdal :)

Antwort von TDC NET
Har haft besøg af Serdal Tair hos min far i forbindelse med overgang fra cobbernet til fibernet.
Serdal har ydet topservice og ydet en ekstra indsats for min far, som havde brug for hjælp m. tv i soveværelset.
Problemet dog ikke løst i dag. Men det har intet m. Serdal at gøre, men med kommunikationen mellem TDC og min far/mig.

Antwort von TDC NET
Tjaaah, så spildte man endnu en feriefridag - den 3 angående samme sag, idet TDC-tekniker som sædvanligt ikke dukkede op som aftalt - og intet hører man fra TDC.
Jeg tænker TDC blot skal fortsætte med det TDC er bedst til - FULDSTÆNDIG AT IGNORERE KUNDERNE, og på den måde sikre sig, at firmaet snarest går konkurs, så vi irriterende kunder da har lidt at glædes over.
Måske TDC her, på Trustpilot, vil forklare hvorfor de ikke ønsker at servicere deres kunder!??

Antwort von TDC NET
Havde fornøjelsen af Serdal i dag, som installerede fibernet hjemme. Super godt arbejde og gode råd til placering af router - skønt med fagfolk som virkelig ved hvad de taler om 👍

Antwort von TDC NET
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.